Peršokti prie turinio

Maniac jama IC titulą.

Temoje atsakymų: 3

#1 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2009-07-30, 21:41

Pradeda groti Liquido - Narcotic ir išeina The Maniac. Sustoja ant rampos, sukryžiuoja rankas prie krūtinės ir pasilenkia. Vaizdas iš toli, šauna fejerverkai ir Maniac išskleidžia rankas į šonus. Nueina link ringo, laipteliais užlipa, bei peršokdamas virves atsiduria ringe. Užlipa ant TB, ir kai pakelia rankas vėl šaudo fejerverkai. Baigus šaudyt fejerverkams nulipa nuo tb ir truputį pavaikšto ringe.
Kas tai buvo? gal paukštis? gal lėktuvas? ne!!! Tai Maniac!!! Greitas, vikrus, gudrus, apsukrus, stiprus, gražus ir protingas! Kaip visada pasiruošęs savo fanam suteikti ekstazę, kai jie eis iš proto po nuostabių veiksmų kombinacijos! Ringo genijus! Turiu labai svarbią žinutę visiems NME žiūrovams. per sekantį HEAT sužinosit tris pretendentus į NME Intercontinental diržą. Na gerai, nemalsiu šūdo, sužinosit mano varžovus per Masters of War II. Kaip pasakytų vienas malonus pilietis Chain'as, išmalsiu snukius keletui varžovų per Heat, kaip pasakyčiau aš pats, sulaužysiu kelis stuburus, prakirsiu kelias galvas ir praliesiu ežerą kraujo. Netiesa, kad pasaulį valdo pinigai, pasaulį valdo Maniac! Visi matėt, kaip praeitą savaitę aš nuknisau 69 merginas iš vieno glušo senio. Ne kiekvienas žmogus išdrįstu vogti iš JO. Netgi ne kiekvienas išdrįstu tarti jo vardą, bet Maniac niekada nepaisė tariamų autoritetų ir jam negaliojo žodžiai "pagarba vyresniems, labiau patyrusiems". Visi atsimenate, kaip jau pirmomis dienomis savo kovotojo karjeroje aš drąsiai stojau skersai kelio tokioms legendoms kaip Answer, kurį vėliau lengvai nušlaviau, po to Berlyno atstumtieji, prieglaudą ir pastogę suradę Naciai, kurie daugybę kartų krito nuo Maniac rankos ir dar devynios galybės praeityje žinomų vardų buvo paženklinti pralaimėjimais prieš Maniac. Tad ir pastarasis nukriošėlis man yra nebaisus ir esant reikalui mielai ištaškyčiau jo dirbtines smegenis šio ringo kampuose. (Maniac specialiai nesako vardo žmogaus apie kurį kalba, kad galėtų reikalui esant išsisukti "jeigu ką") Daug didžių žmonių stovėjo ringe iškėlę rankas ir džiaugėsi iškovotais titulais, bei dabar gali vadinti save legendomis. Maniac nusprendė, kad ir jis gali būti legenda! Tačiau pagal legendos apibrėžimą, Maniac karjera yra per trumpa, kad jį būtų galima vadinti legenda. Tačiau įspūdingas pergalių sąrašas pranoksta daugelio legendų pasiekimus. Todėl nutariau pakeisti žodžio "legenda" reikšmę. Nuo šiol legendos vardu galės vadintis tie, kurie visą laiką yra federacijos, kurioje kaunasi, pagrindiniai veidai. Ne tie, kurie turi "ryškią" istoriją, bet tie kurie stovi viršuje dabar ir diktuoja savo sąlygas! Nes pagal dabar jau oficialiai nebegaliojantį legendos apibrėžimą, taip vadinami kovotojai savo karjerose yra patyrę ir galybes nuosmukių. jie laimi, jie pralaimi, vėl laimi, vėl pralaimi ir taip pasaka be galo. o štai pažiūrėkit į Maniac! Jis visada diktuoja sąlygas visiem esantiems ringe ir netgi už jo ribų, jis niekada neparpuola veidu į purvą. Taip kaip ir priklauso tikram čempionui - legendai! Nors ir retkarčiais fortūna iškrečia kokį pokštą ir pakiša Manijakui kiaulę, kas įtakoja vėlesnį teisėjo sprendimą atiduoti Manijako pergalę jo varžovui, tačiau tokie likimo posūkiai nebaisūs, nes juos Maniac įveikia tarsi sėdėdamas už saugiausio automobilio Peugeot vairo. Nors nežinau, kam aš jum tai pasakoju, jau daugybę kartų matėt, kaip Maniac ateina į ringą, laimi ir išeina. Ne išimtis ir šis Heat! Kai viskas bus baigta, palaikomas savo ištikimų fanų Maniac galės iškėlęs galvą pasakyti: ATĖJAU, PAMAČIAU, NUGALĖJAU!
Nesvarbu, kad reikės kautis su ilgalaikiu priešu Chain, kuris kartą įpylė šaukštą deguto į medaus statinę, nors vėliau pats turėjo ją susrėbti. Taip pat reikės ir akis į akį susidurti su buvusiu geru draugu, tikru vakarėlių liūtu Sick Extreme. Su juo praleidom gerų vakarų, kai ūždavom seksualių merginų apsuptyje. Tačiau šis sportas yra toks dalykas, kad negali turėti draugų, nes bet kada gali reikėti duoti jiems į snukį. Nors protas liepia susilaikyti, bet noras ir pareiga laimėti neleidžia to padaryti. Kitas žmogelis kuris suksis šitoj mirtinoj karuselėj - John Garret. Šitą vardą pirmą kartą išgirdau tik kaip man atsiuntė e-mail, kad kovosiu šį sekmadienį. Nemačioj jo laikraščiuose, televizija jam dėmesio irgi stokoja, tačiau, aš jam skirsiu šiek tiek dėmesio. Pavyzdžiui kelis veidą deformuojančius spyrius į antakį, vieną kitą metimą iš ringo ir pabaigai gražuolį M-Buster.
Nu ką, atrodo viską pasakiau, šiandien aš labai nekalbus, nes visos mintys sukasi apie pinigus. Kai visas pasaulis išgyvena krizę, reikia suktis kaip išmanai. Todėl tas aukso gabalas kurį gausiu už pergalę per MOW II man bus labai naudingas. Lombardas už jį man paklos nemažai litų, tai gal pavyks pasisiųti naują kaukę, ši jau pradėjo plyšti.

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-09-16, 14:09

Nuotrauka

#2 Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2

2009-07-31, 12:51

Užgroja „Needles“. Ant rampos pasipila dūmai, o tuoj pat jų gausą perskrodžia The Chain. Apsižvalgęs, jis tvirtais žingsniais žengia prie ringo. Įlipa, ir apsuka ratą žvelgdamas aplink.

Kiek nedaug kovotojų, kiek nedaug atletų nusprendė žengti keliu kuris veda NME Intercontinental titulo link. Atrodo toms žąsims jo nereikia, atrodo, kad joms šis titulas visai nerūpi ir nėra vertas nė grašio pasiaukojimo. Aš teigiu kitaip. Tokios puikios progos atsisakė garsiausios žvaigždės, kurios galėtų išgarsėti dar labiau laikydamos tokį prestižinį diržą. Highwayman, Damane – jie pasirinko kitus takus, o tuo tarpu aš laimėjęs šį mini-turnyrėlį ir atkeliavęs į Masters of War sugriebsiu auksą į savo rankas. Tapsiu net garsesnis už juos ir kitus kurie turi „daug svarbesnių reikalų“ nei šis. Tiesa, šį naująjį NME sezoną aš nespėjau įrodyti ką galiu. Galbūt dauguma numojo į mane ranka ir nemano, kad galėčiau sudoroti visus stojusius man skersai kelio. Galbūt taip yra. Bet aš jiems ir tuo pačiu visiems kitiems, įrodysiu savo galią geriausiu ir įspūdingiausiu būdų. Tie kurie į mane nekreipė dėmesio, pagauliau pajus man pagarbą. Aš neesu iš kelmo spirtas. Ir kiekvienas mėšlavabalis manęs neįveiktų. Aš kovojau ir įveikiau daug stipresnius varžovus, nei dabar matau šiame turnyre, tad artėjančio HEAT, Fatal 4 Way mačas man tikrai nėra grėsmė. Tai tik dar vienas žingsnis grandiozinio renginio ir titulo link.

Ne į temą
visas geriausias mintis isdejau i ta atrankine kalba galvodamas, kad ji nulems ir turnyro nugaletoja. Silly me :)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

#3 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2009-07-31, 13:14

Ne į temą

Rodyti pranešimąNervas, 2009-07-31, 13:51, pasakė:

Ne į temą
visas geriausias mintis isdejau i ta atrankine kalba galvodamas, kad ji nulems ir turnyro nugaletoja. Silly me :)
Not so Silly, nes jei būtum parašęs niekam tikusią kalba, būtum kovojęs prieš daug stipresnis varžovus :)

Nuotrauka

#4 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2009-08-01, 22:51

Suskamba Eminem: We just came to party ir į arena ižengia Sick Extreme.

-Kas tai buvo? Gal Maniac? Gal Chain? Gal Sick Extreme? Ne! Tai buvo Jason Clue kuris sumuštas merdėjo ringe? Kas tai buvo Bottom,Impaler? Ne, tai buvo Naciai kurie po matčo dėjavo ,kad su jais buvo negražiai pasielgta. Po šio matčo gal dėjuos, o gal pripažins savo pralaimėjima ir Maniac ir Chain. Aišku, Chain tikriausiai jau priprato prie pralaimėjimų ir jokių dėjoniu mes nematysime. Maniac? Draugas, buves draugas...Koks skirtumas? Vis vien elgsiuos taip pat. Mušiu ir daužysiu tol kol pergalės nepasieksiu. Visi atsimename kaip tu drasiai stojai skersai kelio visiems, bet kažkodėl niekas neatsimena ,kad tavo skersai kelio stojimas prieš tada dar gyvavusia S-K-E komanda duotu naudos. Neduos ir šį karta? Jei jau keiti legenda reikšme į sau palankia tai reikėtu pridėti: Kovotojas kuris laimi ir pralaimi tik prieš stipresnius kovotojus. Kodėl? Nes šį sekmadienį pralaimėsi prieš stipresni kovotoją. Tai gamtos dėsnis, stipresni laimi ,o silpnesni pralaimi, tik kartais atsitinka atsitiktinumai ar kokios traumos kurios sutrugdo. Taip ir čia. Dievo jėga, žmogaus kūne, bet asilo protas irgi tame pačiame kūne nepadaro taves kuo nors stipresniu už patį paprasčiausia žmogelį. Nors gal proto ir daugiau turi ,bet jei tokia 1% galimybė egzistuoja tai tada 100% aišku ,kad dievo jėgos pas tave nėra. Paprastas žmogelis kuris dėvi kauke ir kuris už jos vaidina supermena. Bet gal užteks apie tave Maniac, kova bus ne vien su tavim ,ne tik su Chain ,bet ir su girdėtu John Garret? WTF? No,no really WTF? Gal geriau gryšiu prie Maniac ,nes apie jį nieko nežinau. Taigi kur aš sustojau? Aiškinau ,kad aš laimėsiu? Neeee...Aiškinti nereikia, kiekvienas sveiko proto žmogus žino ,kad laimėsiu aš. AŠ aiškinau...Ką? Na tiek to. Vakar vėlai vakare parėjau iš savo naujojo darbo. Dirbu kebabu pardavėju gretimoje gatvėje. Sugalvojau nusiprasuti po kelių savaičiu pertraukos. Nusipirkau "kaukėtojo muilo" ir "juodojo vaikino" kvepalus. Nusiprausiu ir nusivalau veida ,o tada sukramtau viena prastos kokybės gumą ir ,net nepažiurėjas užsiklijuoju kelias tatuiruotes. Tik kita ryta pastebėjau Maniac veida kabanti ant mano pečio, jis jau buvo gana nusitrynes ir beveik jo nesimatė. Aš sau prižadėjau ,kad taso veidas po šio Heat dings iš visur ilgam, ne todėl ,kad prarastum populiaruma mielas drauge ,o todėl ,kad tavo veida būtų šlikštu rodyti. Nuo tavo veido liesis kraujas, tavo geltonas nušiures veidas beveik nesimatys kaip toje tatuiruotėje ,bet nuo kraujo ,o ne nuo kvailo nustrinimo. Pala? Jugi tu nešioji kauke ar ne? Uoj tikrai...Aš pamaniau ,kad ten tavo tikras veidas, tačiau neabejojiu ,kad net nusiėmes ją neišvengtum maišimų. Tarkim daugelis žmonių sakytų.
-Ou hey Maniac! Pasikeite kauke?
Nors koks skirtumas tiesa sakant. Aš tave daužysiu tiek kiek reikės. Jei reikės nuo taves ir mėsa pradės luptis...Ne,ne,ne...Maniac aš iš taves kebabų nedarysių, aš tiesiog tave nugalėsiu ir tiek. Gali būti ,kad tu teisus, kad turi dievo galia ,bet... Dievo galia rytoj bus nugalėta, dar aukštesnės jėgos...Kurią velniai kaip žino reikia vadinti...Gal Sick Extreme? Tikriausiai, ir dar nor...

Sick Extreme pamiršta ką norėjo pasakyti ir palieka arena.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-08-01, 22:53

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0