Peršokti prie turinio

Genesis 2010

Temoje atsakymų: 17

#1 `MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2010-01-04, 22:42

AJ STYLES © vs. KURT ANGLE
TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): AJ STYLES ©
RATING:

MR. ANDERSON vs. ABYSS
SINGLES MATCH
WINNER(S): MR. ANDERSON
RATING:
*1/4

BEER MONEY, INC. vs. THE BAND
TAG TEAM MATCH
WINNER(S): BEER MONEY, INC.
RATING:
*

DESMOND WOLFE vs. THE POPE
SINGLES MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): DESMOND WOLFE
RATING:

BRITISH INVASION © vs. MORGAN & HERNANDEZ
TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): MORGAN & HERNANDEZ ©
RATING:
*3/4

ODB © vs. TARA
TNA KNOCKOUTS CHAMPIONSHIP / 2 OUT OF 3 FALLS MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): TARA ©
RATING:
*1/2

SEAN MORLEY vs. DANIELS
SINGLES MATCH
WINNER(S): SEAN MORLEY
RATING:
*1/4

AMAZING RED © vs. BRIAN KENDRICK
TNA X DIVISION CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER(S): AMAZING RED ©
RATING:
**

- Ivertinimai pagal Wade Keller

#2 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2010-01-04, 22:46

Kad WHC championship matchas bus geras, tai cia faktas. Galbut turesime MOTN kandidata, paciame pirmame metu PPV. Kolkas, vien tik vieno matcho pakanka card'e, kad ash atsisiusciau shy PPV. Ziuresim ka ten dar prikraus, tikekimes nesugrus puse TNA rosterio, y shita PPV. Su nekantrumu laukiu Sausio 11 d.

#3 Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5

2010-01-18, 17:16

Genesis buvo prastesnis už pastaruosius 3 PPV. Prasideda su Hulk ir Eric segmentu, kuris man patiko. Taip pat labai patiko atnaujintas Impact zone, o ringas man mažai ką reiškia, so i don't really care.
Openeris buvo padorus. Nesitikėjau Kendrick, maniau bus kažkas didesnio, o šiaip 0 emocijų dėl jo. Red'ui ir Kendrick kažkaip trūko chemistry, jie tik pastumia laiką, daro spotą, pastumia laiką ir vėl daro spotą...
Val Venis vs Daniels - BS! Belieka tikėtis, kad Daniels atsigriebs ateityje.
Britai vs Morgan&Hernandez - OK kova, pora gerų epizodų, nieko blogo negaliu pasakyt.
Wolfe vs Pope - o čia jau galiu pasakyt, kad šiek tiek nuvylė. Pamačiau įdomių ir gražių veiksmų, bet tarpais kova buvo kažkokia negyva - tai atsispindėjo ir publikoje. Su tiek laiko norėjosi geresnio matcho iš Pope ir Wolfe.
Beer Money vs Band - na čia jau viskas aišku, tik džiaugiuos Beer Money pergale ir tuom, kad neteko pamatyt, kokioje sportinėje formoje yra Hall'as + X-pacas dar visai neblogai kovoja. :)
Mr. Kennedy Anderson vs Abbys - neblogas promo, pamatėm, koks jis charizmatiškas ir pan., bet kova gavos lieva.
AJ vs Angle - na, šitie du kaip visada - savam stiliuj. Kova nebuvo tokia įspūdinga kaip jų ankstesnės, bet ir mane patį nelabai domino šitas machas po tiek daug jų susitikimų. Patiko pabaiga ir šioks toks AJ turn'as, nes pure babyface AJ yra gan blankus gimmickas.
Bendrai paėmus, PPV man suėjo ir duodu 6,5/10.

#4 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2010-01-18, 18:12

Aš džiaugiuosi, kad PPV buvo prastas, nes labai didelę dalį jo galėsiu aprašyt vos keliais sakiniais.
Taigi, mačai visi išskyrus vieną buvo prasti ir mane tikrai migdė, ko jau seniai nebuvo iš TNA. Tik nereti segmentai leisdavo prasiblaškyti.
Tiesa kiek pradžiugino, kad vietoj Hall kovojo Syxx, jis gi mano antras mėgstamiausias wrestleris :) bet pradžiugino nepakankamai, nes tikėjausi kiek daugiau iš jo. Ir ko gero turėsiu skaudžiai nusivilti, kai Hoganas su E pasiųs juos abu lauk, o jei ir ne, tai dėl praggertos sveikatos nieko doro Sean ringe nebeparodys.
Mi... MR. KE... ANDERSEN! nu gi galėjo jis grįžt kaip face... ir prieš savo svorio kategorijos varžovą... Dabar gavosi dar vienas nusivylimas maču ir promo...
Nu ir ME:
Mačas geras, išskyrus pabaigą. Geriau jau būtų AJ tap'ines ir taip pasibaigę. Kita vertus, tie promo kai TNA talentai kalba kaip jie atsidavę sportui ir kaip jie 7 metus kovoja dėl savo vietos pos saule, man jau pradėjo pabosti, tai numatomas Styles turnas visai ne pro šalį :)

PPV įvertimas From the great one Lyncaz - 3/10 :D Hulk - pasistenk labiau :)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2010-01-18, 18:12

Nuotrauka

#5 Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 251 Pranešimai:
2

2010-01-18, 18:36

pirma impact zona man pasirode tragiska, ne del ringo o del tos rampos ir kiek mazai vietos aplink ringa. ir as kaip ir tna fanai ten buvo noreciau labiau 6sides nes tai yra tna isskirtinis bruozas. Toliau Brian Kendrick puikus TNA sprendimas, nes zmogus puikiai tiks i x divizijona, bet akrtu persasi mintis tai kodel petey atgal nesusigrazint, nes kad Brian butu kazkokia didele zvaigzde ner vien tik tiek kad wwe buvo ilga laika ir tapaty gimika parsitempe paskutini.
Toliau Brookie Hogan man rodos greit taps netik siaip daznai ringside dalyve bet ir personazu paciam tna.... jau tiek kartu rodyt viena "fana"
Mr.Anderson as dideles jo fanas buvau wwe ir labai buvo gaila kad ji is ten atleido del tu traumu nes jam tikrai svietesi ME vieta ir wwe/whc dirzas. Na bet geriau tna negu isvis nieko. Dar vienas rimtas ir geras tna pirkinys.
Pats sou svelniai tariant buvo prastokas. vienas macas tik rimtesnis o dar ir wolf/pope atmetus tai isvis tragedija galeciau pavadint.
AJ turnas man daug emociju nekelia nes as ji megstu ir kaip face ir kaip heela.
Bet tiesa sakant is genesis daug ir nesitikejau nes cia daba toks perejimo laikotarpis is seno tna i hulko tna.

#6 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2010-01-18, 20:30

Genesis nebuvo įspūdingas renginys, bet minimalius lūkesčius patenkino. Visų pirma naujos dekoracijos. Ta WCW laikų pakyla man patiko, bet! Jei ji bus ir per Cage mačus, ji maišys atlikti spot'us su durelėmis. Na ir šiaip kiek ankštoka viskas dėl to atrodo, ne bet gal wrestler'iai apsipras. Keturkampis ring'as "suėjo" neblogai, bet dabar man jis labai neša į Raw ring'ą, tos virvės raudonos labai viską supanašina. Hulk'o ir Bischoff'o promo nebuvo labai jau blogas, bet atrodė kažkaip nenatūraliai. Bet pagrinde segment'as nebuvo labai vertingas. Moving on. Pirmas mačas: Na, pripažinsiu, Kendrick'o nesitikėjau, nors jį išmąstyti galima buvo logiškai: pasitrynė independent circuit'e, jis kaip ir laisvas buvo. Deja nežinau ar jis dalyvavo Hulkamania ture ir to nerandu. Nesvarbu, mačas nebuvo blogas, bet nebuvo ir labai jau geras. Kaip opener'is nepamaišė, nors pirmas mačas IMO turėtų būti greitenis, spot based. Sean Morley vs. Daniels. Mačas buvo prastas, taip pat nepatiko Danielson'o pralaimėjimas. Ir dar, kas krito į akis, "šaunus" Sean'o botch'as pabaigoje. Iš viso man nesižiūri Morley, jis IMO yra nereikalingas char'as TNA. Tag-team championship: mačas man nesižiūrėjo, buvo pakankamai boring, taip pat nepatiko, kad Hernandez ir Morgan laimėjo, na, bet neabejoju, kad jie champ'ais neužsibus per ilgai. Desmond vs. Pope, neblogas mačas, patiko ta Desmond innovator of moves idėja. Viskuo patenkintas čia, nors mačas žinoma nebuvo tobulas. Mane šokiravo du dalykai: Nigel partnerė ir... ... naujas jo attire. Na, bet tai antriniai dalykai, gal tik padėsiantys paaštrinti Nigel'o gimmick'ą (vis dar neįprantu prie Desmondo Vilko). Toliau, BM vs. The Band. Patiko BM pergalė, taip pat patiko Waltman'as, kuris pasirodė visai neblogai. Hall'as kažkoks labaaai lėtas. Nežinau. Nepatiko ir tas incidentas su fanu (nors atrodė gan realistiškai). Kas dar labiau patiko, kad dar viename nenatūraliame segment'e su Hogan'u ir Bischoff'u buvo pasakyta, kad Hogan'as su jais susitiks ketvirtadienį :). Toliau, nesamonė su Abyss ir Lashley. Labai apsidžiaugiau tuo, kad buvo "išimtas" Bobby, bet viskas atrodė keistai. "Mr. K... Mr. Ke... Mr. Anderson! Wait. Anderson!" iš tiesų geras pasirodymas, nepalyginamai geresnis už Jeff'o pasirodymą. Ir nors ir mačas buvo neįdomus ir kiek nuvylė, bet man tai jau neberūpėjo, nes vis dar džiaugiausi Anderson'o pasirodymu. Kurt vs. AJ. And we have the new best wrestler in the world! Iš tiesų geras mačas, nors ne pats geriausias iš visų jų turėtų, bet man patiko. Beje, labai gerai sužaista su finisher'ių apsikeitimais, tik AJ netyčia subotch'ino, kliudė teisėją kai kickout'ino. Kas dar patiko? AJ galimas turn'as. bent jau man visai neblogai žiūrėtūsi AJ ir jo manager'is Flair. Nors tas Flair'o sutrukdymas buvo gana "lempinis" jei taip galima pasakyt, bet iš pastarojo iMPACT!ME, tai buvo galima nuspėti. Overall: šou nebuvo blogas, bet kaip jau minėjau pateisno viltis, todėl rašau stiprius 6.5.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-01-18, 20:39

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#7 Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2010-01-18, 20:31

Pirmasis TNA metu PPV. Pirmasis Hulko Hogano eros TNA PPV. Pirmasis naujos PW eros PPV. Bent jau toks jis turetu buti. Ir kaip jis prasideda? Ogi sušiktai. Pakeista iMPACT! zone. Naujas entrance takelis atrodo puikiai, suteikia erdvumo, taciau ringas? Rly? Visi girdejome gandus, netgi vakar buvo aptarta tai, taciau, deja, viltis miršta paskutine ir ji mire. Aš pats suvokiu keturkampio ringo pliusus, bent jau pats taip manau, ir vienas iš ju yra dydis. Tai ka TNA padare? Keturkampi ringa tik mažesni! Bent jau man jis atrode kur kas mažesnis už standartini. Ir PPV, kuris turi net 8 macus, pradedama promo. What the hell is that? Niekada PPV neturi buti pradedami su promo! Niekada! Tam turetu buti televiziniai šou ir ši promo, kuri išgirdome dabar, turejome išgirsti praeitame iMPACT'e. Ir galu gale, pats promo nebuvo itin geras. Iškart iš publikos išgirdome "We want six sides", Hulkas bande improvizuoti ir adresuoti ši chanta, taciau nesekmingai. TNA praeities žeminimas visada buvo ir bus pasitinkamas švilpimu, Hulkai, isidemek tai. Bischoff šiek tiek gelbejo situacija, bet tik šiek tiek. Na, gerai, kad promo nebuvo ilgas:

Amazing Red vs. ???

Na, IWC neaplenke gandai, kad butent Brian Kendrick bus mystery man. Aš džiaugiuosi kad tai išsipilde. Kendrick yra puikus talentas, tiek ringe, tiek prie mikrofono, o X-Division wrestleriu pastaruoju metu TNA sumažejo, todel toks wrestleris kaip Kendrick niekada nepamaišys. Ir gerai, kad tai ne Jeff Hardy, jis turi but naudojamas rimtose programose. Macas ejosi gana smagiai, smagus spotai, Kendrick buvo labai over su fanais, o Amazing Red yra visada over. Todel publika buvo gana garsi, mačui einant į pabaigą girdėjosi "X-Division" chantas. Smagus spotai ir near fall'ai. Pakankamai duota laiko. Labai efektingai atrodęs Shinning Wizard finisheris mačui užbaigti. Viska sudėjus turime gerą opening mačą.

Daniels vs. Sean Morley
**

Kai sausio 4-osios iMPACT'e pamaciau Val Veni, man išsprudo antras pagal garsuma keiksmažodis iš viso šou žiurejimo (šioje kategorijoje "nugalejo" mano ispudžiai išvydus Nasty Boys), taciau po keliu promo tapau atlaidesnis, visgi Morley yra gana smagus char'as ir noreciau, kad jis butu labiau over, tik žinoma ne Daniels saskaita, nes pastarasis budamas heel'u šiame "feude" yra labiau palaikomas. Danielso "shut your mouth", skirtas Brook buvo priceless :) Daniels dare viska, ka galejo, taciau kai esi ringe su Sean Morley, kuriam nepavyksta gauti pop'o, tu vis tiek busi palaikomas. Už tai ir maca žiureti nebuvo labai smagu, nes abu wrestleriai man patinka - gaila vieno, nes ji imete i kvaila programa, su žmogu, kuris yra visai ne over, o tai kenkia jo paties overness. Ir gaila kito, nes jis yra talentingas, tačiau yra pakeltas per aukštai pusho atžvilgiu ir už tai žmones negali jo megti. Visa šita nesamone vainikavo laimetojas. Nežinau, kas viska bookino, taciau jei ta žmogu sutikciau, mielai jam paaiškinciau, kad kai susitinka mace talentingas heel'as, wrestleriu, kuris fanams nerupi, fanai visada palaikys heel'a. Pats nufotkinau publikos reakcija po šio maco:
Spoiler'is

ODB vs. Tara
**1/2

Silpnas feud'as, kur neaišku, kas yra heel'e, o kas face'e. Kol kas ir visi ju macai buvo silpni. Tara buvo over, taciau kvailas bookingas su 2 trumpais title reign'ais, jos overness buvo smarkiai sumažintas. On the other hand, ODB buvo laaaabai over kokius metus, taciau su jos char'u nebuvo beveik jokio bookingo, ji tiesiog tapo stale ir visai nebe over. Taip kad Tara iš šiu dvieju yra šiek tiek labiau over. Todel I guess, jos pergale buvo geras sprendimas. Macas buvo vidutinis, geresnis už bet koki divu crap, taciau gerieji TNA knockouts laikai tera "yet to return". Patiko, kad Tara laimejo 2-0, nes beveik visada tokie macai eina lygiom iki paskutinio ir lemiamo fall'o, todel situacija cia buvo gana tikroviška. Publika šiame mace buvo pasyvi, taciau galbut tai ne tiek šiu moteriškiu kalte, kiek asilo bookerio, davusio pergale Sean'ui Morley.

British Invasion vs. Morgan & Hernandez

Gaila, kad kompanija kaip TNA, pastoviai besigirianti savo puikia tag team divizija per pastaruosius 2 "didžiuosius" iMPACT! šou net neparode savo cempionu British Invasion, o no.1 contenderiai Morgan ir Hernandez tera random pairing tipo komanda, sudaryta, nes 2 Dixie patinkantiems milžinams Creative team nesugebejo rasti geru singles programu. Na, bent jau gerai, kad abieju komandu overness tai nekenkia ir šis macas buvo tas, kuris pakele publika iš snaudulio. Mano maloniai nuostabai, iMPACT zone tiesiog sprogo, kai Morgan ir Hernandez laimejo tag team titulus. Pati kova buvo gana geras undercard macas. Mano vienintelis priekaištas tas, kad per ta nauja entrance pakyla ir takeli i ringa Hernandez negalejo atlikti savo firminio over the top rope dive'o. Laimėtojai tenkina - geras būdas pushinti Morganą ir Hernandezą nekišant jų į ir taip perpildyta singles main event picture.

Šiaip savo PPV apžvalgose paprastai nekomentuoju backstage segmentu, taciau šis buvo pakankamai prastas ir ji pakomentuosiu. Turiu galvoje, žinoma, Abyss ir Hogan. Visu pirma, kai viename iš pirmuju macu išgirdau, kad Abyss/Lashley neva neivyks, iškart supratau, kad jo ir Hogano meetingas praejo blogai :) Jei kas negirdejote, viename interviu, Hulkas žadejo, kad sekmadieni, prieš PPV susitiks ir pakalbes su Lashley apie jo ateiti TNA. Well, i guess now we know how that turned out :) Arba tiesiog Strikeforce užprotestavo Lashley dalyvavima šioje kovoje. Todel šis segmentas buvo, kad paaiškintu kovos nebuvima. Jam daug priekaištu neturiu, taciau turiu viena dideli - Abyss verkšlena, atsiprašinedamas Bischoff'o...what the f is that? Way to burry your "monster"...

Desmond Wolfe vs. The Pope
***1/2

Nemažai žmoniu buvo nepatenkinti, kaip trumpame mace Pope'ui buvo išjobbintas Nigel. Aš del to visai nesiskundžiu. Jus tik pažiurekite i Pope. Pažiurekite i jo charizma. Pasiklausykite jo promo. Pasiklausykite pop'o, kuri jis gavo eidamas i ringa prieš ši maca. Šis vaikinas yra šio verslo ateitis. Kaip WWE susimove su juo. Neveltui Russo savo facebook'o Q&A užsimine, kad jo akyse, butent buves Elijah Burke labiausiai išsiskiria kaip performeris. Kas liecia personaža, net Nigel/Desmond prieš ji nublanksta. Pastarojo pakeitimai irgi verti paminejimo - i ringa jis iženge su nauja valet'e ir su nauja apranga. Man tai patiko, nors ir atitolstama nuo jo ROH personažo, bet jam kaip charakteriui tai labai tinka. Buvo labai smagu žiureti i ši maca - 2 of the most entertaining guys in wrestling today. Bent jau mano nuomone. Gaila, tik kad kvaili pseudo smarkai yra patys pirmi palaikyti heel'a Danielsa, taciau nereaguoja, kai Desmond daro idomius ir originalius submission'us. Nepaisant to, man šis macas labai patiko, džiugu, kad gavo daug laiko, dar per sausio 4-a paaiškejo, kad šie du tikrai galetu tureti gera maca jei jiems duotu užtektinai eterio. Vienintelis mano priekaištas butu out of nowhere finišas. Laimetojas mane tenkina, nes tuo atvžilgiu cia buvo win-win situation.

Beer Money vs. "The Band"
**

Wow...Tai buvo labai aiškiai reklamuota kaip Beer Money vs. Kevin Nash ir Scott Hall. Gaila, bet nežinau, kodel Hall newrestlina. Aš turiu dvi versijas:
a) jis storas
b) jis girtas
Kaip ten bebutu, neabejoju, kad X-Pac ikišimas pagerino maca. Jei ir buvo ka gerinti. Macas ejosi visai puse velnio iki Hall atejimo ir visko sušikimo. Jei jau negaila duoti Beer Money pergales prieš nWo, tai kokia prasme duoti 85% švaria pergale vietoj visiškai švarios? Anyways, jauciuosi atsiputes, kad bent jau jie laimejo, nes bijojau, kad bus blogiau.

Abyss vs. ???
*1/2

Kai pamaciau ta segmenta su Abyss, labai tikejausi, kad jo oponentas nebus Joe, nes jis mano nuomone jam reikia duoti arba svarbius PPV macus, arba neduoti išvis PPV maco, nes main eventeriui geriau išvis praleisti pailseti. Ir aišku buvau labai laimingas pamates Mr.Andersona. Jo mini kalbele buvo puiki, labai šauniai pakeistas vardas. Tik velgi idiotiškas bookingas iš TNA puses. Negi sunku suvokti, kad publika nores palaikyti Andersona? Kokia prasme debiutuoti nauja karšta žmogu prieš face? Iš macas prasidejo Ken'o bitchslap'u, kad parodyti, jog jis heel'as. Bet kokia to prasme? Publika vis tiek nepalaike Abyss, bet nepalaike ir Andersono, kuri norejo palaikyti. Ir galu gale - kokia logika kaip didele žvaigžde per PPV debiutuoti buvusi Mr. Kennedy, o Jeff Hardy (WWE pagr. žvaigžde 2009-aisiais) tiesiog paprastai imesti? Visa ši painiava man kainavo ši maca, nes kaip ir publika, aš ji stebejau ramiai ir pasyviai. Siaubingai antiklimatiškas macas su dar antiklimatiškesne pabaiga. Nors kalbūt dėl to kaltas Lashley, nes mes nežinom - galbūt buvo planuotas tik Andersono promo ir jis tik šiandien sužinojo, kad TNA jo nori ringe kaip last-minute replacement.

AJ Styles vs. Kurt Angle
****1/2

Nuskambejo AJ muzika ir kokie mergaiciu rinksmai :D Well, bent jau kažka TNA daro teisingai. Atmosfera nuo pacios pradžios buvo puiki. Atrodo, kad ši ir prieš tai buvusi macus stebejo visai skirtingos publikos. Kadangi nedariau sausio 4-osios iMPACT apžvalgos, tai paminesiu cia, kad mano nuomone, ju macas tada buvo puikus. Labai tiko, kad dideli šou užbaige toks macas. Šiek tiek per daug near fall'u, taciau macas truko vos ~17 min, o tie near fall'ai antroje puseje maca dirbtinai prailgino, todel manau, kad viskas suveike i gera. Mano ivertinimas - ****1/2. Kol kas tai mano MOTY :D Roderick Strong vs. Davey Richards iš tos pacios dienos ROH on HDNet buvo silpnesnis. Vien ka pasako faktas, kad Jim Ross, kuris iki kaulu smegenu yra WWE žmogus, savo bloge liaupsino ta maca. O kas liecia butent šio maco builda, tai man jis labai patiko. That's how you book a babybface feud! Kadangi tai yra rematch'as, tai pagal nerašyta taisykle, tai privalejo buti kažkoks gimmick macas ir mano nuomone, creative team su šia užduotimi susidorojo kaip niekada puikiai - no steel cage, streetfight, special enforcer or any of that crap. Tiesiog jei Kurtas pralaimi, tai jo paskutinis titleshotas šiemet. Beautiful! Labai sportiškas ir itikinamas stipulation. Labai maloniai buvau nustebintas, kai pirma karta apie tai išgirdau. Ir žinoma, gera feuda turi užbaigti puikus macas. Žinoma, toks jis ir buvo. Vienas dalykas, kuris man iškart patiko lyginant su ju macu prieš dvi savaites tai buvo tai, kad šikart jautesi, kad wrestleriai turi vietos kvepuoti. Praeita karta Kurtas ir AJ suprato, kad turi tik ~17 min padaryti MOTYC, todel visas macas nuo pat bell-ring iki bell-ring buvo "spot, spot, spot, nearfall, spot...". Cia buvo daugiau apsižvalgymo, chain wrestlingo, trashtalk'o. Nors šis macas ir nebuvo toks melodramatiškas, kaip anas, taciau šis papasakojo geresne story. Pabaiga buvo netiketas swerve. Ir nors neabejoju, kad dauguma žmoniu bambes, aš sakau let the bitches bitch. Mano nuomone nors TNA su Russo priešakyje ir buvo iklimpe i dirty finišus 2007-2008 metais, taciau paskutinius keleta menesiu visi pagr. angle'ai ir PPV main eventai pasibaigdavo švariai ir todel manau, kad šis f'd-up finišas ir galimas swerve suveike. Kaip kadaise pasake vienas youtube PW bloggeris "things in wrestling always have to be predictable. Because then, when something unpredictable happens, it's awesome". Ir aš su tuo labai sutinku ir manau, kad šioje situacijoje tai butu galima pritaikyti. Taip kad man patiko maco finišas. Taciau kitavertus, man nepatiko galimas AJ turnas. Sakau "galimas", nes noriu tiketi, kad jo vis delto nebus. Aš nekenciau AJ 2006-2008 heel run'o ir pastarasis face runas rode, kad pagaliau Styles yra TNA no.1 žvaigžde, kuria Hoganas bandys iškelti i didele celebrity. Ir ka jie daro? Turnina AJ heel'u? Are they out of their minds? Galbut, jei nebuciau jo markas, man butu dzin, bet dabar tikrai taip nera. Tokie turnai turi ivykti, kai face'ai praranda savo overness. Taciau ar dabar taip buvo? Nežinau, gal cia pasireiškia mano AJ markizmas ir noras, kad mano megstamiausias wrestleris butu publikos favoritas. Net jeigu ir AJ tures programa su Flair (kaip biciuliai), aš vis tiek žiuriu skeptiškai ir neisivaizduoju heelo AJ kaip main eventerio.

Overall
6.75/10

Nei puiku, nei šūdas. Šis renginys labai stipriai jautesi kaip vidutinis WWE PPV. Buvo ne viena vieta šiame šou, kuri man patiko, tačiau tos dalys sudėtos kartu į vieną šou atrodė prastesnės nei atskirai. Jeigu iš tiesų prasidėjo nauja Hogano era, then I'm not overly excited. Jeigu sausio 4-osios iMPACT! ir nebuvo geras, jį aš pavadinčiau įsimintinu, tai šių metų Genesis buvo silpnesnis šou ko gero visais atžvilgiais. Man paskutiniai 3 Russo eros PPV patiko kur kas labiau. Na, bet kol kas aš esu gana atsargus su žodžiais. Manau, kad Hogano TNA dar neparodė savo tikrojo veido. Mes matėme daug naujovių, daug eksperimentų, o ar jie pasiteisins, ar ne, parodys tik laikas. Žinoma, aš labai noriu, kad TNA pasisektų, tačiau kad taip bus, galvos neduočiau. Bendrai, nepaisant puikaus ME, aš turbūt labiau vertinčiau šou neigiamai. Jei žiūrint į dabartį, tai kažko labai gero ir neįvyko šiame renginyje, o jei žiūrint į ateitį, kažko labai gero nesišviečia - nWo vis dar įvykių centre, iš kayfabe pusės, būtent jiem Hoganas skiria daugiausiai dėmesio, vienas didžiausių TNA originalų Daniels yra išjobbinamas buvusiam WWE rejectui Val Venis, o AJ Styles, kuris paskutinius mėnesius buvo estabilish'inamas kaip TNA posterboy'us, atrodo bus heel'as. I really don't think that's the right direction. Bet tikiuosi, Hulkas su Ericu man įrodys priešingai.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2010-01-18, 20:34

#8 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2010-01-18, 23:13

Na po ilgesnio laiko tarpo ir as parasysiu savo komentus..
Mane domino tik 3 dalykai siame show:
1. Beer money kova. Negalejau patiket, kad Storm spjove alu i Nash'a.. O kaip norejau, kad ten butu Hall.. Zmogus antra karta is eiles paveda TNA, ir kas idomiausia, si karta Nash'as nuo savo sugerovo stint'o visiskai atsiribojo.. Bet jis gauna alaus i veida.. Manau jo komentas "stupid" buvo shoot :) Patiko sioje vietoje Meltz pasakymas, kad Nash'as yra booking'o dievas.. Jis svariai pralaimi, bet demesys nukreiptas i Hall :) Nash'as atrodo TNA taip ir nepaimes dar niekada 100% svaraus Pin'o - vienokia ar kitokia forma tai visada susvelninama.. :)
2. "Big surprise" (how much of a mark am I? :D ) Kennedy promo man buvo "too much volume up", ir jis buvo net sau nebeitikinamas, bet jau mano akimis.. Kazkur skaiciau komentara, kad Anderson yra vienintelis zmogus, kuris atejes i TNA neparode kazko naujo ringe.. O prisimenat jo matcha su Batista? Man was on fire... Aisku Abyss jam netinkamas oponentas.. Abyss tai pajutes vienu momentu buvo pradejes matcha imti i savo rankas, bet paskui vel pasidave :D Aisku Andersonui pliuso nepadejo ir keletas akivaizdziai subotchintu judesiu.. Po sekancio PPV bus matyti, ka is jo turesime.. Su savo in-ring galimybem jis TNA neturetu buti auksciau nei Jeff Hardy.. Bet zmogus nors i teismus nepapuola... :D
3. Zinoma, Angle vs Styles. Matchas butent toks koks ir tikejausi, isskyrus pabaiga, zinoma. Angle paliktas zioplio vietoje, kas man nelabai patinka.. Bet jei tai reiskia, kad turesim bent 15min Angle vs Flair, tai as visom keturiom uz tai, nes iki siol mano vienas megstamiausiu visu laiku Raw matchu yra Angle vs Flair :D Styles gavo pakankamai offence, ir vienintelis dalykas ka as buciau visame matche (+finishe) dares kitaip - nebuciau subookines kad AJ tapint'u.. Manau AJ turi buti stiprus heel'as, kuris svariai laimetu matchus. Cia klausimas ka vadinu svariai.. Gal sakykim ne svariai, bet bent jau be ref-bump'u... :D

On a side note..
Flair...
1. Ar jis buvo su WWE Hall of Fame ziedu? Ziurekite promo.. Tokiu atveju tai tik patvirtina mano spejimus, kad jis nera 100% atsidaves TNA..
2. Zmogus plinka.. Ryskiai :D Ir gan senai, bet dbr taip akivaizdziai pamaciau :D
3. PPV gale segmentas primine jo glebesciavima, kai sukure Evolution.. Bet kazkas buvo ne taip.. Na tikekimes, viskas susitvarkys.. Iki siol manes Flair neitikino..

Production...
Jei jau daug kalbama, kad visi tures irodyti savo verte, netgi operatorius.. Kodel to neturetu padaryti vaizdu montuotojas? T.y. tas zmogus, kuris perjungineja, kurios kameros vaizdas yra rodomas? Nes PPV, kaip ir visi ankstesni TNA PPV buvo kupini momentu, kai kamera nusisuka nuo gero veiksmo.. Du svarbiausi man:
1. Tiesiogiai neparodytas High-kick nuo beer-money Nash'ui..
2. Flair'o post-fight antics.. :D buvo vienu metu momentas, kai jis pradejo savo river dance, ir kai publika pop'ino, jis istrauke tipiska THE NAITCH, ir spyre gulinciam Kurtui.. Ka daro montuotojas? Perjungia kamera spyrio momentu.. WTF?

Pora atsakymu i Wallerio (tik nepriimk to kaip kabinejimosi - tavo parasytas post'as yra labiausiai vertas sugaisti laiko, kad atsakineciau).
1. Pilnai pritariu Sean Morley pastatymui i kategorija su Nasty Boys. Skirtumas tik tas, kad Sean gali tureti geru matchu, taciau jo credibility yra second-to-Brooklyn-Browler :D
2. "iškart supratau, kad jo ir Hogano meetingas praejo blogai" - sito nesuprantu.. Lashley gavo ko norejo - likus dviem savaitem iki savo debiutinio matcho nr2 MMA organizacijoje USA, jis nera priverstas wrestlint.. Nematau, kaip is to angle galim spresti, kaip praejo Bolea ir Lashley pokalbis..
3. " Ir ka jie daro? Turnina AJ heel'u? Are they out of their minds?" va cia visiskai prisingai manau.. Manau kad geresnio zingsnio TNA negalejo padaryti - Flair tikru manageriu ilgesni laiko tarpa tedirbo su HHH.. Mano prisiminimai is to stint'o? Jei ne HHH ego, tai Flair buvo beveik tobulas manageris - itikinamas, pridedantis reikiamo heat, bet su tinkama energija, kuri kelia malonia sypsena. AJ truksta emociju istraukimo is publikos.. Styles nera stiprus Babyface.. Ir heel jis normaliu negavo pabut - pask.karta buvo chikenshit heel (+comedy act)..
Zodziu as is jo dueto su Flair tikiuosi labai daug.. Deja, cia yra vienas minusas, kuri paminejau anksciau - man Flair neatrodo atsidaves 100%...

Nuotrauka
Nuotrauka

#9 Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2010-01-19, 00:20

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-01-18, 23:13, pasakė:

Na po ilgesnio laiko tarpo ir as parasysiu savo komentus..
Mane domino tik 3 dalykai siame show:
1. Beer money kova. Negalejau patiket, kad Storm spjove alu i Nash'a.. O kaip norejau, kad ten butu Hall.. Zmogus antra karta is eiles paveda TNA, ir kas idomiausia, si karta Nash'as nuo savo sugerovo stint'o visiskai atsiribojo.. Bet jis gauna alaus i veida.. Manau jo komentas "stupid" buvo shoot :) Patiko sioje vietoje Meltz pasakymas, kad Nash'as yra booking'o dievas.. Jis svariai pralaimi, bet demesys nukreiptas i Hall :) Nash'as atrodo TNA taip ir nepaimes dar niekada 100% svaraus Pin'o - vienokia ar kitokia forma tai visada susvelninama.. :)
Na, siūlau neužbėgti įvykiam už akių. Kol kas dar jokiam puslapyje nemačiau žinutės, kuri paaiškintų, kodėl būtent X-Pac kovojo mače vietoj Hall (atsiprašau, dar neklausiau šios savaitės LAW. Gal tiesiog kažkas iš TNA nusprendė, kad Hall nėra geros formos (oh, what a surprise, lyg tai nebuvo akivaizdu jam tik atėjus) ir kad reikia geresnio mačo, todėl nusprendė įmesti geresnį wrestlerį. Vienas akivaizdus dalykas, tai kad čia nebuvo toks visiškas pavedimas, matėme Hall ekrane, bent jau aišku, kad jis tikrai atvyko ir ten buvo. Ant Nash nemanau, kad yra dėl ko stumti. Manau galėjo jis liepti Waltmanui paimti pin'ą ir nieks nebūtų supykęs, bet pin'ą paėmė pats, nes storyline atžvilgiu taip yra logiškiau (pagal kayfabe Nash vienintelis turi kontraktą). Ir pastaraisiais mėnesiais aš tikrai nustojau Keviną laikyti jaunimo depushintoju. Visi žinome jo užkulisių istoriją dėl Sabino traumos ir visi matėme, kaip paskutinius mėnesius per TV jis tebuvo Eric Young'o lacky. Dėl pin'o nesuvalgymo irgi esi neteisus. Vien iš pernai metų atsimenu kelis įvykius. Per Sacrifice jis visiškai švariai tap-out'ino nuo Joe, kas ko gero buvo įtikinamiausias jo pralaimėjimas. O jei kalbant grynai apie švarius pin'us, tai jų atsimenu 2 - vienas, kai per iMPACT narve vyko ilgas elimination mačas dėl galimybės būti kapitonu per Lethal Lockdown. Ten Nash'as pralaimėjo. Ir kitas, kur kas įtikinamesnis - per iMPACT!, vėlgi narve ir tam pačiam Joe jis atidavė švarų piną Hardcore mače.

EDIT: groin injury Hall'ui :D

Citata

On a side note..
Flair...
1. Ar jis buvo su WWE Hall of Fame ziedu? Ziurekite promo.. Tokiu atveju tai tik patvirtina mano spejimus, kad jis nera 100% atsidaves TNA..
2. Zmogus plinka.. Ryskiai :D Ir gan senai, bet dbr taip akivaizdziai pamaciau :D
1. Manau, kad taip:
Spoiler'is
2. Dar 2007-aisiais kai Khali padarė jam Vice Grip, buvo matyti, kad po ta ranka pakaušyje plaukų nedaug, tad tavo reakcija gana pavėluota, manyčiau. Nors žmogus ilgai atlaikė, žinant kad prieš 10 metų dar buvo kupinas plaukų.

Citata

Production...
Jei jau daug kalbama, kad visi tures irodyti savo verte, netgi operatorius.. Kodel to neturetu padaryti vaizdu montuotojas? T.y. tas zmogus, kuris perjungineja, kurios kameros vaizdas yra rodomas? Nes PPV, kaip ir visi ankstesni TNA PPV buvo kupini momentu, kai kamera nusisuka nuo gero veiksmo.. Du svarbiausi man:
1. Tiesiogiai neparodytas High-kick nuo beer-money Nash'ui..
2. Flair'o post-fight antics.. :D buvo vienu metu momentas, kai jis pradejo savo river dance, ir kai publika pop'ino, jis istrauke tipiska THE NAITCH, ir spyre gulinciam Kurtui.. Ka daro montuotojas? Perjungia kamera spyrio momentu.. WTF?
100% agreed! Nereikia būti ekspertu, kad jau seniai tau būtų įkyrėję jų montažo f'-up'ai. Jeigu jie nori būti labiau main stream, reikia greičiau tai sutvarkyti, nes eilinis žmogus, pamatęs tokias nesąmones tik nusijuoks. Maniau, kad jie susitvarkė, nes sausio 4-osios iMPACT visi buvo labai pasitempę ir tas šou buvo kur kas geriau nufilmuotas, bet pasirodo, tai tebuvo sutapimas.

Citata

1. Pilnai pritariu Sean Morley pastatymui i kategorija su Nasty Boys. Skirtumas tik tas, kad Sean gali tureti geru matchu, taciau jo credibility yra second-to-Brooklyn-Browler :D
2. "iškart supratau, kad jo ir Hogano meetingas praejo blogai" - sito nesuprantu.. Lashley gavo ko norejo - likus dviem savaitem iki savo debiutinio matcho nr2 MMA organizacijoje USA, jis nera priverstas wrestlint.. Nematau, kaip is to angle galim spresti, kaip praejo Bolea ir Lashley pokalbis..
3. " Ir ka jie daro? Turnina AJ heel'u? Are they out of their minds?" va cia visiskai prisingai manau.. Manau kad geresnio zingsnio TNA negalejo padaryti - Flair tikru manageriu ilgesni laiko tarpa tedirbo su HHH.. Mano prisiminimai is to stint'o? Jei ne HHH ego, tai Flair buvo beveik tobulas manageris - itikinamas, pridedantis reikiamo heat, bet su tinkama energija, kuri kelia malonia sypsena. AJ truksta emociju istraukimo is publikos.. Styles nera stiprus Babyface.. Ir heel jis normaliu negavo pabut - pask.karta buvo chikenshit heel (+comedy act)..
Zodziu as is jo dueto su Flair tikiuosi labai daug.. Deja, cia yra vienas minusas, kuri paminejau anksciau - man Flair neatrodo atsidaves 100%...
1. Būtent
2. Na, tai parašiau skubėdamas ir nepagalvojęs. Tačiau vis tiek nebūtinai reiškia, kad klystu. Tavo versija tik spėjimas. Galėjo būti kitaip - Lashley pasakė, kad MMA jam pirmoj vietoj, o Hoganas nenorėjo su tuo taikstytis ir jie abipusiai nutraukė sutartį, o užpuolimas tebuvo Lashley dingimo iš ekrano priežastis. Bent jau man tokia mintis piršosi tik apie tai išgirdus. Bet pamatysime, tikiuosi, kad tavo tiesa.
3. Tikėjausi, kad kažkas man paprieštaraus. Visiškai nesutinku su tavo teiginiu, kad neva "AJ trūksta emocijų ir jis nėra stiprus face". Tik paklausyk reakcijos, kurią jis gauna per kiekvieną šou! Jis kartu su Angle yra labiausiai over žmonės TNA. Jam nereikia turėti stiprios personos, kad jis būtų žvaigždė. John Pollack kartą pasakė apie Bryan Danielson - "it's the in-ring that gets him over", tik manau, kad AJ ši frazė tinka dar labiau, nes jis gauna nemažiau stiprią reakciją iš gerokai markiškesnės fan-base. Jeff Hardy paskutinis WWE run'as mano akimis geriau nei bet kas kitas parodė, kad neįspūdingų duomenų wrestleris, šiek tiek stokojantis charizmos ir mic-skill'ų gali būti didelė žvaigždė. Ir manau būtent tai yra kryptis, kuria TNA turėjo eiti. Maniau, kad tai kryptis, kuria TNA ėjo su Styles, iki šio PPV. AJ Styles yra "the most decorated wrestler in TNA history", kaip mėgstama sakyti. Jam nereikia kažkokių managerių, kad jis būtų over. Jam nereikia pripiršti kažkokio chickenshit sukčiaujančio heel'o vaidmens. Bent jau tokia mano nuomonė.

Ne į temą

Citata

Pora atsakymu i Wallerio (tik nepriimk to kaip kabinejimosi - tavo parasytas post'as yra labiausiai vertas sugaisti laiko, kad atsakineciau).
Nesijaudink, paauglystė, tikiuosi jau išaugau iš to amžiaus :D

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2010-01-19, 00:21

#10 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2010-01-19, 12:03

1. Del Nash - taip, as irgi nebelaikau jo non-jobintoju.. Bet jis pasirenka kaip ir kada atlikti job'a.. Ar pralaimejimai Joe kaip nors uzstrigo? :) Atmintyje.. Man jie nera is tos kategorijos, kaip pvz Machizmo pergale pries Angle.. T.y. Nash'as jau po/pries pralaimejima pasirupina, kad neprarastu per daug savo itikinamumo. Kaip ir genesis matche :)
2. Del Lashley. "Tavo versija tik spėjimas". o kokia yra mano versija? Kiek pamenu, nepateikiau jokios - pasakiau, kad nieks neaisku :) Spelioji cia tu: "Galėjo būti kitaip (...)". Su Lashley niekas visiskai neaisku - nei ar pokalbis su Bolea dave kokiu rezultatu, kokie jie, ar aplamai tas pokalbis buvo. Ir cia ne jokia ne versija, o FAKTAS - kad niekas neaisku - nes priesingu atveju turetume info:)
3. "Jis kartu su Angle yra labiausiai over žmonės TNA". Think again :D
4. "ši frazė tinka dar labiau, nes jis gauna nemažiau stiprią reakciją iš gerokai markiškesnės fan-base" - koks tavo nuomone yra marku procentas eventuose, apie kuriuos kalbi. Kaip suprantu, kalbi apie Impact'us. Tai vat kiek ten tavo nuomone (procentais) yra marku, kad taip drasiai teigi? :D Nes PPV matchuose, pvz Joe-Daniels-AJ jis buvo palaikomas silpniau, ir ne man vienam taip atrodo :D

Mano mintis cia paprasta - vien su fraze "it's the in-ring that gets him over" niekada nepasieksi maksimumo, kuriam dabar jis turi visas galimybes/perspektyvas.

Ka vadinu maksimumu wrestleriui? Kai tu esi visose srityse labiausiai dominantis zmogus.

Ar AJ budamas face'u turejo kokia nors personality? Kadangi numanau teigiama atsakyma is tavo puses, tai papasakok man - kokia gi ji? :D

Ar jis buvo, kalbant ne apie in-ring, kuo nors idomus? NE.
Eilinis "i will fight anybody, i will do my best and i will prove myself in the ring". Kaip Hoganas pasakytu "that got him this far..." :D

Jei manai, kad jis kalbant ne apie in-ring buvo kuo nors idomus - papasakok kuo :D

Nuotrauka
Nuotrauka

#11 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2010-01-19, 15:43

Neziurejau dar PPV bendrai, nes sesija buvo (jo, dabar kisiu tai visur, nes ji BAIGESI), bet noriu pasisakyti del AJ potencialaus heel turno. Grinai mano nuomone, ir cia nesakau, kad yra viena tiesa, kuria visi turi pripazinti, tai yra neblogas sprendimas, nes niekas nepaminejo labai svarbaus aspekto. AJ Styles sio metu gauna auksine galimybe, ir nebutinai ilgai laiko tarpa, dirbti su zmogumi, kuris ieina i visu laiku Top 5 heelus versle, jei neuzima bendrai №1 vietos (subjektivios nuomones reikalas). Pasisemti ziniu ir patirties is tokio gilaus sulinio ir, to paciu, "realiu laiku" isbandyti naujus ismoktus amato triukus yra nuostabu dalikas. Be to, as asmeniskai niekad nebuvau Styles promo igudziu gerbejas ir iki siol jis man atrodo paliginamai silnas sioje srityje. Kai ant taves nukreiptos visos akys, kai tu esi organziacijos championas, jai bandant vesti kara ir ieskoti nauju akiu, tau geriau paslepti savo spragas. O kaip yra sakes visagalis Chris Jericho, efektiviu heelu buti yra kurkas lengviau nei efektiviu babyface'u (nors tai mazdaug common knowledge). Nors AJ ir gauna pop'us bei yra sekmingas face, kai jis ima lazda i rankas, jo silpnosios vietos yra transliojamos i visus JAV namus, neziurint i tai, kad jis gauna merginu rieksmus ir panasiai - taigi kodel nepalikus jo babyface dienu tam momentui, kai jam reikes atlaisvinti arba uzleisti vieta main evente kuriam laikui ir pasedeti midcarde (taip duodant jam daugiau laiko patobuleti), o siam momentui verciau duoti jam lengvesni kelia, t.y. buti blogiuku, ypac kai ji uz rankos gali pravesti the dirtiest player in the game. As uz :D

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-01-18, 23:13, pasakė:

Manau AJ turi buti stiprus heel'as, kuris svariai laimetu matchus.
Cia musu nuomones issiskiria, nes as manau kol jis yra poroje su Ric, jam reikia ir mokytis bei savaip atitikti Flair, ypac kai mums aiskiai piesiamas paveikslas, kad Naitch paeme ji po savo sparnu, o kaip zinome, The Nature Boy savo laiku buvo slidziausias heelas versle ir galaktika nutoles nuo svariai laimincio heelo savokos :D

#12 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2010-01-19, 16:17

Manau kolega nedaskaitei - "Gal sakykim ne svariai, bet bent jau be ref-bump'u" :D
Tiek galedavo (ne visada, bet galedavo) ir HHH+Flair duo.. :D

Nuotrauka
Nuotrauka

#13 Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19

2010-01-19, 23:28

Vakar nenorejau reikstis, nes tiesiog paziurejas PPV pagalvojau: "WTF?" ir aplanke vien tik neigiamos emocijos, sianden emocijos siek tiek nuslugo, tad galima blaivia galva apzvelgti PPV. Visu pirma Hoganas, ka zada ta istesi, kompanija per dvi savaites pakeite taip, kad nebemalonu man ja ziureti. Niekada negalvojau, kad ateis tokia diena kai pasakysiu, kad pasilgau Vince Russo. Pirma panaikintas sesiakampis ringas, na gerai, manykime, kad tai yra i nauda, keturkampis ringas bus patrauklesnis casual wrestlingo fano akiai, bet kokio velnio uz ringo ribu palikti tiek mazai vietos? Paliko 1.5 metro tarpa tarp ziurovu ir viskas, praktiskai nebera vietos daryti tradicinius suolius is ringo, Hernandez nebeskraidys, X-div kovotojai nebeskraidys, veiksmai kurie mane priverte tapti TNA fanboju dingsta. Galite sakyti, kad ziurovai bus arciau veiksmo, jiems bus lengviau isijausti i kova ir t.t Bet kartais tuos pacius ziurovus nepazadindavo nesveiki spotai?
Antra istikimi Impact zone lankytojai, dabar kaip suprantu yra nepageidaujami, jiems kompanija aiskina ka Chantinti, ka palaikyti ir t.t Negi Hogano makaule nesuvokia, kad Val venis visa savo karjera buvo Joberis, ir TNA fanai yra pavarge nuo WWE rejectu, tuo tarbu Daniels yra TNA nuo pirmos dienos, ir nepaisant to, kad jis yra blogiukas, TNA fanai ji palaikys visa sirdimi. Nukirskite jiems pirstus, israukite lezuvius, bet jie tikrai nepalaikys Val venis. As fanu vietoi buciau pasielges tai pat, skanduociau pornstar ir atsukciau nugara. Konkreciai ne to kalibro varzova paskyre Val veniui tna bookeriai. paskutinius du menesius Daniels sukosi main evente, susuko du MOTC, o daba jam tenka jobint Val Veniui? Brother that doesn't work! Isviso Hoganas nors yra paziurejas bent TNA archyvus? Is ten galima pasisemti neblogu ziniu, kodel wrestleris yra over, ir kokio kalibro varzovas butu tinkamas naujo wrestlerio debiutui.
Kalbant apie Pacio PPV kokybe tai tikrai jis yra Zymiai prastesnis uz paskutinius 3 TNA PPV, atmosfera siame show buvo tragiska, aisku uz tai reiktu padekoti TNA uzkulisiu darbuotojams, kurie aiskina ka turi Chantinti tauta. Na o man labai didelia itaka daro sukuriama atmosfera per PPV, jai fanai siauteja as ir siauteju, jai fanai miega as ir snudurioju. Verti demesio buvo tik du macai, na turbut zinote kokie, tad apie jos ir pasnekesiu.
Desmond Wolfe vs The Pope
Pradesiu, nuo pagirimu naujiem Desmondo treningam, tikrai man patiko, dvi juosteles valdo! :D Visa maco eiga buvo gera, patiko ivairus Desmondo lauzimai geras Pope selingas, ir pats finisas, kai komentatoriai papreze, kad del aplauzytos kojos, Pope negali visa jega paleisti savo finisherio. dziugu kad Desmond iskovojo pirmaja pergale per PPV ir gali zengti toliau, na o Pope sis pralaimejimas tai pat nepakenkia, parode kad gali susukti gera maca, ir bendrai kovu serija (jai ja galima pavadinti serija) baigesi 1 - 1. kaip sakoma gavosi Win - Win situacija. Priekaistu bukeriams neturiu.
Kurt Angle vs Aj styles
Macas buvo siek tiek per letas, tikejausi geriau, taciau turbut per aukstai iskeliau kartele siam macui, na ir per daug isijaucio jo haipui, kad sitas macas nustatys geriausia wrestleri pasaulyje. Priekaistu macui kaip ir neturiu, broko nemaciau AJ laimejo, na o AJ turnas manes negasdina, kaip tik maco pabaiga pridejo intrigos dometis tolimesne veiksmu seka, na o tai yra labai svarbu siekiant islaikyti casual fanus. Idomu kas nutiks kai Sting pasirodys, zmogelis jausis siek tiek isskaudintas, jis motivavo AJ toliau wrestlinti, tikejo kad AJ yra tas zmogus kuriam svarbi pagarba, kad jis tiki tais paciais dalykais kaip ir stingas, na o praejus keturiem menesiam jis susidejo su didiziausiu Stingo varzovu ir tuo paciu nesvariausiu wrestleriu. Neblogi promo nusimato ateitije ir ganetinai idomus storyline, tad su sia viltim dar zadu patiketi TNA ir susitaikyti su Hogano snukiu TNA, paziuresim prie ko tai nuves.

Nuotrauka

#14 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2010-01-20, 12:25

Walleri, niekaip neatsakei i mano klausimus :D Ar reiskia, kad diskusija apie AJ perspektyvas kaip Heel mariname? :D
Del ringo - man irgi nepatiko tas mazas tarpas, ir AJ dare flip'a is ringo, ir tai buvo itin pavojinga - Angle ji vos pagavo...
Senoji rampa aisku yra aliuzija i tuos laikus, kai wrestlingas buvo wrestlingas + siek tiek asocijaciju su Puro.. taciau man ji nesa ne tokia aura, man ji nesa "OMG, gal jus buvot komoj?" aura.. :D

Nuotrauka
Nuotrauka

#15 Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2010-01-20, 14:12

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-01-19, 12:03, pasakė:

1. Del Nash - taip, as irgi nebelaikau jo non-jobintoju.. Bet jis pasirenka kaip ir kada atlikti job'a.. Ar pralaimejimai Joe kaip nors uzstrigo? :D Atmintyje.. Man jie nera is tos kategorijos, kaip pvz Machizmo pergale pries Angle.. T.y. Nash'as jau po/pries pralaimejima pasirupina, kad neprarastu per daug savo itikinamumo. Kaip ir genesis matche :D
2. Del Lashley. "Tavo versija tik spėjimas". o kokia yra mano versija? Kiek pamenu, nepateikiau jokios - pasakiau, kad nieks neaisku :D Spelioji cia tu: "Galėjo būti kitaip (...)". Su Lashley niekas visiskai neaisku - nei ar pokalbis su Bolea dave kokiu rezultatu, kokie jie, ar aplamai tas pokalbis buvo. Ir cia ne jokia ne versija, o FAKTAS - kad niekas neaisku - nes priesingu atveju turetume info:)
3. "Jis kartu su Angle yra labiausiai over žmonės TNA". Think again :D
4. "ši frazė tinka dar labiau, nes jis gauna nemažiau stiprią reakciją iš gerokai markiškesnės fan-base" - koks tavo nuomone yra marku procentas eventuose, apie kuriuos kalbi. Kaip suprantu, kalbi apie Impact'us. Tai vat kiek ten tavo nuomone (procentais) yra marku, kad taip drasiai teigi? :D Nes PPV matchuose, pvz Joe-Daniels-AJ jis buvo palaikomas silpniau, ir ne man vienam taip atrodo :D
Mano mintis cia paprasta - vien su fraze "it's the in-ring that gets him over" niekada nepasieksi maksimumo, kuriam dabar jis turi visas galimybes/perspektyvas.
Ka vadinu maksimumu wrestleriui? Kai tu esi visose srityse labiausiai dominantis zmogus.
Ar AJ budamas face'u turejo kokia nors personality? Kadangi numanau teigiama atsakyma is tavo puses, tai papasakok man - kokia gi ji? :D
Ar jis buvo, kalbant ne apie in-ring, kuo nors idomus? NE.
Eilinis "i will fight anybody, i will do my best and i will prove myself in the ring". Kaip Hoganas pasakytu "that got him this far..." :D
Jei manai, kad jis kalbant ne apie in-ring buvo kuo nors idomus - papasakok kuo :D
Damn, Fortai, ko tu mane taip skubini...

1. Neužstrigo, bet manau čia bookingo kaltė, o ne Nash'o. Jis švariai jobbino 2 kart per 1 mėnesį, nematau, ką jis darė blogai. Ir šiaip tavo pavyzdys su Lethal ir Angle yra blogas. Dar prieš kovodamas su Nash, Joe jau buvo smarkiai labiau over už Keviną, tad labai įsiminti pergalės ir negalėjo.
2. Man pasirodė, kad tu pateikei versiją, jog Lashley išsiderėjo "day-off". Nevermind...
3. Klausau, sere. Pagalvojau dar kartą - AJ Styles, Kurt Angle....ir Sting. Va šitie trys mano nuomone yra nenuginčijami TNA overness čempionai šiai dienai. Net Hulko nepavadinčiau tokiu over, nes kas liečia iMPACT! zone su savo tweeneriškumu, jis šiek tiek nukreipė prieš save tuos die-hardus, kurie ateina ten į kiekvieną šou. Double J irgi atkrenta, nes jį dabar bando daryti heel'u. O dabar Joe ir Daniels can't touch AJ's overness.. The Pope pats save padarė tikrai over, bet kol kas jo overness labiau midcardiškas - kai per iMPACT! jis kovojo su Angle, jo palaikymo nesigirdėjo. Beer Money? Jie prislopinti pastaruoju metu ir jų mačuose publika būna gana tyli. Pop'as išspaudžiamas tik "Beer!!!! Money!!!" taunto metu. Nelabai kas lieka, visi kiti manau net neverti paminėjimo.
4. Kalbu apie iMPACT! zone, tai nesvarbu iMPACT'ai ar PPV. Neįsivaizduoju, bet sakyčiau kažkur 30-40% yra markai. Spėdamas remiuosi tuo, kokio garsumo būna "smarkiškieji" chantai. Pvz kai debiutavo Generation Me, tai "Young Bucks" chantas buvo gana tylus. Kai debiutavo Desmond Wolfe, "Best in the world" irgi tyliai girdėjosi, todėl iMPACT! zone tikrai ne vien smarkai renkasi, bent jau man taip atrodo. "Nes PPV matchuose, pvz Joe-Daniels-AJ jis buvo palaikomas silpniau, ir ne man vienam taip atrodo " Oh really? really? Specialiai dabar kompe radau išsisaugojęs Turning Pointo triple threat ir pažiūrėjau žiūrovų reakciją - per JB pristatymą Daniels gavo kuklų pop'ą, Joe gavo šiek tiek pop'o, šiek tiek heat'o, o AJ gavo didžiulį pop'ą ir beveik visi fanų serpantinai skriejo tiesiai į jį. Tai kur tu matai tą "palaikymą silpniau"? Mačo metu buvo visus tris wrestlerius palaikančių skanduočių, bet "Let's go AJ" man atrodė garsiausia. Ir šiaip visame mače publika markinosi nuo spot'ų, tam buvo kreipiamas dėmesys ir to mače visi tikėjosi. Paskutiniame, mūsų visų mylimame Taker/Michaels juk irgi visą publikos reakciją sudarė spot'ai ir nearfall'ai. Ar dėl to reiškia, kad šios dvi legendos nėra baisiai over? Žinoma, ne.

O dabar grynai apie AJ Styles kaip heel'ą. AJ nuo pat TNA pradžios turėjo 3 babyface run'us ir 2 heel run'us. Manau galima drąsiai teigti, kad jam buvo duoti šansai pabūti ir vienokiu ir kitokiu. Jis buvo dešimteriopai sėkmingesnis kaip face. Ir kas mano kitaip, klysta, čia net nėra diskutuotinas dalykas. Bottom line, iš šūdo vaškas niekada neišspaudžiamas. Tu negali reikalauti iš AJ, kad jis būtų TNA geriausias kalbėtojas. Lygiai taip pat negali reikalauti iš Batistos, kad jis nueitų ir padarytų MOTYC. Tokiuose dalykuose galima šiek tiek patobulėti ir aš manau, kad AJ prie mikrofono patobulėjo per pastaruosius pora metų, bet tai yra duota, o ne išmokstama. Taip, AJ negali kaip face pasiekti maksimumo, bet jis jo niekada nepasieks. Tai, kad per marytės plauką būsi geresnis prie mikrofono, neišspaus iš tavęs maksimumo kaip iš performerio. Nereikia į viską žiūrėti taip vienpusiškai. Aš ir pats manau, kad Styles kalbės šiek tiek geriau kaip heel'as. Tačiau tu pagalvok, apie kitus aspektus. Visų pirma, overness. AJ yra born-to-be-babyface, jo movesetas, personažas (TNA originalas since day 1, vaikis, kilęs iš kaimo savo sunkaus darbo dėka atsidūrė viršūnėje) tave verčia jį mėgti vos tik jį pamačius. Kas būtų jei UFC reklamuotų Forrest Griffin kaip melagį, pagyrūną ir bailį? Prisiminkime paskutinį Styles face turną. Jis tiesiog numetė savo "prince" karūną ir turėjo mačą su heel'u Booker T. Publika ėjo iš proto su kiekvienu AJ high-spot'u ir jis gavo didžiausią to show pop'ą. Man ilgam atmintyje įstrigo tas Impact, nes AJ face turnas buvo tas momentas, kurio labai ilgai laukiau. Žiūrovai naturaliai nori jį mėgti. Tu negali padaryti sėkmingo heelo iš Jeff Hardy ar Rey Mysterio. WWE bandė su Jeffu, bet publika to neįpirko, tai kam kišti fanams į gerkles tai, ko jie naturaliai nenori? Ar Styles būdamas heel'u susilaukdavo didžiulio nušvilpimo ar "YOU SUCK" skanduočių? Ne. Jis tiesiog prarado overness. Kitas aspektas, kurį AJ prarastų būtų jo in-ring work. Aš neabėjoju, kad daug kas su atmintimi man pritartų - paskutinis AJ heel turnas jam smarkiai kirto per mačų kokybę. Kaip minėjau, jo movesetas yra face'iškas, o jį keisdamas AJ tik nuvylė fanus, kurie jo nei palaikė, nei nušvilpinėjo. Fortai, išvardink man AJ ****+ singles mačus per jo 2006-2008 heel runą. Manau, kad tau nepavyks, nes jei gerai pamenu, tokių tiesiog nebuvo. O 2008-dabar kiek jis tokių mačų turėjo? Tikrai daugiau nei vienoj rankoj yra pirštų, that's 4 sure. Taip kad AJ turnindamas heel'u praranda ryšį su fanais ir galimybę daryti labai gerus mačus, ką labai sėkmingai darė paskutinius kelis mėnesius. Aišku, galima manyti, kad savo pašonėje turint The Nature Boy, naujos overness galima lengvai įgyti, aš taip nemanau. Prisimink, kad Flair jau seniai paliko savo heeliškas dienas už savęs. Kada paskutinį kartą jis buvo heel? Prieš 5 metus ar dar seniau? Ir net tada jis sunkiai išgaudavo heat'o, jis yra legenda, žmonės nori jį palaikyti. Tiesiog apibendrinant, manau, kad AJ niekada nebus "maksimumas", niekada neturės full package. Praeitis parodė, kad jeigu jis įgys vieną, praras kitką. Jeigu TNA nori turėti posterboy, kuris būtų puikus visur, jie pasirinko netinkamą žmogų. Jei jie nori žmogaus, kuris būtų kompanijos heel'as no.1, pukiai kalbėtų ir puikiai atrodytų ringe, mano subjektyvia nuomone, jiem reikėjo pasirinkti Desmond Wolfe. Ir su Ric manau jie būtų derėję. Bet ne AJ. Niekas iš šio forumo nenori, kad AJ pasisektų labiau nei aš, bet manau, jog tai yra netinkama kryptis.

EDIT: Žiūrėti maždaug nuo 5:03. Very heelish... :(

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2010-01-20, 14:27

#16 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2010-01-20, 15:50

Rodyti pranešimąWalleris, 2010-01-20, 14:12, pasakė:

Tu negali padaryti sėkmingo heelo iš Jeff Hardy ar Rey Mysterio. WWE bandė su Jeffu, bet publika to neįpirko, tai kam kišti fanams į gerkles tai, ko jie naturaliai nenori?
Cia noriu pasakyti, kad po garsaus Hulk Hogan heelturno, as galiu drasiai teigti, kad siame versle nera zmogaus, kuris negali virsti sekmingu heelu, o jei tokie yra, tai jiems trukdo arba: a) kvailas bookingas, zr. Sting WCW; b) asmeninis noras, zr. Sting TNA; c) talento stigius, zr. Jeff Hardy WWE. Taigi pasakos apie "zmogus, kuris gamta sukurtas buti face" yra tik pasakos apie "zmogus sukurta su ribotais promo igudziais ir/arba apdovanotas bloga creative komanda" :D

Rodyti pranešimąWalleris, 2010-01-20, 14:12, pasakė:

Prisimink, kad Flair jau seniai paliko savo heeliškas dienas už savęs. Kada paskutinį kartą jis buvo heel? Prieš 5 metus ar dar seniau? Ir net tada jis sunkiai išgaudavo heat'o, jis yra legenda, žmonės nori jį palaikyti.
Kaip surpatau, cia dalis skirta man :D Ir tu pats i ja atsakei - Ric Flair pastoroju metu buvo face nes jis legenda ir zmones ji palaiko matche, nes jis legenda, o ne del to, kad jis staiga savo karjeros sauleledyje stebuklingai isviste ir naudojasi babyface igudziais - matchuose jis vistiek talzo savo ranka i oponentu tarpukoje, bei koregoja savo oponentu regejima, bet gauna popa, kadangi jis legenda. Flair nepasikeite nuo savo NWA karaliavimo metu - jis tas pats The Nature Boy su bagazu heel triuku ir patirties, kuria gali pasidalinti su jaunu AJ Styles. Ir jo poraviams su AJ mano akyse ir neturi pastarajam duoti kazkokio momentinio itikinamumo del rub'o (gal tai bookeriu tikslas, nezinau), bet ju poraviams ir Styles heelturnas leidzia realiu laiku, kaip jau sakiau, isbandyti "pamokas", koregojant si bei ta procese.

#17 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2010-01-20, 15:58

Ne į temą
Turiu pritarti Walleriui, kad AJ būdamas heel'u daug prasčiau atrodė ringe. Puikiai pamenu, kai pradėjau žiūrėt TNA, Aj buvo Heel ir aš niekaip negalėjau suprast už ką jį taip visi mėgsta.

Nuotrauka

#18 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2010-01-20, 16:42

Walleri,
negavau atsakymo i klausima

"Ar AJ budamas face'u turejo kokia nors personality?"

nebent tai atsako dalis su vaikiu is kaimo? :D

To neuztenka!!!

Reikia isskirtinumo. O isskirtinumo zymiai lengviau pridet heel'ui nei face'ui.. Kodel visi pradedami per pirmus metus-du dazniausiai speja pabuti heel'ais? Kad sudomintu savimi.. Tai vat AJ dabar su Flair'u pashoneje gali sudominti naujuosius TNA ziurovus neprarasdamas (jei nebookins jo kaip idijoto) senuju fanu..

Trumpai del visos esmes "budamas heel'as neturejo geru matchu" - kolega, tik ne del to kad heel'as.. Zmogus, del dievo meiles, buvo vaizduojamas kaip visiskas idijotas - tai jau viska pasako kaip i ji ziurejo booking-team'as..

Jei per du metus gauni zymiai maziau big-time matchu, zymiai maziau laiko matchams, zymiai maziau quality oponentu - tai apie kokius skaiciavimus galim kalbet?

Kaip ir pats pasakei - ne publikos palaikymas nulemia matcho kokybe. Pilnai pritariu `MK` del negalejimo buti heel'u - vadinasi truksta talento, noro arba bookinimo. Anksciau is AJ mateme ir to ir to trukumu (talento ir bookinimo - del noro nzn).
Jei AJ nori ieiti i istorija, kaip vienas is geriausiu - jam butinai teks pabuti stong-heel roleje, nes tai dare visi istorijoje, ir dare tai gan isimintinai. AJ to kol kas neturi, ir Flair jam tikrai gali padet to igaut.

Kazkiek suprantu Walleri tavo pasipiktinima (mano akimis perdeta), nes as irgi buvau itin twiseted-minded, kai Goldbergas turnino heel'u.. Jei AJ laukia panasus feilas - pilnai pritariu, kad nevertejo turnint.. Taciau jei ji bookins strong heel'u kaip kad 2008-2009 buvo bookinamas Angle + dar su Flair pasoneje.. Tai bus zymiai geriau nei jo non-personlity-face-run'as..

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0