Peršokti prie turinio

No Surrender 2010

Temoje atsakymų: 7

#1 `MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2010-08-14, 18:06

Nuotrauka

MR. ANDERSON vs. D'ANGELO DINERO
TNA WORLD TITLE TOURNAMENT / SEMI-FINALS MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): MR. ANDERSON
RATING:
*3/4

KURT ANGLE vs. JEFF HARDY
TNA WORLD TITLE TOURNAMENT / SEMI-FINALS MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): NO CONTEST
RATING:
****1/4

AJ STYLES vs. TOMMY DREAMER
I-QUIT MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): AJ STYLES
RATING:
***1/2

STING & NASH vs. JARRETT & JOE
TAG TEAM MATCH
WINNER(S): JARRETT & JOE
RATING:
**

ABYSS vs. RHINO
FALLS COUNT ANYWHERE MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): ABYSS
RATING:
**

VELVET SKY vs. MADISON RAYNE
GRUDGE MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): VELVET SKY
RATING:
DUD

DOUGLAS WILLIAMS © vs. SABU
TNA X DIVISION CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): DOUGLAS WILLIAMS ©
RATING:
**1/4

MOTOR CITY MACHINEGUNS © vs. GENERATION ME
TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER(S): MOTOR CITY MACHINEGUNS ©
RATING:

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer

#2 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2010-08-15, 21:45

Galiu duoti 200 % kad laimės Kurt Angle. Nes nemanau, kad kažkokiam Hardžiui leis užbaigti, žymiai geresnę praeitį turinčio wrestlerio karjerą. Jeigu jau Kurt nusprendė pasitraukti, tai manau, kad ta kova turėtų būti per didžiausią metų PPV ir prieš žymiai aukštesnio kalibro wrestlerį, pvz.: Aj Styles, Samoa Joe, Rob Van Dam ar netgi Sting. Sting'as kolkas yra pralošęs tik vieną BFG PPV, tai galėtų laimėti dar vieną. "Legend vs Legend match, two big wrestling stars - Kurt Angle vs Sting. If Angle losses he must retire". Nežinau žmonės pataisykit jeigu aš kur nusišneku, ar esu neteisus dėl Angle pergalės prieš Hardy, nes man tai yra akivaizdu, kad Angle laimės prieš Hardy ir laikysis iki sekančio BFG PPV ir per didžiausią metų PPV retire'ins.

#3 Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19

2010-08-16, 08:06

Kiek as suprantu Kurt Angle retairintis nezada, viso sio storyline mintis yra ta, kad jai Kurtui nepavyks ivykdyti uzsibresto tikslo, t.y. nuo 10 vietos reitinge pakilti iki pirmos, jis pasitrauks. Cia panasiai yra, kaip su Samoa Joe buvo per Lockdown 08, jai Joe nelaimi pries Kurta jis pasitraukia is Pro wrestlingo, zinoma Joe laimejo. Panasiai suzaista buvo ir per BFG 06 kai TNA suko programa su Jahret ir Sting ir fjudo kulminacija buvo dirzas vs Stingo karjera. Kaip zinom Stingas laimejo :thumb: su Kurtu bus tas pats, jis ivykdys savo kvesta ir toliau sekmingai wrestlins TNA. Artimiausius dvejus metus as nesitikeciau Kurto pasitraukimo is wrestlingo. Nezinau kiek dar galioja jo kontraktas su TNA, bet pasibaigus jam, Kurtas turetu pasirasyt nauja kontrakta, kuris bus panasus i Stingo, dideli pinigai ir labai lengvas grafikas, be jokiu hause show ir tai nesigauna pilni metai pasirodymu, mazdaug 8 men darbo :lol:

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-08-16, 12:13

Nuotrauka

#4 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2010-08-20, 22:47

Pala pala pala... Tai dabar Jeff vs Kurt bus kaip ir tournament match ? Tai reiškia, kad "If Angle losses, he must retire" atšaukiamas ?

#5 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2010-08-21, 17:01

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2010-08-20, 23:47, pasakė:

Pala pala pala... Tai dabar Jeff vs Kurt bus kaip ir tournament match ? Tai reiškia, kad "If Angle losses, he must retire" atšaukiamas ?
As manau vienintelis zmogus, kuris gali atsakyti i si tavo klausima yra Vince Russo.

#6 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2010-08-21, 20:29

Tai dabar, kaip aš suprantu bus taip: Jeigu Angle laimi prieš Jeff'ą, ir pavyzdžiui Pope laimi prieš Anderson, tai per Bound For Glory turime:

TNA World Heavyweight championship match: Kurt Angle vs D'Angelo Dinero. Laimėtojas gauna Vacanted title. Tai variantai Bound For Glory Main Event'ui būtų tokie:

1) Kurt Angle vs D'Angelo Dinero
2) Kurt Angle vs Mr Anderson
3) Jeff Hardy vs D'Angelo Dinero
4) Jeff Hardy vs Mr Anderson

Tai Kurt'as (jeigu nugali Jeff'ą per No Surrender) galėtų užbaigti savo karierą (jeigu ištikrūjų tai bus Kurt'o paskutinis matchas per BFG) prieš:

1) Mr Anderson
2) D'Angelo Dinero.

Bet jeigu Jeff'as laimės prieš Kurt'ą per No Surrender ? Tada Bound For Glory Main Event bus:

Jeff Hardy vs ??? (D'Angelo Dinero or Mr Anderson)

O prieš ką tada kausis Kurt'as per BFG ? Tada kaip jau minėjau, jo karierą galėtų užbaigti jo kalibro wrestleris. Tai jau galime nuspėti du matchus per BFG PPV (jeigu Jeff nugali Kurt'ą per No Surrender):

1. TNA World Heavyweight championship match: Jeff Hardy vs ??? (D'Angelo Dinero or Mr Anderson)
2. Career Treathering match: Kurt Angle vs ???

Aš manau, kad jeigu Kurt'o paskutinis karieros matchas bus per šį Bound For Glory PPV, tai galėtų būti Kurt Angle vs (Aj Styles, Samoa Joe arba dar kokią "aukštą" TNA žvaigždę). Labiausiai norėčiau pamatyti Kurt Angle vs Aj Styles :)

#7 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2010-08-21, 20:43

As negaliu pazadeti, kad rytoj nebus marsieciu antpuolio, bet as galiu pazadeti, kad Kurt Angle neiseina i pensija nei siais, nei sekanciais metais, nei tikriausiai dar 10 metu, o labiau tiketina, kad neislips is PW ringo (TNA, WWE arba kokia kompanija ikurs ateiviai kai uzgrobs Pasauli) kol jo kunas dar gales pajudeti. Visas daliaks su jo retirement yra tik storyline ir as net nezinau ar po turnyro paskelbimo sis angle dar tesis, nes Vince Russo pasaulyje, daugybe daliku tiesiog gali buti pamirsti pereinant prie kito scenarijaus arba, atvirksciai, prisiminti, kai tai yra patogu. Tiesiog jei jie visdar laikosi Kurt "retirement" dramos, tai Angle laimi titula per Bound For Glory, bet jei Angle nelaimi titulo per BFG, tai reiskia jie atsisake storyline'o su jo isejimu i pensija (pralaimejimo atveju) arba jis iseis atostogu kuriam laikui. Jei man tektu speti, Kurt Angle paskutine gyvenimo minute bus pro-wrestlingo ringe, o ne savo namu lovoje.

#8 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2010-09-10, 16:01

Ammm, that means Jeff vs Kurt vs Anderson at the Bound For Glory, triple threat match for the TNA World Heavyweight championship ? Nežinau kodėl, gal jeigu toks matchas ir įvyks, jis bus labai geras, bet aš asmeniškai to matyt nenorėčiau. Kur tada būtų padėtas D'Angelo ? Norėčiau 1 on 1 match'o dėl vacanted TNA world title. Labiausiai norėčiau matyti Kurt vs Anderson, gal jiems pavyktų pakartoti Lockdown'o ****1/2 matchą. Nežinau kodėl, bet mano nuomone Kurt vs Anderson matchas turėtų būti geresnis, nei Kurt vs Anderson vs Jeff. Na čia tik mano tokia nuomonė. O kokio matcho Bound For Glory main eventui norėtumėte jūs ? Jeff vs Kurt vs Anderson ar Kurt vs Anderson ?

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0