Peršokti prie turinio

Tables Match: Wally Coldboa vs Oro Vaikis

Temoje atsakymų: 6

#1 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2012-06-12, 13:45

Arenoje pasigirsta Bullet For My Valentine - Waking The Demon. Ir štai ant rampos išbėga Airboy! Pradeda šaudyti fejerverkai, o Airboy bėgdamas link ringo, pakeliui suploja su rankas atkišusiais žiūrovais. Įšliaužia į ringą ir užlipa ant virvių. Besišypsodamas rodo pirštu į salėje sėdinčius žiūrovus. Nulipa ir pasiima mikrofoną:

-Sveiki visi. Gan senokai stovėjau šiame ringe ir kažką tauškiau į mikrofoną. Tačiau ir vėl atėjo metas, kai turiu kažką pasakyti prieš savo artėjančią kovą. O gi mano artėjanti kova, bus per After "Face Of Hell" renginį. Kova, prieš Wally Coldboa. Berods visai nesenai stovėjau ringe ir maliau snukius, tačiau ir vėl pasiilgau to darbo. Ir jį pratęsiu per After "Face Of Hell" show. Bet luktelkit... Kas tas Valis Koldba? Žinau tik tiek, kad jis mano tėvynainis ir yra iš Palangos. Na, čia ne problema. Marianą iš Lietuvos jau nukaliau. Tu, Coldboa, būsi sekantis...

#2 TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
  • 58 Pranešimai:
12

2012-07-14, 20:04

Suskamba Blue Lagoon – Break my stride ir pasirodo Wally Coldboa. Linksmas kaip visada, pasiruošęs ką nors įdomaus pasakyti ar parodyti, žingsniuoja ringo link. Tačiau staiga sustoja neįlipęs į ringą. Jis perėjo visą rampą, tačiau stovi per du metrus nuo ringo ir žiūri į Airboy. Gestais paprašo mikrofono ir, demonstratyviai nusiėmęs akinius nuo saulės, pradeda rėžti kalbą:

Ramiau, ramiau, ramiau, seni... Stabdyk apsukas, brolyti! Snukių malėjas atsirado. Kam jau čia snukius malei? Įsivaizduoji, nė vieno nežinau, kam tu būtum tai padaręs. Tai koks tu čia snukmalys? Manęs nesi sutvarkęs, todėl neturi jokių pasiekimų. Ir ilgai tu jų neturėsi, nes aš esu veidas šitos kompanijos, kuri be manęs būtų tik angaras. Taip, tu žmonėms patinki, kaip ir aš, bet man lygių nėr. Sužinojau kad prieš tave kovosiu stalų kovoje. Mane ši naujiena nudžiugino, nes ši kova bus puikus reginys žiūrovams, čia esantiems ir prie televizorių. Veido tau labai nemalsiu. Kodėl? Kam malti veidą, juk čia ne „pirmojo kraujo“ kova. Ką aš tau padarysiu, tai tik metimą į stalą ir tiek. Dabar ką tik sužinojai mano ketinimus. Oj, išsidaviau. Bet neišduosiu, kaip tai padarysiu. Čia ir yra tas varikliukas šio sporto – palikti intrigą. Į kiekvieną kovą aš einu su didžiuliu nusiteikimu ir šitokia rizika pasiteisina. Supraskite, ėjimas į ringą kovoti prieš mane yra nevykęs pokštas ir nepamatuota rizika. Pats charizmatiškiausias kovotojas ant šios žemės iš bet kokios nevykusios situacijos padarys aukso vertės epizodą. Wally Coldboa – štai koks jo vardas. Tu, Jonai BeGravitacijau, esi tik „gulintis policininkas“ mano kelyje... kelyje link MWE čempiono titulo. Ta diena, kai aš laikysiu čempiono diržą ant savo peties ar juosmens, išaus labai greitai. Tai bus geriausias periodas pro-wrestling istorijoje. Tik tikiuosi, kad ir varžovai bus verti su manimi kovoti. Kovoti su geriausiu. Mano tikslas – kovoti su geriausiais ir nugalėti tik geriausius. Atlaikyti bet kokias sukčiavimo schemas ir įrodyti, kad ne kiekvienas gali bus toks, kaip AŠ. Tau šios šlovės nepasiekti. Žmogus, kuris galės girtis kovojęs su manimi ir pralaimėjęs, mano kelyje link MWE sosto, yra...TU!

#3 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2012-07-15, 09:49

Jonas prideda mikrofoną prie lūpų:

-Na, snukių malimą praleidžiam, nežinai tai nežinai, kol aš buvau čempionas Fusion'e, tu dar šitame biznyje nesisukai. Fusion'e - nepralaimėjau nei vieno match'o. Sakai, neturiu pasiekimų, nes neesu sutvarkęs tavęs? Na gerai, reiks pasižymėt, kad kai sutvarkysiu tave per PPV, būsiu pasiekęs daugiau, juk man bus didžiulė garbė nugalėti tokį didį kovotoją kaip... (Jonas pasikrapšto galvą) Valis Koldba! Seni, esi lietuvis, kaip ir aš, bet nors nušauk, nežinau nei vieno lietuvio su tokiu vardu ir pavarde... Reiks paprašyt MWE galvų, duos gal pavartyt tavo dosjė, nes nė velino nežinau kas tu per vienas, žinau tik du dalykus:

1) Tu mano tėvynainis. Pasveikinčiau tave, bet nenoriu spaust tavo apsmaukytos rankos.
2) Grįštam prie pirmos mūsų temos. Per mūsų artėjantį match'ą aš išmalsiu tau snukį.

Labai džiaugiuos, kad prisimeni, kad tai bus tables match, galėsi pasivoliot ant grindų, kartu su stalo nuolaužom. Mūsų match'ą aš įsivaizduoju labai paprastai - gongas, grappling'as, suplex'as - ir, žiūrėk, tu jau ant stalo! Mane knisa tokie žmogai, kurie dar nieko nepasiekę ateina čia, į ringą, ir pradeda taukšti, kaip jie padarys tvarką ir t.t. ir pnš. Tiesiog Tadas Blinda... Tu neesi geresnis už mane, vien tik dėl to, kad mano pečius puošia Hardcore čempiono titulas. Ir žodis "Hardcore" tau turėtų asocijuotis su match'u, per kurį tu pralaimėsi, o ne su tavo mėgstamiausiu laisvalaikio užsiėmimu - hardcore žiūrėjimu ;) Nugalėsi mane, asmeniškai paspausiu tavo leteną, ir pasakysiu tau į akis - taip, tu buvai geresnis, buvai vertas laimėti. Kolkas, tai yra tik tavo svajonė ir vizija, kuri neturi šancų išsipildyti.

#4 TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
  • 58 Pranešimai:
12

2012-07-15, 10:20

Wally Coldboa netikėtai įlipa į ringą ir stovi per vieną metrą nuo Jono.

Klausyk, bičiuli, kas tas Fusion? Neteko man tokios kompanijos girdėti. Geriausia kompanija – MWE! Deja, geriausias čia esu tiktais aš. Ir niekas kitas! Galbūt tu nežinai, kas aš iš tiesų, bet tau ilgai laukti nereiks. Viską pamatysi kovoje. Nemanau, kad po jos dar norėsi mane pažinoti, nes kiekvieną kartą mane prisiminęs, prisiminsi ir save ant sulaužyto stalo. Toks jau tas Wally Coldboa – ne Tadas Blinda, bet nesigailintis savo priešininkų. Ir kam jų gailėtis – nejaugi už pasigailėjimą duoda medalį? Pagarbą išreiškiu varžovui tik tada, kai jis su manimi surengia puikią kovą kovodamas švariai. Žinoma, jog varžovas pralaimi dvikovą. Nuo tokios tiesos nepabėgsi. Pabėgti dar gali prieš kovą, bet užsitrauksi didžiulę gėda. Tai, kad tu esi aklavietėje, Airbojau! Kausiesi su manimi – vartysiesi su lūžusiu stalu, nesikausi – smigsi visų akyse. Aš, nors ir geros valios žmogus, bet kovoje aš kovoju visa jėga tam, kad parodyčiau kas yra kas. O su savo tokia trumpa taktika gali tik užpakalį nusivalyti, nes manęs parblokšti ant stalo tau neišdegs. Cha, nevykęs scenarijus! Jeigu kada nors būsi režisierius, tai būsi labai jau nevykęs. Tik aš esu auksinis talentas. Kur aš einu, ten man sekasi. O kalbant apie tavo Hardcore istoriją, tai manęs nė kiek ji nesujaudino. Kam man rūpi tavo pasigulėjimai kraujo, smeigtukų ir kitokių nuolaužų krūvoje? Tik aš esu tas, kuris moka sausas iš vandens išlipti! Pasižiūrėk į Hardcore legendas – kraujo balose maudosi, net gaila pasidaro. Tai kam tokie įdomūs? Įdomūs, kurie priverčia juos taip atrodyti, patys atrodydami išdidžiai. Deja, įdomus toks tik vienas – AŠ! Jeigu garbingai su manimi sukovosi, išreikšiu tau pagarbą, bet jeigu mane pulsi iš nugaros, duosi į klyną ar kaip kitaip stengsiesi slidžiai prasisukti, aš tavęs nesigailėsiu! Laikykis darbo etikos!

#5 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2012-07-15, 15:40

-Aš geriausias, pats nuostabiausias, fainiausias ir bla bla bla BLA!!! Labai gerai apie save galvoji, pasipūteli. Tavo žodžiuose aš labai aiškiai įžvelgiu save, anksčiau. Dar prieš MWE. Buvau toks pat pasipūtelis kaip ir tu dabar, buvau pats "geriausias" ir pats fainiausias pats sau. Tačiau ką turėjau? Na okey, turėjau nemažai, buvau čempionu, buvau stipriojo tag team'o, galbūt net drįsiu pasakyt - pačio stipriausio team'o Fusione, viena pusė, kartu su McLayer'iu laikėme čempionų diržus, nepralaimėjome nei vieno match'o. Tačiau nebematau tikslo taip toliau kalbėti. Aš geriau darbais, o ne liežuviu, įrodysiu, kad esu geriausias. Man juokingi tokie žmogystos, kurie ateina į ringą, stovėdami ringe dešimt minučių yra geriausi pasaulyje, o atėjus kovai, po dešimt minučių lieka pralaimėjusiųjų barikadų pusėj. Sakai - pagarbą išreiški varžovui kai jis su tavimi kovoja švariai ir surengia puikią kovą? Taip, aš kovosiu su tavimi švariai, kaip tai dariau iki šiol, kovosiu, ir po mūsų kovos skambės mano theme song'as. Būsiu laimėtojas. Tačiau man visiškai nepritrūks tavo pagarbos, gali susikišt ją į subinę. Įdomu kaip kalbėsi po mūsų kovos, auksinis talente? Gali nesakyt, sakysi - buvo nesėkminga diena. O dėl garbingos kovos - pamiršk tuos laikus, kai buvau komandoj su McLayer. Tų laikų nebėra. Jokio klyno aš tau daužyt nesiruošiu. Bus tiesiog pilna kraujo, sulaužytų stalų ir mano theme song'as gale kovos. Paspausi laimėtojo ranką po kovos, ar ne, čia jau tavo reikalas.

#6 TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
  • 58 Pranešimai:
12

2012-07-15, 17:40

Wally paeina į kitą ringo pusę.

Žinai, ką? Tu pats tauški pezalus. Kalbi apie kažkokį mistiškąjį Fusion, savo komandos draugelį Mc..kažkokį ir kitas nesąmones varinėji. Pastebėjau, kad daug kalbi apie praeitį. Seni, tavo praeities būti ar ne nebūti dalykai manęs nė kiek nebaugina. Ateina kažkoks vos pusantro metro išaugęs vaikelis ir pradeda pasakoti, kad jis nupjovė žolę, nukasė sniegą, automobilį išsivalė ir tokio pobūdžio dalykėliais bando save pateikti aukščiau už mane. Tu geriau ir toliau dirbk tokius darbus, o aš geriau pakalbėsiu. Dar man kažką aiškini, kad pamirščiau kažkokius senus laikus, kuriuose aš nefigūravau. Jei galvoji, kad kažkada jauteisi labai geras, tai nemanyk, kad kažkas iki dabar tave prisimena. Mano žodžiuose gali įžvelgti tik mane, ir tik mane. Nepriskirsk sau tokios garbės, pats mokėk ją susikurti. Tik niekada tu tokios garbės ir šlovės nesusikursi, kokią turiu pats. Tai ir belieka tau kopijuoti viską nuo absoliučiai geriausio. Mano Pelé spyris nėra toks judesys, kuris mestų tave ant stalo, tačiau turiu nemažai judesių, kuriais galėčiau tave sulyginti su vargšu staleliu. Mano pergalė – tai ne sensacija, tai – tendencija. Dar ne tokius esu patiesęs, todėl žinau, ką sakau. Kovoje nebus jokių 1..2..3 ar pasidavimų, viskas išsispręs daug paprasčiau. Bet nuo to nė kiek bus blogiau – tai bus dar vienas įdomus įvykis. Nematau daugiau prasmės su tavimi bergždžiai taukšti, todėl pareiškiu: Aš, Wally Coldboa, įveikęs Joną Nougravitacijų per „After Face of Hell“, toliau sieksiu kovoti dėl MWE titulo, nes labiau nusipelnęs esu aš!

Wally numeta mikrofoną, suskamba jo teminė daina ir, užbaigęs kalbėjimą, palieka areną nepraradęs geros nuotaikos ir palaikomas žiūrovų.

#7 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2012-07-15, 18:26

-Palauk!... Pabėgai? Na, tiek to, nori tu girdėti mano žodžius ar ne, aš vis tiek išsišnekėsiu. Ir pasakysiu, kad tu mane vis labiau stebini... Apie kokią šlovę tu čia tauški? Tu, ir žodis "šlovė", viename sakinyje tiesiog negali būti! Niekada tu jokios šlovės nepatirsi, nes niekas nešlovina tokių bailių ir juokdarių kaip tu. Mano akimis, tu šitoje kompanijoje, MWE, esi Santino Marelos prototipas... Klounas tiksliau! Kažką kalbi apie prisiminimus ir panašų šūdą? Taip, kol tu esi čempionas (Jonas iškelia savo diržą ir parodo jį visiem), tave visi žino, ir tu esi apkalbų objektas, nori tu to ar nenori, tu esi dėmesio centre. Kai prarandi titulą, tave tą pačią akimirką visi užmiršta ir niekam tu nebeįdomus. Matai, dalykas tas, kad aš nors turėsiu progą būti pamirštas, kaip buvęs čempionas. Aš neesu visagalis, ir netaukšiu neįmanomų dalykų, netaukšiu tokių nesąmonių, kaip kad "aš būsiu čempionu amžinai ir t.t. ir pnš..." Mane anksčiau ar vėliau kas nors nukals, taip jau lemta. Kada nors kovos pabaigoje, pirmą kartą istorijoje skambės ne mano theme song'as. Kas nors šitą taisyklę sulaužys. Tai tik laiko klausimas, būkim realistais. Tačiau aš į istoriją būsiu įrašytas kaip čempionas, pirmasis Hardcore čempionas MWE federacijoje, beje! Aš paliksiu šiokį tokį pėdsaką MWE istorijoje, kaip pirmasis hardcore čempionas. Tačiau...Kas prisimins tave, Wally? Kaip pasižįmėsi tu? Tu neesi padaręs nieko, dėl ko tave kas nors atsimintų. Ir kol aš esu tavo priešininkas, ši taisyklė nebus sulaužyta. Gal tu ir galėtum nugalėti ką nors, tapti laimėtoju kovoje. Ir aš tikrai žinau, tu tai gali padaryti, nes jau ne kartą buvai laimėjąs. Tačiau tavo buvusiose kovose, nė karto priešininku nebuvau aš. O tai reiškia, kad per mūsų kovą, tu būsi pralaimėjusiųjų pusėje.

Jonas prieina prie announcerės, paduoda jai mikrofoną, ir skambant Bullet For My Valentine - Waking The Demon, palieka areną iškėlęs Hardcore championship diržą.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0