Suskamba REV THEORY-Light It Up ir i stai pasirodo Hedge. Hedge nubaubiamas fanu stiprokai,po sekmadienio laimejimo per VOS.Hedge pasiima mikrafona lipdamas i ringa,ilipes i ringa apsizvalgo,uzlipa ant ringo virviu ir iskeles ranka apziurineja publika.Pamates fanu grupele skanduojancia you suck,jis jiems parodo vidurini pirsta ir kazka pasako.Hedge nulipa nuo ringo virviu,palaukia kol nurims surmulys ir taria. Ponios ir Ponai,prasau pasveikinkite zmogu,kuris sekmadieni netapo auka ir nugalejo dvi BWE atmatas. Tai as HEDGE!!!
Fanams tai nei kiek nepatinka,todel girdime,nors ir ne per labiausiai stipru,bet BOOO!!!
Taip,taip,rekite,kaukite,kad manes nemegstate!!!Man tai nesvarbu!Man svarbu tai,kad sudzius GM manes nei kiek negerbia!!!O taip!Nuo pat grizimo as lieju prakaita,laimiu,bet manes jis kaip laimetojo nemato!!!As ir KYO vieninteliai ,kurie nepriklausome M5 ir Laimejome per VOS,o ka gavome uz tai???Galimybe nusluoti BWE siuksles dar karta,kai pralaimeje per VOS kovos to vakaro Main Evente!!!Paguoda tik ta,kad nereikia jaudintis del varzovu.Jie liurbiai paskutiniai.KYO pazysta SE kaip savo broli,todel jam su juo susitvarkyti bus vieni juokai.Man teliks dar karta spardyti jau ir taip melyna nuo spardymo JD subine!!!Pries pat VOS buvome partneriai su KYO ir gan greitai iveikeme SE ir M.Hardcore,taigi kas mums neleis to padaryti sekmadieni sitiems dviem Parazitams???
Ziurovai pradeda skanduoti You Suck!!!
Jus zmones galvojate,kad M5 valdo BWE...gal ir taip,bet neilgam.As laimejau,as laimesiu ir niekas manes nesustabdys!!!Nei BWE atmatos,nei BWE valdovais save laikantys sudziai M5.Todel norite jus to ar ne,bet teks taikytis su mano taisyklemis.Nuo siol as nustatinesiu jas.As nezinau,ar jus SIUKSLES drisite cia nesti savo subines,todel perspeju jus is anksto!!!Jeigu jus bent akimirka pagalvojote,jog jus turesite sansu pakeisti tai kas neisvengiama,tai yra pralaimeti,tai as turiu jus nuliudinti!!!Pries jus stoviu as Hedge,sekmadieni ringe stovesiu taip pat,todel jums sakes!
Hedge nutyla ir bando iseiti is ringo,taciau pries pat islipant is ringo stabteli
Vos nepamirsau.Yra dar nesutvarkytu reikalu!Nenoriu buti apsisaukelis ,mano zodziai nera,kaip daugelio sioje kompanijoje,beverciai!Yra vienas parazitas,kuris man nepatinka nuo pat debiuto PROFESIONALIOSIOSE IMTYNESE.Refresh as kreipiuosi i tave!!!Noriu tau priminti,kad jei netycia kazkas uzpuls is uz nugaros ir tu negalesi iseiti i ringa,tai gali buti tikras,TAI BUSIU AS!!!Tu turi Continent dirza,kurio tu nevertas!Todel buk pasiruoses...
0
Tag Team Match!
Sukūrė Mauglis, 2009-06-25, 14:44
Temoje atsakymų: 3
2009-06-25, 14:44
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-06-27, 22:05
Skamba Eminem: We Just Came to party arenoje pasirodo Sick Extreme. Jis lėtai žengia į ringa.
-Na kagi mane vėl apgavo. Praeita savaite per PPV aš vėl buvau apgautas ir kai jau buvau benugalintis Kyo aš jo pasigailėjau...Man gėda,man gėda dėl to ,kad pralaimėjau ir dėl to ,kad vėl buvau apgautas. Aš buvau nugalėtas to neslėpsiu ,bet neslėpsiu ir to ,kad aš esu vertas revanšo. Kyo ruoškis pragarui kurį sukursiu aš ir kuris baisesnis už betkurį kita. Kaip sakoma Burn in hell! Tik čia tau nereikės mirti ,nes aš tau užkursiu pragara gyvam. Tas pats skaitoma ir tavo narsuoliui tag team partneriui kuris tikriausiai vis dar tebešvenčia savo PPV pergale. Tu rimtai suckini ,bet netik dėl to ,kad čia vaizduoji skriaudžiama blogiuka ,o ir dėl to ,kad esi visiškas nevykelis. Neslėpsiu aš bijau ,kad apsikiaulinsiu ,kad vėl pasiduosiu jausmam ir gal pralaimėsiu Kyo. Bet tai 10 procentinė galimybė ,o tau? Kas tu toks? Antras Highwayman? Jei Highwayman buvo beviltiškas tai tu esi beviltiškūjų dievas. Aš kausiuosi nevien su Kyo aš kausiuosi ir su tavimi. Continent titula laiko kvailių kvailys kurį galėtum nugalėti ir tu. Tu tuo pasigyriai gana gerai ,bet pagalvokime...Kas negalėtu nugalėti nevykeliu? Taip žinau kelis tipus tokius kaip tu kurie gali jam pralaimėti. Na pagalvojus galiu ir aš ,bet kiek šansu ,kad tai atsitiks? 10 procentų? 20? Maximumas 30. Padalink šiuos procentus iš to paties skaičiaus ir gausi atsakyma kiek tau šansu mane nugalėti. Ogi 0!!! Tu man ,net ne brolis tu man ,net ne draugas. Tu manes neišmaldausi pasigailėjimo jei to dabar kažin ar sulauktu ir tas pats prakeiktas brolis. Tačiau manau tau nereikės maldauti mano pasigailėjimo. Ne,ne aš nekeičiu savo nuomonės tu tikrai nenugalėtum manes. Tiesiog aš tai atliksiu tvirtai ir greitai. 1! 2! 3! Tu meldėisi ,kad tualete nebūtų eilių nes pamates Kyo apsišlapintum tai dabar gali melstis ,kad iki ligoninės būtų geras kelias ,o joje dirbtu geri medikai. O ypač tai galioja mano mylimajam broliukui Kyo. Ir jeigu aš jį lydėsiu į palata. Tai bus tik tam ,kad pasakyčiau jam į akis. Nors gal jos nebus ,net atmerktos dėl smūgių.
-Tu pralaimėjai broluži ,tu likai nevykeliu.
-Viskam baigiasi laikas. Baigiasi karaliavimui,baigiasi ir stebuklam. Pralaimėti galiu nebent susižeides visas rankas ir kojas ,bet ne tik ne dabar, dabar aš neturiu teisės pralaimėti. Aij visai pamiršau ,kad man padės Jordan Derek. Na jis mane sulaikys nuo tokių sukčiavimu kaip I Quit ar kituose matčuose. Ir jis padės dorotis su jumis. Kyo,Hedge užsisakykit palatas. Isigykit invalidu vežimėlius. Kyo pasikeisk pavarde kadangi aš nebenoriu ,kad mano pavarde nešiotu išdavikas kuris dar bus luošas. M5 nevaldo BWE. Niekas nevaldo BWE. Tačiau kai kas laimi pergales. Magiškajam penketui ir jums kaškaip pavyko padaryti stebuklus kuriuos galima pavadinti didžiaisias. Bet ar pavyks šį karta? Kaškas iškovojo pergales. Kaškas dabar iškovos pergales ir nutrauks trumpa vienos savaitės stebukla ir pažadu jei tai ne Resistance nariai: Jason Clue,The Maniac ar kiti...TAI AŠ! Cause you are all my bitch ass bitches!!!!
Skamba Sick Extreme theme ir jis palieka arena.
-Na kagi mane vėl apgavo. Praeita savaite per PPV aš vėl buvau apgautas ir kai jau buvau benugalintis Kyo aš jo pasigailėjau...Man gėda,man gėda dėl to ,kad pralaimėjau ir dėl to ,kad vėl buvau apgautas. Aš buvau nugalėtas to neslėpsiu ,bet neslėpsiu ir to ,kad aš esu vertas revanšo. Kyo ruoškis pragarui kurį sukursiu aš ir kuris baisesnis už betkurį kita. Kaip sakoma Burn in hell! Tik čia tau nereikės mirti ,nes aš tau užkursiu pragara gyvam. Tas pats skaitoma ir tavo narsuoliui tag team partneriui kuris tikriausiai vis dar tebešvenčia savo PPV pergale. Tu rimtai suckini ,bet netik dėl to ,kad čia vaizduoji skriaudžiama blogiuka ,o ir dėl to ,kad esi visiškas nevykelis. Neslėpsiu aš bijau ,kad apsikiaulinsiu ,kad vėl pasiduosiu jausmam ir gal pralaimėsiu Kyo. Bet tai 10 procentinė galimybė ,o tau? Kas tu toks? Antras Highwayman? Jei Highwayman buvo beviltiškas tai tu esi beviltiškūjų dievas. Aš kausiuosi nevien su Kyo aš kausiuosi ir su tavimi. Continent titula laiko kvailių kvailys kurį galėtum nugalėti ir tu. Tu tuo pasigyriai gana gerai ,bet pagalvokime...Kas negalėtu nugalėti nevykeliu? Taip žinau kelis tipus tokius kaip tu kurie gali jam pralaimėti. Na pagalvojus galiu ir aš ,bet kiek šansu ,kad tai atsitiks? 10 procentų? 20? Maximumas 30. Padalink šiuos procentus iš to paties skaičiaus ir gausi atsakyma kiek tau šansu mane nugalėti. Ogi 0!!! Tu man ,net ne brolis tu man ,net ne draugas. Tu manes neišmaldausi pasigailėjimo jei to dabar kažin ar sulauktu ir tas pats prakeiktas brolis. Tačiau manau tau nereikės maldauti mano pasigailėjimo. Ne,ne aš nekeičiu savo nuomonės tu tikrai nenugalėtum manes. Tiesiog aš tai atliksiu tvirtai ir greitai. 1! 2! 3! Tu meldėisi ,kad tualete nebūtų eilių nes pamates Kyo apsišlapintum tai dabar gali melstis ,kad iki ligoninės būtų geras kelias ,o joje dirbtu geri medikai. O ypač tai galioja mano mylimajam broliukui Kyo. Ir jeigu aš jį lydėsiu į palata. Tai bus tik tam ,kad pasakyčiau jam į akis. Nors gal jos nebus ,net atmerktos dėl smūgių.
-Tu pralaimėjai broluži ,tu likai nevykeliu.
-Viskam baigiasi laikas. Baigiasi karaliavimui,baigiasi ir stebuklam. Pralaimėti galiu nebent susižeides visas rankas ir kojas ,bet ne tik ne dabar, dabar aš neturiu teisės pralaimėti. Aij visai pamiršau ,kad man padės Jordan Derek. Na jis mane sulaikys nuo tokių sukčiavimu kaip I Quit ar kituose matčuose. Ir jis padės dorotis su jumis. Kyo,Hedge užsisakykit palatas. Isigykit invalidu vežimėlius. Kyo pasikeisk pavarde kadangi aš nebenoriu ,kad mano pavarde nešiotu išdavikas kuris dar bus luošas. M5 nevaldo BWE. Niekas nevaldo BWE. Tačiau kai kas laimi pergales. Magiškajam penketui ir jums kaškaip pavyko padaryti stebuklus kuriuos galima pavadinti didžiaisias. Bet ar pavyks šį karta? Kaškas iškovojo pergales. Kaškas dabar iškovos pergales ir nutrauks trumpa vienos savaitės stebukla ir pažadu jei tai ne Resistance nariai: Jason Clue,The Maniac ar kiti...TAI AŠ! Cause you are all my bitch ass bitches!!!!
Skamba Sick Extreme theme ir jis palieka arena.
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
nMo - Where peace happens. :D
2009-06-27, 22:46
Ekranuose pasirodo vaizdas,ekrane matome Hedge:Bailys SE isejo,man belieka tiketis,kad tas apgailetinas padugne tai isgirs,kai gris namo!Kai jo zmona maldaus,kad jis neitu i musu match'a ,nes po sio match'o jis sveikas iseiti negales!SE teisus del keliu dalyku.SE teisus del to,jog Highwayman nevykelis,teisus del to,jog Refresh nevykelis,taciau tu pasakei viena didziausiu nesamoniu-"Visi gali iveikti tokius nevykelius".Jeigu tu,parazite manai,jog tu esi ne nevykelis ir gali iveikti tokius kaip as ,kyo,ar ta pati Refresh,del ko per VOS to neirodei?Ogi del to,kad tu esi viena didziausiu padugniu BWE ir tavo zodziai yra absoliuciai beverciai!!!Isidemek,po sio match'o negalios jokie pasiteisinimai,kad tave apgavo ar kazkas panasaus!Ringe tiek as,tiek KYO atspardysime tavo ir JD subines iki melynumo,laimesime ir taip dar karta irodysime,jog VOS nebuvo atsitiktinumas.VOS parode,kas yra TIKRI NUGALETOJAI ir parode kas yra TIKRI SIUKSLES PRALAIMETOJAI!
Po rytojaus InferNO tu turesi parodyti mums pagarba!!!Tu turi ja rodyti ir dabar.Baik malti s*** su savo palatu uzsisakymais,nes jei kam ju ir reikes,tai busi tu ir JD!Tu manai,jog esi kietas,bet to neparodei,kai buvai komandoje su MR Hardcore.As ir KYO tave ir MR.Hardore sumalem i sipulius tada,sumalsime ir dabar!!!
Hey ... draugiskas patarimas....pries pat maca saugokite savo apgailetinus uznugarius,nes galiu nesusivaldes isjungti jus pries pat maca!Taikykites... Kartais tenka pripazinti,jog tu esi nevykelis,todel pripazink SE ,pripazink JD jus nevykeliai....Nenusiminkite,visokiu gyvenime reikia!...
Ekranas uzgesta...
Po rytojaus InferNO tu turesi parodyti mums pagarba!!!Tu turi ja rodyti ir dabar.Baik malti s*** su savo palatu uzsisakymais,nes jei kam ju ir reikes,tai busi tu ir JD!Tu manai,jog esi kietas,bet to neparodei,kai buvai komandoje su MR Hardcore.As ir KYO tave ir MR.Hardore sumalem i sipulius tada,sumalsime ir dabar!!!
Hey ... draugiskas patarimas....pries pat maca saugokite savo apgailetinus uznugarius,nes galiu nesusivaldes isjungti jus pries pat maca!Taikykites... Kartais tenka pripazinti,jog tu esi nevykelis,todel pripazink SE ,pripazink JD jus nevykeliai....Nenusiminkite,visokiu gyvenime reikia!...
Ekranas uzgesta...
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-06-28, 00:38
Maugli, tavo kalba lemia kiekybini pranasuma, o tokios turi but rasomos likus maziausiai valandai iki kalbu rasymo limito.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0