Peršokti prie turinio

Inferno

Temoje atsakymų: 22

#1 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-06-22, 00:03

Baltic Wrestling Empire presents:
Inferno

Kyo & Hedge vs. Sick Extreme & Jordon Derek
Tag-Team Match

Specialaus svečio kalba.

Main Event:
Magiškasis Penketas vs The Maniac, Jason Clue, Mr.Hardcore, Jaged "Razzor" Dwansoon & Damane
Tag Team Elimination Match

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-06-22, 20:12

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

#2 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2009-06-22, 12:17

nepatinka man toks anonsas... :lol: aš apie krepšinio varžybas :lol:

Nuotrauka

#3 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-06-22, 12:21

Show kainuos 150 tasku . Parasiusiems komentara PPV 75 tasku , zinoma komentaras ilgas ir issamus.
Kiti show bus pigesni.

Lyncaz kas nepatinka varzybose?

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-06-22, 13:18

#4 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2009-06-22, 13:10

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-06-22, 13:21, pasakė:

Show kainuos 125 tasku
Koks šou? Inferno? :lol: (nors man tai dzin :D :))

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-06-22, 13:21, pasakė:

Lyncaz kas nepatinka varzybose?
Šiaip nemėgstu tokių kovų... čia mano asmeninė "problema" :lol:

Nuotrauka

#5 Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

2009-06-22, 13:15

Vyrai slow down!!!Gali kainuoti,bet ne tiek!!!ME ir man nepatinka,geriau daugiau match'u ,bet ne 1 didelis match'as :lol:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

#6 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-06-22, 13:18

Siektiek pakoreguotos kainos.

#7 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2009-06-22, 13:30

Dabar galiu nusijuokt garsiai ARIJAM Į VEIDĄ, kai jie negalės skaityti savo pergalių :lol: :lol: :D :D :)
jei paprastas šou kainuos 150, tai kiek PPV? :D 1000? :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-06-22, 13:31

Nuotrauka

#8 Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

2009-06-22, 13:32

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-06-22, 14:30, pasakė:

Dabar galiu nusijuokt garsiai ARIJAM Į VEIDĄ, kai jie negalės skaityti savo pergalių :lol: :D :D :) :D
jei paprastas šou kainuos 150, tai kiek PPV? :D 1000? :D
Tegu like M5 neriai suselpia :D 150 dar daugiau nei 125 :lol: suprantu 50,70,bet ne 150.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

#9 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-06-22, 13:37

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-06-22, 14:32, pasakė:

Tegu like M5 neriai suselpia :lol: 150 dar daugiau nei 125 :lol: suprantu 50,70,bet ne 150.
O tai tu nematai , kad parasius komentara kaina per puse mazesne?

#10 Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2009-06-22, 14:26

PPV pilnai sutinku kad butu mokami, bet savaitiniai show? :lol: Jau matosi kad Refresh bookinima i savo rankas ima, ir is naujos politikos ir is anonso.

#11 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-06-22, 14:33

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-06-22, 15:26, pasakė:

PPV pilnai sutinku kad butu mokami, bet savaitiniai show? :lol: Jau matosi kad Refresh bookinima i savo rankas ima, ir is naujos politikos ir is anonso.

Siaip tai anonsa kartu su unbroken sugalvojom. Gal net jis daugiau , o del "naujos politikos" tai ir taip komentaru nebuna , tai gal zmones nenores skaityti senu show ir komentuos pagaliau normalei. + Nereikia pamirsti , kad reikia naujoviu. + Tasku gavimas turetu paskatinti bukerius labiau pasistengti.

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-06-22, 14:35

#12 Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2009-06-22, 14:58

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-06-22, 15:33, pasakė:

Siaip tai anonsa kartu su unbroken sugalvojom. Gal net jis daugiau , o del "naujos politikos" tai ir taip komentaru nebuna , tai gal zmones nenores skaityti senu show ir komentuos pagaliau normalei. + Nereikia pamirsti , kad reikia naujoviu.
Nesuprask klaidingai, as uz tai, kad butu kazkokios privilegijos rasantiem komentarus, nes pastoviai juos rasau ir jauciuosi kaip durnius, nes vienintelis rasau ilga show analize. Bet savaitiniai show PRIVALO but nemokami, tokia yra tikro PW filosofija, taip turetu but ir cia. Isivaizduok, ar kas nors ziuretu WWE, jeigu jie salia mokamu PPV apmokestintu ir Raw, SD, ECW ir Superstars? Show turi buti nemokami tam, kad jie hype'intu PPV, kurie butu mokami. Isivaizduok, pvz as pradeciau imti taskus is kitu uz tai kad rasyciau ilgus komentarus apie show :lol: Isivaizduokit, jei LTV pradetu imt pinigus uz tai, kad parodytu LKL finalus is TV ziurovu. Naujoviu reikia, bet ne naujai israsto dviracio. Taigi mano pozicija - jeigu apmokestinat savaitinius show, as ju nepirksiu. Ne todel, kad man butu gaila tasku, kuriu as turiu, bet todel, kad tai yra absurdas.

#13 domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

2009-06-22, 15:19

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-06-22, 15:58, pasakė:

Nesuprask klaidingai, as uz tai, kad butu kazkokios privilegijos rasantiem komentarus, nes pastoviai juos rasau ir jauciuosi kaip durnius, nes vienintelis rasau ilga show analize. Bet savaitiniai show PRIVALO but nemokami, tokia yra tikro PW filosofija, taip turetu but ir cia. Isivaizduok, ar kas nors ziuretu WWE, jeigu jie salia mokamu PPV apmokestintu ir Raw, SD, ECW ir Superstars? Show turi buti nemokami tam, kad jie hype'intu PPV, kurie butu mokami. Isivaizduok, pvz as pradeciau imti taskus is kitu uz tai kad rasyciau ilgus komentarus apie show :lol: Isivaizduokit, jei LTV pradetu imt pinigus uz tai, kad parodytu LKL finalus is TV ziurovu. Naujoviu reikia, bet ne naujai israsto dviracio. Taigi mano pozicija - jeigu apmokestinat savaitinius show, as ju nepirksiu. Ne todel, kad man butu gaila tasku, kuriu as turiu, bet todel, kad tai yra absurdas.
tu cia imi pavyzdzius is realaus gyvenimo, kad negalima taip daryti, nes niekas realiam gyvenime taip nedaro. taciau nepagalvoji kad rasantiem nesvarbu yra uzhypinti ar panasiai, jie paprasciausiai nori gauti atlygi kurio negauna. as siulau kaina daryti 150 tasku, taciau jei zmogus numeta normalu analizuojanti komentara, tegu ta kaina buna sumazinama iki 20 tasku arba is vis nemokama.

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-06-22, 15:20

#14 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2009-06-22, 15:27

Ne į temą

Rodyti pranešimądomaz, 2009-06-22, 16:19, pasakė:

taciau jei zmogus numeta normalu analizuojanti komentara, tegu ta kaina buna sumazinama iki 20 tasku arba is vis nemokama.
no big offence, bet šitas sakinys man pasirodė kaip lindimas į šikną :lol:

IMO, Wallerio palyginimas nevisai tinka, nes visų laidų kūrėjai gauna pinigus už tai ką daro, už finalų transliacijas moka televizija (ar kažkas kažkam moka, nežinau tiksliai), tad kodėl mes negalim sumokėt šou rašytojams? :lol:

Nuotrauka

#15 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2009-06-22, 15:30

Ne į temą
Jus man kaip durniui paaiškinkit jeigu mes gausim PM tus show kaip mes juos pakomentuosim? Nejaugi jiems žinutes asmenines siūsim?

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

#16 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2009-06-22, 15:33

Ne į temą

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2009-06-22, 16:30, pasakė:

Ne į temą
Jus man kaip durniui paaiškinkit jeigu mes gausim PM tus show kaip mes juos pakomentuosim? Nejaugi jiems žinutes asmenines siūsim?
Taigi sukurs temą kurioj bus parašyta kad šou yra (ar dar kas nors) ten galėsi ir komentuot :lol:

Nuotrauka

#17 Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2009-06-22, 15:37

Ne į temą
As tai tikrai nemokesiu taskais uz savaitinius sou... Bet turiu toki pasiulyma jum, visi kas nusipirks ir pakomentuos tegul suraso kiek kova verta ir poto geriausios kovos autoriui daugiausiai tasku, poto antros truputi maziau ir t.t.. Butu paskatinimas geras kovas rasyt.

#18 Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2009-06-22, 15:40

O jus skaitot, ar pirma sakini perskaite ieskot del ko pasigincyt? (labiau Lyncui galioja) As nesakiau kad mes neturim moket rasytojam. Cituoju save "Pilnai pritariu kad PPV butu mokami". Tiesiog PPV galima butu daryt kaina kokia ~200 tasku ir taip is visu skaitanciuju tikrai susidarytu tokia suma. O del domo pasakymo, kad "rasantiem nesvarbu uzhype'inti", tai neziurek taip trumparegiskai. Kaip tik jeigu PPV kainuotu nemazai, o savaitiniai show butu nemokami, butu noras jiem stengtis rasyti kuo geresnius savaitiius show, kad kuo daugiau zmoniu pirktu brangu PPV ir tuo daugiau tasku kristu i ju kisene. Nes jeigu butu apmokestinti ir savaitiniai show tai butu tiesiog metodas "parasyk ir gauk tasku" vietoj "parasyk kuo geriau, kad veliau gautum daugiau tasku". Cia kaip Monday Night Wars laikais. WCW atlyginimus wrestleriams mokedavo pagal sutarti nepaisant visko, ar jie traumuoti, ar blogai dirba ir t.t., o WWF prie pinigu idedavo tokius punktus kaip procentai nuo merch pirkimu ir kt. uzdirbtu pinigu. Kuris modelis geresnis? Man klausimu nekyla.

Taigi mano pasiulymas - Nemokami savaitiniai show ir brangus PPV (su nuolaida issamiu komentaru rasytojams (tokiems kaip as :lol:))

#19 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2009-06-22, 15:51

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-06-22, 16:33, pasakė:

Ne į temą

Taigi sukurs temą kurioj bus parašyta kad šou yra (ar dar kas nors) ten galėsi ir komentuot :lol:

Na taip ,bet tai būtų šansas tiems kurie tik perskaito kovos pabaiga sužinoti rezultatus ir toliau būti lyg niekur nieko.(O jug dėl to ir vedame šia sistema ,kad pagaliau žmonės pradėtu branginti šou)

Aš esu už Wallerio nuomone mokėti už PPV ir mokėti daug ir nemokėti už savaitini show.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

#20 PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

2009-06-22, 17:02

Ne į temą
O nieks nepergyvena, kad pavyzdziui koks narys nusipirks sau, ir gales nemokamai ir anonimiskai kam ji persiusti? Pvz. Linas nusiperka sou, ir tada nemokamai parduoa Extreme, Kzkas ir panasiai. ? Arba perparduoti. Nusiperka kas uz ta 150, ir parduoda pora nariu po koki 80, tai tarkim susidaro 240.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

#21 Ariju rinktine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 87 Pranešimai:
0

2009-06-22, 19:02

Idomu is kur mum tu tasku gauti, Markes senos negalioja? Taskai gaunami uz reiskimasi PW diskusijose, na o mes negalime niekur kitur reikstis tik cia BWE. O uz tai taskeliu niekas neduoda.

Šį pranešimą redagavo Ariju rinktine: 2009-06-22, 19:03

#22 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-06-22, 19:10

Pirmojo Show kaina kiekvienam nariui bus skirtinga! Ji priklausys nuo to koki komentara paliksite PPV temoje. Maximali kaina 100pts

#23 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2009-06-22, 19:22

Ne į temą

Rodyti pranešimąAriju rinktine, 2009-06-22, 20:02, pasakė:

Idomu is kur mum tu tasku gauti, Markes senos negalioja? Taskai gaunami uz reiskimasi PW diskusijose, na o mes negalime niekur kitur reikstis tik cia BWE. O uz tai taskeliu niekas neduoda.
Nereikėjo visko išleist su 18-20 metų lietuvaitėm ;) ;)
Manau sumesim visi draugiškai :lol:

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0