Peršokti prie turinio

First Diablo's Promo

Temoje atsakymų: 1

#1 Answeris

Baltas diržas

• Naujokai
  • 14 Pranešimai:
0

2009-05-24, 16:32

Uzgroja Fight Sounds. I ringa ish leto ieina Diablo. Vilki kostiumu. Ziurovai siame ringe ji mato pirma karta. Diablo patyli,bet galop taria: -Sveiki. Turiu jums pasakyti dvi naujienas:gera ir bloga. Nuo kurios pradeti? Bloga yra ta,kad kiek man teko stebeti,sis sou yra niekam tikes.(ziurovai pirma karta pasako BOO siam kovotojui). Kiekviena savaite tas pats per ta pati. Tokios pacios kovos, nuobodu! Nagi,zmones,nejaugi jus galite tai pakesti? Jus aukojate savo brangu laika del tokiu beverciu kovotoju. Bet gera naujiena yra ta, kad nuo siandien viskas pasikeis. I lyga atejau Ash. Ash, ish didziosios A. (kuo toliau,tuo labiau Diablo nusvilpinejamas) Nejaugi jus,mulkiai,nesuprantate? Ash galiu pakeisti sia lyga. Galiu pakelti ja i aukstesni lygmeni. Galiu jusu, tinginiai,sugaista laika paversti gera pramoga. Ateis laikas,kai jus megausites mano pergalemis. Jus stebesite,kaip po mano kojomis gules sumustas ir kruvinas buves cempionas,o ash ishkelsiu cempiono dirza. Ta diena atsipirks viso mano gyvenimo treniruotes. Sioje lygoje ash nesiskaitysiu su niekuo. Man autoritetu nera. Kas atsistos mano kelyje,bus isveztas su greitosios pagalbos automobiliu. Kas pasakis man kazka izeidziancio,tures sliauzti i septinta ziurovu eile ieskoti savo dantu. (nedidele pauze) Nemanykite,kad tai neapsiklunksnavusio visciuko sapaliojimai. (parodomas video,kuriame Diablo silpnesnese lygose, arba atlikdavo Superkicka, arba sutraumuodavo priesininka,arba priversdavo pasiduoti ir palikdavo guleti kraujo klane). Jei kas nors dris papriestariauti siems mano pareiskimams,tiesiog nuspirsiu tam slykstynei galva. Baigiau. (vel uzgroja Fight Sounds. Diablo numeta mikrofona ir letai palieka ringa).

#2 Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

2009-05-25, 14:42

Spoiler'is

Taigi uzgroja Rev Theory-Light It Up ir ziurovai pamato HEDGE!Fanai reaguoja gan saltai,(truputeli booina).
Pala,pala,pala.Tai as tau turiu 2 naujienas.Aisku kaip visada is ju 1 bloga,kita gera.Na gerai,tau ir antra nelabai gera.Taigi:1 blogoji-Tu uzknisi!!!! 2.Jei ir toliau uzknisi,tai as atspardysiu tau tavo Diablo subine!
Na ,o kai jau santykius issiaiskinome,uzduosiu tau klausima.Ka reiskia "ASH"?Pvz i lyga atejau "ASH".Cia tu nori tuo pasakyti,kad tau patinka Ash'as?Ar ,kad tu esi ASH(ASsHole)?Tik pamanykite Ash is didziosios A :) .Taip tu tikra Siknaskile.Didele Didele.Nors as taves ir nepazystu,bet is tavo pasvaiciojimu susidariau butent tokia nuomone.Gerai ,kadangi jau esu cia,tai pasikabinesiu prie taves dar!(Hedge pakeicia balsa ,i bobiska balsa ir taria)" Ateis laikas,kai jus megausites mano pergalemis. Jus stebesite,kaip po mano kojomis gules sumustas ir kruvinas buves cempionas,o ash ishkelsiu cempiono dirza."Deja tau to nepavyks padaryti MR.ASsHole.Norint tapti cempionu reikia tureti tokius stebuklingus ovalus tarp koju,kuriu ,po tavos kalbos susidare ispudis,tu neturi.(jie vadinami Kiausais).Na ,o jei ir sumanysi tapti cempionu be tu "Kiausu" tai tau kelia turbut pastosiu As,na ir turbut siandien sensacingai gryzes The Highwayman.ABUGABUGA jau prisikau i kelnes. :) Bet apie ta isgama kalbesiu ne siandien.Taigi Diabile varyk is kur atejai,arba kur tavo galva yra dabar,bus sikna!Primenu ,kad I DO WHAT I WANT,BECAUSE I SAID SO! suskamba tas kas ir turi suskambeti ir HEDGE palieka ringa!

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0