Peršokti prie turinio

Neskubėk Gyventi

Temoje atsakymų: 20

#1 Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2

2008-10-21, 20:19

Na šis naujas serialas rodomas per LTV 20:00 val. Jis mane labai sudomino, nes ištikrųjų jame galima pastebėti daug panašumų į savo problemas/elgesį. Nemačiau pirmųjų serijų tačiau dabar stengiuosi žiūrėti, nes serialas man atrodo lengvai suprantamas ir ko nors mokantis gyvenime. Jaučiu, kad kaip ir kaikurios knygos pvz.: "Heroinas" tas serialas gali išmokyti kaip elgtis tokiose situacijose ar kaip spręsti tam tikras problemas. Gaila serialą su reklama rodo tik apie 25 min, o tai yra gana nedaug. Tačiau vistiek labai įdomu. Na o kokia jūsų nuomonė apie šį darbą? Aptarkime.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

#2 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2008-10-21, 20:38

vat vis noriu uzmest aky bet namo griztu per velai dazniausiai. Kaip supratau apie jaunimo gyvenima tas serialas ?:lol:
bet mano manymai filmai ir knygos niekada neismokys gyventi :|

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#3 Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1

2008-10-21, 20:40

seip dar kartoja po 16h kazkiek ar lygiai 16h si seriala... kartais pasiziuriu nes dazniausia nebuna ka veikt tai is pirmo zvilgnio geras serialas...
Nuotrauka

#4 Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2008-10-21, 20:42

Serialas visai neblogas, lyginant su kitais Skaisgirio darbais, sis net labai pavykes, aisku kartais ne viskas vaizduojama taip, kaip istiesu (ypac dialogai tarp mokiniu netikroviski, neretai truksta tokios "riebesnes" kalbos). Is ties retai kada pasiziuriu, bet galvoju, kad reiks dazniau :lol:

Gal kas galit atpasakot, kas vyko per siandienos serija, bo as ja praziopsojau (H)

#5 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2008-10-21, 21:53

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-10-21, 21:42, pasakė:

Serialas visai neblogas, lyginant su kitais Skaisgirio darbais, sis net labai pavykes, aisku kartais ne viskas vaizduojama taip, kaip istiesu (ypac dialogai tarp mokiniu netikroviski, neretai truksta tokios "riebesnes" kalbos). Is ties retai kada pasiziuriu, bet galvoju, kad reiks dazniau :lol:

Gal kas galit atpasakot, kas vyko per siandienos serija, bo as ja praziopsojau ;)

Šiaip čia negalima būtų tada tokiu laiku rodyti serialo su rebiesniais žodžiais, todėl tenka taip verstis..

O dėl serialo, tai dalykas,kuris man nepatinka - trukmė. 25 min, o kai mane amžinai tėvai šaukia, tai kur nubėgi ir baigias serialas.. Bet šiaip tai geras, nors pirmą kartą žiūrėjau šiandien (H)

#6 Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
  • 572 Pranešimai:
0

2008-10-21, 22:22

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-10-21, 21:42, pasakė:

Gal kas galit atpasakot, kas vyko per siandienos serija, bo as ja praziopsojau (H)

Siandien ta merga ir tas baxuras kur virs savaites atrdodo neejo i sule tai tipo juos aukletoja surado ir taip viskas susikloste, kad ju aukletoja su jais gyvens taip pat jie abu sugrizo i mokykla. Seria baigesi kada jie abu uzejo i savo buta ir pamate kazka sokiruojancio, bet aisq neparode ko.

P.S. Jei kas norit paziuret pirmasias serijas nes as pats nuo 5 pradejau ziuret tai eikit i http://www.supervide...7b283ec3dc32cca ten regis yra pirmutines serijos.

Šį pranešimą redagavo Impact: 2008-10-21, 22:26

#7 Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2

2008-10-22, 13:23

Rodyti pranešimąImpact, 2008-10-21, 23:22, pasakė:

P.S. Jei kas norit paziuret pirmasias serijas nes as pats nuo 5 pradejau ziuret tai eikit i http://www.supervide...7b283ec3dc32cca ten regis yra pirmutines serijos.

Šaunuolis Impact! Dėkui, dabar galėsiu suprast nuo ko ten prasidejo :lol:

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

#8 Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
  • 183 Pranešimai:
0

2008-10-22, 15:41

Na pažiūrėjau visas tris serijas, tai pasirodė, jog tai neblogas serialas, o juolab ten mano buvęs klasiokas vaidina, tai dėl to dar labiau patiko:) Na serialo "tema" yra mums tikrai aktuoli, tik keista buvo, jog kažkoks degradas su dredais stumdė ir skolą prašė atiduoti Tomo ir dar ten kažkokio, o jie nieko negalėjo padaryti, tikrai gan keista buvo, šiuo atveju scenarijus neatitiko tikrovės.

Šį pranešimą redagavo Laisvydas: 2008-10-22, 15:42

#9 koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2008-10-22, 17:12

linksmas visai serialas svarbu lietuvos kino pramone sukas ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#10 Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2

2008-12-27, 19:25

Na dabar dėl šito serialo gerai nors tiek, kad jis nesirutulioja panašiai kaip Nekviesta Meilė ir visokie kiti LT serialai. Beje tų serialų lietuviai jau per daug kuria mano nuomone. Nei jie įdomus, nei išskirtiniai kokie... Tas pats per tapatį. Dabar nevisas serijas pažiūriu, bet dažnai įsijungiu.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

#11 Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5

2008-12-27, 19:41

Na ,man serialas nelabai patinka. Is pradziu atrode idomus ,bet greit pabodo. Nepatinka prastoka vaidyba. Atrodo ,kad lietuviai tiesiog iskala tekstus ir dialogai labai netikroviski. Taip pat nepatinka ,kad taip jau reklamuoja ta maxima. Bet siaip ziuret galima ,kai reikia laika prastumt.

#12 Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19

2008-12-27, 20:42

Maciau kelias serijas, kazkokia depresuka, negi taip nesiseka kitiem zmonem? Nepatinka man serialai kurie rodo vien tik juoda juoda ir juoda. Na nebutu lietuvos televizijos, nebeprisimenu kada gera naujiena isgirdau per zinais <_<

Nuotrauka

#13 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2009-01-22, 20:49

Pradėjau žiūrėti reguliariai,todėl galiu daugiau parašyt. Patinka, nes tai yra lietuviška, tai yra maždaug apie mus. Deja, dialogai, kaip jau sakė Walleris, nelabai tikroviški; nevisi veikėjai tinka į devintokų vaidmenis; labai maža serialo trukmė; kartais nelabai tikroviška vaidyba; emocijų netikimas devintokams; tie meilės reikalai išreiškiami labai jau iškreiptai, kad ir šioje serijoje - apsikabino mergą ten kažkoks dvyliktokas, o ji: "Ką darai??" Nenaturaliai atrodo; situacija su alkoholiu irgi neteisingai rodoma (kai tas naujokas Laurynas pasiūlė išgert tam soliariumų berniukui,tai tas krč spiriojasi, nenori. Realiam gyvenime griebtų kaip vilkas alkanas. Beto nebūtų taip žiauriai nuo alkoholio tam Laurynui. Aišku čia nuo žmogaus priklauso, bet jei jau jį rodo kaip tokį neklaužadą ir dar devintoką, tai tikrai nebūtų visai kominis). Kad ir yra tokių va neatitikimų, bet vistiek smagu pažėt, įdomu ką suaugę mano apie mus, kaip jie į mūsų gyvenimą žiūri.

#14 domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

2009-01-22, 21:08

Perziurejau kelias serijas kazkada, ir manes tas serialas visai neuzkabino. Nemegstu nekokybisku serialu is kasdienisku zmoniu gyvenimo. As pats bendrauju paaugliais, vaikscioju i mokykla, gyvenu su tevais ir galu gale pats turiu tu problemu kartais. Koks man tolkas per tv ekrana ziureti i nieko neissiskiriancius nuo manes ir aplinkos zmones. Nera visiskai jokio idomaus siuzeto, tiktais paprastos gyvenimiskos situacijos kuriu ir taip pilna. Ir beto serialas yra nekokybiskas. Ne tai kad neatspindi nuobodzios tikroves, bet padaro ja dar nuobodesne pasiziurejus ta seriala. Mano isvada: serialas yra nevertas brangaus zmogaus laiko.

#15 Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
  • 183 Pranešimai:
0

2009-01-22, 21:44

Tas naujokas Laurynas mokosi mano mokykloje, dabar jis 11kl , įdomiausia tai, kad jo vaidmuo nelabai kuo skiriasi nuo jo tikrojo asmens...

#16 SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13

2009-02-23, 21:07

Na serijas is pradziu buvo tikrai itraukiantis, na o dabar varo y pievas :)

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

#17 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-03-06, 19:53

Man tai jau juokinga darosi is to serialo :? Tas vilius (ne as) tik su ta merga trainojas viena akimirka mieste kita jau pas ja prie duru :) Teisingai krypsta i pievas jau.. + Dubliuojasi su Earlu tad ziuriu pastaraji..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

#18 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2009-03-22, 14:24

Nesu mates nei vienos serijos. As galvojau cia kokia publicistine/dokumentine laida ar kazkas panasaus kaip emigrantai ;D tik dabar paskaites suzinojau cia taip. Gal reikes mestelti aki.

Nuotrauka

#19 SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13

2009-03-22, 14:29

Kad tas serijalas nussivaziavo visiskai :thumb: Pradzioj parodomi aktoriai kuriu tik 2-3 buna kiekvienoj serijoj kitu nematyti. Galima sakyti veiksmas vyksti tik apie Viliu ir Eligiju. Kiek esu girdejas tai greit turetu baigtis sitas serijalas.

Nuotrauka

And on a quiet night

#20 SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13

2009-03-24, 23:03

Na ka baigesi sitas serijalas. Siandien buvo parodyta paskutine serija (85). Pats serijalas patiko, nepraleidau ne 1 serijos. Na gal tik i pabaiga pradejo grybauti biski bet nieko. Bendras serijalo vaizdas mano akim neblogas kaip Lietuviu darbui.

Nuotrauka

And on a quiet night

#21 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-03-28, 14:50

Man praeita sav nebuvo laiko pazeti sita seriala galetum pasakyti kuo baigesi?
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0