Peršokti prie turinio

Hartnett vs Hawkins

Temoje atsakymų: 1

#1 Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75

2011-03-27, 13:32

Uzgroja Metallica-Enter Sandman ir i arena pro dumu kamuolius ieina David Hartnett,ant peties jis laiko Iron-Man cempiono titula.Ziurovai ji pasitinka ovacijomis.Ilipes i ringa ir sulaukes kol ziurovai nustos ploti “The Winner” pradeda kalbeti:

-27 metai.Butent tokio amziaus as esu siuo metu.Ir butent tiek laiko as stengiuosi buti geresnis uz kitus.27 metus as stengiuosi aplenkti savo tiesioginius konkurentus visur kur tik imanoma.Is pradziu mokykloje,veliau universitete,o dabar pro-wrestlinge.Ir nesvarbu kas tai butu-mokslai,sportas ar merginu demesys-visur as turejau buti pirmas.Mane nuo pat vaikystes yra lyg apsedusi kazkokia manija,kazkoks nesuprantamas noras buti pranasesniu uz kitus.Galbut daugeliui tai gali pasirodyti nesveika,taciau as su savimi nieko negaliu padaryti.Jei atsitikdavo taip,kad kartais as nebudavau pirmas,kazko neiveikdavau as tarsi plysdavau savyje.Pralaimeti man buvo didziausias pazeminimas koks tik gali buti.Tai budavo lyg kazkoks nesusipratimas.Nuo pat mokyklos laiku as skyniau pergales visur kur tik imanoma-pagyrimai,medaliai,diplomai,taures ir pagaliui FUSION Iron-Man cempiono titulas kuri as laikau dabar ant savo peties.Kaskart pasiekiant viena tiksla visada atsirasdavo kitas-si karta ne isimtis.Tapes FUSION Iron-Man cempionu dziaugtis ilgai negalejau,nes supratau,kad nepaisant to,kad esu cempionas as nesu geriausias cempionas.FUSION World Domination cempiono titulas-stai kas yra mano naujasis tikslas.Ir as nereikalauju maco del sio titulo cia ir dabar.Sansa i si titula reikia nusipelnyti.Butent tai as ir padarysiu.Jei reikes-lauksiu ilgai,bet anksciau ar veliau si tiksla pasieksiu.Visame FUSION’e nematau zmogaus kurio negaleciau nugaleti.Be abejo,ne isimtis ir mano sekantis varzovas Aaron Hawkins.Senas geras Hawkins.Zmogus kurio varzovu nelabai ir galiu pavadint.Jo subine esu atspardes tiek kartu,kad net nesuprantu kokio velnio ziurovai ji isrinko kaip mano priesininka.Taciau,tai ju sprendimas,o man kaip cempionui nera skirtumo-visi varzovai lygus ir kiekvienas is ju yra tik kliutis kuria reikia pasalinti.Ir istikruju reikia pripazinti-Aaron’as yra atkaklus zmogus.Po tiek pralaimejimu jis vis grizta ir grizta.Galbut ateityje jo atkaklumas jam pades laimeti,taciau tik ne si karta.Dabar as esu visiskai pasveikes po traumas ir jokiu netiketumu nebus-trys teisejo sumusimai i ringo grindis ir viskas bus baigta.Teisejas eilini karta iskels i virsu mano ranka ir as ramiai isvaziuosiu namo gerti Jack Daniels’o.Jeigu kas nors mano,kad si titula as kam nors lengvai atiduosiu labai klysta.Tam,kad ji laimeciau as praejau dideli kelia kurio pabaigoje manes lauke 5 varzovai su kuriais buvau uzdarytas narve ir turejau kovoti su suzalotu peciu.Nepaisant visko as laimejau ir dabar man uztektu pralaimeti viena kova,kad visko netekciau.Ir man tai labai patinka.Esant tokioms salygoms as esu motyvuotas labiau nei bet kada.10 valandu per diena ir is viso 60 valandu per savaite as praleidziu sporto saleje.Mano treniruociu neistvertu nei vienas kitas cia esantis pro-wrestleris.Butent todel as ir esu geriausias.Kiekviena treniruote man yra naujas issukis,naujas pragaras kuri turiu istverti.Viskas ka as darau yra del vieno tikslo-issaugoti Iron-Man titula ir laimeti kita-World Domination titula.Ar as turiu kita gyvenima tol kol ruosiuosi kovoms FUSION’e?Ne.Ir man jo nereikia.Ta manija,tas nesveikas noras laimeti yra mane apsedes iki kaulu smegenu ir as neesu normalus zmogus.Kaip ir sakiau sia liga as sergu 27 metus.Ji yra nepagydoma.Anksciau ar veliau ateis laikas kai nebeliks varzovo kuris net isdrystu su manim izengti i viena ringa,nes as dominuosiu taip kaip dominavo Michaelas Jordanas krepsinyje.Iron-Man cempiono titulas kuri as dabar turiu sako,kad as esu gelezinis cempionas.Ir sis pavadinimas puikiai mane atspindi.Aaronai-tu eilini karta atsitrenksi i mano gelezine siena kuri tavo nuosluos nuo ringo.Ir dar karta visos tavo cempioniskos viltys sudus i sipulius.Prisimink viena fakta-tol kol as esu cempionas tu juo niekada nebusi!

Hartnett numeta mikrofona ir iskeles cempiono dirza i virsu palieka arena.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

#2 Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2011-03-27, 19:58

Be jokiu ceremoniju pasirodo Aaron Hawkins ir pradeda ploti:

- Bent karta, bent viena karta jus menki zmogiuksciai sugebejote padaryti man paslauga. Pagaliau as galesiu uzbaigti si nuostabu kara tarp gerio ir blogio. Pagaliau as padesiu taska musu istorijoje. Pagaliau as galesiu padaryti tai ka visada norejau - nugaleti fanu isliaubsinta, dievinama PASIPUTELI. Galbut jusu skystose galvose sukasi mintys gal jam pakriko protas? Ar tik jis nesusitrenke galvos? Taciau jus klystate. Atejas cia musu dydysis cempionas kalba koks jis saunus, kad as jo nenugalesiu, kad jam net pirstelio nereikes pakelti norint mane nugaleti, kad visos jo pergales buvo pasiektos sunkiu darbu, taciau tai yra pigus melas ir vaikiskos sapaliones. Galbut siais zodziais as pats pasirodziau melagiu, taciau net budamas YAKUZOS nariu as nemeluociau. Vienintele priezastis kodel tu, o ne as esi cempionas yra ta, jog tu esi velniskas laimes kudikis, BET viskas pasibaigs per Gratitude Is Contempt, nes mano pareiga, mano tikslas yra islaisvinti ta dirza nuo demonisko prakeiksmo kuri atnesei tu, nes jo vieta ant mano peties. Galbut tu ir jus visi manot, kad tai as svaistausi netikrais zodziais, pazadais, taciau as prisiekiau sau, kad nugalesiu tave sios istorijos pabaigoje, net jei tai butu paskutinis mano darbas FUSION'e. Zinoma as suprantu, kad ka tik uzsidejau sau kilpa ant kaklo. As taip pat suprantu, kad visi favoritu laiko tave, taciau lazda turi du galus. Taip tu turi favorito statusa, taciau as savyje laikau ikalinta zveri kuris yra baisiai inirses ir nori, bet kokia kaina istrukti laukan ir tik laiko klausimas kuomet jis istruks, bei naikins savo kelyje viska tave, isdavyka Clue ar net Seskiu Pyzdeskiu. Jis lyg buldozeris naikins viska kas bandys ji sustabdyti, bei sutrugdyti pasiekti savo tiksla. Jo padedamas as pagaliau pasieksiu savo karjeros aukstumu aplenksiu net pati legendini The Answer, as ikunisiu visas sio verslo legendas ir tapsiu nesustabdoma masina, nes toks mano likimas. As prikaustysiu ziurovus prie televizijos ekranu, as pritrauksiu visu demesi, as laiptelis, po laiptelio kilsiu i sloves virsune. O pirmasis mano zingsnis jos link bus iskelta ranka po kovos su tavimi. Bet kita vertus, turiu tau geru ziniu tu pirmas patirsi mano karjeros suspidejima, tu busi pirmasis to liudininkas ir uz tai as tau dekoju. Dekoju ir tuo paciu uzjauciu, nes tavo gelezines sienos ir marmuro sarvai netures jokios itakos kovos baigciai, nes ji yra nulemta dar pries jai prasidedant. Tebunie prasideda nauja era - HAWKINS ERA!

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2011-03-27, 19:59

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0