Isisijungus sviesoms ir praejus mazdaug desimciai sekundziu pradeda saudyti i visas puses Baltos spalvos pirotechnika. Nuo titantrono puses pradeda sklisti sluoksnis dumu, atspindinciu ruka. Pradeda groti Apocalyptica - Beyond Times, pusiau matomi kovotojai islenda ir sau ramiai tarpusavyje besitardami paskutiniems momentams snekuciuojasi. Webster isliuogia i ringa, o Silencer uzlipa laiptukais. Su savimi jiedu jau turi mikrofonus, isijungia sviesos, dumai pradeda sklaidytis. Webster pradeda kalbeti:
- Dievas. Pati didingiausia būtybė, kadanors egzistavusi. Tik ji leidžia mums visiems vaikščioti ant šios žemės, tik jis leidžia mums gyventi ir džiaugtis visais gamtos stebuklais. Tačiau visata susideda ne vien iš gerų dalykų, kaip In ir Jang negali egzistuoti vienas be kito, taip ir negali būti tvarkos be chaoso. Tačiau tam, kad to chaoso būtų mažiau, Dievas atsiuntė Silencer, žmogų, turintį misiją užtikrinti tvarką NME.
The Silencer - Taip, mano drauge, taip. Dievas kreipiasi ne ik i mane, o i dar milijonus zmoniu, tiesiog kiti to nesupranta. As supratau anksti, ir pradejau tobulinti viska, kas susija su Tikejimu. Atejau i imtynias, kad parodyciau pasauliui, kaip galima veikti su Dievo pagalba. Bet mane isniekino, pavadino nevykelu, pasake grizt i baznycia ir panasiai. Dievas pamates, kad as per silpnas pries milijonus, simtus milijonu pasaulio gyventoju, atsiunte man pagalbininka. Spencer Webster....
Spencer - Tik sutikus šitą žmogų, The Silencer, aš supratau, jog aš esu išskirtinis, jog Dievas visą gyvenimą man padėjo. Padėjo išgyventi vaikystę su alkoholiku smurtautoju tėvu, saugojo mane per MMA kovas. Tad dabar, aš esu pasirengęs vykdyti savo misiją, kartu su savo comrade, Silencer.
The Silencer - Mes iskeleme sau Milziniska tiksla. Padeti zmonems isileisti Tikejima i savo vidu. Si uzduotis sunki, bet dviems, ji bus lengvesne. Pagaliau Dievas sypsosi man,sypsoi ir Spencer'iui, sypsosi visiems, kuri Ji myli. Netgi tiem, kurie Ji dar tik pamils. l
Spencer - Žmonės turi suprasti, jog Dievas - tai ne prasimanymas, o esybė, kuri tiesiog stovi iš šono ir žiūri, kaip mes be jo išsikišimo gyvename. Tačiau jis suprato, jog be jo šsikišimo pasaulis bus pasmerktas griūti chaose. Tad jis sumąstė išrinkti ypatinguosius, kurie prižiūrėtų tvarką. NME mes atsiradome šiai misijai kaip tik tada, kai ji jau yra ant ribos tarp chaoso ir tvarkos.
The Silencer - Ir mes nesitrauksime ir priimsime issukius, kaip Dievas prieme. Mes kentesime - jei reikes, kaip Dievas kentejo Nukryziavima. Mes esame galutinai pasiruose, pasiruose Apocalipsei, kuri prasides cia, NME, tuoj pat. Nes visai siai tvarkai turi ateiti galvas, visa sia zmoniu karta mes turime pakeisti, ir mes tai galime. Nes turime auksciau saves pat Auksciausiaji, kuris mum suteiks moraliniu jegu. O tikejimas - kartais padeda labiau, nei siaip fizine jega. Juk visi zinome, kaip sakoma. Tikejimas - tai Pergales garantas.
Spencer - Biblijoje rašoma, jog "VIEŠPATS bjaurisi suktos širdies žmogumi, o tie, kurių elgesys be priekaišto, jam patinka." Štai kodėl mes esame Dievo žmonės, tie, kurie skleidžia tikėjimą, kurie sergėja visus jus, kurie tikime, jog js vieną dieną irgi stosite į mūsų pusę. Amen.
0
Divinus Organum
Sukūrė Šnypas, 2009-08-30, 21:18
Temoje nėra atsakymų
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0