Peršokti prie turinio

Eddie "Umaga" Fatu 1973-2009

Temoje atsakymų: 14

#1 Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2009-12-05, 12:50

Nuotrauka

Na, toks didelis įvykis tikrai reikalauja atskiros temos, juolabiau, kad tai apie tai šiuo metu kalbama šaukykloj. Tai, kaip supratote, mum visiem puikiai pažįstamas ex-WWE wrestleris Eddie Fatu, geriausiai žinomas kaip Umaga, šiąnakt savo namuose patyrė širdies smūgį, dėl kurios buvo išvežtas į ligoninę. Ten jis patyrė antrąjį širdies smūgį, kuris buvo mirtinas. Mirusiu jis buvo paskelbtas 1 val. nakties mūsų laiku. Jam buvo vos 36-eri.
Gaila, dar vienas wrestleris miršta jaunas, greičiausiai nuo narkotikų. Užuojauta jo šeimai ir visai Anoa'i giminei. Manau, kad būtų gražu, jei kiekvienas pasidalintų savo atsiminimais apie jį ir pan. Aš jį atsiminsiu, kaip puikiai wrestlinantį milžiną. Jis nebuvo toks didelis (tik 6'4), tačiau esmė buvo kaip jis wrestlindavo. Manau, kad Matt Morgan turėtų pažiūrėti į jį ir pamatyti, kaip turi kovoti milžinas. Jis turėjo savo unikalų stilių, keletą įdomių veiksmų ir kas svarbiausia - priešingai, nei dauguma pušinamų WWE dičkių, jis buvo geras workeris. Mano šviesiausi atsiminimai iš jo antrojo WWE run'o, tai beabėjo 2007-ųjų Royal Rumble LMS mačas su Cena (ech, pasigendu to Cenos šiomis dienomis), bei Steel Cage mačas su Jeff Hardy per Raw, 2008-ųjų pradžioje. O kaip jums?

#2 NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1

2009-12-05, 13:15

Aisku labai gaila,kad mire jaunas.Apie ji zinojau nedaug,atsimenu maciau matcha pries cm punka...O siaip as wrestlinga ne taip seniai ir ziuriu,todel praleidau ta visa laikotarpi kai Umaga buvo vienas wwe monstru.Niekada jo labai nesidomejau,bet aisku mirtis keicia daug ka(Uzsinorejau paziuret matchus kuriuos minejo Walleris ir promo) :D
Shit happens.

#3 Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5

2009-12-05, 13:24

Na jau nemažai pasireiškiau šaukykloje, tad daug čia nesikartosiu.
Gaila, tikrai gaila. Dar šią vasarą jis feud'ino su CM Punk, o dabar žmogaus nebėra. Nebuvau didelis jo fanas, bet įdomu buvo stebėti jo run'ą nuo pačios pradžios 2006m. Atsiminsiu jį kaip gerą worker'į, kuris turėjo daug neblogų/gerų matčų ir gerai atliko savo personažą.
Kalbant apie pačią mirtį... Man atrodo, kad čia yra Guerrero atvėjis. Tas netikėtas ir mirtinas širdies smūgis įvyko dėl įvairių preparatų/narkotinių medž. vartojimo.
Tai tiek. Labai liūdna naujiena pro-wrestlinge. Gerai tik WWE, nes jie neturėjo kontrakto su Umaga ir dabar jiem proto neknis spauda.

#4 biznieriux

Baltas diržas

• Naujokai
  • 109 Pranešimai:
0

2009-12-05, 13:25

R.I.P Labai gaila :D
Ne į temą
Dar ne per seniausia varciau mamos zurnala zmones ir buvo sioks toks mazas straipsnis apie Hogana ir su Hoganu buvo baseine Umaga :D

#5 Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

2009-12-05, 13:58

Na,pasakysiu ,kad TIKRAI gaila.Ko jau ko,bet to tikrai nesitikejau.Man jis buvo prie sirdies.Ji stebejau nuo jo match'o su Kamala per Raw. Atsimenu,kad jam maitino jobberius is pradziu ir man kaip BTVistui tai atrode galingas wrestleris.Atejo laikas,kai Umaga wrestlino pirma karta su Cena,tada man buvo baisu,nes mano Herojus gali gauti malku nuo sio antzmogio.(Jis ir gavo,nes uzsiziurejes i EDGE gavo samoan spike)Paskui ejo dar 2 match'ai su DX.Vienas su Hunteriu,kitas su HBK.Abu match'us laimejo Umaga. Paskui prasidejo Umaga vs Kane feudas,Umaga isvare Kane i SD.Tada jei neklystu Umaga feudino su Cena del dirzo,deja jo taip ir negavo :D (Nors tada dziaugiausi del to) Po to Cena feudino su Khali ir po Cenos pergales po kazkurio PPV buvo Triple Threat match'as per Raw del WWE dirzo.Man tada tas match'as atrode WOW,nes Radzevicius juos piesdavo kaip nenugalimus.Patiko kaip Umaga wrestlindavo su Jeff Hardy.Jie abu vienas kitam tiko ir butent buvo tas Steel Cage match'as kaip Walleris minejo.Umaga 2 kartus dalyvavo Wrestlemanijoj 23 ir 24.Abu kartus pralaimejo.Atletiskas wrestleris buvo,bet deja buvo :D Deja po traumos grizes nebeilgai pabuvo WWE.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

#6 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2009-12-05, 14:07

Na, ši mirtis mane sukrėtė labiausiai iš visų PW mirčių. Tiesą sakant man labiau gaila Fatu negu M. Jackson'o. Nors jo WWE karjeros pradžioje (kaip Umagos) kurią dar stebėjau per BTV markiškai jo nekenčiau kartu su visais Cenos fanais, vėliau po truputį supratai koks talentas jis yra. O paskutiniu metu jis buvo mano mėgstamiausių wrestlerių penketuke. Laukiau, netgi labai laukiau jo pasirodant TNA, bet... Jis buvo puikus wrestleris kalbant apie darbą ringe, IDEALIAI valdė gimmicką. Netgi pagal šią kategoriją aš jį vadinčiau geriausiu, nes net ir žinodamas, kad PW yra tik teatras, stebėdamas Umagą aš norėjau abejoti ar tai iš tikrųjų ne koks pamišęs Samoietis. Šioj sritį pagal mane jis buvo geresnis už Undertaker. Ir žinoma, dar prisideda veiksmai kuriuos jis sugebėdavo atlikt su savo mase tiesiog vertė žavėtis.
gaila... :D

Nuotrauka

#7 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2009-12-05, 14:16

Wrestler'is išskirtinis. Negaliu sakyti, kad buvo tarp mėgiamiausių, bet vis tiek išsiskyrė. Gimmick'as nebuvo nuobodus, turėjo pakankamus in-ring skill'us. Įsimintiniausi feud'ai, tai su Kane, Cena ir Jeff'u. Ilsėkis ramybėje, Eddie Fatu.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#8 Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0

2009-12-05, 14:51

Dar viena mirtis PW pasaulyje.. Gaila tikrai gaila, kai jauni, visą gyvenimą sportui atidavę žmonės miršta. Nebuvau didelis Eddie gerbėjas, bet aiškiai matės, kad žmogus talentingas ir išsiskiria iš kitų supersunkiasvorių. Dar karta - gaila, kad viskas jau buvo, o ne tebėra.

#9 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2009-12-05, 17:36

Didele uzuojauta is mano puses. :D Dar kai ziuredavau wrestlinga, per BTV, ir kai maciau, kaip Umaga feudino su Kane, ash jo nemegau. Palaikiau, Kane'a. Bet paskui, labiau pradejau dometis wrestlingu ir susidomejau siuo wrestleriu. Jis net y mano TOP 10 Wrestlers sarasa, buvo patekes. Jis buvo mano wrestleris Nr.5 :D Labai gaila, kad jo jau nebera, tarp gyvuju. O ash dar turejau vilciu, jy pamatyti TNA...

#10 seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
  • 312 Pranešimai:
0

2009-12-05, 19:31

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-12-05, 14:07, pasakė:

Na, ši mirtis mane sukrėtė labiausiai iš visų PW mirčių. Tiesą sakant man labiau gaila Fatu negu M. Jackson'o. Nors jo WWE karjeros pradžioje (kaip Umagos) kurią dar stebėjau per BTV markiškai jo nekenčiau kartu su visais Cenos fanais, vėliau po truputį supratai koks talentas jis yra.
Man taip pat.

Labai nemėgau Umagos kaip personažo, vadinasi Eddie Fatu buvo geras workeris. Pukiai prisimenu jo matchus su Cena, CM Punk, Jeff Hardy. Pirmas mano matytas PW matchas buvo Cenos ir Umagos LMS kova, todėl tikrai labai gaila kad jis mus paliko... R.I.P.

#11 NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1

2009-12-06, 19:20

Stai ka raso wrestlingo pasaulis apie Eddie "Umaga" Fatu mirti.

Spoiler'is
R.I.P Eddie "Umaga" Fatu

#12 Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5

2009-12-06, 22:30

Ne į temą
Pasirodo, kad Eddie Fatu paskutinis matčas buvo prieš Ken Anderson per Hulkamania turą.
Įdomus ir šiurpokas sutapimas: Eddie Guerrero savo paskutiniame matče irgi kovojo prieš Mr. Kennedy.
Abudu už kelių dienų mirė po širdies smūgio. Taip išeina, kad visiems Eddie geriau nekovot su Kenedžiu.

#13 Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22

2009-12-06, 23:21

Kagi, gaila, kad taip nutiko, RIP.

Umaga man asmeniskai buvo visai puse bedos wresteris. Heel'as geras, ypac pacioje pradzioje po WM22 kai debiutavo, tai debiutavo su trenksu, squash'as pries R. Flair.

Geriausias jo matytas matchas buvo per RR07 su Cena, tada buvo tikrai buvo neaisq kas laimes, net umaga ilgai buvo buildintas kaip undefeated. Dar tas su hardziu istrigo kai nuo narvo whisperi dare. Paskutinis atsiminimas - kai rodos cm punkui sutrugde cashint in briefcase'a.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

#14 Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 889 Pranešimai:
0

2009-12-07, 21:23

Tikrai labai netikėta. Kaip pamenu, tik ką buvau pradėjes žiūrėti WWE, kada jis atėjo į RAW, todėl jį puikiai atsimenu, tikrai gaila. RIP

Nuotrauka

#15 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2009-12-31, 12:32

Na jis tikrai gyveno wrestlerio gyvenima..
Nuotrauka is Hulkamania turo.
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0