Peršokti prie turinio

SmackDown! naujokai

Temoje atsakymų: 13

#1 Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 757 Pranešimai:
0

2005-09-25, 23:09

Mano nuomone jie abu pagyvino SD roosteri, ir netolimoje ateityje uzims gan svarbia vieta. Kennedy - charizmatiskas wrestleris ir jei gaus daugiau laiko prie mic turetu gerai pasirodyti, abie wrestlinima ir nieko blogo negalima pasakyti, finisheris geras :D Bob Lashley tai dabar be abejo geriausiai atrodantis zmogus visoje wwe, kadangi turi didele tikru imtyniu patirti (jei tai nera jo gimmicko dalis, dar nepasidomejau tuo) turetu gaminti geras kovas.

#2 Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2005-09-26, 12:27

As nesuprantu kas cia per mada sakyti roosteryje, roosteris... Rooster isvertus i liet. kalba reiskia Gaidys. Cia ne tik Beef, bet ir kiti naudoja, kazkoks issigimimas.

Na o jei, on topic tai man atrodo Bob Lashley bus juodoji Brock'o Lesnaro kopija, na bent jau raumenu tiek pat :D O ken Kennedy tai cia tipo nauja WWE zvaigzde, jau ka tik atejes dauzo upper midcarderius kaip Rey ar Booker. Mano manymu, dar vienas perpushintas naujokas...

#3 Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 757 Pranešimai:
0

2005-09-26, 12:56

Lix pasakė:

As nesuprantu kas cia per mada sakyti roosteryje, roosteris... Rooster isvertus i liet. kalba reiskia Gaidys. Cia ne tik Beef, bet ir kiti naudoja, kazkoks issigimimas.

Na o jei, on topic tai man atrodo Bob Lashley bus juodoji Brock'o Lesnaro kopija, na bent jau raumenu tiek pat :D O ken Kennedy tai cia tipo nauja WWE zvaigzde, jau ka tik atejes dauzo upper midcarderius kaip Rey ar Booker. Mano manymu, dar vienas perpushintas naujokas...

Tai pasiziurek ka reiskia roster, o ne rooster, o anglizmus vartoti jau yra iprasta, nes kai kurie dalykai isversti i lietuviu kalba skamba tikrai nekaip.

Del Ken Kennedy gal tu ir teisus, bet manau, kad bus idomiau jei prades feudint su, bet kuo is sd sudeties , nes SD tikrai jau pabodes, naujoves tiesiog butinos

#4 Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2005-09-26, 17:21

Tai as suprantu ka roster reiskia, bet tu naudoji zodi rooster, kas reiskia gaidys.

#5 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2005-09-26, 17:37

saunu pagaliau wwe priima o ne atleidzia
imeskit ju matchu :D ?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#6 dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 738 Pranešimai:
0

2005-09-26, 18:52

Ken Kennedy jau matosi push`as tikiuosi wwe nedaro klaidos

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

#7 Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

2005-09-26, 19:31

Šiaip Ken Kenedy manau greit uždraus tą jo finisherį :D Šiaip nieko įpantigo jie man neparodė, gal kada parodys, nežinau :P

#8 DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0

2005-09-26, 19:33

O koks jo tas finisheris?
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#9 Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 757 Pranešimai:
0

2005-09-26, 19:36

DeSerT pasakė:

O koks jo tas finisheris?

Kaip jis pasivadino nepamenu, bet tikras pavadinimas man atrodo Inverted Samoa drop from the turnbuckle.

#10 `MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2005-09-26, 19:59

Na ta jo finisheri greit neuzdraus - nes jis pushinamas. O siaip Kennedy yra geras wrestleri, kuris dar OVW pasizimejo gerais mic skilais ir nieko neprastesniu wrestleriu. Manau ji ilgai nereikes pushinti, kad duoti title-shot'a - jis puikiau jau dabar, mano nuomone, tinka normaliems feudams (jei neatsizvelgti i jo humaristini gimika). Vienu zodziu as noreciau ji matyti SD! roasteryje - ir manau pushas pelnytas. :wink:

#11 Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
  • 110 Pranešimai:
0

2005-10-05, 14:20

Vince'as pagaliau pradejo atleidinet wrestler'ius, kurie nieko nesugeba ringe (pvz. Hassan). Dabar imami bent jau truputi geresni wrestling'o prasme kovotojai. Atrodo, kad kovu kokybe tikrai turetu pagereti WWE,o tai mane dziugina.

#12 Guest_The Hero_*

• Svečiai

2005-10-20, 13:47

Nu mano manymu geraj kad atejo nes SD! jau buvo atsibodes... tikiuosi db bus idomiau

#13 MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 466 Pranešimai:
0

2005-10-20, 13:49

LAsheley tai atrodo neblogas wrestleris tik galetu tu savo akiu nepust ;) O kennedy tai net nezinau ,jau truputi pradeda pabost
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

#14 `MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2006-05-03, 14:46

Taigi per Velocity irasimus, Paul Burchill'as pasirode su nauja savo manegere (?), kuri buvo irgi apsirengusi piratiskais drabuziais. Kolkas nepatvirtinta, bet mergina buvo panasi i OVW wrestlere (kuri, tarp kitko, turejo storyline'a su Burchill'u dar OVW'e) - Shelly Martinez.

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0