Peršokti prie turinio

Survivor Series 2011

Temoje atsakymų: 3

#1 `MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2011-11-01, 16:10

TAG TEAM MATCH
CENA & THE ROCK VS. THE MIZ & R-TRUTH
Nuotrauka
WINNER: CENA & THE ROCK
RATING:
***1/2

ALBERTO DEL RIO © vs. CM PUNK
WWE CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: CM PUNK ©
RATING:
***1/2

MARK HENRY © vs. BIG SHOW
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: BIG SHOW
RATING: 1/2
*

TEAM ORTON vs. TEAM BARRETT
5-ON-5 SURVIVOR SERIES TAG TEAM MATCH
Nuotrauka
WINNER: TEAM BARRETT (BARRETT & RHODES)
RATING:
**3/4

BETH PHOENIX © vs. EVE
DIVAS CHAMPIONSHIP / LUMBERJILL MATCH
Nuotrauka
WINNER: BETH PHOENIX ©
RATING:
*

DOLPH ZIGGLER © vs. MORRISON
UNITED STATES CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: DOLPH ZIGGLER ©
RATING:
***1/2

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer

#2 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2011-11-13, 18:32

Na ką, parašysiu ką manau apie artėjančius match'us.

Rock/Cena vs The Miz/R-Truth - neabejotinai PPV main event'as. Aš manau, kad toks superstar kaip Rock, negali būt žemiau card'e, neigu Main Event'e, kai tai yra jo only one night match. Plius, manau PPV buyrate'as ženkliai kils vien tik dėl Rock, todėl neįkišti šio match'o į ME būtų mažų mažiausiai kvaila. Match'o baigtis? Na manau ne man vienam šis visas Rock/Cena storyline atrodo kiek lėkštokai, kai jie abu yra visiški face'ai. Manau, kad match užsibaigs skambant Rock'o theme song'ui ir po to maybe Cena'os FU Rock'ui? Neturninant Cena'os, tiesiog, tai būtų kaip atsakas Rock'o veiksmam per WM. Aš įsivaizduoju viską taip: Match'o pabaigoj, Rock Bottom vienam iš Miz/Truth, pin'as, Rock & Cena wins. Visi ošia, patenkinti. Rock atkiša ranką handshake'ui, tačiau Cena arba nehandshake'ina ir palieka areną mirtinoi tyloj, arba FU Rock'ui ir palieka areną gaudamas heat'o. Per sekantį RAW jis arba pasako, kad tiesiog padarė tą patį, ką padarė Rock'as per WM, ir handshake su Rock'u, arba turnina heel'u (apie tai jau senai kalbėta buvo). Bet aš manau, kad Cena neturnins.

Team Orton vs Team Barrett - čia manau kaip ir per kiekvieną Survivor Series turėsim vieną Soul Survivor, ir ja bus Orton'as (na ok, išimtis buvo prieš Kofi). Tiesiog neįsivaizduoju Orton team pralaimėjimo, juo labiau, kai per paskutinį SD, Barrett'as nugalėjo Orton'ą. Orton juk visada lieka paskutinysis Soul Surivor.

Henry vs Show - nobody carre... Čia ir taip aišku, kad Henry suvalgys Show, nes jam iki WM reikia neprarast to įtikinamumo ir likt monster heel, kad po to būt kam nors išjobintam. Tik labai norėčiau, ir manau ne aš vienas, kad sekančiam PPV Henry jau gautų naują opponent, nes jau nebeįdomu Henry vs Show (aišku jau nuo pat pradžių nebuvo įdomu...). Aš manau, kad tokius bigmenų feud'us reiktų daryt ne dėl title, nes jie niekad neatneša gero įvertinimo, o žmonės manau tikrai mieliau stebėtų dar vieną Orton vs Henry, neigu Henry vs Show, slowmotion fiestą.

Del Rio vs Cm Punk - ar aš čia vienintelis girdėjau, kad
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-11-13, 18:35

#3 Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22

2011-11-28, 16:45

Vargsas Sin Cara..

Toliau ME, tikrai nuvyle, visa darba atidirbo Cena, ziauriai letas tempas, Rock pora prijomu ir viskas baigta. slamstas, net emociskai labiau pasitenkinau is jo sugrysimo promo nei is viso sio matcho ir jo aftermath. Jeigu tokiu tingumo lygmeniu eis ir pries cena per WM tai eina sau.. bet as jau ruosiuosi blogiausiam. praktiskai netikiu, kad ju matchas nustelbs hbk/ut matchus.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

#4 real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

2011-12-16, 21:17

Pagaliau turiu pakankamai laisvo laiko taigi siek tiek aptarsiu ilgai laukta The Rock sugryzima i ringa.
Zinau jog daug fanu nepritare isankstiniam The Rock pasirodymui ringe, ale del to Rock'as praras didele dali momentum zengdamas i WrestleMania 28. Kas taip mane buvo neteisus. Matcho eigoje Rock'as parode tiek kiek uzteko, kad isgauti is publikos "You still got it" chant'us + isliko "sviezias" WrestleMania matchui. In-ring Rock'is atrode gerai netgi geriau nei tikejausi. Nebuvo botch'u kai pries WM27 build'a kada net ties vos keliais spot'ai Rock'ui nepavykdavo susibendradarbiauti su The Miz, si kart labai graziai susizaide tiek su Miz'u tiek su R-Truth. Tik zinoma kaip visada krito i akis Rock'o buvimas ties pacia over-sellinimo riba, arba dar kitaip heel'iskas sellinimas. As visiskai niekuo pries kada jis taip sellina budamas heel'u, bet super baby face'o vaidmenyje it's just wacky... Beje pats The Rock, promo atzvilgiu man primena 1998-2001 metu Rock'a. Kodel negaunam 03-04 metu The Rock versijos? Juk tai buvo The Rock at his finest. Ar tai turi ka nors bendro su tuo Big Tough Man ivaizdziu, kad dabar promo metu jis kalba leciau ir yra rimtesnis? Anyway...
Pati matcho eiga klostesi taip kaip ir turejo klostytis. Nuspejamas, taciau teisingas storytelling'as. Cena didziaja matcho dali buna face-in-peril, tol kol yra padaromas hot-tag'as ir minia pop'ina The Rock. Ir ipac man patiko after-match. Situacija aiskiai parode, kad Cenos atveju haters gonna hate, nesvarbu ka jis darytu, taip pat kaip jie myles Rock'a no matter what. Beje Rock'ui kalbat is lupu aiskiai buvo galima perskaityti zodzius "get the F*** out" bei "punk-ass bitch". Nezinau kaip kitiems, bet man netgi ir dabar Rock'as yra vienas is labai nedaugelio zmoniu kuris turi sugebejima, nesakau, kad itikinti, greiciau virs galvos pakabinti mazyti klaustuka, jog maybe thoes guys really hate each other? Juk galu gale mazyte abejone yra viskas ko uztenka... :)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0