Peršokti prie turinio

PRANESIMAS

Temoje atsakymų: 14

#1 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2009-04-05, 09:15

Visi Unforgettable darbai vyko sklandziai, bet stai dabar yra labai didziule beda. Is SmS taip ir nesulaukiau antros kovos (highwayman vs xnitro) jis ta kova turejo man atsiusti taciau as jos taip ir negavau. buvau perspejas. kad kovas man susiust iki sestadienio vidurnakcio. Taip tos kovos ir nesulaukiau. Ji vienintele beliko. O kaip jau esu minejas jeigu negausiu visu kovu ir ppv daliu tai teks laukti jo tris-keturias dienas. As dabar pat jau isvaziuoju i kaima, o show ikelti negaliu. Kaime interneto nebus. Naujiena tikrai liudinanti. As atsiprasau nors nezinau ar man cia reiketu atsiprasineti.

Nuotrauka

#2 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-04-05, 09:18

Bravisimo! :) Dar ant manes vare , kad kovos SNF vienos neparasiau.. Siaip Zygi yra du variantai.. As galiu greitai parasyti kova ,bet kadangi tu isvaziuoji , tai ji nebutu ilga , ko pasekoje nukeicia PPV arba dedi PPV toks koks yra.. Dar karta Aciu! SmS
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

#3 Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0

2009-04-05, 09:22

Ne į temą
Refresh ar grazu stumti ant kitu kaip yra taip yra.Zygi gali imesti show ir be mano su walleriu kovos o paskui idetum kada grysi.

#4 domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

2009-04-05, 09:22

Zygi, tu papm'ink visas kovas man ar kam nors, o kai sms atsius as ta sou sutvarkysiu ir idesiu. Gi nera cia tokia jau neisprendziama problema.

#5 fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0

2009-04-05, 09:23

Tai gal dėk toks koks yra, nes čia jau galėsit iškart rašyt, kad viskas veluos, nes nepamenu, kad būtų buve, kad neveluotu...

#6 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2009-04-05, 09:24

Gali kam nors susiust visus macus ir backstage ir kai tas zmogas gaus SmS maca papostins PPV.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#7 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-04-05, 09:24

Zinoma negrazu , taciau , kai jis ant manes stume , kad kovos neidejau tai jau nieks neiko nesake.. Mane tai nervina stumia , o poto patys nieko nepadaro.. Negi daug laiko reikia tai kovai parasyt? Manes vakar Boxix paprase as ir parasiau.. O ne jam zinoma geriau koki leva GFX darba su Kleiza pakurt.. Siaip Xnitro variantas man nlb , bet geriau nei nieko , nes dar 3-4 dienas be ppv neisgyvenciau :D Jau sianakti papudau ~5 PPV susapnaves :D ..

#8 fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0

2009-04-05, 09:26

Nu meskit toky koks yra ir vsio, o ta Wallerio ir Xnitro kovą imesit kai grįšit, ar SmS ją atskirai papastins...Gal dabar net ir SmS pačio nėra, tai čia bus taspats laukimas...

#9 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2009-04-05, 09:26

Isijunkit kas nors skype'a kas apsiims ideti show

Nuotrauka

#10 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-04-05, 09:39

Show gautas.. Kiek zinau ir Domaz gavo.. Dabar tik pasakykit ar laukti SmS kovos ar paciam parasyti? Kada bus SmS kova nezinau , o jai rasyciau pats apie 17 butu PPV

#11 domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

2009-04-05, 09:45

jau geriau SmS palaukim. Jis gali pasirodyti kad ir po 5 min, ir su gatavu sou turbut. o tu tik 17h o tai labai ilgai

#12 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-04-05, 10:05

tu manai jis parases? As dabar reikalu turiu , bet jai sms neatsiras, tai apie 3 h jau turbut busiu parases ir idesiu

#13 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-04-05, 10:05

Trinkit , pats nezinau kaip double post gavosi..

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-04-05, 11:43

#14 domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

2009-04-05, 10:08

nu gali tada rasyt jei nori. Bet gali but kad tavo darbas per niek gali nueiti, jei Sms tau ipusejus mum kova nusiustu. Bet kitavertus geriau jau parasyt dabar ir bus normaliai.

#15 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2009-04-05, 10:58

Visų pirma visų atsiprašau. Tiesiog man vakar buvo siaubinga diena, prisidariau bėdų per naktį iš penktadienio į šeštadienį. Parašiau kovą (liko tik galas) ir užmiršau išsiųsti. PPV tuoj bus. Be to, isterikuot labai nereikėjo, nežinau kaip jūs, bet aš miegojau, o ne dingau kažkur. Ir anyway, show pasirodo laiku, tą pačią dieną (NE TAIP KAIP REFRESH!) ir dar netgi anksčiau nei turėtų pasirodyti show. Juk tokie eventai vyksta vakarais! :D Dar kartą atsiprašau.

Vartotojų skaito šią temą: 7

narių: 0, svečių: 7, slaptų narių: 0