Peršokti prie turinio

Team Bring It vs. Team Cena

Temoje atsakymų: 3

Apklausa: Team Bring It vs. CeNation (16 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kuria puse palaikote?

1. Team Bring It (5 balsai(-ų) [31.25%] - rodyti)

Balso procentinis santykis: 31.25%

2. Prabalsavo CeNation (11 balsai(-ų) [68.75%] - rodyti)

Balso procentinis santykis: 68.75%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

#1 real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

2012-02-27, 15:13

Nuotrauka

Pamaniau, kad butu visai idomu padiskutuoti sia tema ir suzinoti kas turi didesni palaikyma musu forume. Pastebejau, kad smarkai istiesu po truputeli pereina i Team Cena puse. Tai visiskai suprantama. WWE atrado genialu buda kaip bent trumpam laikui praplesti Team Cena gretas. Siuo metu mus bando itikinti jog Cena jau nebera Sports Entertainment'o icona, si kart jis atstovauja PRO WRESTLING'a (yeah Cena is a bad man). Puikiai zinom kokio tipo trash talking ammo yra apsiginklave abu wrestleriai. Skirtumas yra tas, jog norom nenorom turiu pripazinti, kad siuo atveju Cenos "kulkos" yra sidabrines, o The Rock - gumines. Rock'as sugeba igelti Cenai iskeldamas i virsu fakta jog nesvarbu ka sis darytu, fanai vistiek jo nemyles kaip yra mylimas The People's Champ. Fruity pebbles ir mangina pokstai tapo neveiksmingi tuo pat metu kai Cena ismoko pats is saves pasisaipyti tarsi filme 8mile "I know everything he's got to say against me. I am white, I am a f'n bum. I do livin' in a trailer with my mom..." Tuo tarpu Cenos suviai yra daug taiklesni. Jis nebando metytis kvailais pokstai, o kalba tiesa, kuri The Rock fanams yra visiskai nemaloni. Bet svarbiausia ne tai. Svarbiausia, kad tai darydamas jis sugeba itikinti ziurovus, juos i visa tai itraukti. Netgi as, ilga laika prabuves dideliu Cenos hateriu, pripazystu jog zmogus daro nuostabu darba prie mic'o. Kas kart budamas su The Rock vienam ringe jis isrezdavo, visa galva ir peciais, geresne kalba uz The Rock'o, ir to paneigti neimanoma. Nepaslaptis, kad kalbant apie in-ring skillus, jis nera pats techinskiausias workeris rosteryje, taciau The Rock irgi niekada toks nebuvo. Kitas dalykas kuris gali atitinkamai nuteikti smarkus pries Dwayne yra wrestleriu nepasitenkinimas dabartine The Rock pozicija WM karde. WM27 metu The Rock never really bringed it... o siais metais jam vel atitenka visas spotlight'as. Per praeitus metus istiesu pamegau Cena. Nesvarbu ar man patikdavo ar nepatikdavo tai ka jis daro, man vistiek budavo idomu ji stebeti. Siuo metu istiesu zaviuosi jo darbu ir netgi nemanau, kad jam yra butinas heel turnas. Nenustebsiu jei WrestleMania metu jis susilauks gerokai didesnio palaikymo, nei buvo is pradziu manyta.

Ar visa tai reiskia, kad pereinu i Team Cena puse? Na tikiuosi, kad...

Spoiler'is

#2 Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75

2012-02-27, 18:17

Istikruju manau labai panasiai kaip ir tu,todel nenoredamas perdaug kartotis aptarsiu tik kelis momentus.Visu pirma kas liecia diskusijas del The Rock Main Event pozicijos-as galiu suprasti tokius zmones kaip CM Punk,kurie galbut nera patenkinti del to,kad padares vos pora pasirodymu per metus uzima pagrindine pozicija per Wrestlemania,bet ar kas nors tikejosi,kad bus kitaip?Metu metus zmones maldavo The Rock,kad jis sugriztu bent jau vienam match'ui ir stai mes pagaliau,tai turime ir ne pries,bet ka,o pries ta pati John Cena,pries idealiausia varzova koki tik buvo galima rasti Dwayne'ui.Sis match'as ir visas feud'as yra big fuckin' deal ir atnes didziule nauda ir demesi WWE Dwayne'o populiarumo deka.Zmogus uzsitarnavo sau sia vieta savo praeities laimejimais ir nuopelnais,savo populiarumu,bei statusu.Bet koks The Rock match'as per Wrestlemania,bet kuriuo atveju butu,tai del ko zmones pirktu PPV,net jei tas match'as neuzbaigtu vakaro.Tokiu atveju galimas kitoks main eventas rizikuotu buti stipriai nustelbtas ir pamirstas(tai kaip per WM 18 tikrasis main eventas buvo Rock vs Hogan,o ne HHH vs Jericho ar per WM 25 HBK vs Taker,o ne Orton vs HHH).Buvo pasigirde gandu,kad Steve Austin svarsto apie galimybe padaryti viena paskutini savo match'a per WM 29 pries CM Punk.Negi kas nors tikisi,kad Stone Cold visus metus kiekviena savaite dirbtu per RAW ir bandytu kazkam irodyti,kad jis yra vertas WM main event statuso?Ne,nes jis yra pats Stone Cold Steve Austin ir jei jis nusprestu wrestlinti main eventas jam butu garantuotas.Taigi mano nuomone negali buti absoliuciai jokiu kalbu,kad The Rock nera vertas main event pozicijos.Kas liecia Cena,tai istikruju as esu tas kuris yra kategoriskai pries jo heel turna.Savo personos deka John Cena yra vienas is sekmingiausiu visu laiku WWE wrestleriu.Dabar galbut is jo norima padaryti kazka panasaus kas buvo padaryta su Hulk Hogan,kai jo karjera buvo atgaivinta su heel turnu,bet Cenos atveju,tai butu labai didele rizika.Visu pirma toks turnas turetu didele tikimybe tapti visiska katastrofa.Visu antra jam to visiskai nereikia.Tam tikrais atvejais kai galbut reikia Cenos kaip heelo ji galima tokiu padaryti vienai nakciai imetant i tam tikra aplinka pvz ECW One Night Stand 2006,Money In The Bank 2011 Cikagoje pries Punka ar WM 28 Majamyje pries The Rock.Cena is tikruju savo darbo prie mic deka daug zmoniu priverte pakeisti poziuri i ji ir perbegti i jo puse ir iskaitant ir mane galbut,butent todel neprabalsavau apklausoje,nes tikrai nezinau kuriam labiau simpatizuoju.Jau yra pasirodziusiu kalbu,kad The Rock wrestlins per WM 29,taigi turbut logiska,kad siemet savo gimtajame mieste jis pasiimtu pergale,o kitais metais "grazintu skola" Cenai,bet mes juk puikiai zinom kaip kartais WWE noredami apgauti IWC sugeba viska pasukti tokiu kampu,kad apgauna pacius save ir visi lieka nieko nesuprate.

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2012-02-27, 18:22

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

#3 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2012-02-27, 23:21

Aš tai jau seniai Cenos pusėje, Hateriu niekada nebuvau, gal tik šiek tiek pabodęs kažkada buvo.
The Rock - mano akyse dingo electrifying power iš jo. Kažkaip visos tos cacth-phrases atrodo nebeįdomios, nuvalkiotos ir pigios. Nors ir visa arena vienbalsiai jam pritaria, vistiek nebeveža taip kaip anksčiau.
Dėl vietos main-evente tai negali būt nė kalbos. jie abu yra visa galva pranašensi už likusią dalį rosterio. Punk'as baigia išsisemti, nors čia gal labiau creative team bėda, kad nesugalvoja nieko aštraus su voice of voiceless.
CeNation!

Nuotrauka

#4 Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

2012-02-28, 01:05

Jau turėjote +- metus laiko pastebėti mano CENA avatarą ir tai kaip ir atsako į klausimą už ką aš palaikysiu per šių bičų match'ą. Daugiau, mažiau Cenos markas buvau visą laiką, kai domėjausi PW. Per praeitų metų Wrestlemania Main Evente palaikiau, aišku, CENA, dėl to ėmė didelis pyktis, kai Rock įsikišimas kainavo John'ui diržą. O rankos paspaudimas per RAW kitą vakarą po WM mane kiek nuvylė, taip gausime po metų dekados match'ą, bet CENA buvo apvogtas visų akivaizdoje.

Nebeatsimenu, ar John'o promo, kai jis parodė maikę I BRING IT (VIA SATELITE), buvo po Wrestlemanios, ar prieš, bet jau tada CENA labai gražiai varpė Rock savo argumentuota kalba. Kad ir kaip gaila Punk, bet šiuo atveju aš nenorėčiau sutikti su juo dėl fakto, jog Rock vs Cena yra neteisėtai Main Evente. Šiuo atveju tai yra, kaip HHH sako "good for business". Aš ne ką mažiau laukiu jo ir Jericho dvikovos ir net neabejoju, jei tfu tfu tfu neatsitiks kas blogo (trauma etc), kad jų match'as bus superinis, BET kad ir kaip žiūrėsi į šią situaciją, vistiek šis match'as neturi tokio šarmo, kaip turi minėtasis Cena vs Rock match'as.
Ne į temą
  Nesutinku su Linu, kad PUNK darosi nuobodus ir "pipe bomb" yra nebetokia bomb. Beveik visada Punk pateisina mano lūkesčius, tiek prie mic'o, tiek match'uose, todėl jis mano akimis žiūrint vis dar exciting, be to dabar jis mane dar labiau įtikina kaip champ'as ir net nekyla abejonė dėl jo MEventerio statuso.

DUNCAN minėjo Stone Cold vs Punk per kitų metų WM. Šios situacijos negalima mano manymu lyginti su dabartine Cena vs Rock, nes Stone Cold pasirodydavo ne kartą WWE, jau baigęs Wrestlerio karjerą. Tai Special Guest Referee, tai dar velniai žino kas, bet jis nebuvo taip dingęs, kaip Rock. Vien dėl to nemanau, kad kas iš Backstage tiek bitchintų dėl jo kaip Main Eventerio kitų metų WM.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Vartotojų skaito šią temą: 5

narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0