Peršokti prie turinio

FNT vs. IKLI

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje nėra atsakymų

#1 DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
19

2011-06-15, 13:22

Kaip jau įprasta suskamba skillet - monster. IKLi išeina gan lėtu žingsniu mėgaudamasis žiūrovų dėmesiu. Eidamas į ringą sumuša rankomis su visais žmonėmis pakėliui. Įlipa į ringą laiptais iškelia kumščius į viršų ir aplink ringą sužaižaruoja įvairiaspalviai fejerverkai. Pakelia ant grindinio gulintį mikrofoną ir pradeda savo kalbą:

-Štai aš ir vėl stoviu čia, ringo viduryje, jūsų visų dėmėsio centre. Šį kartą aš atėjau čia ne dėl to, kad aiškinčiausi dėl mano praeitos kovos partnerio išsišokimų, aš čia atėjau rimtai pakalbėti. Suprantate, šioje skylėje (jums geriau žinomoje FUSION pavadinimu) leista karaliauti tik kietakakčiams, užsispyrėliams ir kitokio plauko pašlėmėkams. Negi ir man norint pasiekti aukštumų reikės imtis įvairių kraštutinių priemonių, negi norint atkreipti vadovų ir kitų įtakingų šiknių dėmėsį reikės pulti žmones iš pasalų, daužyti įvairius daiktus į jų galvas? Jei taip tebūnie, aš irgi moku būti šikniumi, galiu išspardyti suknisto nigerio ar bet kokio kito idioto subinę artėjančiame FUSION renginyje, šiandien, rytoj arba tiksliau pasakius - bet kada. O taip aš priversiu jį ir visus kitus oponentus verkti, maldauti pasigailėjimo, aš priversiu juos atkreipti dėmėsį į "eilinį naujokėlį", priversiu juos žiūrėti į mane, kaip į sau lygų oponentą, o ne į pajuokos objektą, kaip kad Billy Boy. Aš išlipsiu iš purvo į kurį įklimpau ir kilsiu likimo man nurodytais laiptais. Ir jūs, mano mieli žiūrovai, kurie dabar juokiates iš mano "sapaliojimų" suprasite, kad aš iš tiesų esu jūsų išgelbėtojas, jūsų šviesa tunelio gale, o visų svarbiausia, kad aš nesu tik šiaip kažkoks naujokėlis, kurio vardo jūsų manymu net nereikėtų žinoti išeinant iš FUSION renginio. Aš pasistengsiu, ne, aš iš tiesų įrodysiu, kad esu vertas ne tik ateinančio mačo laimėtojo vardo, bet ir šanso į vieną iš FUSION titulų.

Šį pranešimą redagavo DzeLine: 2011-06-15, 13:22

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0