Peršokti prie turinio

NBA Diskusijos

Temoje atsakymų: 49

#1 Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 889 Pranešimai:
0

2008-11-21, 12:50

Kažkodėl neradau diskusijų temos apie NBA, todėl nusprendžiau pakurti.. ^_^

Jau vakar prasidėjo NBA All-Star 2009 balsavimai. Už kas balsavot? Vo mano mano balsai - http://www.ipix.lt/images/24390509.jpg

Nuotrauka

#2 Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1

2008-11-21, 13:45

Mano isrinkti:
WEST: D. Nowitzki, C. Anthony, T-Mac, Yao Ming ir C. Billups
EAST: K. Garnet, L. James, Big Z, R. Allen ir A. Iverson
Nuotrauka

#3 fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0

2008-11-21, 17:07

Uhh...NBA... Gyvenu tuo ;D

balsuot dar nebalsavau, bet tikiuos, kad pusbroliai susitiks ^_^

#4 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2008-11-22, 20:21

Siaip labai jau anksti balsavimas prasidejo. Zinoma noretusi isvysti lietuviu All-Star Weekende ;)

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#5 Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

2008-11-23, 21:46

Rodyti pranešimąsnypas, 2008-11-21, 13:45, pasakė:

Mano isrinkti:
WEST: D. Nowitzki, C. Anthony, T-Mac, Yao Ming ir C. Billups
EAST: K. Garnet, L. James, Big Z, R. Allen ir A. Iverson
baik tu kobe tikrai i penketa pateks

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

#6 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2008-11-23, 21:52

Rodyti pranešimąMauglis, 2008-11-23, 21:46, pasakė:

baik tu kobe tikrai i penketa pateks

Tai ką? Žmogus balsuoja už tuos, kurie jam patinka, o ne tuos kurie pateks.

#7 Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1

2008-11-23, 21:54

MANO isrinkti. Zinoma, kad jis pateks, bet as balsavau uz labiau megstamus...
Nuotrauka

#8 Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

2008-11-23, 22:54

Spoiler'is
tiesa pasakius as ir nedejau nors garantuotai pateks

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2008-11-23, 22:55

Nuotrauka

#9 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2008-11-26, 15:33

dar nebelasavau bet reiks prabalsuot.. seip as rinkciau ir rinksiu tuos kurie gali surengti grazu show.. charizmatiski zaidejai.. pas Gasoli, Ilgauska, Allen'a visiskai jos nematau.. grazu show rengia Shaq'as, Kobe, Kiddas, Nashas, Iversonas, T-Mac, CV, KG, James'as, Wade'as.. o ten Ilgauskas, Yao, Gay, Allen, Gasol, Nowitzki nesugeba padaryti tikro show ir juose nematau daug charizmos.. ;)

Nuotrauka

#10 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2008-12-14, 15:54

Ziauriai NBA domiuosi.. Ziuriu daugybe tiesioginiu rungtyniu , siunciu daug ir t.t.
As taip pat balsavau.. Bet uz ilga nebalsavau , kodel?1 nes jis negali padaryti show 2 jis dejo ant LT as dejau ant jo..

Ka manot apie toki gera cavs , lakers bei celtics zaidima? Lakers tai nestebina , bet kai as ju nemegstu , tai nepatinka man jie.. Celtics dar praeita sez gerai vare , si geriau atsarginai losia tai isvis kieta.. O cavs tai nustebino is dalies , bet big-z geriau losia + PG yra geras tai ir losia taip , tik gaila , kad sia nakt cavs pralaimejo.. Ir kad ir kaip butu keista , bronius lememom sekundem du kart dave lemema mest (H)

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-12-14, 17:28

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

#11 Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1

2009-04-27, 21:02

Kaip čia niekas nebepostina? :)

Anyway, kaip jums playoffai? Ką palaikot? Kas nustebino?
Nuotrauka

#12 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2009-04-27, 21:09

Stebina Rockets geras zaidimas be T-Mac. Taip pat maloniai stebina Dallas Mavericks beje juos ir palaikau, taip pat Nuggets ir Cavs. Taip pat Bullsai gerai tvarkos su Celtics. Na, o seip daugiausiai rungtyniu prireiks manau Philai - Orlandui.
Mano prognozes:

Lakers 4 - 1 Jazz

Blazers 2 - 4 Rockets

Spurs 1 - 4 Mavericks

Nuggets 4 - 1 Hornets

Nu su Cavs viskas ten jau aisku ;D 4-0

Hawks 4 - 3 Heat

Orlando 4 - 3 Phila

Bulls 4 - 2 Celtics

Nuotrauka

#13 Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
  • 146 Pranešimai:
0

2009-05-02, 21:35

Nu ka, sianakt 7-tos rungtynes, mano (turbut ne mano vieno) nuomone graziausios serijos finalinis match'as tarp Bulls ir Celtics :) Yra kas ziuresit? :)
Pats asmeniskai manau, kad laimes (ir tuo paciu palaikau) Celtics.. Laukiu puikaus zaidimo is R.Rondo :)

EDIT :

Spejimai

Cavs vs Heat/Hawks. - Renkuos Cavs 4 - 1 Heat
Magic vs Celtics/Bulls - Renkuos Magic 2 - 4 Celtics
Lakers vs Rockets - Renkuos Lakers 4 - 1 Rockets
Maverics vs Nuggets - Renkuos Maverics 2 - 4 Nuggets
Toliau
Cavs vs Celtics - Renkuos Cavs 4 - 2 Celtics
Lakers vs Nuggets - Renkuos 4 - 2 Nuggets (Nors nuojauta kuzda, kad Nuggets gali uzsiausti :) )
Ir
Cavs vs Nuggets - Cavs in 6 :)

Šį pranešimą redagavo Vysniuz: 2009-05-02, 21:39

#14 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2009-05-02, 22:29

Man patiktų, jei finalas būtų kaip ir eurolygoj t.y. su lietuviais abiejose barikadų pusėse :)
gaila, labai vėlai šiąnakt lošia Celtics - Bulls, tikrai norėčiau pažiūrėt. Kai pagalvoji, kad baigsis tik kokią šeštą ryto (jei apsieis su 1 pratęsimu :)) tai manau galiu ir nulūžti. Šiaip tikiu, kad šiemet Cavs laimės, bet nenurašau ir lakersų. Bostonas jei ir nugalės Bulius, čia ir baigsis jų pergalės, į Rytų finalą jie nemanau, kad pateks.

Nuotrauka

#15 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2009-05-02, 23:02

Ziuresiu turbut siandien septintas varzybas :) Atspejau visus vakaru rezultatus. Hawkai turbut ir laimes 4-3, o tikiuosi Bullsai laimes sianakt, taciau turbut Celtics laimes padedami namu sienoms. Zinoma noreciau Cavs ir Nuggets finalo, taciau nezinociau finale uz ka sirgti, o betkokiu atveju manau CAVS finale turesim tai reiskia labai gera finala, nes siuose PO manau, kad Lebrono niekas nesustabdys. Kai jaunesnis jis dar budavo tai uztekdavo sustabdyti ji, bet kaip pats Steve'as Smithas sake, kad ji prislopinti imanoma, bet sustabdyti NIEKAIP. Tai manau, kad ir nesustabdys jo niekas tad Cavsai sunkiai bus sulaikomi.

Nuotrauka

#16 Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
  • 146 Pranešimai:
0

2009-05-02, 23:45

Na, Celtics - Bulls tai manau Celtics paims, namai daro savo, patirtis irgi :) tai kazkodel kyla itarimas, kad gali dvizenklis skirtumas but.. Nors cia visko but gali ir aisku bus kazkas keisto kaip visada - kas galejo pamanyti, kad bus 7 pratesimai per 6 rungtynes :D Pas juos vidutiniskai per 1 rungtynes daugiau "Lead Changes" nei pas Hawks - Heat per visa serija iki siol :D Nuggets su tokiu zaidimu kaip dabar tai tikrai stipriai pasikandzioti pries Lakers gales :) Paziuresim kaip pries Mavs atrodys :) O kad Cavs finale - bent as beveik neabejoju :) Celtics manau pasieks finala, praeis pro Magic :)

#17 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2009-05-03, 12:55

Na aš esu Rockets fanas ir tikiuosi ,kad jie kaip nors sugebės iveikti Los Angelo Lakers :) Tačiau mastant mano galva realistiškai aš manau ,kad playoffai bus maždaug tokie:

Lakers-Rockets: 4-2
Denver-Dallas: 4-2

Cavaliers-Hawks or Heat(Abi mano manymu neturi šansu prieš Cavs) 4-0
Boston-Orlando:2-4

Conference finals mano manymu bus tokie:
Lakers-Denver: 4-2
Cavaliers-Orlando: 4-2

Na ir mano nuomone sulauksime finalo Lakers vs Cavaliers. Čia net nedrystu prognozuoti.

P.S: Šie playoffai man labai patinka :) Seniai bematėme tokias serijas kaip Bulls vs Celtics.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-05-03, 12:55

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

#18 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2009-05-03, 13:29

Grazios septintos buvo tarp bostono ir bullsu. Gaila, kad Bullsai taip gerai zaide ir iskrito. Kaip jau sakiau Celtics padejo namu sienos. Matesi, kad labiau atsipalaidave, kad pasitiki ir zinoma ta patirtis ju, taciau dziugiu, nes zinau, kad Celticsai tikrai toliau nezengs. Viena pergale pries Orlanda istrauks, maximum dvi, bet manau, kad gaus 4-1. Siandien Hawks ir Heat. Tikiuos Hawks laimes.

Nuotrauka

#19 Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
  • 146 Pranešimai:
0

2009-05-09, 23:05

Nu ka, ka manot kolkas apie playoff'us ? :D
Cavs eina galingai - visas 6 laimejo 2zenkliu skirtumu.. siuo metu laukiu Nuggets @ Mavs :D

BTW - Matet kaip Eddie House 3pt meto? :D 9/12 sioje serijoje ir is paskutiniu 17 pataike 14 :D

#20 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2009-05-14, 14:03

Nu ka laukia Boston vs Orlando ir Rockets vs Lakers. Kumščius laikysiu už atsiliekančiasias 2-3 rezultatu :( Orlando dėl to ,kad Boston kaškaip man niekada nebuvo prie širdies ,o Rockets mano mėgstamiausia komanda. Visgi manau pats labiausiai intriguojantis NBA Finalas būtų Lakers vs Cavaliers.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

#21 nt2

Baltas diržas

• Išbaninti
  • 110 Pranešimai:
0

2009-05-14, 21:07

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2009-05-14, 15:03, pasakė:

Visgi manau pats labiausiai intriguojantis NBA Finalas būtų Lakers vs Cavaliers.
Gali buti ir nuggets vs cavaliers, nes lakers labai jau banguotai losia

Šį pranešimą redagavo nt2: 2009-05-15, 19:17

#22 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2009-05-14, 22:47

Ne į temą

Rodyti pranešimąnt2, 2009-05-14, 22:07, pasakė:

Gali buti ir nuggets vs lakers, nes lakers labai jau banguotai losia
Tu bent žinai, kaip NBA vyksta play-off'ai? :(

Ne į temą
ok, tikiu, kad galėjai suklyst ir vietoj Cavs parašyt Lakers...

Nuotrauka

#23 nt2

Baltas diržas

• Išbaninti
  • 110 Pranešimai:
0

2009-05-15, 19:17

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-05-14, 23:47, pasakė:

Ne į temą

Tu bent žinai, kaip NBA vyksta play-off'ai? :?

Ne į temą
ok, tikiu, kad galėjai suklyst ir vietoj Cavs parašyt Lakers...
Ne į temą
suklydau :D

#24 Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

2009-05-19, 10:33

Ziurekit ka radau :D :D "Denverio "Nuggets" komandos vadovai, ko gero, nesitikėjo tokio sėkmingo krepšininkų žaidimo šiame sezone. Gegužės 25-ąją dieną "Pepsi Center" arenoje Denveryje numatyti net dveji renginiai. Kaip žinia, minėtą dieną "Nuggets" žais ketvirtąsias Vakarų konferencijos finalo serijos rungtynes su Los Andželo "Lakers" klubu. Tačiau tą pačią dieną numatytas dar vienas renginys – amerikietiškųjų imtynių šou.

Amerikietiškųjų imtynių organizacijos (WWE) atstovas Robertas Zimmermanas teigė, jog apie šį renginį "Pepsi Center" arenos valdytojai buvo informuoti dar praėjusiųjų metų rugpjūtį. Į renginį parduota virš 10 tūkstančių bilietų. Imtynių organizacija tikisi visiško bilietų išpardavimo iki renginio pradžios. Kol kas neaišku kaip bus sprendžiama ši dilema.

"Šiemet "Nuggets" klubas surinko galingą komandą ir jiems buvo prognozuojamos atkrintamosios varžybos. Panašu, kad komandos ir "Pepsi Center" arenos savininkas Stanas Kroenke neturėjo tiek daug pasitikėjimo savo komanda ir sutiko išnuomuoti arena kitam renginiui, kuris vyks vykstant atkrintamosioms varžyboms", - kalbėjo amerikietiškųjų imtynių federacijos vadovas Vince‘as McMahonas. "

Nuotrauka

#25 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2009-05-19, 15:37

Cia smagu ;D ziuresim kaip spres sia problema. Bet seip ishspresti ja vistek galima, kadangi JAV tokia salis, kur viename mieste yra bent gera sauja geru arenu. Ten ne Lietuva.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 8

narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0