Otthon'as Kasstel'is iš lėto žengia į ringą . Jo žvilgnyje pyktis ir pasidygėjimas žiūrovams . Atlikęs visas savo išėjimo ceremonijas jis paima mikrofoną į savo drebančias rankas ir prabyla :
- Absurdas. Tai vienintelis žodis kuriuo galiu apibūdinti jus - žiūrovai. Jūsų dvigubi smakrai ir rutinos išvagoti, subjauroti veidai ,mane tiesiog pykina. Tą patį epitetą galiu pavartoti kalbėdamas ir apie šios federacijos imtyninkus. Jūs visi gaunate progas ,pasitelkdami savo veidmainystę,pavydu,pasipūtimu. O aš negavau. Tiek daug metų praleidau profesionalių imtynių mokyklose stebėdamas ,kaip jūs tampate čempionais ,nors jums trūksta talento. Jūs maudotės šlovės spindulių jūroje,o aš visą tą laiką bandžiau pavyti dundantį traukinį . Ir štai pavijau. Tai tik laiko klausimas ,kada aš įrodysiu jums visiems ,kad jūs esate tik purvas po mano kojomis. Atplauk purve pas mane ir aš tave išvalysiu. O jeigu tu toks kvailas ir nesupratai mano žodžių ,tai kviečiu kokį nors imtyninką į kovą . Į tokią kovą ,kuri tik įrodys ,kad aš geriausias imtyninkas įžengęs į šį ringą.
Otthon'as išeina iš ringo .
0
Debiutas
Sukūrė Machiavelli, 2011-12-02, 23:37
Temoje nėra atsakymų
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0