Suskamba Band of Horses - The Funeral ir į areną, taikydamas į ritmą, išeina IKLi. Atlieka savo tauntą ir tokiu pačiu žingsniu tęsia savo kelionę iki ringo, užlipa laiptais ir peršoka virves.
- Jūs visi prieš mane nusistatę. Visi iki vieno. Ir žiūrovai, ir kovotojai, ir visi likę atmatos. Mūsų kompanijos vadovas, matyt, moka premijas kovotojams, už tai, kad jie prieš mane susivienytų. Aš negaliu pasitikėti net savo artėjančios kovos partneriais. Garantuoju, kad gavę progą, jie durtų peilį tiesiai man į nugarą. Visi nori kuo greičiau pašalinti stipriausią, ir atspėkite, kas yra stipriausias. Kąąąąąąąą? Koks dar Chuck'as Norris'as? Net tokie mulkiai kaip jūs, turėtumėte žinoti, kad stipriausias, galingiausias ir pats gudriausias yra tik 1 žmogus - IKLi. Chuck'as Norris'as prieš mane atrodo kaip paikas, įkyrus uodas. Taip, jis gali man įgelti savo kvailu straubleliu ar kokiu kitu organu, man nesvarbu, svarbu yra tai, kad tai padaręs uodas net nespėjęs susiprotėti, kas vyksta, žus. Aš esu neatsparus tik vienam, labai beprasmiam ir neįdomiam dalykui, tai yra komandiniam darbui. Ir ateinančiame mače aš pasistengsiu padaryti viską, kad mūsų priešininkų komandinis darbas žlugtų net neprasidėjęs ir man visai nesvarbu ar man teks tai padaryti vienam ar su kvaileliais, kurie išdrįso būti kartu su manimi vienoje ringo pusėje. Ir jei kas nors, priešininkai ar komandos nariai, išdrįs stoti man skersai kelio, aš pažadu, o aš tikrai pažadu, jie savo kraujuotais ir purvinais snukiais mels pasigailėjimo. Aš jau dabar matau jū ašarotus veidelius. Taip, kaip supratote, šioje kovoje partnerių man nėra, yra vien tik priešai.
IKLi padaro trumpą pertraukėlę, per kurią žmonės išreiškia visą antipatiją IKLiui. Po pertraukėlės jis tęsia:
-Jūs galvojate, kad aš esu psichas, ar ne? Jūsų kvailomis akimis žiūrint, aš turėčiau atrodyti kaip psichas. Juk aš nepriėmu pagalbos, ar ne? Aš jos nepriemu tik todėl, kad man jos nereikia. Kam man prašyti, keliaklūpščiauti prieš kažkokius liurbius, jei aš pats galiu susitvarkyti su šia, jei ją taip būtų galima pavadinti, problema. Tai nėra didelis iššūkis, ir jūs tai žinote. Šį kartą, mačo pabaigoje aukštai iškėlęs galvą stovės tik vienas žmogus, ir juo, žinoma, būsiu aš.
IKLi numeta mikrofoną ir skambant teminei dainai, lydimas nepatenkintų žiūrovų šuksnių, jis palieka areną.
0
IKLi, Aaron Hawkins & The Maniac vs. FnT & Sick Extreme Kyo
Sukūrė DzeLine, 2011-11-02, 18:14
Temoje nėra atsakymų
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0