Peršokti prie turinio

FUSION Dynamic Duo championship

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje nėra atsakymų

#1 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2011-06-22, 14:16

Pasigirsta gitaros ir būgnų garsas, ir ant entrance takelio pradžios išeina Torturer ir Airboy. Abu rankose laiko savo "instrumentus". "Kankintojas" - "Liusi", o Jonas - savo akustinę "Hohner". Tačiau šį kartą, ne tradiciškai, Airboy iki ringo nenušokčioja darydamas salto. Abu komandos nariai nužygiuoja iki ringo, ir Airboy'ų matomai gravitacijos jėga šį kartą veikia. Abu įlipa į ringą ir abu pastato savo "įrankius" į kampą. Abu pasiima mikrofonus ir Terry pradeda:

-Štai, jūs ir vėl šiame ringe matote komandą. The Darkness Wanderers. Lyg ir niekas stipriai nepasikeitė... Tiktai męs šį kartą stovime ringe, ne kaip eiliniai dvasios valkatos, kaip mūsų priešininkai, o kaip Fusion Dynamic Duo čempionai. Dabar greičiausiai męs turėtume iškelti sau virš galvų savo iškovotus Fusion Dynamic Duo championship diržus. Tačiau męs jų neatsinešėme. Paprasčiausiai mums jų nereikia, čia ir dabar. Juk jūs visi žinote... ne ne ne, svarbiausia yra tai, kad Męs žinome, kad męs esame čempionai. Komandinių čempionų diržai yra tik papuošalas, simbolizuojantis tavo pergalę, ir simbolizuojantis tai, kad Tu esi čempionas. Turėdamas čempiono diržą, tu gatvėje paprastai nepraeisi pro wrestling'o faną, ar juo labiau savo gerbėją, neatkreipdamas į save dėmesio. Tačiau asmeniškai man tai nerūpi. Man svarbu yra tai, kad aš, o tiksliau męs, kartu su Jonu, užsitarnavome šį titulą sunkiu darbu ir ne vienu išlietu kibiru prakaito. Todėl męs, į didžiausią Fusion metų iPPV renginį eisime kaip čempionai.
Tačiau ką męs galime pasakyti apie savo priešininkus? Męs su Jonu valome organizmą sporto salėje, liejame prakaitą ir ruošiames artėjančioms kovoms. Tačiau mano žiniomis, mūsų priešininkai, Sick Extreme Kyo, naudoja kiek kitokius metodus, kovos pasiruošimui. Męs liejame prakaitą, jie lieja kai ką kitą, į savo skrandžius. Juk Sick Extreme Kyo patys visur afišuoja tai, kad jie yra vakarėlių liūtai. Jie gyvena palaidą gyvenimą. Aš niekada nesupratau, ir engiau "Sex, Drugs & Alcohol" gyvenimo būdą. Jūs man parodykite bent vieną tikrą sportininką, kuris gertų kibirais, kaip tai daro SEK? Dėl to jie ir nėra tikrieji sportininkai. Dėl to aš smerkiu savo būsimus priešininkus... Ir visdėlto tie kalės vaikai, sugebėjo tapti pirmaisiais istorijoje Fusion Dynamic Duo čempionais, ir išlaikyti šį titulą - kolkas ilgiausiai. Šimtas šešios katino dienos. Būnant čempionu. Štai ką patyrė mano būsimi priešininkai, kai dar buvo čempionais. Sick Extreme Kyo... Jie turėjo ne vieną ir ne du match'us, kuriuose turėjo ginti savo grobį. Turėjo match'ą prieš pasipūtelius, japoną ir latvį. Turėjo match'ą prieš "moderniuosius berniukus" - The New Age Conquerors, kurie "thank's god" jau pasuko savais keliais. Nebūtų jie net pajautę tų titulų kvapo, jei nebūtų buvę priglausti po "visagalio" boso, Tadashi, sparneliu, kurio tarp mūsų jau nebėra.
Sick Extreme Kyo... Komanda, kuri skelbiasi vakarėlių liūtais...
Airboy pertraukia Mclayer:
-Jeigu neklystu, mačiau laikraštyje skelbimą:

Sick Extreme Kyo! Vakarėlių liūtai! Kvieskite mus bet kokiu paros metu, vos už kelis litus!!! Suteikiame visas paslaugas!!!

-A, taip, tas... Man irgi teko regėt... Galvojau užsisakyt, būtų gal triukų parodę kokių, vis gi, pralinksmintų gal...
Sick Extreme Kyo, jūs esate nieko verti pašlemėkai, iš kurių jokios naudos. Jonas praeitą kartą sudegino jūsų maikutę, bet jum turbūt tai nė motais... Vistiek niekas neperka...

-O dėl ko, greičiausiai nėra labai sunku atspėt. Jeigu parduotuvėje pardavinėtų maikutę su užrašu - "Dvasios Ūbagas", tai galvą guldau, šalia jos kabėtų ir "Sick Extreme Kyo" maikutė.
Kažkada Sick Extreme yra pasakęs, kad kada nors, pasakos savo vaikams, anūkams ir proanūkiams, apie savo "wrestlerio" karjerą... Juokinga ar ne? Manau, Sick Extreme, tu turėtum ką daugiau papasakot, iš savo "išgerinėjimų maratono kieme ant suoliuko" srities.
Sick Extreme Kyo... wrestleriai? Net neapsiverčia liežuvis, tarti šiuos du žodžius viename sakinyje. Net jeigu jūs ir turėtumėte tuos blizgučius, apsivyniojusius po bambom, vistiek nebūtumėte geriausi. Ir vistiek, iš jūsų komandos, aš jaučiu didesnę pagarbą Sick Extreme'ui, vien tik dėl to, kad jis bent jau pateko į Hotspurs Cup finalą, nors jo šikna ten buvo atspardyta kaip reikiant, ir jeigu man tektų spėt, ką Sick Extreme veikė po kovos, aš pasirinkčiau variantą - "Gėrė".
Salė skanduoja "You Suck! You Suck! You Suck!"
Airboy tęsia:
-Juokinga ar ne? "You Suck"... Iki ko nusirito šie žmonės... The Darkness Wanderers - komanda, kuri lieja prakaitą, tam kad būtų geriausi - lieka šūdo vietoi. O Sick Extreme Kyo komanda, kuri mato tik alaus bonkę - yra pavyzdys šiuolaikiniam jaunimui... Jum turėtų būti gėda.
Ir žinote ką... Nusibodo man čia aušinti burną, dėl tų degradų, SEK, eikite jūs visi velniop, einam ,Terry, iš šitos sumautos skylės...
The Darkness Wanderers meta mikrofonus ir palieka ringą, dar numesdami po faką žiūrovam.

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-06-22, 16:49

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0