Peršokti prie turinio

LockDown 2010

Temoje atsakymų: 5

#1 `MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2010-03-23, 23:15

LETHAL LOCKDOWN MATCH
TEAM HOGAN (CAPTAIN ABYSS) VS. TEAM FLAIR (CAPTAIN STING)
Nuotrauka
WINNER(S): TEAM HOGAN
RATING:
***1/4

AJ STYLES © vs. D'ANGELO DINERO
TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP / STEEL CAGE MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): AJ STYLES ©
RATING:
***3/4

KURT ANGLE vs. MR. ANDERSON
STEEL CAGE MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): KURT ANGLE
RATING:
****1/2

TEAM 3D vs. HALL & SYXX-PAC
STEEL CAGE MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): TEAM 3D
RATING:

HOMICIDE vs. KAZARIAN vs. MOORE
TNA X DIVISION CHAMPIONSHIP / STEEL CAGE MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): KAZARIAN ©
RATING:
***1/2

THE BEAUTIFUL PEOPLE © vs. LOVE © & TARA
ALL TITLES ON THE LINE / STEEL CAGE MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): THE BEAUTIFUL PEOPLE © (MADISON RAYNE ©)
RATING: 1/2
*

KEVIN NASH vs. ERIC YOUNG
STEEL CAGE MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): KEVIN NASH ©
RATING:
*1/4

HOMICIDE vs. SHELLEY vs. SABIN vs. KENDRICK
№1 CONTENDERSHIP / XSCAPE MATCH
WINNER(S): HOMICIDE
RATING:
*3/4

ROB VAN DAM vs. JAMES STORM
LOCKDOWN ADVANTAGE / STEEL CAGE MATCH
WINNER(S): ROB VAN DAM
RATING:

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer

#2 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2010-04-20, 21:41

Kaip jau minejau shout'e, mane domino vienas matchas, ir jis pateisino visus lukescius, ir juos gan smarkiai virsijo..
Angle vs Anderson buvo ispudingas matchas. Senai nemaciau matcho, kuri ziuretum su dideliu idomumu net nesigilindamas i build'a.
Drama is paties matcho, ne is story-line - stai ko senokai nemateme nei TNA, nei WWE.
Mano nuomone tai yra ryskus MOTYC, siek tiek perzengiantis net Under vs HBK. Pagaliau Angle pavyko, ir padare matcha, kuriame jo idetas vargas istrigo tinkamai atmintin.
Puikus, beveik idealus matchas, ir sakau - nepamenu, kada su tokiu isitraukimu ziurejau matcha. Cia aisku galima sakyti, jog as kiek saliskas, nes kovojo du vieni mano megstamiausiu talentu ringe, ir as buvau itrauktas ir build'o, taciau - build'as buvo juokingas.. Iki siol negaliu pamirsti penktoko pagamintos lentutes su uzrasu "Cage Key"... Cia daug galima butu svarstyti, kada paskutini karta TNA padare tokio gerumo matcha, ir ar tame paskutiniame tokio gerumo matche nedalyvavo tas pats Angle ;)
Galas turejo pasakiska drama, kur visiskai nebuvo aisku, kas paliks narva pirmasis - tokios dramos nei cage matche, nei paprastame, nepamenu kada paskutini karta esu mates..
****3/4. Sumazinu uz vieninteli dalyka - kad Anderson per mazai per silpnai sellino MoonSault'a...

Nuotrauka
Nuotrauka

#3 Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22

2010-04-20, 22:24

cia ryskiai pritariu fortaz, viska ka rase su viskuo sutinku. matcha ziurejau kaip eilini, galvojau vel nuobodoka bus, bet keleta minuciu i matcha ziuriu, kad liaudis tikrai neblogai varo, pasirode, kad kiek overbookinta, bet viskas ziauriai gerai suejo, tikrai isimintina. nezinau tik ar uz UT/HBK geriau. tikrai nepenktokiskas matchas ;)

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

#4 Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19

2010-04-20, 22:29

Nesinori buti troliu, bet man iskilo klausimas kaip Kurtas gavo rakta? Kiek pamenu, jis rakta ismete lauk, o jau po keliu minuciu jis jau bande rakinti narva? Nepaisant sios smulkmenos macas tikrai buvo nerelus, atvirai pasakius nieko panasaus nesitikejau, nes paskutiniai ju tarpusavio macai nebuvo jau tokie isimintini. Kurtas dar karta irode kad jis yra vienas is geriausiu wrestleriu pasaulyje, visiskai negailejo saves, na o Andersono sikniskumas padejo siam macui tureti gera istorija. Iki siol atmintyje istrigo Andersono rodomi vidurinieji pirstai, po nesveiko Kurto moonsalt. Grazi ir maco pabaiga pasmaugiamas siknius, apspjaunamas jo veidas ir kad nesumastytum pasakyti kad per fuksa laimejai spiriama i giminies riesutus ;)

(TNA iMPACT spoileris):
Spoiler'is

P.S Andersono reakcija kai ji uzkalbimo JB:

Šį pranešimą redagavo Lix: 2010-04-21, 10:48
Laikomes spoileriu taisykles.

Nuotrauka

#5 Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22

2010-04-21, 00:15

tiksliai, good point. gal is refo istrauke?

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

#6 Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2

2010-04-21, 17:02

Po Destination X šiam PPV aš tikrai nekėliau kartelės aukštai ir dėl to nebuvau visiškai juo nusivylęs. Žinoma dauguma mačų buvo pro šalį, bet bent 2 buvo verti dėmesio. Kas labiausiai erzino šiame šou tai yra kiek credibility turėjo tas stipulation steel-cage ir kiek po šio PPV jo liko:
  • Lacey Von Erich visiškai netrugdoma atidaro narvo duris, įeina, užvožia diržu varžovei galvon ir ramiai pasišalina.
  • Nash & Hall vs. 3D mačas prasideda už narvo ribų ir kai blogiukai įsitempia D-Von vidun, durys paliekamos atrakintos. Bubba Ray negali patekti vidun, nes jas laiko pats Hall...
  • Galiausiai Angle vs. Anderson mačą galima laimėti tik vienu būdu - atsirakinus spyną išeiti pro duris. Tai mano manymu tikrai gana kvailas mačo tipas.
Dabar nebėra įdomumo, nes bet kokiu atveju bet kas gali patekti į Geležinį narvą į, kurį ir iš, kurio kelio nėra!.
Toliau - X Division mačai Steel Cage visiškai nesižiūri. Na čia tik menka pastaba, nes tai yra normalu.
Angle vs. Anderson mačas buvo AWESOME! ...AWESOME! Puikus ir ilgas built'as vedantis į šį nerealų mačą. Po Angle Moonsault aš buvau pritrenktas. Puiku, kad šiam spot'ui nebuvo ilgai rengtasi ir jis įvyko labai greitai, Angle net neabejodamas šoko nuo narvo. Vienintelis dalykas dėl, kurio buvo gaila ir, kuris matėsi jau prieš jam lipant ant TB buvo Anderson pozicija nebuvo nė šanso, kad Kurt pataikys. Akimirką buvau išsigandęs, kad jis nekliūdytų virvių. Bet what the hell, tas šuolis ir pats mačas vienaip ar kitaip buvo nuostabus. Puiki kova feud'o užbaigimui.
Pope vs. Styles buvo geriausias Styles mačas būnant heel'u. Žiūrint jį galėjome prisiminti gerus laikus prieš Styles turn'ą iki biški BS finish. Tušinukas to the face! That was reeaaaaal... Ant ko rimtai supykau tai ant cameraman'o, kuris pasirinko žiauriai nesąmoningą camera angle per Styles šuolį nuo narvo.
Lethal Lockdown, kuris iš pirmo žvilgsnio žadėjo tiek daug parodė mums tik tai, jog Bischoff vis dėl to yra Hogan pusėje - Peace!
Reziume - Žiūrėdamas PPV iš tikrųjų nenuobodžiavau, stengiaus juo mėgautis ir galiu pasakyti, kad man visai gerai pavyko. Visą šou išgelbėjo puikus Angle ir Anderson mačas ir dalis neblogo Styles vs Pope. Visvien jau vėliau viską apmąsčius ir pagalvojus, kad iš 9 mačų gavome vieną labai gerą kitą gerą sako, kad paėmus visą šou vis dėl to jis nuvylė.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0