Peršokti prie turinio

Destination X 2010

Temoje atsakymų: 4

#1 `MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2010-02-27, 12:24

AJ STYLES © vs. ABYSS
TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): NO CONTEST
RATING:
**

MR. ANDERSON vs. KURT ANGLE
CHALLENGE MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): KURT ANGLE
RATING:
**1/2

MORGAN & HERNANDEZ © vs. BEER MONEY, INC.
TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): MORGAN & HERNANDEZ ©
RATING:
*1/2

DOUG WILLIAMS © vs. SHANNON MOORE
TNA X DIVISION CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): DOUG WILLIAMS ©
RATING:
*3/4

HALL & WALTMAN vs. YOUNG & NASH
TNA CONTRACT OR LEAVE THE COMPANY FOR GOOD
Nuotrauka
WINNER(S): HALL & WALTMAN
RATING:
*

MOTOR CITY MACHINE GUNS vs. GENERATION ME
№1 CONTENDERSHIP / ULTIMATE X MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): MOTOR CITY MACHINE GUNS
RATING:
***3/4

ROB TERRY © vs. MAGNUS
TNA GLOBAL CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): ROB TERRY ©
RATING:
DUD

TARA © vs. DAFFNEY
TNA KNOCKOUTS CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): TARA ©
RATING: 1/4
*

KENDRICK vs. DANIELS vs. RED vs. KAZARIAN
№1 CONTENDERSHIP / LADDER MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): KAZARIAN
RATING:
***1/4

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer

#2 MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 349 Pranešimai:
-3

2010-03-22, 20:48

Nepatiko PPV, tikrai nesinori rasyt, kur TNA bookinime klaidas daro, nes tokiu zinuciu visi forumai pilni, tai tik parasysiu du dalykus, kas labiausiai istrigo:

1. Ultimate X match'as. Viskas buvo ciki-piki, vienintelis tikrai ishskirtinis matchas sitam PPV.

2. TNA eilini kart atrodo kaip antraruse lyga. Apipaisyta ringo grindini sugebejo pakeist tik paciam gale PPV. O juokingiausia, tai kaip per Ultimate X komentatoriai pripazino, kad ju editing crew nera pakankamai kompetetingi parodyt replay iskart po veiksmo ir teks palaukt matcho pabaigos, kad pamatyt replay.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

#3 Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2010-03-22, 23:17

Rodyti pranešimąMarkaL, 2010-03-22, 20:48, pasakė:

... O juokingiausia, tai kaip per Ultimate X komentatoriai pripazino, kad ju editing crew nera pakankamai kompetetingi parodyt replay iskart po veiksmo ir teks palaukt matcho pabaigos, kad pamatyt replay.
Viskas ten buvo gerai. Pabrėžė, kad pakartojimų nerodo, nes Ultimate X yra spotfestas, todėl nerodo kartojimo, kad nieko nepraleistų, o spotai vyksta kas vos ne kas kelias sekundes. Kas jau kas, bet production tikrai yra vienas iš tų dalykų, kur matomas ryškus pagerėjimas nuo Hogano atėjimo, bent jau mano nuomone.

Apie PPV tik pasakysiu gana trumpai. Nors sakoma, kad apie wrestlingą bitchint yra kur kas smagiau nei jį liaupsinti, aš tam neturiu nei laiko, nei energijos. Jei žiūrint bendrai, šis šou atrodė labai liudnai ir graudžiai. Įdomu tai, kad PPV tema lyg ir buvo X-Division, iš pradžių planuota buvo daryti All X-Division PPV, ir, pagal mane, viskas šiame šou, kas buvo susiję su X-Div, buvo gana gerai. Kadangi visi išskiria Ultimate X mačą, aš, savo ruožtu, negaliu nepaminėti Doug Williams promo. Nuostabus heel'inimas, skirtas būtent X-Division'ui. Dutch Mantel yra sakęs: "How you can hate the guy that does all the athletic stuff?" Ogi štai taip. Nuostabi eilutė: "X Division is technical wrestling, acrobats and highflyers belong in circus" :o MCMG interviu taip pat buvo labai šmaikštus, tik man vis dar nepatinka tai, kad pastaruosius keletą mėnesių iš šios porelės daugiau kalba Sabin. Prieš jį nieko neturiu, tačiau 2008 pabaiga parodė, kad būtent Shelley prie mikrofono (ypač kaip heel'as) gali būti tikras auksas.
O dabar - bad stuff. Mano akimis main eventas galutinai ir nenuginčijamai užtvirtino 2 faktus:
1) AJ kaip heel'as ne iš tolo negali wrestlinti taip pat gerai kaip face. Jau antrą PPV iš eilės po turno, jo mačas nuvilia. Jeigu Abyss nėra parankus oponentas, galima prisiminti puikų jų mačą per LockDown prieš kelis metus. O mėnuo prieš tai, per Against All Odds, su Joe nors ir buvo geras mačas, vis tiek **** neištraukti šiems dviems yra gėda. Ir dėl formos irgi negali priekaištauti, prieš pat turną AJ skynė viena ****+ įvertinimą po kito. O po jo dar nėkart net nepriartėjo.
2) Abyss niekada nebus John Cena, nesvarbu, ką manytų Hoganas. Jis yra pushinamas iki mėnulio, tačiau vis tiek jo overness neperlipa aukščiau "undercard attraction" lygio, nepaisant rub'o, kurį jam bando duoti Hulkas.
Ir šiaip kaip mačas buvo gana silpnas. Finishas kvailas (tokius IMO galima dėti tik į savaitinius šou, PPV žmonės perka ir nusipelno gauti normalią atomazgą), o post-match beatdown išvis buvo šlykštus. Labai šlykštus. Tačiau aišku, kad "The Band" viską perspjovė. Katastrofa - non-sense swerve, Hall ir Pac lieka TNA, labai nemalonus akiai pin'as, apdažymas (kas, beje, išvis buvo asiliška idėja, nes buvo likusi dar pusė šou ir per visus ateinančius mačus tas "negyvėlio piešinys" vis priminė tą nesąmonę). Tiesiog trūksta žodžių, man gėda, kad esu TNA pusėje. Po tokių akibrokštų net norėtųsi, kad McMahonas, kaip WCW savininkas pagąsdintų teismu, nes jam priklauso visos WCW nuosavybės ir archyvai, o tai ką TNA daro yra visiškas rip-off.
Kol kas, be kalbų, blogiausias metų PPV.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2010-03-22, 23:17

#4 `MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2010-03-23, 20:12

Rodyti pranešimąWalleris, 2010-03-22, 23:17, pasakė:

<...> kur matomas ryškus pagerėjimas nuo Hogano atėjimo, bent jau mano nuomone.
Sakai tiesa, bet kitiems nariams noriu pabrezti, jog tai Eric Bischoff nuopelnai - priminsiu, kad Easy E pries tapdamas WCW viceprezidentu (o veliau prezidentu) buvo vyriausiu prodiuseriu ir to metu i jo pareigas ieidavo butent ne booking/writing, o WCW televizijos prodiusaviams, t.y. pacio produkto "isvaizda". Zmogus turi labai gerus igudzius sioje srityje, kurios atnese i TNA :D

Rodyti pranešimąWalleris, 2010-03-22, 23:17, pasakė:

Po tokių akibrokštų net norėtųsi, kad McMahonas, kaip WCW savininkas pagąsdintų teismu, nes jam priklauso visos WCW nuosavybės ir archyvai, o tai ką TNA daro yra visiškas rip-off.
Na Bischoff turejo pakankamai teismu su WWF, kad igauti turtinga patirties bagaza copyright infringement srityje. TNA tikrai neperzengs ribu, kur jos gali patraukti i teisma - jei savo metu WCW galejo prasukti The Outsiders storyline ir pasprukti su Renegade, Oklahoma bei kitais gimmickais, o WWF ramiai sau zaide su Gillbergu, tai matome, kad imitacija galima gerai isnauduoti be atsakomybes. Cia Hulksteris, Jimmy Hart deka, gali ramiai nauduotis nWo muzikos elementais bei duoti Abyss savo garsiaja "American Made" muzika, Scott Hall gali deveti Wolf Pack Wölf Pac marskinelius, o Syxx, t.y. X-Pac gali vadintis Syxx-Pac :o

#5 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2010-03-24, 02:26

Nesitikėjau tiek purvo čia pamatyt užpilta ant TNA :o Nors reikėjo pagalvot, kad mano nuomonė bus priešinga visiems (vargšė mano reputacija :( ) :D Taip ir yra, man šis PPV labai patiko. Pradedant nuo akiai mieliausių X-Division mačų, baigiant visu bookingu. Pagrindiniai dalykai kurie gadino nuotaiką buvo prasta atsisiųsto rip'o kokybė ir pradžioje miegantys fanai.
Galbūt pora mažyčių smulkmenėlių paminėsiu: pirma, Kendrick niekaip neprilimpa prie X-Div, jei jį atleistų, man nei kiek nebūtų gaila. Panašiai galvoju ir apie Doug, bet po paskutinių jo žodžių viskas kaip ir stoja į savo vietas.
Hall ir Pac gauna kontraktus - ou, big surprise...
Nelabai man patinka Anderson - Angle feudas, nelabai patiko man ir šis mačas... Nesakau, kad kažkas blogo buvo, tiesiog nekabina manęs...
Super chokeslam - tiesą pasakius tai išsižiojau :D O paskui dar ir nuoširdžiai pasijuokiau, kad visi sukrito į tą duobę, nors pats "bajeris" ir gan vaikiškas buvo.
Dar nelabai patiko Knockot'ės, man Tara jau pradėjo atsibost (o gal jau atsibodo), nors mačai kaip ir nieko visai buvo... Žodžiu Taros kaltė, kad aš laukiau to mačo pabaigos :D
Na, o visa kita buvo tikrai smagu ir šias 3 valandas aš praleidau itin gerai.

p.s. ai, dar prisiminiau ko trūko X-div mačam... -
Spoiler'is

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0