Peršokti prie turinio

Rusiski Filmai

Temoje atsakymų: 12

#1 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2008-12-29, 20:50

Noreciau paklausti kokius matete ir koks jusu poziuris i rusiska kina :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#2 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2008-12-29, 21:03

Esu matęs Šuriką, gal dar kažką,bet esmė yra tame, kad rusiškai nesuprantu. Pripažįstu,kad rusų filmai geri (ypač komedijos), bet man kolkas nėra galimybių jų žiūrėti. One day... (:rolleyes:)

#3 Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12

2008-12-29, 21:08

Deja dėl rusų kalbos įgūdžių stygio privengiu jų :/

Kiek atmintis traukia, tai iš filmų žiūrėjau vieną kažkokį, dabar užkrito pavadinimas. Per TV3 prieš kelis metus rodė, su titrais žiūrėjau. Apie karą filmas.
Be filmų, pamenu seniau žiūrėdavau Brigadą. oi ten šaunus serialas buvo. Labai emocijų daug būdavo žiūrint ir man jis visada pasiliks kaip vienų iš geriausių serialų ever.
Nuotrauka

#4 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2008-12-29, 21:14

Rodyti pranešimąBottom, 2008-12-29, 19:08, pasakė:

Deja dėl rusų kalbos įgūdžių stygio privengiu jų :/

Kiek atmintis traukia, tai iš filmų žiūrėjau vieną kažkokį, dabar užkrito pavadinimas. Per TV3 prieš kelis metus rodė, su titrais žiūrėjau. Apie karą filmas.
Be filmų, pamenu seniau žiūrėdavau Brigadą. oi ten šaunus serialas buvo. Labai emocijų daug būdavo žiūrint ir man jis visada pasiliks kaip vienų iš geriausių serialų ever.
manau kalbi apie 9aja kuopa :rolleyes: tikrai labai geras filmas.

As kalbant apie savo paskutini rusiska filma tai vakar ziurejau juoduojo humoro komedija Zhmurki, jeigu "isikerti" i filma, manau galima ganetinai prisijuokt :) Uzuzvakar ziurejau naujojo pastatymo Likimo Ironija, laimingu naujuju metu kazkaip taip vadinasi, galeciau pasakyti, kad ganetinai didelis "fufliakas" padarytas is filmo.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#5 Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

2008-12-29, 21:15

Patiko beveik visos old-school komedijos, kurias teko matyt (Briliantovoja ruka, Shurik, Kavkazkaja Plennica, 12 stuljev, Degtindariai, Likimo ironija arba Po pirties ir t.t.), ir žinoma klasikinis siaubo filmas - Viy :rolleyes: Kas liečia šių dienų kiną tai manęs nesudomino nei "bumer" , nei Dienos/nakties sargyba(jei gerai atsimenu pavadinimą), nei samiy ruskyi film ar keli kiti, kuriuos bandžiau žiūrėti, šių dienų Rusiškas kinas man atrodo sausas ir nevertas dėmesio - pateikiama daug, dažniausiai menkai susijusių įvykių, storyline dažnai būna prastas arba jo išvis nebūna, nepaaiškinama nei kas, nei kaip, nei kodėl vyksta - tik sankaupa kinematografijos, kreivai sulipdyta ir išspjauta vertinti publikai, nežinau, galbūt čia tik mano "bad luck" arba aš kažko ten nesuprantu, bet, bent jau tie filmai, kuriuos paminėjau man pasirodė būtent tokie.

#6 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2008-12-29, 21:20

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-12-29, 21:14, pasakė:

manau kalbi apie 9aja kuopa :) tikrai labai geras filmas.

Oi, šitą užmiršau :rolleyes: Nerealus filmukas, jaudinantis labai. Kas nematė, patariu pasižiūrėti :)

#7 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2008-12-30, 10:47

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-12-29, 19:15, pasakė:

Patiko beveik visos old-school komedijos, kurias teko matyt (Briliantovoja ruka, Shurik, Kavkazkaja Plennica, 12 stuljev, Degtindariai, Likimo ironija arba Po pirties ir t.t.), ir žinoma klasikinis siaubo filmas - Viy :rolleyes: Kas liečia šių dienų kiną tai manęs nesudomino nei "bumer" , nei Dienos/nakties sargyba(jei gerai atsimenu pavadinimą), nei samiy ruskyi film ar keli kiti, kuriuos bandžiau žiūrėti, šių dienų Rusiškas kinas man atrodo sausas ir nevertas dėmesio - pateikiama daug, dažniausiai menkai susijusių įvykių, storyline dažnai būna prastas arba jo išvis nebūna, nepaaiškinama nei kas, nei kaip, nei kodėl vyksta - tik sankaupa kinematografijos, kreivai sulipdyta ir išspjauta vertinti publikai, nežinau, galbūt čia tik mano "bad luck" arba aš kažko ten nesuprantu, bet, bent jau tie filmai, kuriuos paminėjau man pasirodė būtent tokie.
gerai, o tarkim paiimkim kaip tau Brolis 1/2 ?
Del Bumerio gal ir nesutikciau kad labai pavirsutiniskas filmas, bet Dienos/nakties sargyba as isviso neisikirtau ka ten man norima pasakyti. Ne visas siuolaikinis rusiskas kinas yra sausas, kad ir ta pati 9 rota, tikrai nepavadinciau sio filmo pavirsutinisku.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#8 Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

2008-12-30, 11:10

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-12-30, 10:47, pasakė:

gerai, o tarkim paiimkim kaip tau Brolis 1/2 ?
Del Bumerio gal ir nesutikciau kad labai pavirsutiniskas filmas, bet Dienos/nakties sargyba as isviso neisikirtau ka ten man norima pasakyti. Ne visas siuolaikinis rusiskas kinas yra sausas, kad ir ta pati 9 rota, tikrai nepavadinciau sio filmo pavirsutinisku.

Na, Brolio neteko normaliai matyti, kaip ir 9 rota, kaip minėjau, galbūt čia tik mano bad luck :rolleyes: Kadanors būtinai prieisiu ir prie šitų, dabar gi kinematografijos grafikas pas mane šiek tiek užimtas.

#9 koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2008-12-30, 12:13

Brat abu ziurejau po to ysimine Bumeriai aisku siaip smagus filmukai, Сестры ysimine, o po to ka zinau, labiausiai sunku su kalbos barjeru kaip ir ziurint kokius prancuziskus filmus, o tos senos "legendines" komedijos tai man nelimpa nei viena
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#10 emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0

2008-12-30, 17:35

Man tai rusiški nelabai kai nemoku rusiškai nors vieną įdomų lyg ir esu matęs.Bumeris ligtais ;)

Šį pranešimą redagavo -=dark-gb=-: 2008-12-30, 18:10

#11 fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0

2008-12-30, 18:28

Abu bumeriai, abu brat (ir dar žaidima žaidžiau) ir dar kelis esu matęs, dabar nepamenu pavadinimu.Bet su tuo aktorium kur mire, kur Brat vaidino.

#12 Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0

2008-12-30, 19:06

Ne į temą
9aja kuopa,Briliantovoja ruka, Shurik, Kavkazkaja Plennica, Bumer

#13 Everlast

Baltas diržas

• Naujokai
  • 64 Pranešimai:
0

2009-01-02, 00:25

Patinka Rusiskas kinas, tiek senas, tiek dabartinis. Is dabartiniu labai patiko Gruz 200, Kremen, Boj S Tenju 1-2, Kamennaja Bashka. Yra geru filmu.

Šį pranešimą redagavo Everlast: 2009-01-02, 00:25

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0