Peršokti prie turinio

Warning!

Temoje atsakymų: 5

#1 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2009-06-08, 18:26

Titantron'e rodomas promo video:
- Atėjo metas kovai prieš Refresh. Atėjo metas ginti savo čempiono vardą. Man nesvarbu, kad aš prieš magiškąjį Penketą kaip drugelis prieš uraganą! Aš stveriu ginklą ir lekiu į mūšį. Magiškasis Penketas - lyg armija karių! Visi - jie kaip kumštis - neišskiriami, tačiau po vieną jie nėra tokie galingi. Todėl aš manau, kad atradau jūsų silpnybę. Man tereikia nukenksminti likusius Magiškojo Penketo narius, o tada - pergalė bus mano rankose. Titulas bus mano rankose! Refresh - tu nesi vertas tos šlovės kurią turi. Tu nevertas to titulo kurį tu laikai. Tu tik sukčius! Tu tesugebi pačiame mačo įkarštyje išsitraukti ginklą ir juo pasinaudoti pergalei. Už tai tavęs niekas negerbia. To nedarau ir aš! Aš žinau, kad tu pavojingas, tačiau aš tam esu pasiruošęs. Taip - aš esu šios kovos favoritas, bet tai turbūt nieko nesako, juk čia sportas! Čia gali įvykti patys netikėčiausi dalykai. Kartais tie dalykai mus pradžiugina, kartais nuliūdina. Todėl aš tikiuosi, kad šį sekmadienį, pasibaigus šou - aš galėsiu džiaugtis išlaikytu diržu, išlaikytu čempionišku vardu! Aš tikiuosi, kad tavo "amerikoniška" sėdynė bus pasodinta į reikiamą vietą. Ir velniai žino, visi šie fanai bus to įvykio liudininkai - jiems tai patinka, ar ne! Jie matys kaip tatuiruotasis karys - aš, užčiaupsiu per daug išsišokusį žmogų. Žmogų kuris nežino kas yra garbė. Žmogų kuris tėra eilinis sukčius! Refresh! Nemanyk, kad kovosi prieš mane vieną! Tu kovosi prieš visą pasaulį! Prieš visą armiją sirgalių! Tifozų! Tu jų nemėgsti, jie tavęs nemėgsta, aš tavęs nemėgstu, o tu manęs nemėgsti - viskas susipynę, įsišaknyję! Kai įlipsi į ringą, tavyje kirbės vienintelė mintis - kaip išgyventi, kaip išlikti! Tu pamirši visus tikslus, pasimesi! Prarasi žadą, kai išgirsi kokia didžiulė armija nusiteikusi prieš tave! Ir visi armiečiai paliūdys, kad aš esu pranašesnis už tave! Mano arsenalas - platesnis, mano smūgiai - stipresni! Mano protas - gudresnis! Mano kūnas - atletiškesnis! Galų gale - mano titulas geresnis! Ir net jei įveiktumei mane - aš nepasiduočiau! Aš kovoju iki galo! Aš kovoju iki gongo! Štai čia - tikrieji žvaigždžių karai! Mūšiai - kurie skambės kur kas garsiau, nei pirmasis ir antrasis pasaulinis karas kartu sudėjus! Tačiau čia auka bus tik viena! Tu! Ir niekas - niekas man nesutrukdys sunaikinti tave! Nei kosminių dulkių lietus, nei Naciai. Nei asteroidas, nei Highwayman! Po galais, tu esi tik niekingas pasipūtėlis! Po velnių, tu niekšingesnis, nei pats Fidel'is Castro! Nei Adolfas Hitleris, nei Stalinas! Tu pats niekingiausias kada nors egzistavęs padaras! Karo kirvis įkastas! Ruoškis mūšiui, po kurio tau nebebus lemta atsistoti! Ruoškis mūšiui po kurio tavo žvaigždė užges amžiams! O manoji sužibės dar ryškiau ir akins visus aplinkinius! Mane į pergalę ves noras išlaikyti titulą, noras sunaikinti Magiškąjį Penketą! Ir tokiems kaip tu, Refresh - dėmesio ištroškusiems nevykėliams atėjo paskutinioji! Išmušė paskutinė tavo gyvavimo valanda! Iki šiol jauteisi lyg inkstas taukuose, bet nuo šiol tu jausiesi kaip kulkos pakirstas sovietų karys! Tu būsi išduotas! Niekingasis, tu sužinosi, kad padarei pačią didžiausią klaidą savo gyvenime! Tu metei iššukį man! Tu metei iššukį kamikadzei, kuri pasiaukos, kad tik sunaikintų oponentą! Tu metei iššukį Jason Clue! Jausies kaip Pearl Harbore! Tačiau čia mirtis nebus tokia greita - tu pamažu kankinsiesi, kol nusikankinsi ir išbėgs paskutinis gyvojo Refresh kraujo lašas! O visas pasaulis džiaugsis tuo! Visas pasaulis garbins Jason Clue! Visas pasaulis melsis jam! Refresh! Tačiau grįžkime į realybę! Čia ne karas, bet aukų bus! Ne - niekas nemirs. Tačiau čia nukentėsi tu! Tu būsi auka! Vasaros auka! Aš turiu nugalėtojo gyslelę! Aš! Ir niekas iš manęs talento atimti nesugebės! Niekas! Metas genocidui... Magiškojo Penketo genocidui... Metas atkeršyti už nuskriaustuosius žydus! Metas atsikeršyti už visus kurie krito negyvi nuo nacių rankos! Metas... Refresh - aš tau sėkmės nelinkėsiu, aš tau rankos nepaspausiu. Aš tiesiog tave eliminuosiu...

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-06-09, 12:15

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#2 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-06-09, 00:04

Pasigirsta Papa Roach - Alive ir Refresh jau arenoje.
Refresh net nespeja ilipti I ringa , o jau girdisi boo’inamas , bet Refresh tai ne motais jis zino ko cia atejo. Refresh ilipa I ringa ir iskart kazkoks “Nekesk Refresh Ultras” Narys I ringa meta 10 centu moneta kuri nukrenta Refresh prie koju. Refresh apzvelgia arena jis supranta , kad cia jo saugumo lygis siekia PAO-Oly varzybu sauguma. Ir jis isivaizduoja kas bus jeigu jis parodys vidurini pirsta ziurovams. Taciau Refresh rezia viska aiskiai ir drasiai. :
Isivaizduokite jus esate ukininkas be nieko , jusu kaimynas taip pat ukinikas , taciau jis irgi neturi nieko. Po dvieju metu jus esate uzaugines , 6 avis ir viena karve. O jusu kaimynas turi uzaugines 1 avi ir nieko daugiau , taciau negana to jis sako , kad jus esate nieko vertas ukininkas. Argi tai nieko neprimena ? As turiu sesis titulus ir isleidau viena knyga , o jusu mylimasis ”Kalinys” per karjiera iskovojo vos viena titula ir jis mane vadina nieko vertu sukciumiu. Galbut tu man nejauti pagarbos , man tai nemotais , taciau kiek pasiekei tu ir kiek pasiekiau as , pazvelk i tai , o tada megink sakyti kazka apie niekinguma , kai pats esi eiline siuksle su vienu stebuklu. Gal pamirsai kaip iskovojai titula? Tiksliau reiktu pakeisti , kaip pavogei titula? Aisku nepamirsai , taciau nuo to laiko kai ji pavogei , tu neturejai nei vieno rimto varzovo i si titula. Tad dabar turesi , turesi netik varzova , bet ir kosmara su kuriuo teks susidurti ringe. Kalini.

Publikai labai nepatinka toks varymas ant Clue todel jie pradeda skanduoti ivairias skanduotes kurios izeidzia Refresh. Taip pat jie numeta daugybe centu i ringa.

Refresh pradeda juoktis. Taciau jis greit uztyla ir tesia toliau :
Visi nekenciate Ispanu , visi nekenciate Amerikieciu. Idomu kodel? nes NUGALEJO jus. Ir ne kur kitur , o krepsinyje! Amerika jus tris olimpines zaidines is eiles patvarkydavo pusfinalyje , o siemet buvot “parurinti” Ispanu. Bet juk cia jusu religija! Jus meldziates krepsiniui , bet taip nieko ir nelaiminte! Be krepsinio jus neturite nieko , gal pakalbekime apie futbola ? Kaip graudziai ir apgailetinai praeitais metais atrodete pries Vokietyja ar kaip uzvakar pralaimejote Ruminijai. O apie toki protu sporta kaip Formule-1 Isvis geriau net negalbesiu. Jus Net negalite sukviesti geriausiu savo futbolinku ar krepsininku i rinktines , Zidrunas jau metai is metu nebezaidzia us lietuva tiksliau niekada ir nezaide! Sarunas ir Siskauskas suprato , kad daugiau pasieks klubuose nei jusu rinktineje , todel nusprende nezaisti. Stai imkite pavyzdi is Vokieciu kaip musu Patriotas metai is metu vaziuoja ir zaidzia be poilsio ir dar pats moka uz draudima. Taciau nereikia pamirsti jusu nepykantos Rusijai ir Vokietijai. Kaip mes buvome jus uzeme , net dabar Vilniuje girdeti Rusiski balsai ir ivairus ju kalbos keiksmazodziai.

Publika pradeda tiesiog spiegti is nepykantos Refresh i arena atskrenda ferverkai , pinigai kedes.

Refresh apsidairo aplink ringa. Is imestu pinigu jis suskaiciuoja apie 15litu. Refresh nori juos pajimti , taciau cia per daug zmoniu , todel to nedaro ir toliau tesia savo kalba :
Zaibas niekada netrenkia i ta pacia vieta du kartus. Praeita savaite as pralaimejau , taigi trenke zaibas. Daugiau i tapacia vieta jis netrenks. Jason , kazkada gynei titula pries Maniac , apgynei , taigi zaibas trenke deja tik viena karta , antra karta netrenks , tu pralaimesi.

Arenoje kazkas iskelia plakata : ”Jason Clue tu laimek. O as jau mokesiu atsvest”

Bet fanu nelaimej Refresh tokie plakatai neveikia. Ir jis lyg niekur nieko apsidairo. Paziuri I komentatoriu stala jiems parodo ,kad viskas ok ir jie toliau gali geretis jo kalba. Tad Refresh tesia :
Vokietija mano geriausiu draugu gimtine turi tokiu garsiu zmoniu kaip , Hitler , Nowitzki , Shumacher. Mano valstybe turiu tokiu pavardziu kaip : Amstrong , Washington , Jordon , o ka turi jusu nusmurgusi Lietuvele ? Kurios zemelapyje reikia ieskoti su padidinamuoju stiklu? Taip jus neturite nieko! Ai tiesa jus turite Vytauta kuris numire pries daugybe metu , taip pat jo garbei pavadinta mineralini!
Publika iskelia nuotrauka su uzrasu :
Spoiler'is

Refresh kiek nusisypso ir taria :
Tebunie , apie sita maza dievo uzmirsta kampeli baigiau , atejo laikas pakalbeti apie reikalus ringe. Prison as zinau , kad tu nekenti manes , o as nekenciu taves , as zinau ,kaip tu myli savo komandos drauga Rosy , taciau ar nepastebejai , kaip jis kovoja pastarosiomis savaitemis? Tik pralaimi ir nieko daugiau , zinoma as tau nesiuliau jo mesti ir prisideti prie manes , ne to tikrai nebus , niekada gyvenime , nes berniukas is gatves visada ir liks berniuku is gatves su vienu titulu , taciau tu pagalvok ar tau reikalingas komandos draugas kuris tave skandina ? Kaip , kad Answer skandino Maniac kol galiausiai paskandino ji kovoje del Tag Team dirzu , geriausiai pasaulio komandai.

Publika nebezino ka daryti , nes nieks neveikia ir jie pradeda metyti viska kas papuola po ranka. Refresh i galva pataiko kazkoks metalinis strypas. Po kiek laiko arenoje matyti daugybe geru daiktu , laikrodziu , telefonu , kedziu. Taciau kamera parodo , Refresh veida kuris yra isteptas ivairiausiais valgiais , bei vaisiais. Refresh isplipa is ringo ir pajima mikrafona nuo komentatoriu stalo. Jis priena prie ziurovu ir klausia ka jie mano apie ji. Visi lyg tycia atsako : “Tu uzknisi”. Refresh lipa atgal i ringa , bet i jo nugara pataiko dideliu pamidoru maisas. Taciau Refresh net nepristabdo ir jis ilipa i ringa ir sako :
Taigi merginos ir vyriskiai , kad ir kaip manes nekestumet , negerbtumet , ar dar kanors darytumet , as zinau , kad jus vistiek pirksite bilietus , kad pamatytumet , kaip as spardau sikna Jason “Prison” Clue. Refresh parodo vidurini pirsta ziurovams ir palieka arena.
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

#3 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2009-06-09, 16:00

Ne į temą
Jo,jo dar supraščiau ,kad ne iš eilės. Iš tikrūjų USA patvarkė Lietuvą pusfinaliuose tik du kartus: 1992 ir 2000 metais;)Taigi ,kad netik ne iš eilės ,bet dar suklydai sakydamas ,kad tris kartus :)

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-06-09, 16:00

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

#4 Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2009-06-09, 16:09

Ne į temą
Idomus pastebejimas fotkeje vienoks Refresh, o video kur rode savo raumenis kitoks. Tai kuris cia apsimetelis? :)

#5 Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1

2009-06-09, 16:16

Ne į temą
Tai kad jis visada buvo Thery Henry :)

Nuotrauka

#6 Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai