2009-06-19, 12:24
Nuskambejus pirmiesiems Thunderstruck akordams, arena sutemsta, prie entrance rampos pradeda kauptis dumai. Prasidejus zodziams THUNDER! Na na na na na na na, su kiekvienu THUNDER is sprogimo atsiranda nauji duju kamuoliai. Kai dainoje pradeda dainuoti, pasirodo ir pats The Highwayman. Jo leta, bet tvirta eisena perskrodzia su kiekvienu THUNDER susidariusius dumu kamuolius. Prasidejus dainos priedainiui, Highwayman ilipa i ringa, arenoje vel atsiranda sviesos. Highwayman paima mikrofona ir pradeda kalbeti:
- Vienas didziausiu visatos geniju, Albertas Ensteinas, kadaise pasake Du dalykai yra begaliniai: visata ir žmonių kvailumas. Nors, dėl visatos galėčiau ir suabejoti." Ir galvodamas apie siuos zodzius, as ziuriu i jus ir matydamas tokius issaukiancius plakatus, kaip Highwayman, SHUT UP! ar Painless fan 4 life, as negaliu nieko kito padaryti, kaip konstatuoti tai, kad sis profesorius, net ir negyvendamas sio sporto klestejimo eroje, sugebejo istarti filosofija, kuri nuostabiai tinka siam verslui apibudinti. Ir pagalvojus, galima nesunkiai izvelgti paralele. Visata yra pasaulis, kuris gaubia bus visus, tai yra BWE. Ir zmones yra zmones. Ir tos visatos dingdavo. Uzsidare FEE, uzsidare NME...kai as iseisiu, ko gero uzsidarys ir BWE. Taciau, kad ir kiek kompaniju uzsidarytu, zmones, visada bus kvaili. Palaukit, palaukit, neskubekit manes teisti. Kvaili tai tikrai nereiskia nereikalingi. Jei nebutu kvailiu, protingi neturetu is ko gyventi. O jusu, kvailiu, aciu Dievui, sioj zemej yra zymiai daugiau nei musu, protingu.
Ziurovu reakcija...kaip visada. Highwayman toliau sneka:
- Kalbant apie protingus, jokia sajunga, joks kitas lyderiu kvintetas nekantrauja sio sekmadienio labiau uz Magiskaji penketa. Ne todel, kad sis savaitgalis pazenklina mokslo metu pabaiga visam buriui Jasono Clue ir Jonas Brothers gerbeju, susirinkusiu cia. O gi todel, kad si sekmadieni vyks Victims of Summer. Sis renginys pazenklins vasaros pradzia ne tik klimato, bet ir sporto prasme. Vasara sporto prasme reiskia tvankuma, sausra ir tai duosiu as ir mano draugai! Sio sekmadienio PPV prades ta dominavima ir besaiki sios lygos, kompanijos, korporacijos, ministerijos, parlamento ir galiausiai valstybes valdyma! Pradekime nuo tag team dirzu. Negana to, kad mano kolegos, jungtine ariju komanda, siuos titulus laiko 3 menesius, ju titlereignui dar galo nematyti. Didziuli musu, neva opozicijos beviltiskuma atskleidzia tai, kad pries Nacius siam PPV net nesurasti varzovai, verti bent jau mazycio sanso i BWE Tag Team dirzus.Tada, BWE Continent titulas. Taip teisingai, Continent titulas, jis liks! Mano bendramintis Refresh nugales 2 varzovus ir issaugos savo titula. Viena is jo varzovu, California Rose, as sutriuskinau 2 savaites is eiles. Kita, Mr. Hardcore nugalejau dar savo karjeros pradzioje. Todel musiskis Refresh gales jaustis saugus, nes jo varzovai tebus dvilype patranku mesa. Ir paskutinis titulas, bet tikrai ne pats menkiausias tai BWE Undisputed Championship. Adolfa Germana jau pirmadienio ryta visas pasaulis vadins naujuoju wrestlingo karaliumi. Jason Clue cempionu jau buvo per ilgai. As ji nugalejau pries 2 savaites ir irodziau, koks pigus farsas jis yra. Dabar metas tai irodyti mano biciuliui, Naciu lyderiui. Na ir galiausiai, as. Per si PPV as kovosiu pries....sugriztanti The Maniac....
Isgirde savo dievaicio varda publika ploja. Highwayman atrodo, kaip nurijes karcia piliule. Jis atsisuka tiesiai ringe stovinciam Maniacui i akis ir kalba:
- O stai ir tu, Manjake. Tik klausimas, ka gi tu cia veiki? Negi tu dar nezinai kas esu? Nejaugi tu nezinai, kas buna tiems, kurie atsistoja ant mano greitkelio? Leisk tau priminti 2 tavo gerus draugus. Pirmasis, Xnitro, bande suzlugdyti mano debiuta. Uz tai as per Unforgettable baigiau jo karjera! Antrasis, Answer. Sulauze man nosi, ismete mane is rikiuotes keletui savaiciu. Uz tai as, gatveje, su Mercedesu, uzbaigiau jo karjera! Ir as norejau judeti toliau, taciau per paskutini Inferno tu mane uzpuolei. Kyla klausimas gal tau galvoj negerai? Yra toks pasakymas protingi mokosi is svetimu klaidu. O tu, busi tas kvailelis, kuris pasimokys is savo klaidos. Tik kai busi isidemejes nesokti ant Highwayman greitkelio pamoka, jau bus velu. Tada tu jau israsytas is ligonines pusi pensione, pasenes anksciau laiko. Gerdamas vaistus nuo nepakeliamo skausmo, kuri tau kadaise sukeliau as, savo likimo biciuliu Answer ir Xnitro draugijoje, jus galvosit ka dar butumem pasieke, jei nebutumem uzsirove ant The Highwayman?. Suprantu, tu dabar stovi patenkintas, ka tik grizes i BWE ir neisivaizduoji, kaip taip gali būti. Turbut labai didziuojiesi, metydamas tokias frazes kaip Im back. Manai kad tavo sugrizimas yra labai svarbus ivykis? Ne velnio. Mano sugrizimas sukele ant koju viso pasaulio media, TV reitingu stogu rovima ir kruvos pinigu antpludi i BWE saskaita. O tu? Tau tik tie devetu drabuziu nesiotojai sioj arenoj paploja. Ir tai tik laikinai, nes po sekmadienio jiem nebebus uz ka tau ploti. Tavo sugrizimas yra nieko vertas palyginti su manuoju. Ir visi tie apgailetini treciarusiai juokeliai apie popieziu, karves ir Highwoman. Jie yra guminiai, jie nieko nereiskia. O mano kumsciai yra tikri! Jie nutrauks tavo niekam tikusiu bajeriu tirada, kai ju pagalba as ismusiu tavo dantis!
Highwayman prieina arciau prie Maniac ir simboliskai pastuksena i savo dantis. Atsitraukes, jis sneka toliau:
- Ir galiausiai, nepamirskime vieno labai ypatingo zmogaus, kuris visa tai pradejo. Ne, tai ne as. Tai Answer! Zinai ka, krepsininke. Jei as buciau bent didziausiam kosmare susapnaves, kad po tos auto avarijos, tu nebegrisi i ringa, as nebuciau taves partrenkes. Siek tiek pervertinau tave, juodasis senuk. Maniau, kad tas ispuolis uzkaitins tavo gyslose tekanti cracka ir tu labiau noresi pries mane kovoti. Taciau del to, tu pasitraukei. Ka gi, gaila. Tu pasirinkai greita pribaigima vietoj leto ir kankinancio pribaigimo, kuri as tau ruosiausi suteikti ringe. Taigi tam tikra prasme, tu islosei. Bet ir as nepralosiau. Del nenusisekusios situacijos su tavimi, as esu dabar isiutes. Ir, dekui Dievui, ta isiuti jau turesiu ant ko islieti si sekmadieni. Matai, kaip kartais jauni vaikai turi trintis gatveje del to, kad ju tevai buvo prasigere nevykeliai, taip ir si karta Maniac tebus atpirkimo ozys uz tavo bailuma. Per Victims of Summer as sutriuskinsiu Maniac, gal visiems laikams, gal dar ne sikart. Taciau tai jau tik formalumas. Tai tik aplinkybes, nepaisant kuriu atomazga ir pabaiga bus tokia pat priverstas pasitraukti, Maniac dekoja tau uz tai, kad jam privirei koses.
The Highwayman iseina is ringo, be jokios muzikos.