Peršokti prie turinio

The Hotspur's Cup Qualifications

Temoje atsakymų: 10

#1 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2011-04-24, 17:53

--

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#2 Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

2011-04-24, 18:26

Patiko šou, geros kovos, ok BS, nesitikėjau, kad su Šeškiumi jau pirmame raunde reikės susitikti ;P
BTW, dėl šito: "Tik ar LOD galės dalyvauti?" kažkas spec bus ar man per kalbą paprasčiausiai pasellint? ;)

#3 Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75

2011-04-24, 18:50

Puikus show,istiesu labai gerai isdestyti segmentai tarp battle royalu,o ir jie patys buvo labai idomus,pypac main eventas ir tai kas buvo po jo ;)
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

#4 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2011-04-24, 21:14

Geras show, labai man patinka ta Fusion sistema kai show vyksta kas kelias savaites, taip leidžiama atsipūsti writeriams, kovotojams nuo rutinos, manau vien dėl to šis e-fedas ir dabar laikosi labai ilgai ir tikrai tikiuosi kitą Lapkričio 20 dieną švęs savo gimtadienį su show.

Kas apie šį show, tai visos kovos ir backstage patiko(trečios kovos nevertinu, bet pabaiga kurią rašė Unbroken man patiko ;) ) Ir bėje grįžo Kyo užpuolikas, now that's intresting :) Žodžiu, keep it up :)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

#5 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2011-04-25, 00:38

Sugadino man writeriai nakti, einu girtas kur nugriusiu, nes cia negerai gavos.

#6 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2011-04-25, 00:49

Patiko show, viskas labai gerai suėjo, ir vienas iš Fatal 4-Way Battle Royal match'ų kuriame dalyvavau aš (pats pirmasis), man patiko. Geras, gavau eliminuoti net du kovotojus :) Overall: PPV kaip ir visuomet puikus, kolkas dar nei vienas Fusion'o show ar PPV nėra nuvylęs, so keep it up ;)

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-07-11, 18:38

#7 Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51

2011-04-25, 21:56

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2011-04-24, 22:14, pasakė:

Ir bėje grįžo Kyo užpuolikas, now that's intresting :) Žodžiu, keep it up :)

I smell something bad ;) .

Šou išties labai geras, smagūs mačai, ypač patiko linksmieji backstage, kokių man visą laiką ir norisi. Plius man pavyko laimėti :) . Ir nuo šiandienos tikriausiai Mark Smile taps Nr.1 Pyzdeškiaus fanu :) . Manau tag team divizionas turėtų atsigauti su nemenku tag teams pagausėjimu. Bendrai šou labai patiko, minusų kaip ir nerandu, laukiam kito :)
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

#8 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2011-04-28, 13:34

Puikus show, tik galbut norejosi, kad Answer vaidmuo butu kiek kitaip isnaudojamas, zinoma man labai patiko, kad jo buvo segmentuose daug, nes jis kaip legenda ir naujas GM turetu vaidentis, tas labai gerai, tik kazkuriais aspektais turbut Unbroken man reikes padeti kad atskleisti labiau answer personaza:) kovos parasytos puikiai ir visi idomus dalykeliai klostomi itin gerai, ypac su tuo zmogumi tribunoje, su tuo paslaptingo zmogaus promo. Tokiu dalyku reikia, ju yra ir tai labai gerai. Gaila, kad neina suderinti tokiu dalyku kaip kad kovotojo atejimas i ringa per show ir netiketas patekimas i main eventa su kalbomis. Nes tarkim idomu yra pamatyti toki segmenta kai sheskius ateina papraso GM vietos main evente, jis ja gauna, tik galim sakyt jis neturi sansu jos laimet nes nera parases kalbos. Reiketu kazkaip sita dalyka ishspresti, kad butu dazniau galima show metu paskelbti netiketa matcha bet tuo paciu ir nuspresti nugaletoja eitu saziningai:) nu betkokiu atveju didzioji dalis visko man patinka!;) keep it up

Nuotrauka

#9 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2011-04-28, 15:59

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2011-04-28, 14:34, pasakė:

...jis ja gauna, tik galim sakyt jis neturi sansu jos laimet nes nera parases kalbos. Reiketu kazkaip sita dalyka ishspresti, kad butu dazniau galima show metu paskelbti netiketa matcha bet tuo paciu ir nuspresti nugaletoja eitu saziningai:) ...

Ne į temą
Šeškius kalbą buvo parašęs. ;) Nebent omeny turi Billy Boy.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-04-28, 16:00

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#10 Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19

2011-04-29, 02:48

šhow buvo geras, labai patiko atidaromasis segmentas kurio dėka buvo subuildintas to vakaro main event. Tik turėčiau priekaištu šeškiaus bičiuliavimuisi su answeriu, niekam nėra paslaptis kad šeškius yra geresnis politikas nei wrestleris, tačiau šeškius niekada neapkabintų answerio, greičiau spjautų jam į veida arba užtrolintu, Answeris savo ruoštu taip pat nepriimtų šeškiaus apkabinimo greičiau savo finišeri atliktu ir subukintų nepalankų main eventa, ką ir jis padare tik kur kas nuobodesniu keliu :) Renginio galas buvo tai pat geras, taip paštrinama šeškiaus ir Lod nesantaika, būtų gerai kad ateityje nebūtų pamiršti ir kiti finalininkai. Nes jai taure laimės ne LOD tai ir vėl main evento storyline bus silpnas. Trūksta fusion gerų fjudų, po jakuzu nušlavimo, kaip ir nebeliko jokio main fjudo. Tai tokie mano pastebėjimai, o šeip viso produkto kokybe gera, aišku tobulumui ribų nėra ;)

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2011-04-29, 02:53

Nuotrauka

#11 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2011-04-29, 15:15

na primusas cia gerai viska pasake:) Segmentas su Answer ir Sheskiumi labai gerai.. cia tas pats kas segmentas su Stone Cold ir The Rock.. tik zinoma jei paimtume kaip Stone Cold uz HEEL'a ir The Rock uz FACE. Kompanija turi isnaudoti tokius veidus segmentuose, tik cia jau nelabai yra toks draugystes taip Sheskiaus ir Answer.. jie tiesiog nekencia vienas kito, nors gal truputi pagarbos ir turi vienas kitam.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0