Peršokti prie turinio

Euroleague 2008-09

Temoje atsakymų: 13

#1 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2008-10-20, 22:12

Taigi, šiandien prasidėjo naujas Eurolygos sezonas. Pradžiai grupės:

A
Maccabi Electra
Olympiacos
Unicaja
Cibona Zagreb
Le Mans
Air Avellino

B
Montepaschi Siena (4)
FC Barcelona (1)
Panathinaikos (2)
Zalgiris Kaunas (3)
Asseco Prokom (5)
SLUC Nancy (6)

C
Tau Ceramica (1)
Fenerbahce Ulker (3)
Virtus Roma (5)
Union Olimpija (4)
DKV Joventut (2)
Alba Berlin (6)

D
CSKA Moscow (1)
Partizan Igokea (4)
Real Madrid (2)
Efes Pilsen (3)
AJ Milano (5)
Panionios On Telecoms (6)

Skliausteliuose surašiau eilės tvarką pagal kurią, mano nuomone, susidėlios komandos po reguliaraus sezono. Žinau,kad esu labai didelis optimistas dėl Žalgirio trečios vietos, bet kažkada Sireika pasakė:"Kuo mums blogiau, tuo geriau sužaidžiam" tai tikiuosi,kad mes ir žaisim labai gerai :)

Šitoje temoje diskutuosime apie Eurolygos rungtynes, užkulsius ir tas niekada nelaukiamąsias traumas :) Kadangi esame lietuviai tai tikiuosi,kad jūs aktyviai stebėsite Eurolygą ir diskutuosite apie ją su kitais nMo nariais :)

Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-10-23, 18:18

#2 Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75

2008-10-20, 22:26

Negi tikrai manai,kad zalgiris aplenks Montepaschi? :) auksciau 4 vietos jiems niekaip neissokti,ir tai jei liks 4 jau gales buti patenkinti.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

#3 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2008-10-20, 22:30

Rodyti pranešimąDuncan, 2008-10-20, 23:26, pasakė:

Negi tikrai manai,kad zalgiris aplenks Montepaschi? :) auksciau 4 vietos jiems niekaip neissokti,ir tai jei liks 4 jau gales buti patenkinti.

Aš optimistas, beto tikiu,kad galime sužaisti gerai, o Siena nėra kažkokia neįveikiama komanda.

#4 Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75

2008-10-20, 22:35

Rodyti pranešimąSmS, 2008-10-20, 23:30, pasakė:

Aš optimistas, beto tikiu,kad galime sužaisti gerai, o Siena nėra kažkokia neįveikiama komanda.
Sienos sudetis tikrai stipri,jie zaidzia puiku zaidima jau keleta sezonu,praeitu metu final four dalyve,as apskritai laikau juos grupes favoritais,nes Barcelona ir Panathinaikos zaidzia nestabiliai.Vienu zodziu zalgiriui max 4 vieta,ne daugiau,nebent ivyktu kazkoks stebuklas...
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

#5 Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 493 Pranešimai:
13

2008-10-20, 22:53

Primaliai tu cia..Visu pirma sutinku su Duncan kad zalgiris aukciau 4 jie neisoks , o ir jei tai tesis ka matom dabar reikia ziuret kad ir lenkus jie iveiktu :) Siena 4 WTF??? Jie bus maziausiai 2 ir beveik tuo neabejoju...Paskui Roma 5??Tu matei siemet ju sudeti..As bijau kad Siena italijoj nuo ju negriutu...o jis matai Olimpija i 4 vieta stato :) Na o D grupej reikia tiketis stebuklo kad pasikartotu praeitu metu Partizano stebuklas , nes be pekoviciaus jie niekas :)

P.S Ulker'ris labai neblogai siandien atrode..Buvo kilus mintis kad jie gali net TAU nugalet :)

Šį pranešimą redagavo Crack: 2008-10-20, 22:54

#6 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2008-10-21, 06:41

Rodyti pranešimąSmS, 2008-10-20, 23:12, pasakė:

Skliausteliuose surašiau eilės tvarką pagal kurią,mano nuomone, susidėlios komandos po reguliaraus sezono.

MANO NUOMONĖ. Supratot? :)

#7 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2008-10-23, 11:16

Na o štai mano nuomonė :)

Maccabi Electra(2)
Olympiacos (1)
Unicaja(3)
Cibona Zagreb(4)
Le Mans(5)
Air Avellino(6)

B
Montepaschi Siena (2)
FC Barcelona (4)
Panathinaikos (1)
Zalgiris Kaunas (3)
Asseco Prokom (5)
SLUC Nancy (6)

Nežinau jeigu žalgiris išsikapstys iš krizės( o tam užtektu vieno laimeto matčo kad ir prieš montepashi...) nematau aš išvis labai nieko baisaus Žalgiris ne karta yra iškrėtes sencaciju ir neretai tai kodel gi nesutikt su SMS kad jis bus trečias juk tikriausiai prisimenate 2005-2006 kai žalgiris laaabai gerai žaidė grupėje...tačiau vėliau top 16 eilini syki sugribavo...

C
Tau Ceramica (1)
Fenerbahce Ulker (2)
Virtus Roma (5)
Union Olimpija (4)
DKV Joventut (3)
Alba Berlin (6)

D
CSKA Moscow (1)
Partizan Igokea (4)
Real Madrid (2)
Efes Pilsen (3)
AJ Milano (5)

Na tai štai gana panaši mano nuomonė kaip ir SMS

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

#8 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2008-11-09, 01:15

Maccabi Electra(4)
Olympiacos (1)
Unicaja (2)
Cibona Zagreb(3)
Le Mans(5)
Air Avellino(6)

B
Montepaschi Siena (2)
FC Barcelona (3)
Panathinaikos (1)
Zalgiris Kaunas (5)
Asseco Prokom (4)
SLUC Nancy (6)

Nors esu didelis Zalgirio fanas, taciau visi matome, kad kaunui nekaip sekasi. O dar tos traumos. Zinant, kad Deane'as, Varda atsigaus dar uz keliu savaiciu, o naujo zaidejo dar manau teks ilgai palaukti, taigi tik einant reguliariam sezonui i pabaiga zalgiris gal prades geriau losti, taciau manau gali buti jau per velu.

C
Tau Ceramica (1)
Fenerbahce Ulker (2)
Virtus Roma (4)
Union Olimpija (6)
DKV Joventut (3)
Alba Berlin (5)

D
CSKA Moscow (1)
Partizan Igokea (4)
Real Madrid (2)
Efes Pilsen (3)
AJ Milano (5)

Nuotrauka

#9 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2008-11-09, 20:16

Jei kam yra noro vesti Eurolygos totalizatoriu tai prasau PMinti mane :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#10 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2008-11-11, 14:34

totalizatorius atidarytas :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#11 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-01-19, 19:58

Istraukti Eurolygos Top 16 burtai!

Citata

E grupė: Vitorijos "Tau Ceramica", Pirėjo "Olympiacos", Milano "Armani Jeans", Sopoto "Asseco Prokom".

F grupė: Barselonos "Regal Barcelona", Madrido "Real", Tel Avivo "Maccabi", Berlyno ALBA.

G grupė: Malagos "Unicaja", Romos "Lottomatica", Atėnų "Panathinaikos", Belgrado "Partizan".

H grupė: Maskvos CSKA, Sienos "Montepaschi", Sambulo "Fenerbahce Ulker", Zagrebo "Cibona".

Sunkiausia bus išlikti ALBAI. 3 Europos grandai jų grupėje.. Net nežinau kurią čia grupę butų galima pavadinti mirtininkų.. Aš rinkčiau - F grupę.;]
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

#12 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-01-19, 20:00

Isrinktas naudingiausias pirmojo etapo zaidejas!

Citata

27 metų 195 cm ūgio slovėnas Sani Becirovičius tapo naudingiausiu Eurolygos reguliariojo sezono žaidėju, vidutiniškai rinkdamas 22 naudingumo balus.

S.Becirovičius padėjo Romos "Lottomatia" ekipai pasiekti Top-16 etapą, o per 9 rungtynes jis vidutiniškai pelnė 17,4 taško, atkovojo 3,8 ir perėmė 1,1 kamuolio bei atliko 4,1 rezultatyvaus perdavimo.

Geriausias rungtynes S.Becirovičius sužaidė aštuntajame ture su Liublianos "Olimpija" klubu, kai surinko 38 naudingumo balus. Lapkritį krepšininkas buvo pripažintas naudingiausiu Eurolygos žaidėju.

Antrąją vietą naudingiausių reguliaraus sezono žaidėjų sąraše užėmė Tel Avivo "Maccabi" komandos vidurio puolėjas 27 metų 211 cm ūgio D'oras Fischeris. Jis taip pat sužaidė 9 susitikimus ir vidutiniškai rinko 21,8 naudingumo balų.

Trečioje vietoje finišavo Vitorijos "Tau Ceramica" ekipos aukštaūgis 23 metų 211 cm ūgio Tiago Splitteris su 20,7 naudingumo vidurkiu.

Ka manote? Idomu kur musu Lavrinovicius ar kaukenas.. Siaip tikejausi , kad Rakocevicius pateks bent i Top 3 , ~20PPG rinkdavo , bet gal didelis klaidu skaicius neleido jam patekti..

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-01-19, 20:00

#13 domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

2009-01-24, 00:23

Citata

Isrinktas naudingiausias pirmojo etapo zaidejas!
Ka manote? Idomu kur musu Lavrinovicius ar kaukenas.. Siaip tikejausi , kad Rakocevicius pateks bent i Top 3 , ~20PPG rinkdavo , bet gal didelis klaidu skaicius neleido jam patekti..
Jie buvo ne isrinkti, o tik tokiais pripazinti. Ta prasme, niekas ju nerinko, nebuvo jokios komisijos kuri tikrintu ar tas tikrai buvo naudingesnis negu anas. Cia paprasciausia statistika, kuri remiasi vidutiniu naudingumo balu per rungtynes.
stai pilnas sarasas: http://www.euroleague.net/main/statistics/...l00_ddlTopics=1
woods beje 5 vietoje

#14 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-01-31, 13:35

Pirmasis Top-16 ratas jau praejo , kaip ji vertinate? Viskas ivyko kaip mazdaug ir tikejausi , tik norejau , kad Partizanas laimetu , bet deja jie gerai lose tik tris kelinius..

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0