Netikėtai pasigirsta Rammstein - Du Hast ir pasirodo Steve Smith. Laikydamas mikrofoną rankoje jis lėtai eina link ringo. Be didesnių ceremonijų jis įlipa į ringą ir, apžvelgęs areną, pradeda kalbėti:
- Nuo ko čia man dabar pradėti...Ilgai galvojau prieš ateidamas čia. Chechee. Ar pradėti nuo to, kas aš esu, o gal tiesiog pasakyti priežastį kodėl pasirodžiau štai tokioje vietoje? Ar pradėti pataikauti, ar nusispjaut ant jūsų ir siekti savanaudiškų tikslų? Galop nusprendžiau tiesiog sakyti tiesą, nieko daugiau tiktai tiesą. Na, gal pradėsiu nuo pradžių. Mano vardas Steve ir aš esu alko.... Velnias, čia ne ta vieta. Atsiprašau, truputį susipainiojau, pradėsiu iš naujo. Kaip aš sakiau, mano vardas yra Steve, esu kovotojas ir atėjau į šią lygą dėl kelių tikslų. Pirma, tai puiki proga pramankštinti raumenis. Kadangi esu kovotojas, tai nori nenori man reikia kautis. Tenka kautis ne tik prieš kitus žmones, tačiau ir su mano galvoje gyvenančiais velniais. Tų velnių man pakanka, velnių, kurie bando perimti kontrolę ir sugadinti mane. Su velniais aš susidorosiu, bet iš kur gauti oponentų, kurie patenkintų mano norą susigrumti fiziškai. Man reikia priešininkų, kuriuos tikiu, kad man parūpins ši lyga. O jeigu ir neparūpins, tai manau atsiras tokių kovotojų kurie priims mano iššūkį. Nemanau, jog esu vienintelis čia norintis netik kovoti dėl kažkokio tai švento tikslo kaip čempiono diržas ar pripažinimas ir panašiai. Atsiras ir tokių, norinčių patirti tą jausmą, kai stovi vienas prieš vieną su kitu žmogumi ir tiesiog kauniesi... Cha, kažkiek jau nukrypau į „Fight club“. Kai kam iš tokių mano kalbų gali pasirodyti, jog esu kažkoks tai melancholiškas gerietis superherojus. Patarimas kitiems, jeigu jūs taip manote, neapsigaukite. Netikite – ateikite ir duokite iššūkį. Juk yra tik vienas būdas išsiaiškinti (*demonstratyviai pamerkia vieną akį*). Dar atėjau tam, kad užtildyčiau dviejų tipų žmones- vienus, kurie manimi, mano sugebėjimais, mano pasiryžumu abejoja. Kurie sako, kad man nelemta nieko pasiekti. Jie klysta, ir aš tai įrodysiu. Užteks klausytis tų įkyrių erezijų, veiksmais įrodysiu, ką aš galiu. Ir tegul susikiš visi tie profesoriai savo kalbas į ten kur nesueina. Ką dar teks užčiaupti, tai įkyriuosius „nenugalimuosius“ tipelius. Tuos tipus, kurie savo žodžius paleidžia į pasaulį su nė kryslele kažkokios prasmės. Manau ne tik mane, bet ir žiūrovus užkniso šios kalbos tad laikas pamokyti tuos ale kovotojus. Savo pagrindinius tieginius išdėsčiau, ar pasirodys žmogus, mano žodžius pavadinsiąs klaidingais ar bent jau tas, kas išdrįs man mesti iššūkį? (*Atsiremia į ringo kampą ir kantriai žiūri į rampą*)
0
Let's begin
Sukūrė Šnypas, 2012-05-18, 19:37
Temoje nėra atsakymų
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0