Peršokti prie turinio

Inferno

Temoje atsakymų: 15

#1 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2009-05-26, 15:05

Baltic Wrestling Empire presents:
Inferno

1 Mačas:
Diablo vs. Hedge vs. Jordan Derek vs. Dwight Johnson
Fatal-Four Way Match

2 Mačas:
Naciai vs. Lithuanian Army (w/Xnitro)
Tag-Team Match
Non-Title Match

3 Mačas:
The Painless vs. John Rambo & FnT
Tag-Team Match

Main Event:
The Highwayman vs. Damane
Singles Match

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-05-30, 22:03

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#2 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2009-05-26, 15:30

Ne į temą
kas tie Future Boyz? :)

Nuotrauka

#3 Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2009-05-26, 16:16

Ne į temą
Man idomu cia siaip sau 4 kovos ar todel, kad nebebus Brawl?

#4 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2009-05-26, 16:46

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-05-26, 16:30, pasakė:

Ne į temą
kas tie Future Boyz? :)

Ne į temą
Maximus ir Mr. Hardcore.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-05-26, 16:46

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#5 domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

2009-05-26, 17:51

Ne į temą
o gal galetu tie future boyz nepatingeti ir uzregistruoti oficialiai savo komanda?

#6 Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2009-05-26, 18:15

Rodyti pranešimądomaz, 2009-05-26, 18:51, pasakė:

Ne į temą
o gal galetu tie future boyz nepatingeti ir uzregistruoti oficialiai savo komanda?

Ne į temą
O kodel to pacio nepadarius ir The Painless?

#7 Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2009-05-26, 18:26

Gana idomus anonsas, smagu iskart isejus main evente sugrizt i main eventa. Kiek maziau idomu, kad kovosiu 1on1 pries zmogu, su kuriuo jau esu kovojes. Tik va nemenkas trukumas, kad yra nerasomi match'o tipai. As suprantu, kad jei joks tipas neparasytas, tai turetu reiksti singles match, bet vis tiek butu galima tai parasyti. Kad nesusipratimu galimybe sumazint iki minimumo :)

Ne į temą

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-05-26, 19:15, pasakė:

Ne į temą
O kodel to pacio nepadarius ir The Painless?
Nuostabi logika - kaimynas nerusiuoja siuksliu, kodel as ta turiu daryt?

#8 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2009-05-26, 19:12

Ne į temą

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-05-26, 19:26, pasakė:

Gana idomus anonsas, smagu iskart isejus main evente sugrizt i main eventa. Kiek maziau idomu, kad kovosiu 1on1 pries zmogu, su kuriuo jau esu kovojes. Tik va nemenkas trukumas, kad yra nerasomi match'o tipai. As suprantu, kad jei joks tipas neparasytas, tai turetu reiksti singles match, bet vis tiek butu galima tai parasyti. Kad nesusipratimu galimybe sumazint iki minimumo :)
Ne į temą

Nuostabi logika - kaimynas nerusiuoja siuksliu, kodel as ta turiu daryt?
Kritikuoji kito logiką, bet paties neblizga :) I mean, kaip nelogiškai turi mąstyt, kad galvotum, jog tas mačas gali būt kitoks? :)

Nuotrauka

#9 Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

2009-05-26, 19:15

Fatal 4 way :) ? Hmm,tinka :)
Ne į temą

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-05-26, 20:12, pasakė:

Ne į temą

Kritikuoji kito logiką, bet paties neblizga :) I mean, kaip nelogiškai turi mąstyt, kad galvotum, jog tas mačas gali būt kitoks? :)
Kazko tu paskutiniuoju metu vis randi kaip prie Wallerio prikibti :D

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-05-26, 19:17

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

#10 Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2009-05-26, 19:46

Ne į temą

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-05-26, 20:12, pasakė:

Ne į temą

Is tiesiog netikusio bajeristo tapai apgailetinu ir baisiai uzknisanciu prisiplakeliu. Negana to, kad BWE skiltyje praktiskai nera temos, kur tu nebutum parases visiskai nereikalingo OT posto (tyleti subine suraukus, kai nieks tavo zodzio neklausia, tau atrodo svetima), tai dar tie postai yra visiskos siuksles. Kitaip tariant, is neturejimo ka veikt rasai visiskus blenius. Mano logika yra tokia, kad pvz pirmoji kova is pradziu buvo Hedge ir Diablo vs. Jordan Derek ir jokio prieraso. Tai ka as turiu manyti? Ar kad pamirsta parasyt, jog tai bus handicap match'as? Ar suklysta ir vietoj "vs." parasyta "and", taciau tai bus paprastas match'as? Handicap match'as irgi yra gimmick match'as, o jis neparasytas. Taip kad net ir kai tikriausiai viskas aisku, minimalus aiskumo inesimas tikrai nepakenks.

Ir perspeju pries tau rasant kita posta mano adresu, patariu per daug nepersistengt, nes tai yra paskutinis kartas, kai atsakau i tavo nesamones. Uzknisai iki gyvo kaulo.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-05-26, 22:10
+20% ispejimo uz 10 taisykles pazeidima.

#11 BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0

2009-05-26, 20:26

Ne į temą
O tu, Walleri, neprisiknisi prie zmoniu? Get a life.. Tik kazkas suklysta, ar siaip susimauna iskart ikisi savo roza ir pradedi pjaut gryba koks jis botas ir etc. Arba pvz. pries metus nicka turejau "Algirduhas", tai yra buvau acc susikures pries 2 metus, bet tu vistiek lyg koks mazvaikis kaskart savo "algirDUHAS".

Citata

[2009.05.23 21:05:29] [Beatle] Walleris | Marooshaz: algirDUHAS
Ir vis reki ant Lycaz, kad jis tave nervuoja?

Dar beje, vis verki, kad tavo nick`o galunes daug kas nelinksniuoja. Isvada, kad esi susiktas egoistas, taigi man tavo nuomone rupi tiekpat, kiek Azijos oru prognozes.

Suprask! Tu visus zymiai daugiau uzknisi, nei pats Lyncaz :)

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-05-26, 21:48
+20% ispejimo uz 10 taisykles pazeidima.

Nuotrauka

#12 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-05-26, 20:37

Ne į temą

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-05-26, 21:26, pasakė:

Ne į temą
O tu, Walleri, neprisiknisi prie zmoniu? Get a life.. Tik kazkas suklysta, ar siaip susimauna iskart ikisi savo roza ir pradedi pjaut gryba koks jis botas ir etc. Arba pvz. pries metus nicka turejau "Algirduhas", tai yra buvau acc susikures pries 2 metus, bet tu vistiek lyg koks mazvaikis kaskart savo "algirDUHAS".

Dar beje, vis verki, kad tavo nick`o galunes daug kas nelinksniuoja. Isvada, kad esi susiktas egoistas, taigi man tavo nuomone rupi tiekpat, kiek Azijos oru prognozes.

Su viskuo sutinku :) Taciau tavo nikas Algirduchas , buvo sukurtas tikrai ne pries du metus , dar NMO atsimenu turejai ji..

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-05-26, 20:37

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

#13 BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0

2009-05-26, 20:45

Ne į temą
Taip dar nmo turejau, bet vien tik todel, kad acc buvo seniai sukurtas. Jei nematai as dar anksciau uzsiregistraves negu Walleris. Naujo acc nenorejau kurti.

Šį pranešimą redagavo Lix: 2009-05-27, 18:13

Nuotrauka

#14 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2009-05-26, 20:53

Ne į temą
Na su Walleriu sutinku Lyncaz šiek tiek peržengė ribą. Puikiai žinome ,kad Lyncaz nėra toks durnas jis tik įjungia durniu ,kad taptu Pajacu ,bet pastaruoju metu gana nesėkmingai(tokie tavo bajeriai puikiai tikdavo shoutboxe ,bet dabar tu pletiesi į forumą.) Na ,o dėl Walleris irgi yra irzlus dažnai piktas vaikis tačiau jo postai manes neįkirėjo.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-05-26, 20:54

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

#15 Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2009-05-26, 21:08

Ne į temą

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-05-26, 21:26, pasakė:

Ne į temą

1. Jei tau mano nuomone nerupi, tai kodel atsakai i si posta? Lyncaz parase man, as atrasiau jam, o tu nei paklaustas, nei ka, parasai man, kad pasakytum, jog tau mano nuomone nieko nereiskia.
2. Tai buvo tavo nick'as ir ne as vienas tave taip vadinau. Tiesiog man tavo buves nick'as labai patiko, ir as ji todel prikaisioju. Ne karto negirdejau prasymo is taves, kad as tave vadinciau "BoXiX".
3. Ir dar del Algirduho citatos - nevaidink nekalto avinelio. As ten tau siaip sau tada neparasiau, pats suspoilinai BWE reza ir uz tai net "sorry" nepasakei. Ar neuzpyktum ant zmogaus uz tai, kad jis tau isdave Ryto ir Zalgirio rungtyniu rezultata, kai pats rungtyniu nematei, bet ruoseisi ziuret pakartojima?
4. Jausk skirtuma tarp skype ir forumo. Jeigu as viena zmogu iskeikiu per skype, tai nera adekvatu iskeikimui forume.
5. Ka turi bendro mano prasymai mane vadinti, taip kaip as noriu, su tuo, apie ka mes dabar kalbam? Velgi kaip ir pirmas punktas - jei as tau taip nepatinku del kazko, tai rasyk arba man asmeniskai, arba eik i angeri, o ne tiesiog vienoj temoj ne is sio, ne is to ateik ir isvardink, kodel manes nekenti.
6. Del egoisto. Pirma, tu manes nepazisti, todel tokios tavo isvados (kuriu negalima vadinti isvadom, nes tai visiskai nesisieja nei su Algirduhu, nei su mano nicko linksniavimu) yra nieko vertos. Antra, zr. 5 punkta.

#16 Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2009-05-30, 18:07

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2009-05-26, 16:05, pasakė:

2 Mačas:
Naciai vs. Lithuanian Warriors (w/Xnitro)
Tag-Team Match
Non-Title Match

Ne į temą
Atsiprasau gal galetum pataisyt musu stable pavadinimas Lithuanian Army.

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0