Peršokti prie turinio

New Year's Gift

Temoje atsakymų: 5

#1 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2011-01-02, 20:13

New Year's Gift

Tamsu, salėje išjungta šviesa:
Spoiler'is

David "Money" vs. David Hartnett vs. IKLi
Triple Threat Match
Qualification For FUSION Iron-Man Championship XScape Match

Skamba It’s All About The Money ir pasirodo David “Money”. Jis nekreipdamas dėmesio į fanus nueina link ringo ir į jį įlipa.
Suskambus Metallica - Enter Sandman, Hartnett letai megaudamasis savimi, su ironiska sypsena ieina i ringa uzlipa ant ringo virviu ir iskelia abi rankas i virsu.
Suskamba Skillet - Monster. IKLi išeina gan lėtu žingsniu mėgaudamasis žiūrovų dėmesiu. Eidamas į ringą sumuša rankomis su visais žmonėmis pakėliui. Įlipa į ringą laiptais iškelia kumščius į viršų.
Spoiler'is

Rodomas einantis, nuvargęs IKLi.
Spoiler'is

Sick-Extreme-Kyo © vs. Makiwaro & The Lett
Tag-Team Match
FUSION Dynamic Duo Championship

Suskamba Beny Benassy - Satisfaction ir ties žodžiu Satisfaction į arena ižengia Sick Extreme Kyo. Jie lėtai ižengia į ringa. Ir žiuri į žiurovus. Tada lėtai sukrižiuoja rankas operatoriai priartina kameras ,o ten ant ju pirstu ištaituruoti ivairiausi simboliai. Arenoje keliom sekundėm užgęsta šviesa. Staiga pasigirsta pirmieji dainos akordai ir užsidega visoj arenoj trumpa labai akinama šviesa. Kai ji užgęsta, pasirodo Makiwaro. Visiškai bejausmiu veidu, lėtai žengia į ringą. Atėjas į ringą, užlipa ant antros ringo virvės ir lėtai apsidairo aplink areną. Nulipa ir visiškai nejudėdamas stovi laukia priešininko. Nuskambėjus smuikui ant rampos pasirodo The Lett, ir pėdina link ringo, priėjąs prie ringo prideda kumštį prie širdies kelioms sekundėms ir įčiuožia į ringą.
Spoiler'is

Ekrane matome besišnekučiuojančius Chain ir Michael Truth.
Spoiler'is

YAKUZA* vs. Šeškius Pyzdeškius, Bottom & Jason Speed
6-Man Tag-Team Match
FUSION X-Mas/New Year Present
If YAKUZA Lose, Tadashi Will Get A Damn Good Beat-Up!!!

Skamba Triptyque. Pasirodo YAKUZA. Pirmas eina Tadashi, už Tadashi Maniac ir Hawkins, o už pastarųjų The New Age Conquerors. Clue ant kaktos pleistras. YAKUZA slegiami spaudimo, jų nuotaika slogi. Fanai tyčiojasi iš jų "You're gonna get your head kicked in!" chant'ai. YAKUZA prieina prie ringo. Jie susiburia į ratelį ir Tadashi pradeda aiškinti taktiką.
Skamba Fozzy - Enemy. Pasirodo Speed'as. Jis eina link ringo.
Spoiler'is

Šventės, todėl labai šou nesmerkit, visgi writer'iai šou rašo už dyką. :?

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-01-03, 10:01

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#2 Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75

2011-01-02, 21:06

Sou tikrai patiko,lb gerai,tai,kad per tokius mazesnius show yra buildinami feud'ai be abejo Yakuzos ir Fusion nariu feudas gavo lb daug laiko kas yra gerai.Match'ai si karta geri ir ne per ilgi,skaitesi idomiai ir nenuobodziai.Visa show ivertinciau 9/10 ir be abejo padeka bookeriams uz tai kad ir nepaisant svenciu show neveluoja,bei yra kokybiskas :?
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

#3 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2011-01-04, 18:00

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2011-01-04, 17:51, pasakė:

Show buvo gera ir man patiko, bet vistiek kaskaip per sventes manau visiem geriau yra pailesti :D
Beje, preituose show buvo pristatytas tas iron man championship, tai cia pilnavertis titulas bus ar tik koks turnyras, biski susimaisiau, kaskaip manau tokio titulo nereik ;/

but anyway buvo geras show, tik nelaiku, po nauju tingejo kiti skaityt ciuju :P

Iron-Man Championship bus antras kompanijos singles diržas.

Tas kitas, bus Hotspur's Cup, bet ji dar ateityje. :D

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#4 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2011-01-04, 18:08

Ne į temą

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2011-01-04, 17:51, pasakė:

<...> tik nelaiku, po nauju tingejo kiti skaityt ciuju :P <...>
Būtent... aš pats skaičiau labai atmestinai...

Nuotrauka

#5 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2011-01-07, 12:02

Show patiko, kovos aišku nebuvo geriausios(tarp jų ir mano rašyta ,bet jugi šventės. Kas apie storyline pusę tai čia viskas buvo ir manau per Suicide Solution galime tikėtis vado keršto.
Ne į temą

Ir žmonės visi įsivėlę į e-fedo veiklą būtų tikrai smagu jei numestumėte komentarų bent į pagrindinius PPV, mes laukiame įvairių nuomoniu nuo trumpiausiu"geras show, labiausiai patiko Triple Threat kova, o storyline vystimas irgi" iki ilgų litaniju. Trumpai tariant laukiame jūsų nuomone ir kaip sugebate rašyti kalbas taip pakomentuosite ir show.

P.S: Nes rimtai šaukykloje atrodo daug kas domisi kada išeis Fusion ,bet komentaru kaip nėr taip nėr :P

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2011-01-07, 13:03

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

#6 Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51

2011-01-07, 14:25

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2011-01-07, 12:02, pasakė:

Ne į temą

Ir žmonės visi įsivėlę į e-fedo veiklą būtų tikrai smagu jei numestumėte komentarų bent į pagrindinius PPV, mes laukiame įvairių nuomoniu nuo trumpiausiu"geras show, labiausiai patiko Triple Threat kova, o storyline vystimas irgi" iki ilgų litaniju. Trumpai tariant laukiame jūsų nuomone ir kaip sugebate rašyti kalbas taip pakomentuosite ir show.

P.S: Nes rimtai šaukykloje atrodo daug kas domisi kada išeis Fusion ,bet komentaru kaip nėr taip nėr :D
Ne į temą
Būtinai pakomentuosiu kitą PPV :D

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0