IronMan Championship
2011-09-01, 19:41
-Pastaruoju metu, kaip jūs visi žinote, aš nelabai sutariu su Aaron Hawkins. Suprantu, kad kai esi svarbus žmogus ir dar laikai titulą tampi taikiniu. Bet viskas prasidėjo dar tada, kai aš neturėjau jokio titulo, viskas prasidėjo 6 men Xscape mače, kuriame aš eliminavau Hawkinsą. Nuo to laiko jis pradėjo manęs nekęst ir karts nuo karto trugdyt. Jis negalėjo pakęst, kad tada dar nežinomas kovotojas už jį greičiau ir sėkmingiau lipa kerjeros laiptais. Jis tiesiog privalėjo man sutrugdyt nes jam išdidumas neleido kitaip. O vyras darys betką, kad apgintų savo išdidumą. Aš tavęs nekaltinu, Aaronai. Bet trugdydamas man, tu padarei didžiulę klaidą. Vietoj to, kad tu būtum stengęsis ką nors pasiekt, ar vietoj to, kad tu būtum lipęs į savo karjeros viršūnę, tu atsisakei savo visų tikslų ir pradėjai griauti kitų svajones. Tu nustojai ko nors siekti, tu tik bandei padaryti, kad kiti nieko nepasiektų! Tu nustojai tobulėti ir pradėjai stovėti vietoje! NE! Tu netgi pradėjai ristis žemyn! Tu nebeesi tas Mr Hardcore koks kadaise buvai ir pats tai žinai. Tik pažiūrėk į save. Tu nebeesi užtikrintas dėl savo padėties. Tau tenka imtis desperatiškų veiksmų, kad tik patektum į šou. Tu gali būti tuoj pat užmirštas. O dabar pažiūrėk į mane (Smile parodo į Iron Man diržą ir THC taurę) Skirtimas akivaizdus. Aš kažką pasiekiau. Nes aš to siekiau! Aš nesistengiau trugdyt kitiem, aš ėjau link savų svajonių. Ir aš šiuo tuo tapau. Ir šitas Iron Man diržas dėl kurio kovosime pripažink, tu netiek nori jį turėti kiek nori, kad aš jo neturėčiau. Už tai šio diržo sekmadienį ir nepasiimsi nes sau tu net nebandysi jo paimt. Nesvarbu kas nutiktų aš tau jo gyvas neatiduosiu nes negaliu leist, kad tokio požiūrio žmogus mane nugalėtų. Aš privalau įrodyti pasauliui, kad toks požiūris yra neteisingas. Aš jau įrodžiau, kad gėris šiame versle egzistuoja ir kad gali ką nors pasiekt nebūtinai būnant blogas ar žiaurus. Todėl, tau, Aaronai, siūlau visą tai apgalvot ir pasikeist. Tu gali kažką pasiekti, tik tau reikia bandyti to siekti. Be pastangų nieko nebus. Aš įdėjau daug pastangų ir visa tai atsipirko.
-Sekmadienį laimės tas, kuris labiau stengsis šio diržo, o ne tas kuris tiesiog bandys trugdyt. Todėl tavo mąstysena šiame mače taves tikrai neišgelbės. Gali ruošt įvairiausių triukų, kurt visokiausias taktikas, bet pabaiga bus tokia pati kokia ji buvo visus šios komapnijos gyvavimo mėnesius tu liksi nieko nepešęs. Nes išpešt nieko ir nebandai. Kol toliau elgsiesi kaip mažas berniukas, tol manęs nenugalėsi. O ko reikia mažiems piktiems užsispyrusiems vaikams? Senos geros beržinės košės, kurios aš tau ir duosiu šį sekmadienį.
Mark Smile numeta mikrofoną ir palieka areną skambant jo teminei muzikai.
2011-09-01, 22:05
Pasigirsta Aaron Hawkins muzika, taciau jo nematome, po kurio laiko titantrone pasirodo ir pats Aaron kuris taria:
- Tu visiskai teisus jaunasis Vatsonai. As esu absestas pykcio, ne manijos, kad tokie nieko verti naujokeliai kaip tu trugdo man pasiekti savu tikslu. Man pradeda igristi, kad kiekviena karta man priartejus prie titulo ar svarbesnes pergales, man vis kazkas sutrugdo ir kodel? Galbut del to, kad svarbiausia pirma pasalinti stipriausia? Galbut todel kad visi manes nemegsta? Taciau tikriausiai todel, kad visi manes bijo, na kaip gi nebijosi narve tunancio liuto kuris bet kuria sekunde gali isiverzti i laisve. Liutas kuris buvo uzmiges iki tol kol tu mane pasalinai pabudo ir labiausiai jis nori susigrumti su tavim. Galbut tu teisus ir jo tikslas pasalinti tave, galbut jo tikslas titulas, taciau as manau, kad jo tikslas irodyti visiem, kad Aarono zvaigzde niekada nenustojo degti. Pripazinsiu ziurovu laukia gladiatoriu musis, kur tik vienas is musu gali likti stoveti aukstai iskelta galva, ir tik vienas is musu po kovos begales figuruoti geriausiuju sarasuose. Ir nesvarbu, kad tu bandysi kovoti zodziu kare, tikrasis karas uzvirs ringe, kuriame viskas keisis ir versis 180% per kelias milisekundes. Viena is musu pergale siame mace pakels i neregetas aukstumas, o kita nusmugdys i pati dugna is kurio nepades nei lipimas laipteliu po laipteliu, nei naujoko sekme. Kai nuskambes nugaletojo muzika FUSION'e atsivers naujas istorijos puslapis ir kieno legenda jame bus aprasyta nuspresim patys mes ir tai tikrai nepriklausys nuo tavo gerio ar mano blogio, viskas priklausys nuo to kuris is musu isdrys surizikuoti ir eiti vabank. O po kovos nebeliks nieko tik fanu klyksmai ir vidury stovintis zmogus kurio laukia sviesi ateitis. Tas zmogus bus vardu Aaron, stovedamas ringe po kovos jis patirs auksine savo gyvenimo minute, kurio metu jis dziugaus lyg paseles, nes jis nebeturi ko prarasti, nes visa jo karjera, ne visas jo gyvenimas yra pastatytas ant kortos, ant trapaus ledo ir pralaimejimo atveju viskas nueitu suniui ant uodegos, o to jis tikrai negali sau leisti. Suprask siam zmogui tereikia dvieju dalyku kersto ir to, kad ji prisimintu kaip didi zmogu, o siem dviem dalykam igyvendinti jis turi tiek ryzto, tiek noro, tiek uzsispyrimo ir sikart jam niekas nesutrugdys pasiekti jo uzsibrezto tikslo, nei vulkanai, nei taifunai, nei uraganai. Po kovos jis kaip buldozeris nuslaves tave nuo ringo stoves iskelta galva ir tik jis bus naujasis FUSION Iron-Man cempionas.
Srr, kad velai ir srr, kad taip lievai
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0