MWE ,,Shadow of the Night‘‘ PreShow
Suskamba MWE teminė muzikėlė(Bullet For My Valentine - The Last Fight) ir ferverkai šaudomi į visas pusias. Pagaliau dar viena nepakartojama MWE federacijos šou. Na ferverkai jau nešaudo , tačiau muzika skamba , nes į arena išeina MWE General Manager Laurynas Green. Jis ramiai , kartais nusišypsodamas keliauja link ringo. Beeidamas jis gauna mikrofoną ir su juo jis užlipa į ringą ir pradeda kalbėti:
Netikėtai suskamba Jono Nougravitacijaus daina Bullet For My Valentine - Waking The Demon ir į areną ižengia Jonas. Visi fanai tiesiog patenkinti šaukia. Jonas su titulu rankose eina link MWE GM. Jis ateina iškelia titulą į viršu ir sako žiurėdamas Laurynui į akis:
Jonas: Iki pasimatimo ringe...
Ir jis išeina skambant savaj muzikai..
Jimmy: Sveikinu jus su pirmąją savo pergale MWE lygoje. Ar buvo sunku , ar tikėjotės pergalės ? Visgi kovojote prieš stiprų wreslerį.
Razzor: Dėkui kad sveikini. Nepasakyčiau, kad buvo pernelyg lengva, kovojau prieš jau neblogą patirtį sukaupusį imtynininką, tačiau kam eiti į ringą jei nesitiki laimėti? Kokiu tikslu vargintis, geriau išvis nepasirodyti. Jei bijai būti sudaužytas - bėk. Bet aš ne toks, jei jau buvo lemta susikauti su didžiuoju Maniac tai ir susikoviau, ir laimėjau. Turėjau šiokių tokių nesklandumų pirmojoje kovoje, bet visgi įrodžiau kad esu ne iš kelmo spirtas.
Jimmy: Iš kur jūs atsiradote MWE federacijoje? Papasakokite.
Razzor: Na tokia ir istorija. Tiesiog norėjau kautis, tačiau niekas nepasiūlė geresnės vietos nei čia, NWE. Paklausa pasirodo nėra tokia didelė, tačiau džiaugiuosi, kad atsiradau čia.
Jimmy: Kokie jūsų tikslai MWE federacijoje?
Razzor: Mano tikslai yra tokie paprasti, kad kažin ar kam nors tai pasirodys kaip tikslas - galbūt tai labiau atrodo kaip būtinas komponentas gyvenime - laimėti. Atėjau čia laimtėti, nes pralaimėtojų niekas neprisimena. Laimėtojai rašo istoriją, tampa autoritetais, tuo tarpu pralaimėtojai vadovėliuose parodomi kaip pavyzdžiai į kuriuos geriau nesilygiuoti.
Jimmy: Ar nebijote paslaptingos personos , kuri daužo MWE wreslerius jau 2 laidas iš eilės?
Razzor:Gal kai kam tai pasirodys kaip perdėtas heroizmas, bet kaip bebūtų aš nebijau. Na ir kas, kad vis dar gelia tą petį po kovos, tačiau vistiek nelauksiu, kol mane sutrankys tas pašlemėkas. Jei jis tik pabandys mane užpulti, jis gaus to ko nusipelnė.
Jimmy: Paskutinis klausimas. Ką manote apie MWE General Manager Lauryną Green ?
Jimmy:Ačiū už jūsų atsakymus , daugiau jūsų nebetrukdysiu.
Razzor:Nėra už ką(Vaizdas dingsta)
(Single Triple Match)
1.The Maniac vs Marian Ace vs ANDRY McKO
Jimmy: Sveiki gerbiamas MWE GM Laurynai Green. Norėčiau jūsų paklausti kelių klausimų. Ar galėsite man į juos atsakyti.
Laurynas: Sveikas. Mielai.
Jimmy: Na šiandien sėkmynga diena jau antras pašnekovas , o jis draugiškai mane sutinka.. Na gerai aš pradėsiu.
Laurynas: Prašau.
Jimmy: Na jus turbūt nustebinote visus MWE fanus ir personala ir aplamai visus ką tik galėjote nustebinti savo sprendimu per MWE ,,Shadow of Night‘‘ kovoti kovoje prieš viena iš geriausiu MWE kovotojų Joną Nougravitacijų. Ir tai nebetkokia kova , o dėl MWE Hardcore titulo. Pakomentuokite plačiau visa šita situacija.
Laurynas: Aš tikėjausi šio klausimo(Šypsosi jis). Na grįžtant į praeiti , aš nenorėjau , kad Jonas paliktu mūsų federacija dėl to jis gavo titulo kovą , tačiau jis nuo to laiko tapo labai pasipūtęs , lyg galvodamas , kad jis turi užnugari stiprų , tačiau taip nėra. Aš noriu jį pamokyti ringe. Noriu laimėti jo titula ir pažiūrėti , ką jis darys toliau. Ar jis vėl bandys bėgti iš federacijos ar dar ką nors. Jei jis bėgs iš jos , man nesvarbu tegul bėga , aš jo negaudysiu.
Jimmy: Ar jūs ruošiates šiai kovai?
Laurynas: Jimmy kas čia per klausimas? Žinoma ruošiuosi. Gal jau koki mėnesį ,tylėjau ir niekam nesakiau apie šią kovą. Tačiau atėjo laikas ir pasakiau.
Jimmy: Na dabar judam link kitų MWE federacijos reikalų. Sklinda kalbos , kad jūs norite pakeisti MWE federacijos pavadinimą. Internetinėme tiklalapyje www.MWE.COM pasirodė apklausa , kurios metu paaiškės kokio pavadinimo nori MWE fanai. Kodėl jūs norit keisti pavadinimą?
Laurynas: Na MWE(Maniac Wresling Entertainment) man netinka dėl to , nes pavadinime yra žodis Maniac. O jos čia seniai jau nėra. Jis seniai apleido šį verslą ir čia grįžo kaip kovotojas. Tai aš atgaivinau šia federacija , todėl turiu teisia su ją daryti ką tik noriu.
Jimmy: Ar turite pavadinima favoritą?
Laurynas: Neatsakysiu į šį klausimą.
Jimmy: Na gerai MWE GM Laurynas Green ačiū , kad leidote man paklausinėti jūs, Tikiuosi neprailgo laikas. Sekmės jums toliau su MWE lyga.
Laurynas: Dekui(Ir jis įšeina)
(Single Triple Match)
2. Wally Coldboa vs Bizūnas vs Jonas Nougravitacijus