Suskamba Shinedown - Bully ir į areną agresyviai įeina Marian Ace, nieko nelaukdamas iškelia viduriniuosius pirštus ir keliauja link ringo, pakeliui įžeisdamas vieną ar kitą faną, laiptais įlipta į ringą ir vėlgi iškelia viduriniuosius pirštus į viršų. Tada pakelia mikrofoną, padėtą ant ringo grindinio, ir pradeda kalbą:
- Bizūnas, tas nuostabus, tikras vyras suteikė man šansą siekti fortūnos ir aš jo neapvyliau. Savo praėjusia kova aš jam įrodžiau, kad neveltui jis pasirinko būtent mane, o ne kokį kitą homoseksualų asmenį, tad pirmąją, nors ir mažą pergalę aš skiriu būtent jam, tai ne mano vieno, tai mūsų abiejų laimėjimas. Na o jūs, kvailiai, kaip visada netikėjote mano sėkme ir užtai būsite nubausti skaudžiausiomis pragaro bausmėmis. Spėju, kad dėl sekančio match'o jums visgi kyla abejonių, ar ne? Jūs galiausiai pradėjote jausti baimę, jūs galiausiai įtikėjote mano pamokslais apie dominavimą, tačiau dabar tai per vėlu. Kai aš laimėsiu šį, kitą, dar kitą match'ą, man nebus svarbus jūsų palaikymas, kaip jis nebuvo svarbus ir ankščiau, o jūs... O jūs tiesiog gailėsite savęs už tai, jog nepriėmėte teisingo kelio, Mariano kelio, tikrojo išganymo kelio. O aš.. O aš tiesiog dominuosiu, juoksiuosi iš savo oponento skausmo bei iš jūsų ašarų ir galiausiai, kai tik gausiu SAVO čempiono titulą, sunaikinsiu visus, kurie stos man skersai kelio ir aš tikiu, jog tai darysiu ne vienas, o su tikru draugu - Bizūnu savo pašonėje.
0
The Maniac vs Marian Ace vs ANDRY McKO
Sukūrė DzeLine, 2012-07-18, 20:31
Temoje nėra atsakymų
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0