Peršokti prie turinio

Ultimate Chance For The Glance

Temoje atsakymų: 6

#1 Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2009-08-05, 08:52

Jei kas nepamena, tai yra matchas, kuriame galioja Ultimate X taisykles ir jo prizas yra kontraktas i NME titleshota. Pirmasis matchas ivyko per MOW, o antrasis ivyks per MOW 2. Sioje temoje rasykit kalbas tie, kurie dar neturi kovos MOW ir noretu dalyvauti sioje kovoje. Nebus jokiu atrankiniu kovu, tiesiog pagal sitas kalbas bus atrinkti dalyviai. Dalyviu skaiciaus mes dar nenusprendem, bet tikriausiai ju bus nemaziau nei 4. Ir tie dalyviai bus paskelbti per si Heat.

Tai yra paskutinis sansas jum patekti i MOW 2!

Kalbos rasomos iki sestadienio-sekmadienio 2:00 nakties

Jei yra kokiu klausimu, prasom klausti.

Ne į temą
Ir ne, Nervai, si kalba netures itakos pacioje kovoje, taciau jei taupysiesi ir leisi kitiem parasyti geresnes kalbas, tiesiog i kova nepateksi.

#2 Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
  • 106 Pranešimai:
0

2009-08-07, 19:25

Arenoje išjungiamos šviesos. Pradeda groti AFI-Miseria Cantare ir su lyg pirmais dainos akordais nuo rampos iššauna keli fejerverkai. Netrukus pasirodo Sin. „the Freak“ lėtai juda link ringo. Įlipęs į ringą klounas užlipa ant top turnbuckle ir pažiūri į kamerą. Bežiūrėdamas pradeda kalbėti! Bet gi jis be mikrofono, o šalia veido nieko nesimato, kas čia vyksta?
-Sveiki, gerbiamieji,- Sin pasuka galvą, pakelia plaukus ir šalia ausies baksnodamas pirštu tęsia. Magija? Tai jau tikrai. Mano ausyje mažiausias pasaulyje mikrofonas, kuris puikiai gaudo tik mano balso dažnį, dėl to garsas yra toks skaidrus. Sin vėl atsisuka į kamerą.
-Tobulas technikos pažangos įrodymas mano ausyje. Na o šį mažylį nusipirkau tam, kad kalbėdamas nevarginčiau savo sužeistos rankos, kad nereikėtų rankomis laikyti įprasto mikrofono. Taip, aš darysiu viską, kad ji, mano nesunkiai sužalota ranka, pagytų iki varginančios kovos per ateinantį Heat. Klounas nušoka nuo turnbuckle.
-Na o dabar pereikime prie rimtesnių dalykų,- Sin kelias sekundes užsižiopso į fanus, tada tęsia:
- NME esu trumpą laiką, tačiau spėjau kovoti daugybėje skirtingų kovų. Battle royal, first blood, fatal four way ir šį sekmadienį kovosiu singles kovoje. Taigi jei sekėte mano pasirodymus žinote, kad nesu turėjęs dviejų iš eilės kovų kurios būtų tokios pačios ir nenorėdamas laužyti šios gražios tradicijos aš žadu dalyvauti Masters of War II Ultimate chance for glance turnyre. Šiame turnyre galioja ultimate x taisyklės, kas man – nemeluosiu, yra visiškai nauja. Bet aš esu jaunas todėl naujoves priimu lengvai. Visgi tai mano paskutinis šansas patekti į didžiausią šių metų renginį – Masters of War II. O ten patekti nori visi, nes ten, įvyks tokie dalykai, kokių žmonės nėra matę, dalykai apie kuriuos kalbės dar daugybę metų. Ten savo antspaudą paliks didžiausios prowrestlingo žvaigždės tarp kurių būsiu ir aš. Na ir ne gana to, laimėtojas gaus kontraktą į NME titleshotą. Taigi yra galimybė kovoti didžiausiame šių metų renginyje, įamžinti savo vardą, laimėti nuostabų prizą – kodėl gi ta galimybe nepasinaudojus? Nežinau. Žinau tik tai, kad jei man bus suteiktas šansas aš jo neiššvaistysiu, kaip kad padariau per battle royal ar fatal four way kovas. Paskutinis šansas, paskutinė galimybė. Aš ją sugriebsiu, neleisiu išsprūsti iš savo rankų, kad ir kas nutiktų, aš ja pasinaudosiu.
Su lyg paskutiniais žodžiais suskamba AFI-Miseria Canatre ir Sin susiėmęs už sužeistos rankos palieka areną.

Ne į temą
P.S. Tas kontraktas, tai kaip money in the bank briefcase? Galima cashinti bet kada?

Ne į temą
P.P.S. Kas bus jei nesusirinks bent keturi žmonės šiai kovai?

Ne į temą
P.P.P.S. Kas neskaitė ir nežino kas atsitiko mano rankai paskaitykite mano du paskutinius promo: http://www.nmo.lt/Th...-Sin-t5539.html

#3 Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2009-08-07, 19:44

Ne į temą

Rodyti pranešimąKakashin, 2009-08-07, 20:25, pasakė:

Ne į temą
P.S. Tas kontraktas, tai kaip money in the bank briefcase? Galima cashinti bet kada?

Ne į temą
P.P.S. Kas bus jei nesusirinks bent keturi žmonės šiai kovai?
1. Realiai kontrakta panaudot galesi bet kada, taciau apie tai turi perspet is anksto bookeri, kad bookeris (siuo atveju, as) is anksto anonsuotu kova del titulo. Kova anonsuojama ir vyksta paprastas macas del titulo. Tiesiog, mano nuomone, cia yra e-fed'as, todel butu neteisinga cempiono atzvilgiu kad kontrakto savininkas kaip kokiam MITB ateina ir is oro laimi titula. Bus title macas normalus, arba savaitiniam show arba PPV, priklausant nuo jo savininko noru.
2. Jei susirinks maziau nei 4 zmones, tai 2 arba 3 ir kovos tame mace. Na, jei be taves daugiau nieko neatsiras, tai...aisku kova neivyks. Bet as optimistas.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-08-07, 19:45

#4 PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

2009-08-07, 20:27

Sviesos uzgesta, vienintelis baltutis sviestuvas apsviecia jau einanti The Silencer. Tik jam pasirodzius skamba Iron Maiden dainos istrauka, jis iskeles rankas, lyg koks Dievas su pikta sypsena lyg saipydamasis nuzvelgia zmones. Priejes ringa uzlipo jo laipteliais ir ringo viduryje pakeles galva bei nenuleides ranku tiesiog svisteli apsiausta zemen.
- Sveiki raupsuotieji... Ir sveikas, save megstantis zaloti Sin.
- Viskas per daug aisku, kodel cia gal dar ateis zmones. Kodel jie megins atrodyti kuo puikesni ir tiesiog..maivysis.
- As tikrai nezadu labai gilintis i tai. Nes man gniauzia gerkle, nuo to, kas buvo sitoje kovoje lygiai pries metus. Ten mano kuo puikiausias partneris is Rojaus Matricu Sventasis Wallerio iskovojo del manes si kontrakta, kuri ta pati vakara atidave man ir as zinoma susigraibiau titula. Dabar turiu sansa pagerbiant mano geraji drauga, jo vardan iskovoti kontrakta. Manau jis del musu butu dar karta pakartojes si ivyki, kad padeti man...
- As nenoriu labai pradeti cia skleisti istorijos, skleisti Geroves. Nes as tikiuosi...sikart pabusiu optimistas..tikiuosi, kad Uliveris prisimines pirmaji MOW ir isgirdes mano siekius suteiks man sanra kovoti sioje kovoje. Juk visi pamename, kad kova buvo labai nusisekusi visais aspektais. Tad, jei gausiu proga, as manau, kad dar turesiu kur ir ka pasakyti.
*Silencer'is linkteli galva Sin, linkteli galva ziurovams, ir kuo ramiausiai iseina*

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

#5 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2009-08-08, 19:56

Sick Extreme be jokios muzikos pasirodo arenoje.

-Sveiki mielieji žiurovai. Kaip žinote aš pralaimėjau Maniac ,bet aš nepasiduosiu, aš kovosiu ir laimėsiu. Dėl jūsų. Wait? Wait,wait,wait...WTF? Ką aš pasakiau? Kyo buvo teisus, jūs tik išdaviku šutvė, jūs ne ką geresni už tą kvailį Kyo, už tą menkysta. Jūs tokie patys ir gal ,net blogesni? Ką aš čia matau, kuniga? Ir ką? Sin, kas tu toks? Kažin koks nevykelis atsibeldes iš dykumos? Tai irgi nesvarbu? Ar tu iš dykumos. Ar tu Impaler,Bottom ar dar kas nors. Tu būsi sutryptas pažemintas ir suniekintas. Mano smūgiai tau atneš ne tik skausmą, bet ir nevilį. Visi mano varžovai tampa panašūs į arenoje sėdinčius. Ne išimtis ir jūs, Silencer ir Sin. Ką padarė fanai? Ką padarė? Aš per juos pralaimėjau šansą į Intercontinentinal titulą. Girdėjau jų švilpimą, booinimą, ir džiaugsmą kai mane įveikė, didžiausias nesusipratimas wrestlingo istorijoje. Man gėda ir dėl pralaimėjimo tokiam kaip tu ir dėl to ,kad mane palaikė tokie kvailiai ir galiausiai nusisuko ,kad kaškokiam mulkiui nuskutau galva su kastetu. Man jūsų palaikymo nereikia. Netekau šeštojo žaidėjo ,bet kartu įgaunu persvara, kadangi tas šeštasis žaidėjas buvo tik penkta koja šuniui. Ir Ultimate Chance for the Glance. Ačiū,ačiū,ačiū. Nors per jus praradau galimybes į Intercontinentinal titula? Praregėjau, pamačiau apšvitimą ir pagaliau atgavau protą. Ir dar...Kausiuos Ultimate Chance for the Glance kovoje dėl titleshot, argi ne puiku? Ne, tai tiesiog fantastika. Silencer,Sin,žiurovai ir kiti menkystos. Ruoškitės kadangi Sick Extreme ateina ir kausis Ultimate Chance for the Glance. Taikinys? Titleshot ir...Ir atvėpusios marmūzės menkystų kurie tylėdami stebės mano pergale. Aš nesu nei vieno jūsų nekenčiančio draugas. Nei Mr.Hardcore nei tuo labiau Kyo...Aš esu tiesiog jūsų priešas ir būsimas NME Čempionas! Ačiū už tai ,kad apšvietėt mane menkystos. Iki pasimatymo.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

#6 Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2009-08-08, 21:31

Mr.Hardcore be jokios muzikos pasirodo arenoje

- Sveiki mano taip nekenciami ziurovai. Kai tik isgirdau apie Ultimate Chance for the Glance maca pradejau trinti rankas. Kas gi gali buti lengviau negu nugaleti klouna kurio vieta cirke ar buvusi cempiona kuris svajoja vel tokiu tapti, bet jo galimybs menkesnes negu to storo vyruko antroje eileje. (Mr.Hardcore rodo pirstu) Juk seneliams vieta seneliu prieglaudoj, o ne ringe. Silencer tikiuosi tu suprasi, kad norai ir dazniausiai lieka norais. Mano taip nekenciami priesininkai jums nepades net tankai, as stovesiu kaip patrijotas, patrijotas NME titului, as stovesiu ir kentesiu, kentesiu tiek kiek reikes, kol kiti pasidavines as stovesiu aukstai iskelta galva. Jus galesit sekt mano pedomis, nors gerai pagalvojus, nei tu, nei tu, nei tu (Rodo i Sin, The Silencer, Sick Extreme) nesugebesit but tokiu kaip as. Isivaizduokim tokius kaip jus kompanijos veidais. Kokie butu reitingai? Tikriausiai tokie, kokiu nebuvo per visa gyvavimo istorija, NME galetu ziureti tik seneliai kurie negali pasikelt ir perjunkt kanalo. O jus pasiziurekit i mane grazus, stiprus, talentingas, as turejau tokiu macu kur visi stovedami plojo, as atlieku veiksmus kuriu net Marcus Jamison ar The Answer neatlieka. Kam turetu buti suteiktas sansas? Turbut nedvejodamas atsakytu kiekvienas kritikas, zinoma, kad man. As nesiruosiu kurt ilgu istoriju ar pasaku, as ateisiu, pasiimsiu ir iseisiu, paprasta kaip 2x2, jeigu dar yra abejojanciu tuo, greit tokiu neliks. Jus vargini ziurovai turbut galvojat, ka as sau galvoju jeigu sakau, kad as uztikrintas savo pergale? O kodel gi as netureciau but uztikrintas, juk cia ne modeliu konkursas kuriame viska lemia grozis, o wrestlingas kuriame ivyksta sensacijos, taciau per MoW tokiu dalyku nebus, nes man yra tik du pasirinkimai arba laimeti ir irodyti jums storuliai (Rodo i fanus), kad veltui palaiket kitus arba gedingai pasitraukti. Pastarasis man visiskai nepatinka. Tad galiu pasakyt tik du zodzius: ATLEISK MAN! Atleisk man Sick Extreme, Atleisk man Sin, Atleisk man The Silencer, Atleiskit man kiti kovos dalyviai, atsiprasau uz tai, kad nusvilpsiu jums is panoses gyvenimo sansa, jus busit zluge, o as triumfuosiu, jums liks tik mane pasveikint ir grizt namo nuleidus galvas zemyn, o gryzus uzsisakyt MoW, kad galetumet ziuret ir sakyt: "As galejau ten but, taciau as pralaimejau vertesniam Mr.Hardcore". So you all gonna lose, because i'm the one who will gonna win. So go home and be quiet, because I'm coming. Neliudekit, nes kameros bus nukreiptos i mane, o ne jus.

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-08-08, 21:32

#7 Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1

2009-08-08, 22:43

Pasigirsta Korn - Evolution dainos žodžiai "It`s Evoolluutionn" ir pasigirdus priedainiui pasirodo Spencer Webster. Jis patauntina prie titantrono, peržvelgia publiką ir pradeda eiti rampa. Eidamas duoda "penkis" keliems fanams, sustoja prie ringo. Spencer giliai įkvepia, pamankština rankas ir įšliuožia į ringą. Atsistojęs bėga ir užšoka ant vieno turnbuckle ir iškelia rankas, paskui padaro taunt, o tiesiai prieš jį iššauna konfeti, nušoka nuo turnbuckle ir taip pat padaro ant kito turnbuckle, galiausiai paprašo mikrofono... Gavęs, taria:
Viskas vėl iš naujo... Viskas vėl sukasi aplink kažką... Tai tarsi sraigtų sistema. Vienas mažasis sukasi apie Heavywight čempiono titulą, antrasis sraigtelis – apie Intercontinental, o štai atsirado ir trečiasis – Ultimate Glance kova. Ir visi šie trys sraigteliai suka didelį sraigtą – Masters of War 2. Ir aš noriu būti vienas iš tų, kurie prisidės prie ir taip visiem aišku, jog pasisekusio MoW II. Aš prašikau pirmas dvi galimybes, laikas pasinaudoti paskutine viltimi. Suprantate, per šias savaites, kurios tiesiog virte verdė nuo sąmišio, nuo noro patekti į išsvajotą renginį, pas mane du kartus traukinys neatvažiavo, aš supratau, jog vieta kovoje pati neatlėks, kad reikia pačiam pamiklinti kojas ir įšokti į traukinį. Jei taip nepadarysiu –šis mano noras išsisklaidys kaip paprastas dūmas.Supraskite mane, aš nesu nei joks Impaler, nei Sheshkius, aš nesu toks, kuris vien už vardą galėtų dabar gauti kovą. Man reikia prasimušti. Man reikia įveikti nematomą barjerą, skiriantį mane nuo mano rimtų siekių. Ir, mano manymu, puiki proga – dalyvavimas Masters of War II renginyje. Mano siekis paprastas – palikti kažką savito, kažką iš manęs, tačiau kol NME palieka pėdsakus manyje, o aš joje – ne, tai – neįgyvendinama. * nuleidžia galvą ir tyliai sako* Spenceri, laikas adaptuotis prie naujų aplinkybių, laikas parodyti, ką tu ištiesų sugebi... * pakelia galvą ir kalba toliau* Praeityje, tiksliau MMA viskas buvo kitiap. Viskas. Ten nereikėjo klaustytis visokių pliurpalų apie savo go dydį... Tam tiesiog nebūdavo laiko. Ten ne žodžiais, o darbais įrodydavai savo vertę... O čia... Atrodo jog kiekvieną savaitę vis nauja rinkimų debatų laida... Gerb. Sin, Gerb. MR. Hardcore, Gerb. Sick Extreme, aš turiu jums paprastą klausimą. Ar jums nepabodo šitie jūsų apsiaustai, kuriais pasidabinę jūs bandote įsivaizduoti, jog esate galingesni už kitus...Jeigu čia būtų...emmm.. hmm... kaip tas... a, jei čia būtų M. Petruškevičius, jis pasakytų „Bože moja, kokie nemadingi apsiaustai“... Juk visiems jau senai pabodusios kalbos apie išaukštinimą... Žmonės jau prisiklausė Stalino, Brėžnevo ir kitų... Dieve, kaip jūs mane užknisat... * nuleidęs garą prabyla* [color="#98FB98"]O Silencer, jis kitoks žmogus... Jis paprastas, o tai gerai. Jis turi tikėjimą, jis tiki tad tikėjimas jam atneša šlovę. Jis vienintelis, su kuriuo man būtų garbė kautis viename ringe... * Spencer atkiša savo ranką, Silencer ją paspaudžia ir abu palinksi galvą*

Ne į temą
Danielius/Silencer sutiko, jog Spencer paspaustų jam ranką ir abu linkteltų galvomis

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0