Kadangi yra Seria A tema tai manau butu gerai ir Ispanijos lygos.
Realas ir toliau stiprinasi:
Madrido "Real" klubas oficialiai patvirtino, kad už 15 milijonų eurų įsigijo "Valencia" ekipos gynėją Raulį Albiolį (Raul Albiol).
Turi Kaka, C.Ronaldo dabar R.Albiol, dar gali papildyti D.Villa arba Benzema ar C.Fabregas.
Kaip jus manot Realas parodys ka nors labai gero ar bus prisipirkes geru zaideju ir nieko nelaimes? Ir kaip manot kas laimes siais metais?
0
La Liga
Sukūrė Kzkas, 2009-06-25, 22:34
Temoje atsakymų: 3
2009-06-25, 22:34
2009-06-26, 07:35
Nei vienas iš tų kur parašiai neis į Real'ą. Benzinas geriausiu atveju eis į Man.Utd, bet ir tai nori dar likti Lyon'e iki kitų metų. Dėl Villa tai pati Valencia pareiškė, kad laikysis nuostatos - "NOT FOR SALE". Juolab Albiol'į sutiko parduoti Valencia, todėl bentjau kol kas su finansais sutvarkyta - visiškai nebūtina parduoti savo top player'į. Netgi žalinga dabar būtų. Na, o Fabregas nori likti Arsenal'e, todėl irgi neis.
Kalbant apie Real'o šansus laimėti La Liga, tai jie dideli, bet manau, kad jiem pavyks laimėti tik Ispanijos Taurę, o pačią La Liga eilinį kartą ims Barca. Norėčiau, kad kadaise mano mėgtas Real'as nuspringtų.
Kalbant apie Real'o šansus laimėti La Liga, tai jie dideli, bet manau, kad jiem pavyks laimėti tik Ispanijos Taurę, o pačią La Liga eilinį kartą ims Barca. Norėčiau, kad kadaise mano mėgtas Real'as nuspringtų.
2009-06-26, 13:45
XxX Unbroken XxX, 2009-06-26, 08:35, pasakė:
Nei vienas iš tų kur parašiai neis į Real'ą. Benzinas geriausiu atveju eis į Man.Utd, bet ir tai nori dar likti Lyon'e iki kitų metų. Dėl Villa tai pati Valencia pareiškė, kad laikysis nuostatos - "NOT FOR SALE". Juolab Albiol'į sutiko parduoti Valencia, todėl bentjau kol kas su finansais sutvarkyta - visiškai nebūtina parduoti savo top player'į. Netgi žalinga dabar būtų. Na, o Fabregas nori likti Arsenal'e, todėl irgi neis.
Fabregasas pareiske, kad jam pabodo nieko nelaimeti, todel jis gali pereit i kita kluba, o susidomejima reiskia Real'as.
Futbolo puslapis raso:
Po to, kai Madrido "Real" vis nepavyksta įsigyti "Valencia" puolėjo Davido Villos (David Villa Sanchez), karališkasis klubas sieks prisivilioti "Lyon" atakų lyderį Karimą Benzemą (Karim Benzema).
Pasak Ispanijos spaudos, "Real" siūlo už 21 metų prancūzą "Lyon" ekipai 40 mln. eurų. Į sandorį taip pat gali būti įtraukti Madrido klubo žaidėjai Arjenas Robbenas arba Klaasas Janas Huntelaaras.
Nors pats Benzema teigė norįs likti "Lyon" ekipoje dar bent sezoną, tačiau neatmetė galimybės išvykti. Tuo tarpu komandos prezidentas Jean-Michel Aulas taip pat teigė, jog nutikti gali visko.
"Be abejo, norime, jog Karimas liktų,- teigė prezidentas. - Tačiau sunku būtų drąsiai teigti, kad taip ir bus. Kol kas yra sunku spėti, kaip viskas susiklostys."
Dar beto sklinda gandai, kad Real domisi ir F.Ribery, taciau Bayern'as atsisako ji parduot
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-06-26, 13:52
2009-07-02, 14:54
XxX Unbroken XxX, 2009-06-26, 05:35, pasakė:
nezinau baisu darosi... atrodo Ispanai tuoj atsikovos stipriausios lygos pozicijas is Anglu su tokiais papildymais!!! tik tiek kad mainly du klubai reiskiasi Barca ir Realas o visi vidutiniokai ir komandos stovincios 3-6 vietoj daugiau maziau tyli :|
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0