Uzgroja IR-Snake pit ...
(Niekur nematyti aj,bet staiga visos kameros nukrypsta i spalvinga plakata ,VIENINTELI spalvinga plakata palaikanti AJ...Kamera priartina dar arciau ir visi ziurovai namuose bei arenoje mato ,kad ant plakato uzrasyta "AJ DEBUT-MY DEBUT" ,atotilinant kamera neimanoma nepastebeti zmogaus laikancio plakata ,juk tai AJ!)
AJ persoka per saugomaja tvorele ,isiridena i ringa ir iskeles rankas susunka "BOOM" aplink ring pradeda sprogdinet simtai zaliu fejerverku ir AJ paskesta ryskioje sviesoje,kai fejerverkai baigia saudyt ir visi vel gali aiskiai matyti AJ ,jis jau rankoje laiko mikrofona ir sedi ant kedes.
(Visi ziurovai ploja,taciau labiau ne AJ ,o katik pasibaigusiem fejerverkam)
-Aciu ,aciu,zinojau ,kad jum patiks ,zinot dar norejau atsivez...Ai ka as cia kalbu juk man greitai kova ,taigi einam prie reikalo.Is pradziu pradekime nuo mano varzovo...Man vel prireiks tu lapuku(pasikrapstes kisenei istraukia sulankstyta lapuka ir ji islanksto ir skaityt)
Jimmy Bean! Dzimis pupele,na jau isivaizduoju...Zemas...Kvaila kepure...Kreivi dantys...zvairos akys...Trumpos aptemptos kelnes...ant kaktos tatuiruote "Nevykelis".Tikrai "rimtas" kovotojas.BET si karta neturiu kuo skustis juk cia mano debutas ,kolkas esu laimingas ,kad GM man paskyre kova kuria as 100% laimesiu,juk visiem tenka nuo kazko pradeti,taigi as pradesiu nuo NME piktzoles Jimmy Bean.Atsikrates sito nieko neverto slunkiaus toliau rausi piktzoles ir artesiu prie NME legendu kurias galiausiai taip pat israusiu su ju giliomis saknimis ir viskas kas galiausiai liks bus as-Nenugalimas ATOMIC J!
0
MY Debut
Sukūrė NevermanO_O, 2009-09-12, 23:35
Temoje atsakymų: 3
2009-09-12, 23:35
2010-10-25, 17:04
Taciau pasigirsta ne Jimmy Bean muzika, o visai nauja negirdeta muzika Bullet For My Valentine - Your Betrayal.
Sviesos netrukus uzgesta ir pasipila dumai, iseina Matthew Tuck ir iskelia pirstus ir parodo "rock".
Ir ilekes i ringa uzlipa ant ringo virviu ir iskelia ranka, bei laikydamas mikrofona taria.
-NME is new wrestler Marcus Tuck, - visi pradeda skanduoti jo giminicka.
Nulipes nuo virves pazvelgia i ji, ir nutaiso patenkinta sypsena.
-Siandien tu nesikausi pries Jimmy Bean, o kausies pries mane, nes as taip pat esu sios lygos naujokas, - nusijuokia.
Nutaises nustebusia mina taria:
-Gerai apibudinai savo varzova Jimmy Bean, bet deja vietoje jo kausiuos as, - juokiasi ir netrukus nusisypso.
-Ir tikrai taip lengvai pries mane nelaimesi, gal net prakisi pries mane, - metes mikrafa ant grindinio nieko nelaukes pradeda trankyti jam i pilva.
Sviesos netrukus uzgesta ir pasipila dumai, iseina Matthew Tuck ir iskelia pirstus ir parodo "rock".
Ir ilekes i ringa uzlipa ant ringo virviu ir iskelia ranka, bei laikydamas mikrofona taria.
-NME is new wrestler Marcus Tuck, - visi pradeda skanduoti jo giminicka.
Nulipes nuo virves pazvelgia i ji, ir nutaiso patenkinta sypsena.
-Siandien tu nesikausi pries Jimmy Bean, o kausies pries mane, nes as taip pat esu sios lygos naujokas, - nusijuokia.
Nutaises nustebusia mina taria:
-Gerai apibudinai savo varzova Jimmy Bean, bet deja vietoje jo kausiuos as, - juokiasi ir netrukus nusisypso.
-Ir tikrai taip lengvai pries mane nelaimesi, gal net prakisi pries mane, - metes mikrafa ant grindinio nieko nelaukes pradeda trankyti jam i pilva.
2010-10-25, 17:59
Nuskamba "Felicita", arenoje pasirodo NME GM Marcus Ulivieri ir be jokių ceremonijų pasako:
- NME mirus, šūdžiau, sveikinu išvaisčius savo laiką!
- NME mirus, šūdžiau, sveikinu išvaisčius savo laiką!
2010-10-26, 02:21
Per titantroną rodomas Mr. F-5
Impaler atidžiai ir ilgai žiūri į ringo pusę, žada kažką sakyti, bet vis nesiruošia..., tačiau galiausiai taria -
Impaler atidžiai ir ilgai žiūri į ringo pusę, žada kažką sakyti, bet vis nesiruošia..., tačiau galiausiai taria -
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
» Rodyti / Slėpti spoiler'į «
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0