Pastebejau in wwe.com busimu PPV anonsa. Tikiu jus gal pastebejot ir anksciau, bet man tie pasikeitimai kazkuom ne visai itiko, taisingiau persistengta. Hope I'm wrong.
PPVs, kuriu nebeturime ir i ka jie pavirto:
Unforgiven 1998-2008 -> Breaking Point (submission / I quit)
No Mercy 1999-2008 -> Hell in a Cell (HIAC, d'oh)
Armageddon 1999-2000, 2002-2008 -> TLC: Tables, Ladders & Chairs (TLC, d'oh)
Ne į temą | "The name of the event was voted by fans via WWE's official website. Hell in a Cell was chosen over No Escape, Lock Up and Rage in a Cage." - my vote would have been for RiaC HiaC RiaC :rofl: |
1. Kaip jums nauji PPV, "nerealiai orginalus" pavadinimai? A nafik to reikia?
Man kazkodel visai nebuvo reikalo ju keisti. Jie kaip kokia tradicija prikibo pries daugybe metu kai nustojo WWF PPV skaiciuoti kaip UFC, in your house variantu. Tikiu galima viena kita pakeist bet paziurim, dar seniau kas buvo - badd blodd - vengeance - night of champs. ONS - Extreme Rules. Per pastaruosius metus pradejo kaip reikalas kratyti PPV pavadinimus. Nezinau kodel - bet sunkiai prie ju prisitaikau. (faktas bent tiek kad big four vardai tikrai nesikeis).
Cyber Sunday Taboo Tuesday (2004-2005), Cyber Sunday (2006-2008) -> Bragging Rights (nu niekaip neprilipdo vardo, nuo to PPV geresnis nepasidarys)
GAB -> The Bash
2. ar ne per daug pastaruoju metu pasigavo gimikinius ppv daryti. ar jums atrodo verta wwe taip daryti? butinai daryti kaip sakant. buvo ONS->Extreme rules, kur gimikiniu matchu iki soties. O visi kiti gimikiniai buvo daromi tik tada kai ju reikia, o dabar STOPUDOVAI privales buti gimikinis matchas main evente. Kur blogis? Na worst case scenario, turim batista vs. undertaker TLC. Batista ne edge, gero matcho neistrauks, bo greiciau vel koki raumeni nusiples. Zodziu geriausiu atveju bus norma jei sugebes parinkti tinkamus oponentus..
Dar kitas dalykas, kaip zinom HIAC toks nepastovus dalykas, jis tai vienam ppv budavo, tai kitam, nepastovus ir hiac pridedavo daug siurprizo bent man asmeniskai, madaug 'oba, kazkieno feudas gavo hiac matcha, nu nerealiai bus, nesitikejau to'. O dabar bus aisq kaip diena kada hiacai bus, ir tarp ko. Na velgi nebent HIAC matchai netapu HIAC PPV exclusive'u.
Toks minciu srautas pas mane paziurejus si RAW.
P.S. Sudejau fotkes ir naujos trish fotosesijos pries si RAW, issilaikiusi neblogai, http://www.nmo.lt/showtopic.php?index=gall...mp;trish-photos