Republic Square
Austin'o aikšėje įrengta didžiulė pakyla. Juk ne rinkimai? Ji yra gana paprasta, tačiau galima matyti daug plakatų bei kitokių dalykų, ant kurių tiesiog švytėte švyti užrašas "FUSION". Žmonės pamažu renkasi nežinodami kas čia vyksta, jiems tiesiog smalsu, daugiausia tai praeiviai. Susirinkę apie 1500 žmonių, jie kalbasi tarpusavyje spėliodami, kas gi čia per nemokamas renginys. Virš pakylos pastatytas nemažas ekranas, kuriame atsranda Japonijos vėliava. Suskamba Yasushi Akutagawa Triptyque ir ant pakylos užlipa azijietiškos išvaizdos, kostiumuotas vyras. Jį lydi du apsauginiai. Vyriškis sustoja prie mikrofono ir pradeda kalbėti:
Spoiler'is
- Visų pirma, sveiki visi susirinkę! [kalbama su šiokiu tokiu akcentu] Turbūt nedaugelis mane pažįstate. Todėl aš prisistatysiu. Esu Hiroshima Tadashi. Jums, mieli amerikiečiai, kol kas tai nieko nesako... Aš atvykau iš Japonijos ir esu be galo turtingas - be galo! Kodėl aš čia? Tuoj sužinosite! Aš atvykau iš tikrosios pro-wrestling'o tėvynės. Mūsų šalyje tai yra daugiau nei pramoga. Tai yra mūsų tradicijos ir neatsiejama gyvenimo dalis. Tačiau aš žinau, kad ir jūs, amerikiečiai, mėgstate šį dalyką! Ir žinodamas tai, nutariau investuoti į jūsų rinką! Aš nutariau sukurti savo nuosavą, pro-wrestling'o kompaniją!!!
Publika pradeda ploti.
- Ačiū už plojimus, tačiau jų dar nenusipelniau. Taigi, netempdamas gumos norėčiau pristatyti savo projektą. Visų pirma, mes jums siūlysime patį kokybiškiausią produktą! Aš ilgai stebėjau kitų daromas klaidas, mokiausi ir stengsiuosi jų išvengti. Mes skirsimės nuo kitų jau iširusių kompanijų dėl kelių dalykų: pirma, mūsų grafikas nebus toks įtemptas. Mes nelinksminsime jūsų kiekvieną savaitę (deja), tačiau kai mes tai darysime, mes tai darysime geriau negu kas nors kitas darė, daro ar darys! Juk visi žinome nerašytą taisyklę - svarbu ne kiekybė, o kokybė. Kitas privalumas - mes stengsimės palaikyti kompanijos prestižą - ne kaip kiti panašūs projektai, kurie labai greit nugrimzdo užmarštyje dėl savo "neprotingų" sprendimų...
Vėl plojimai, panašu, kad tarp žiūrovų yra nemažai pro-wrestling'o fanų.
- Taip pat, bene svarbiausias dalykas... Mūsų kompanijoje, kuri vadinsis FUSION, visą valdžią laikys vienas žmogus - aš. Mano nuomone, tik vienintelė valdymo forma yra tobula - monarchija. Aš esu įkūrėjas, investitorius ir aš būsiu savo kūrinio valdovas. Viskas logiška, aš pasistačiau namą, aš jame ir šeimyninkausiu, tačiau jūs - visada kviečiami į svečius! Ir kaip šio kūrinio savininkas aš noriu jums paskelbti kelis pranešimus. [išsitraukia lapelį, apžiūri šurmuliuojančią minią] Taigi! Pirmasis FUSION renginys įvyks lapkričio 28 dieną, čia Austine - mieste. kur bus įsirengęs mūsų štabas. Tiskli vieta - Cedar Park Center. Noriu jiems padėkoti už priėmimą, na aišku, aš tikiuosi, kad arena, kuri nėra labai milžiniška, bus užpildyta! O kad būtų pretekstas ten nueiti, paskelbsime ir pirmuosius du wrestler'ius, kurie kausis tame renginyje. Tai mano "berniukai", kuriuos pamačiau kovojančius savo gimtąjame mieste Japonijoje - Osakoje ir kuriuose įžvelgiau begalo daug atsidavimo - viena geriausių komandų pasaulyje ir šio biznio ateitis - The New Age Conquerors!
Ant pakylos užlipa abu pristatytos komandos nariai, "The Prison" Jason Clue ir "Oblivion" Ray Norder. Jie prieina prie Tadashi ir paspaudžia jam ranką. Tadashi atsitraukia nuo mikrofono ir Oblivion pradeda kalbėti.
- Mes esame labai dėkingi už suteiktą progą, kovoti šioje naujoje ir daug žadančioje federacijoje. Dabar nenoriu daug tuščiažodžiauti, todėl tiesiog abisribosiu padėkodamas šaim didingam žmogui, priėmusiam mus po savo sparnu. Labai ačiū, vade, mes jūsų nenuvilsime.
Oblivion atsitraukia, o Clue jam paplekšnoja per krūtinę. Vadas vėl grįžta prie mikrofono.
- Aš tikiu, kad nenuvilsite, todėl aš jus ir priėmiau. [nusišypso] Taigi, šiandien tiek tenorėjome jums pranešti - pasiruoškite, nes tai yra nauja pradžia! Naujienas sekite mūsų oficialioje svetainėje - FUSION.com. Ten bus paskelbtas pilnas mačų sąrašas ir visokios mūsų kompanijos naujienos. "Sayonara" ir sėkmės. Mes jūsų labai lauksime.
Minia pradeda ploti. Jiems telieka laukti pirmojo FUSION šou, kuris pažadame, jūsų nenuvils!