Peršokti prie turinio

Night of Champions 2011

Temoje atsakymų: 2

#1 `MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2011-08-24, 20:56

CM PUNK vs. TRIPLE H
NO DISQUALIFICATION MATCH
Nuotrauka
WINNER: TRIPLE H
RATING:
***3/4

ALBERTO DEL RIO © vs. JOHN CENA
WWE CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: JOHN CENA ©
RATING:
***1/2

KELLY KELLY © vs. BETH PHOENIX
DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: KELLY KELLY ©
RATING:
**1/4

RANDY ORTON © vs. MARK HENRY
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: MARK HENRY ©
RATING:
**3/4

ZIGGLER © vs. RILEY vs. MORRISON vs. SWAGGER
U.S. CHAMPIONSHIP / FATAL 4-WAY MATCH
WINNER: DOLPH ZIGGLER ©
RATING:
***1/4

CODY RHODES © vs. TED DIBIASE
INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER: CODY RHODES ©
RATING:
*3/4

AIR BOOM © vs. MIZ & R-TRUTH
WWE TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: AIR BOOM ©
RATING:
**3/4

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer

#2 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2011-09-14, 19:41

Kodėl čia taip tylu? PPV jau sekmadienį, o niekas nekomentuojat... Regis ir vėl man pirmam teks rašyt postą.

Orton vs Henry - turbūt labiausiai nekeliantis susižavėjimo match'as visame PPV. Mane netgi Divas title match labiau domina, nes tame match'e kovos Kelly Kelly :lol: . O šis match'as be abejonių (nors vis dėl to reiktų ir abejoti, nes kaip kažkada buvau mokytas - PW turi vieną taisyklę "Never Say Never") baigsis Orton retain'inimu. Dėl ko nežavi šis match'as? Dėl to kad jame kovos Henry.

Punk vs Triple H - kadangi šiame match'e yra stipulation'as "If HHH loses he must resign as WWE COO" tai sunku spręst kas laimės šį match. Šiaip manau, kad galbūt Triple H laimės ir taip sustabdys Punk'ą. Nors manau kiekvienam norėtusi Punk'o pergalės.

Del Rio vs Cena - match'as nedomina, spėju Del Rio laimės.

WWE tag team championship - vėlgi neįsivaizduoju kas laimės, bet spėjimuose greičiausiai statysiu už heel'ų komandą. Nors aišku man kaip Bourne gerbėjui norėtusi kad jis palaikytų dar titulą, nors jam iš jo nedidelis prestižas, bet vis tiek manau, kad heel'ai pasiims titulus. Galbūt netolimoje ateityje, kaip dažniausiai būna, heel'ų komanda pradės nesutart ir numes kam nors titulus ir pradės feudint. Būtų gal visai įdomu pamatyt Miz kaip face, nes jų feudo atveju, nemanau kad Truth vėl turnintu face'u, nes jis nuo savo debiuto WWE buvo face'o rolėje, o Miz'as jei atmintis neapgauna dar niekada nebuvo face, tai visai būtų įdomu pamatyt Miz kaip face.

Kelly Kelly vs Beth Phoenix - statau už Phoenix pergalę, spėju kad antru bandymu ji paims title. Bet aš to nenoriu, nes kuri Diva laiko title - ta daugiausiai šmėžuoja ekranuose. Kadangi K2 laiko title ji yra kaip ir top diva. O man tai patinka, nes man ji labai sexy, galbūt galėčiau ją savo TOP diva pavadint :lol: Jau žiūrint jos entrance'us, man paima jaudulys, ach tas jos miniakas ir figūra... Ajajaj... :D

Vienu žodžiu, nors ir neatrodo stiprus PPV card'as, bet galbūt jis bus geras :) Labiausiai įdomu kokie match'ai bus dėl World titulų per Hell In A Cell ir kaip tas PPV bus buildinamas, nes jis yra ne eilinis, vistiek nors su PPV HIAC match'o idėja ir yra nuvalkiota, bet vistiek HIAC PPV visada intriguoja :)

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-09-14, 19:43

#3 Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
  • 109 Pranešimai:
24

2011-09-24, 22:16

Panašu, kad kurį laiką nebežiūrėsiu WWE. Kokio velnio Del Rio neteko titulo per pirmą defence ir dar prieš Cena man neįmanoma suvokti. Kodėl Beth vėl pralaimi? Kuo Henry yra geresnis čempionas už Christian? Kodėl PPV nėra Danielsono? Triple H pergalės ir reikėjo tikėtis, bet bent jau CM atrodė lygiavertis priešininkas... Apie main event book'inimą geriau patylėsiu apskritai.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0