Peršokti prie turinio

Mr.Hardcore gyvenimas ir mirtis

Temoje atsakymų: 1

#1 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2009-08-08, 22:24

Isijungia titantronas ir arenoje pasirodo Sick Extreme jis šypsosi ir taria:

-Žinote nesivargianau eiti čia į ringa. Išgirsti jūsų booinimo, kaip jūs švilpiat ir drapstot purvais. Bet aš kalbėsiu ne apie tai. Visų pirma apie tave Mr.Hardcore galėsime išleisti dvi knygas. Mr.Hardcore kariera prieš kovą su Sick Extreme ir Mr.Hardcore kariera po kovos su Sick Extreme. Nors ir buvai mūlkis visada po kovos su manimi negalėsi judint piršto. Negalėsi mažint reitingu NME Heat, negalėsi nieko daryt. Kadangi tu gulėsi lovoje, geriausiu atvėju kausies ,bet nebe taip kaip iki šiol. Nebe taip blogai ,o dar blogiau. Apie tave galima parašyt Mr.Hardcore gyvenimas ir mirtis kurio scenarijus būtų lygiai toks pats, kokie įvykiai vyksta dabar. Ir pralaimėjimas. Nevaidinsiu aiškiaregio,burtininko, nebūsių nei pesimistas nei optimistas ,būsių realistas. Bet gana apie tas knygas, nes viska jūs pamatysite per šį NME Heat, pamatysite mano treniruote. Pamatysite kaip sutraiškau jūsų nekenčiama, kaip tiesa sakant jūsų nekenčiamas nugali jūsų nekenčiama. Viskas tikrai bus Hardcore. Misteri tu nusipelnai Hardcore vardo. Kodėl? Nes atlaikyti tai ką aš tau padarysiu per šį Heat bus tikrai sunku. Gal tu ir nesi toks prastas. Galų gale ir tu susivokei ,kad šie fanai mėšlo krūva ,bet tiesiog yra gamtos dėsnis. Stipresnis laimi, tai bus ir čia. Aš koviausi su tavimi ne vienoje kovoje kaip tavo partneris ir puikiai tave pažystu. Tu irgi mane puikiai. Taigi viska lemia tik kovotojo meistriškumas pas kurio daugiau jo? Bent jau faktai rodo ,kad pas mane? Prie faktų atsiras dar vienas kai nugalėsiu tave. Kai reikės aiškinti kitam kvailiui ,kad nėra stipresnis už mane. Faktu bus ir vienas iš jų: Nugalėtas Mr.Hardcore ,bet kai jam jų neužteks aš jį nugalėsiu ir jis taps faktu ir įrodimu tokiems kvailiams kaip tu ,gal net išsigelbėjimu ir apsisprendimu nesikauti ,bet gaila kol kas protingo žmogaus nesutikau. Nežinau tavo atsakymo ,bet nujaučiu ,kad tu kausies. Na tiksliau mesi man iššuki ,o dar tiksliau ginsiesi ,na o visiškai tiksliai pulsi liūtui į nasrus per šį Heat. Ir aš tave priimsiu. Priimsiu ,bet ne kaip drauga ,o kaip dar viena kasdiene auka. O jūs būsite to viso liudininkai, jūs tie kurie mane išdavė. Žiurėsite kaip tas kurį jus išdavėt be reikalo ir išdavėt dėl pavydo daužo tą kurį išdavėt ,nes pirma kartą gyvenime parodėt tikrą prota. Iki, išdavikai, iki būsimieji mano pergalių liudininkai. Iki pasimatymo.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

#2 Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2009-08-08, 22:58

Pasigirsta Thousand Foot Krutch - Phenomenon pasirodo Mr.Hardcore jis lėtai artėja, priėjęs prie ringo jis pasižiūri i kaire, poto i dešinę pusę ir nusisypso. Jis ilipa i ringa apeina visus kampus, grižęs i ringo vidurį iškelia ranka ir pradeda šaudyt fejerverkai.

- Ajajai, o as dar masciau pasiulyt tau sukurt Tag Team, bet ka jau padarysi matyt ziurovam sekas. Tikriausiai tik tada galetum gaut bent kazkokia pasisekimo ir pasidziaugt nuopelnais, mano nuopelnais, nes, bet kurioj kovoj kur mes kovemes kartu tu buvai antras eileje - po manes!!! As dominavau ir isidemek ka as pasakysiu tik del manes laimedavom kovas. As padejau tau nugalet Jason Clue ir Rose broliukus, gal tau primint? As atlikau visa juoda darba:

Titantrone pasirodo video:

Citata

Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas

- Tikriausiai atmintis isgaravo. Tu esi isties drasus jei gali kalbeti tokiomis frazemis, pamastykime kodel gi tu negaletum but suluosintas? Hm, pirma as esu laimejas ne viena ir ne dvi Hardcore kovos, kazin kiek tu laimejas? Antra spek koks mano megstamiausias daiktas? Lentos su vinimis, tu tikriausiai nesuvoki koks rebilitacinis laikotarpis laukia po stai tokio maco:

Dar karta rodomas video:

Citata

Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas

- Vien del tokiu kovu man prikabinta Hardcore etikete kuri priklijuota stipriausiai klyjais ir jos niekas niekada nenuples. Faktai, faktai jie rodo, kad tu esi didele meslo kruva. Faktas tas, kad dabar tu esi juokdarys kuris nebemoka kautis. Tavo laikai buvo su Kyo, nors gerai pagalvojus tu jam tik trugdei. Kaip manai, kodel jis tave isdave? Atsakymo i si klausima gali tik tu vienas nezinot. Taip jis tave paliko, nes vien del taves jis nieko nepasiegdavo, tu vis pakisdavai jam koja. Visi uz tave viska padarydavo ir pateikdavau tau viska ant lekstutes, dabar kai nebeturi kas tave gintu kokie tavo sansai? Zinok as nedraudziu svajot apie pergale, bet prasau tik vieno neturek dideliu vilciu, nes dar apsiverksi kaip mazas vaikas negaves saldainio. Galesi savo kitiem priesininkam aiskint koks tu stiprus, bet pries mane tai neveiks. Kaip sakoma: "Begai nuo vilko, uzsirovei ant meskos", vyruti tu uzsirovei ne ant to vyruko ir labai smarkiai pasigailesi. Beje kai atsidursi ligoninei gausi palata tokiu speceliu ligoniu kaip tu, o ant palatos bus uzrasas: "Zmones suluosinti Mr.Hardcore", tik nepamirsk perduot linkejimu kitiem vyrukam. Tad jeigu tu galvoji, kad turi sansu mesk tai isgalvos, tu nelaimes, to tikrai neivyk. Net jei ir parodysi viska ka moki, galiausiai ikliusi i mano spastus. Tau pries mane bus netik sunku kautis, bet ir neimanoma laimeti. Sekmes pasitinkant savo baisu likima.

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-08-08, 23:00

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0