Parodomas NME logotipas ir vaizdas neiprastai zverisku greiciu yra perjungiamas i Heat-ZONE. Dazniausiai ten aidi fejerverkai, sokineja fanai, taciau si karta kiek kitaip. Transliacijai prasidejus prie entrance rampos vyksta kova.
Spoiler'is
Sekantis veiksmas
BUM!
Sekantis veiksmas
Adolfo Germano galva trenkiasi i komentatoriu stala!
Sekantis veiksmas
Germanas svyruoja
Sekantis veiksmas
Michael The Maniac Alvarez paima jam uz zandu ir...
Sekantis veiksmas
Jawbreaker!
Sekantis veiksmas
Adolfas tuoj nugrius
Sekantis veiksmas
Superkick! Adolfas jau nuverstas.
Sekantis veiksmas
Is entrance rampos ateina Xnitro, su savim atsivesdamas Giunteri Tishe
Sekantis veiksmas
Uz jo eina Crack Hamilton su Gerdu Shlangstaigeriu
Sekantis veiksmas
Cracky savo auka Gerda perduoda Xnitroui.
Sekantis veiksmas
Cracky eina issitraukti stalo
Sekantis veiksmas
O Xnitro paima Giunteri su Gerdu ir sudauzia ju galvas viena i kita!
Sekantis veiksmas
Crack issitraukia stala ir ji pastato
Sekantis veiksmas
Visi 3 NMU nariai suima visus 3 Nacius
Sekantis veiksmas
Jie juos pakelia! Atrodo, isvysime triguba Powerbomb ant stalo!
Sekantis veiksmas
Adolfas issivaduoja!
Sekantis veiksmas
low-blow Maniacui!
Sekantis veiksmas
Adolfas bega kuo toliau nuo stalu
Sekantis veiksmas
Maniac jo vytis nebando
Sekantis veiksmas
Savo biciuliams jis tik pasako jau galit
Sekantis veiksmas
HOLY SHIT!!
Sekantis veiksmas
Double Powerbomb ant vieno stalo!!!
Sekantis veiksmas
Adolfas Germanas apimtas siaubo ispucia akis ir deda i kojas
Sekantis veiksmas
Arenoje pradeda skambeti Element Eighty - Broken promises
Sekantis veiksmas
Fanai dziugauja, o patenkinti NMU nariai palieka arena
Sekantis veiksmas
Prie suzeistu Giunterio ir Gerdo pribega gydytojai
Sekantis veiksmas
Jie padeda Arijams atsistoti ir palydi juos is Heat-ZONE
Sekantis veiksmas
Na o stai dabar skamba Bullet For My Valentine Hit The Floor
Sekantis veiksmas
Parodomas Heat pristatomasis klipukas
Sekantis veiksmas
Vaizdas perjungiamas i Heat-ZONE
Sekantis veiksmas
O ten vis dar po Naciu destrukcijos ekstazeje esantys fanai i fejerverkus reaguoja neiprastai ramiai
Sekantis veiksmas
Galime pradeti planuotaja Heat programa!
Six-Man Tag Team Night Of Revenge Preview match #1
Jason Clue & The Rosyz Brotherz vs. Unknown Hardcore & Sick Extreme (w/Kyo)
Spoiler'is
Dingsta šviesos. Suskamba Muse - Map Of The Problematique. Arena mirksi juoda, balta, raudona šviesomis. Į areną greitu žingsniu įeina Jason Clue. Jis sustoja po titantronu. Nueina į dešinę pakylos pusę. Pritupa parodo "Just bring it". Po to nueina į kitą ir patauntina. Tada nueina nuo pakylos link ringo. Sustoja. Atsitupa ir iškelia rankas į viršų. Fejerverkai. Atsistoja, nusiplėšia marškinius ir užlipa laiptais ant ringo krašto. Peršoka trečią virvę, užlipa ant turnbuckle ir patauntina. Nueina ant kito ir dar kartą patauntina. Nulipęs vietoje pašokinėja.
Pradeda skambėti daina Toro Bravo Futbolas, ekranuose matosi kaip kaunasi Tody ir Rosy, o netrukus The Rosy Brotherz įbėga į areną. Jie patauntina, sumuša rankom su fanais taunto būdu ir įlipa į ringą. Įlipę padaro tauntą ir per pirmą suplojimą iš ringo kampų pažyra šiek tiek konfeti,o per antrą visas pliūpsnis. Visa salė tauntina kartu su The Rosyz Brotherz. Broliai surimtėja ir laukia savo varžovų.
Pasigirsta Faith No More - Midlife Crisis,pasiriodo Mister Hardcore ir The Unknown,abu kovotojai eina link ringo, praejus puse kelio pradeda groti Linkin Park - Somewhere I Belong. Abu kovotojai uzsoka ant ringo. Ilipa i ringa abu tauntina.
Sprogsta Fejewerkai užgroja Alter Bridge - Metalingus i ringa ižengia S-K-E nariai šie lėtai eina i arena galiausiai jie ringe sproksta fejewerkai jie šoka ant turnbuckle ir rodo savo marškinelius ir užraša ant ju(S-K-E FAN 4_Life)...Nušoke nuo turnbukle atsisuka ir piktai pažiuri i savo varžovus...Jie dar karta tauntina ir siunčia oro bučinius.Kyo islipa is ringo ,ir atsistoja salia jo kadangi jis newerestlins.Abieju komadu wretsliariai aiskinasi kuris is ju eis pirmas wretlenti.Vienoje ringo puseje lieka stoveti ringe tik California Rose,kitoje ringo puseje Sick Extreme.
Pradeda skambėti daina Toro Bravo Futbolas, ekranuose matosi kaip kaunasi Tody ir Rosy, o netrukus The Rosy Brotherz įbėga į areną. Jie patauntina, sumuša rankom su fanais taunto būdu ir įlipa į ringą. Įlipę padaro tauntą ir per pirmą suplojimą iš ringo kampų pažyra šiek tiek konfeti,o per antrą visas pliūpsnis. Visa salė tauntina kartu su The Rosyz Brotherz. Broliai surimtėja ir laukia savo varžovų.
Pasigirsta Faith No More - Midlife Crisis,pasiriodo Mister Hardcore ir The Unknown,abu kovotojai eina link ringo, praejus puse kelio pradeda groti Linkin Park - Somewhere I Belong. Abu kovotojai uzsoka ant ringo. Ilipa i ringa abu tauntina.
Sprogsta Fejewerkai užgroja Alter Bridge - Metalingus i ringa ižengia S-K-E nariai šie lėtai eina i arena galiausiai jie ringe sproksta fejewerkai jie šoka ant turnbuckle ir rodo savo marškinelius ir užraša ant ju(S-K-E FAN 4_Life)...Nušoke nuo turnbukle atsisuka ir piktai pažiuri i savo varžovus...Jie dar karta tauntina ir siunčia oro bučinius.Kyo islipa is ringo ,ir atsistoja salia jo kadangi jis newerestlins.Abieju komadu wretsliariai aiskinasi kuris is ju eis pirmas wretlenti.Vienoje ringo puseje lieka stoveti ringe tik California Rose,kitoje ringo puseje Sick Extreme.
Sekantis veiksmas
Ir stai suskamba gongas skelbiantis matcho pradzia
Sekantis veiksmas
Sick Extreme nieko nelaukdamas pradeda trankyti chopais California Rose
Sekantis veiksmas
California Rose krutine paraudonoja po chopu
Sekantis veiksmas
Tada Sick Extreme isbegeja
Sekantis veiksmas
ir nori atlikti dropkick
Sekantis veiksmas
bet Rose pasitraukia i sona
Sekantis veiksmas
ir S-E krenta ant ringo grindinio
Sekantis veiksmas
Rose pamates tai skuba prie savo priesininko
Sekantis veiksmas
ir atlieka jam Bostono Craba.S-E bando kaip nors pasiekti ringo virves
Sekantis veiksmas
bet jos yra per toli
Sekantis veiksmas
Unknown ir Misteris Hardcore su Kyo aiskinasi ka daryti sioje siutuocijoje
Sekantis veiksmas
galiausiai saliaringo stovinciam Kyo jie liepia nukreipti teisejo demesi
Sekantis veiksmas
Kyo ilipa i ringa
Sekantis veiksmas
ir pradeda kazka kalbeti teisejui
Sekantis veiksmas
ir kol teisejas nemato
Sekantis veiksmas
abu Misteris Hardcore,bei Unknown perlipa ringo virves
Sekantis veiksmas
ir spiria i veida California Rose
Sekantis veiksmas
ir lauzimas baigesi
Sekantis veiksmas
aisku to nebuvo galima daryti,bet teisejas to nemate,nes jo demes nukreipe Kyo
Sekantis veiksmas
Jason Clue bei Tody Rose ieina i ringa
Sekantis veiksmas
ir abu isibegeje nuo ringo virviu
Sekantis veiksmas
ir atlieka Unknown Hardcore komandai clothsline ir jie skrenda is ringo
Sekantis veiksmas
Tada Jasonas bei , Tody uzlipa ant turnbuckle
Sekantis veiksmas
ir abu nuo ju soka i uzringo esancius Unknow ir Mistery Hardcore,cross body pozicijoje
Sekantis veiksmas
Dabar jau keturi kunai guli uzringyje
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu S-E bei, California Rose apsikeitineja smugiais i veida
Sekantis veiksmas
kol Extreme tai pabosta,ir jis spiria i pilva California Rose
Sekantis veiksmas
ir atlieka DDT
Sekantis veiksmas
Veiksmas pavyksta
Sekantis veiksmas
po veiksmo California Rose laikosi sau uz galvos
Sekantis veiksmas
Unknown ir Misteris Hardcore abu iskise rankas ,ir laukia tago
Sekantis veiksmas
S-E tagina Unknown
Sekantis veiksmas
Sis pakelia California Rose
Sekantis veiksmas
ir atlieka jam necbraker
Sekantis veiksmas
Rose ratosi is skausmo
Sekantis veiksmas
Unknown uzlipa ant turnbuckle
Sekantis veiksmas
soka ir daro legdrop
Sekantis veiksmas
bet Rose paciu metu pasitraukia,ir Unknown savo sedyne suzino ringo kietuma
Sekantis veiksmas
ir tai isnaudodamas ,Rose tagina Jasona
Sekantis veiksmas
Sis ,net neieina i ringa
Sekantis veiksmas
o iskarto lipa ant turnbuckle
Sekantis veiksmas
ir daro Moonsault
Sekantis veiksmas
ir jis pataiko tiesiai ant Unknown
Sekantis veiksmas
ir daro pina:
Sekantis veiksmas
1,
Sekantis veiksmas
2,
Sekantis veiksmas
NERA!
Sekantis veiksmas
Jasonas negaledamas tuo patiketi is pykcio savo varzova apspardo
Sekantis veiksmas
teisejas nutraukia ji
Sekantis veiksmas
ir perspeja,jog taip nedarytu,nes kitaip bus DQ
Sekantis veiksmas
Clue tagina Tody Rose
Sekantis veiksmas
sis pakelia Unknown
Sekantis veiksmas
bet Unknown nespejus nieko doro padaryti Rose
Sekantis veiksmas
jam daro low blow
Sekantis veiksmas
visa sale boonina Unknown
Sekantis veiksmas
Unknown tagina Misteri Hardcore
Sekantis veiksmas
sis isibegejja ir bando atlikti clothsiline Tody kuris dar nevisai atsigaves po smugio i seimos brangakmenius
Sekantis veiksmas
Bet jisai pasilenkia
Sekantis veiksmas
ir daro face buster
Sekantis veiksmas
Hardcoro veidas po sio veiksmo panasus,kaip i zmogu is grozio fabriko
Sekantis veiksmas
Tody lipa ant turnbuckle
Sekantis veiksmas
ir soka nuo ju
Sekantis veiksmas
bet Hardcoras ji pagauna ore
Sekantis veiksmas
ir atlieka spine buster
Sekantis veiksmas
ir atlieka pin
Sekantis veiksmas
ir uzkelia kojas ant ringo virves o to daryti negalma kai darai pina,bet teisejas to nemato ir skaiciuoja:
Sekantis veiksmas
1,
Sekantis veiksmas
2,
Sekantis veiksmas
3.
Sekantis veiksmas
Suskamba Gongas ,ir pasigirsta Linkin Park - Somewhere I Belong i ringa ieina Unknown ir S-E,bei Kyo,girdami Misteri Hardcora uz grazu chytinima.Tuo tarpu Jasonas Clue diskutuoja su teiseju del taisykliu pazeidimu ,o California Rose pakelia savo pininta komandos drauga.Paskutiniai Jasono Cle Zodziai teisejui yra :
-PASHOL N.X TI STARAI KAZIOL -taigi galime suprasti jog matcho laimetojai nesikeicia.Jasona Clue ramina abu Rosai.Sio matcho chyteriai preina prie pralaimetoju ir is niekur nieko pradeda juos negailestingai dalzyti,turint omenyje ,jog ryt ppv.Talzymas nesustoja skaiciai 4 vs.3 cia tkrai daug ka reiskia,o svarbiausia teisejas leidzia sitam visam chaosui vykti.Ir didziausia staigmena pateikia teisejas kuris spiria i pasidiziavima Jasonui ,uz jo zodzius .Teisejas,Kyo,S-E,Unknown,Misteris Hardcore,iskelia pergalingai rankas i virsu,o sale juos palydi saldziais BOOOOOOO! Sie kovotojai palinki vieni kitiem sekmes per Night of Revenge ir vaizdas is arenos isjungiamas
-PASHOL N.X TI STARAI KAZIOL -taigi galime suprasti jog matcho laimetojai nesikeicia.Jasona Clue ramina abu Rosai.Sio matcho chyteriai preina prie pralaimetoju ir is niekur nieko pradeda juos negailestingai dalzyti,turint omenyje ,jog ryt ppv.Talzymas nesustoja skaiciai 4 vs.3 cia tkrai daug ka reiskia,o svarbiausia teisejas leidzia sitam visam chaosui vykti.Ir didziausia staigmena pateikia teisejas kuris spiria i pasidiziavima Jasonui ,uz jo zodzius .Teisejas,Kyo,S-E,Unknown,Misteris Hardcore,iskelia pergalingai rankas i virsu,o sale juos palydi saldziais BOOOOOOO! Sie kovotojai palinki vieni kitiem sekmes per Night of Revenge ir vaizdas is arenos isjungiamas
TV ekranuose kaip visada, kiekviena savaite pasirodo Susan Styles
Spoiler'is
- Labas, visiems NME ziurovams, ir vel su jumis Susan. Si karta noreciau pakalbinti buvusi ir gal but vel busimaji NME karaliu - Mr.F-5 - IMPALER! Sakyk, Imp'ai, siandien kovosi ne tik pries rytojaus varzova The Silencer, taciau ir pries nepazistamus oponentus - Refresh bei Scott Payne. Ka apie juos gali pasakyti?
- Negaliu teigti, kad juos labai gerai pažystu, tik tiek kiek jie yra priveikė per pastarąsias savaites NME. Refresh senas veikėjas ringe, nenaujokas, bet toli gražu nėra tiek "pasižymėjęs" nei Answer, priedo išdavikas. Gražiai paliko saviškį partnerį, Scott Payne ant ledo. Taigi reziumuojant apie Refresh, neskaitau jo labai didele grėsme mūsų komandai, bo žaibas dar trenks antrą kartą į tą pačią vietą ir jis pats prisidės prie savo komandos pralaimėjimo. Na, o Scott Payne, irgi neskaitau didele grėsme, bent kol nė karto nesusirėmęs esu asmeniškai su juo. Tie žmonės taikosi į NME IC titulą abu, aš į NME HW titulą, tai automatiškai reiškia, kad šiuo metu jie yra žemesniame lygyje nei mano, todėl dėl jų nerimo nejaučiu, tačiau budrumo prarasti irgi neketinu.
- O kaip gi tavo partneris Bottom? Tavo ilgalaikis praeities priesas, nors atrodo pries savaite pasirode, kad esate toje pacioje puseje? Ar praeities nesantaika tarp jusu dvieju yra jau praeitis?
- Supranti yra tokia sena patarlė, ar priežodis, kaip bepavadinsi taip - "mano priešo priešas yra mano draugas". Taip šautų į galvą eiliniam, kiek giliau nemąstančiam žmogui, kad aš jau esu Bottom pusėje. Viso labo čia reikia tik truputį perfrazuoti. Ne kieno pusėje aš esu, BET prieš kieno pusę aš esu. Taigi išėjo taip, kad šį kartą aš padėjau Bottom. Jeigu ten būtų buvęs kas nors kitas - viskas būtų įvykę kogero visiškai taip pat. Nebent tik tiek, kad "laimėtojui", kuriam patiekiau pergalę ant lėkštutės būčiau ir nuo savęs patiekęs F-5 ir palikęs gulėti ringe. Bet kadangi tai buvo Bottom, because we got history, aš jį tiesiog palikau ramybėje. Įdomu kodėl? Gi paprastai aš neatsisakau progos paskraidinti žmonių šen bei ten kai esu nuotaikoje ir kai turiu bent menkiausią pretekstą. Taigi, kai aš mačiau, kaip Bottom švariai ir nenusilstamai priešinosi Silencer'iui, vis pakeldavo pečius kai jau atrodo jis jų nebepakels, o kai Silencer cheat'ino iš pačių netikėčiausių situacijų, tai šįkart, pabrėžiu ŠĮKART, tiesiog nekilo rankos ką nors jam daryti. Mano galva Bottom jau buvo atkentėjęs per kovą šimtu procentų.
O kas liečia praeities nesantaiką ir t.t. tai jei atvirai aš su juo po paskutinės kovos nesu susidūręs niekur, jis eina savo keliais aš savo. Todėl į šį klausimą atsakyti galiu nebent tiek, kad bent iš savo pozicijos Bottom adresu aš esu visiškai neutralus. Tiesa noriu priminti, kad reikia labai nedaug, kad mano svarstyklės susvyruotų, jeigu suprantante ką noriu pasakyti.
- Ar siandienine kova tures itakos tavo ir Silencer rytojaus akistatai? Ir as motyvacijos uzteks kovoti siandien tik del pergales, kai rytoj kovosi dar ir del NME Sunkiasvoriu titulo?
- Manau įtakos pakankamai turėjo mūsų konfrontacija per preitą NME Heat, na o į šią kovą aš neisiu kaip užvestas. Neprotingai nerizikuosiu ir nestatysiu savęs į mano fizinei būklei galinčias pakenkti situacijas. Visgi svarbiausias showdown yra per PPV kuris yra čia pat! Taigi labiau konrentruojuosi aš į PPV, bet visko gali būti ir per HEAT, never say never in this business, visko būna visko bus. Taip pat stebėsiu ne tik savo oponentus, bet ir komandos narius. Nepasitikiu niekuom. Pažvelgus į Answer ir Silencer skirtumų nėra daug. Kas yra bent kiek įžvalgus iškart supras kaip toli potencialiai gali išsirutulioti įvykiai per HEAT.
- Ar neketini sau į pagalbą pasitelkti ir nešvarius būdus, kad titulas vėl būtų ant tavo pečių?
- Kaip žinai, Susan, aš vadovaujuosi tokia fraze - tikslas pateisina priemones. Todėl imsiuosi absoliučiai visų priemonių savo tikslui pasiekti, juolab, kad diržas primoje vietoje iš manęs buvo atimtas tikrai ne pačiu sąžiningiausiu būdu. Savaime aišku taip absurdiškai ir apgailėtinai nenusirisiu kaip Silencer - kuris lyg anglų seras su arbatos puodeliais mojuoja ir visus juokina. Yra ir subtilesnių tokio dydžio daiktų, kuriuos galima panaudoti kaip ginklą. Trumpai tariant, negarantuoju, kad savo pergalę pasieksiu vien rankomis ir kojomis, esant reikalui bus pasitelkti ir kitos priemonės.
- Labas, visiems NME ziurovams, ir vel su jumis Susan. Si karta noreciau pakalbinti buvusi ir gal but vel busimaji NME karaliu - Mr.F-5 - IMPALER! Sakyk, Imp'ai, siandien kovosi ne tik pries rytojaus varzova The Silencer, taciau ir pries nepazistamus oponentus - Refresh bei Scott Payne. Ka apie juos gali pasakyti?
- Negaliu teigti, kad juos labai gerai pažystu, tik tiek kiek jie yra priveikė per pastarąsias savaites NME. Refresh senas veikėjas ringe, nenaujokas, bet toli gražu nėra tiek "pasižymėjęs" nei Answer, priedo išdavikas. Gražiai paliko saviškį partnerį, Scott Payne ant ledo. Taigi reziumuojant apie Refresh, neskaitau jo labai didele grėsme mūsų komandai, bo žaibas dar trenks antrą kartą į tą pačią vietą ir jis pats prisidės prie savo komandos pralaimėjimo. Na, o Scott Payne, irgi neskaitau didele grėsme, bent kol nė karto nesusirėmęs esu asmeniškai su juo. Tie žmonės taikosi į NME IC titulą abu, aš į NME HW titulą, tai automatiškai reiškia, kad šiuo metu jie yra žemesniame lygyje nei mano, todėl dėl jų nerimo nejaučiu, tačiau budrumo prarasti irgi neketinu.
- O kaip gi tavo partneris Bottom? Tavo ilgalaikis praeities priesas, nors atrodo pries savaite pasirode, kad esate toje pacioje puseje? Ar praeities nesantaika tarp jusu dvieju yra jau praeitis?
- Supranti yra tokia sena patarlė, ar priežodis, kaip bepavadinsi taip - "mano priešo priešas yra mano draugas". Taip šautų į galvą eiliniam, kiek giliau nemąstančiam žmogui, kad aš jau esu Bottom pusėje. Viso labo čia reikia tik truputį perfrazuoti. Ne kieno pusėje aš esu, BET prieš kieno pusę aš esu. Taigi išėjo taip, kad šį kartą aš padėjau Bottom. Jeigu ten būtų buvęs kas nors kitas - viskas būtų įvykę kogero visiškai taip pat. Nebent tik tiek, kad "laimėtojui", kuriam patiekiau pergalę ant lėkštutės būčiau ir nuo savęs patiekęs F-5 ir palikęs gulėti ringe. Bet kadangi tai buvo Bottom, because we got history, aš jį tiesiog palikau ramybėje. Įdomu kodėl? Gi paprastai aš neatsisakau progos paskraidinti žmonių šen bei ten kai esu nuotaikoje ir kai turiu bent menkiausią pretekstą. Taigi, kai aš mačiau, kaip Bottom švariai ir nenusilstamai priešinosi Silencer'iui, vis pakeldavo pečius kai jau atrodo jis jų nebepakels, o kai Silencer cheat'ino iš pačių netikėčiausių situacijų, tai šįkart, pabrėžiu ŠĮKART, tiesiog nekilo rankos ką nors jam daryti. Mano galva Bottom jau buvo atkentėjęs per kovą šimtu procentų.
O kas liečia praeities nesantaiką ir t.t. tai jei atvirai aš su juo po paskutinės kovos nesu susidūręs niekur, jis eina savo keliais aš savo. Todėl į šį klausimą atsakyti galiu nebent tiek, kad bent iš savo pozicijos Bottom adresu aš esu visiškai neutralus. Tiesa noriu priminti, kad reikia labai nedaug, kad mano svarstyklės susvyruotų, jeigu suprantante ką noriu pasakyti.
- Ar siandienine kova tures itakos tavo ir Silencer rytojaus akistatai? Ir as motyvacijos uzteks kovoti siandien tik del pergales, kai rytoj kovosi dar ir del NME Sunkiasvoriu titulo?
- Manau įtakos pakankamai turėjo mūsų konfrontacija per preitą NME Heat, na o į šią kovą aš neisiu kaip užvestas. Neprotingai nerizikuosiu ir nestatysiu savęs į mano fizinei būklei galinčias pakenkti situacijas. Visgi svarbiausias showdown yra per PPV kuris yra čia pat! Taigi labiau konrentruojuosi aš į PPV, bet visko gali būti ir per HEAT, never say never in this business, visko būna visko bus. Taip pat stebėsiu ne tik savo oponentus, bet ir komandos narius. Nepasitikiu niekuom. Pažvelgus į Answer ir Silencer skirtumų nėra daug. Kas yra bent kiek įžvalgus iškart supras kaip toli potencialiai gali išsirutulioti įvykiai per HEAT.
- Ar neketini sau į pagalbą pasitelkti ir nešvarius būdus, kad titulas vėl būtų ant tavo pečių?
- Kaip žinai, Susan, aš vadovaujuosi tokia fraze - tikslas pateisina priemones. Todėl imsiuosi absoliučiai visų priemonių savo tikslui pasiekti, juolab, kad diržas primoje vietoje iš manęs buvo atimtas tikrai ne pačiu sąžiningiausiu būdu. Savaime aišku taip absurdiškai ir apgailėtinai nenusirisiu kaip Silencer - kuris lyg anglų seras su arbatos puodeliais mojuoja ir visus juokina. Yra ir subtilesnių tokio dydžio daiktų, kuriuos galima panaudoti kaip ginklą. Trumpai tariant, negarantuoju, kad savo pergalę pasieksiu vien rankomis ir kojomis, esant reikalui bus pasitelkti ir kitos priemonės.
Six-Man Tag Team Night Of Revenge Preview match #1
Impaler, Bottom & The Answer vs. The Silencer (w/St.Wallerio), Refresh & Scott Payne
Spoiler'is
Announceris Frederick Cooper pristato šios dienos mačą ir parodo, kad ant komentatorių stalo yra NME Intercontinental titulas.
Užgroja Papa Roach Alive ir pasirodo Refresh. Ramiai nueina link ringo ir įlipa į jį.
Skamba Metallica - Wherever I May Roam, prie titatrono pasipila dumai, ir pro juos isbega Scott Payne, jis su sypsena
paziuri i fanus, eidamas link ringo visiem duoda ranka, po to ilipes i ringa iskelia abi rankas, ir parodo i ziurovus.
Sviesos uzgesta, vienas sviestuvas apsviecia iseima i sale. Uzgroja Michael Jackson - Smooth Criminal ir matome kaip
pasirodo The Silencer ir St.Wallerio! Ant jo peties NME Heavyweight čempiono diržas. Jis letu zingsniu eina link ringo, be jokiu emociju.
Keli zmones ji palaika, o kiti ji nuboo'ina. Jis laiptukais uzlipa i ringa ir perlipes ringo virves atsistoja viduryje ringo.
Ir nulenkia galva. Muzika nutyla, sviestuvas isjungiamas. Pagaliau po keliu akimirku sviesos uzsidega, ir matome The Silencer
savim didziuodamasis iškelia diržą. Ironiskai nusisypso.Muzika nutyla, o The Silencer paprašo Fredericko Cooperio mikrofono.
- Palaiminkit mūsų varžovus. Visų pirma Bottom. Šiandien bus paskutinis mačas jo gyvenime būnant sveiku žmogumi. Ex-čempione,
prašyk Dievo pasigailėjimo. The Answer - tu buvai geras kovotojas, bet... BUVAI. Dabar čia mano karalystė ir aš esu čempionas.
Aš, o ne taip kaip tu pripratęs... Na, man jūs visiškai nerūpit. Impaler, tikiuosi šis mačas sukels tau problemų pasirodant
Night Of Revenge. Kai tu dėvėjai šį diržą kuris yra ant mano pečių aš tiesiog stebėjau jį. Bet dabar aš esu pagrindinis žmogus.
Ir tu stebėsi mano pergalę ne tik šiandien, bet ir rytoj. Kauno Sporto Halėje. Tai tu būsi žmogus kuris paliks areną nuleista galva.
Tu vėl prašysi remačo. Ir vėl būsi sutriuškintas. Na gerai... Mažiau kalbų daugiau darbų.
Uzgroja 2Pac - Changes. Arena visiskoje tamsoje. Niekas nieko nebemato. Staiga iseina svytintis angelas. Tai Answer.
Visiskai kitoks nuo savo senu laiku. Svieciantis visas baltai apsirenges. Baltas dzemperis. Baltos medziagines panasios i
pizama kelnes. Answer visas tiesiog svyti. Jam nereikia apsvietimo. Jis visas pats lyg apsvietimas. Lyg angelas nukrites is
dangaus. Answer uzlipa i ringa iskelia po viena rankos pirsta i dangu ir pats pakelia akis lyg ziuredamas i kazka kuris yra
auksciau musu...
Suskamba Marilyn Manson - Spade. Įeina Impaler - vienas, ramiai, susikaupęs, kiek žvalgydamasis į minią, lėtu žingsniu.
Užgroja Bloodhound Gang UHN TISS UHN
TISS UHN TISS Baby. Tik pradeda groti
muzika, visi titantronai ir šviestuvai pagal žodžius mirga juodai/baltai. Tik įėjęs į areną Bottom šiek tiek sustojęs
pasižvalgo po salę, giliai atsikvepia ir toliau nueina tvirtais žingsniais į ringą, kartais sumušdamas rankom su keliais
laimingaisiais fanais.
Announceris Frederick Cooper pristato šios dienos mačą ir parodo, kad ant komentatorių stalo yra NME Intercontinental titulas.
Užgroja Papa Roach Alive ir pasirodo Refresh. Ramiai nueina link ringo ir įlipa į jį.
Skamba Metallica - Wherever I May Roam, prie titatrono pasipila dumai, ir pro juos isbega Scott Payne, jis su sypsena
paziuri i fanus, eidamas link ringo visiem duoda ranka, po to ilipes i ringa iskelia abi rankas, ir parodo i ziurovus.
Sviesos uzgesta, vienas sviestuvas apsviecia iseima i sale. Uzgroja Michael Jackson - Smooth Criminal ir matome kaip
pasirodo The Silencer ir St.Wallerio! Ant jo peties NME Heavyweight čempiono diržas. Jis letu zingsniu eina link ringo, be jokiu emociju.
Keli zmones ji palaika, o kiti ji nuboo'ina. Jis laiptukais uzlipa i ringa ir perlipes ringo virves atsistoja viduryje ringo.
Ir nulenkia galva. Muzika nutyla, sviestuvas isjungiamas. Pagaliau po keliu akimirku sviesos uzsidega, ir matome The Silencer
savim didziuodamasis iškelia diržą. Ironiskai nusisypso.Muzika nutyla, o The Silencer paprašo Fredericko Cooperio mikrofono.
- Palaiminkit mūsų varžovus. Visų pirma Bottom. Šiandien bus paskutinis mačas jo gyvenime būnant sveiku žmogumi. Ex-čempione,
prašyk Dievo pasigailėjimo. The Answer - tu buvai geras kovotojas, bet... BUVAI. Dabar čia mano karalystė ir aš esu čempionas.
Aš, o ne taip kaip tu pripratęs... Na, man jūs visiškai nerūpit. Impaler, tikiuosi šis mačas sukels tau problemų pasirodant
Night Of Revenge. Kai tu dėvėjai šį diržą kuris yra ant mano pečių aš tiesiog stebėjau jį. Bet dabar aš esu pagrindinis žmogus.
Ir tu stebėsi mano pergalę ne tik šiandien, bet ir rytoj. Kauno Sporto Halėje. Tai tu būsi žmogus kuris paliks areną nuleista galva.
Tu vėl prašysi remačo. Ir vėl būsi sutriuškintas. Na gerai... Mažiau kalbų daugiau darbų.
Uzgroja 2Pac - Changes. Arena visiskoje tamsoje. Niekas nieko nebemato. Staiga iseina svytintis angelas. Tai Answer.
Visiskai kitoks nuo savo senu laiku. Svieciantis visas baltai apsirenges. Baltas dzemperis. Baltos medziagines panasios i
pizama kelnes. Answer visas tiesiog svyti. Jam nereikia apsvietimo. Jis visas pats lyg apsvietimas. Lyg angelas nukrites is
dangaus. Answer uzlipa i ringa iskelia po viena rankos pirsta i dangu ir pats pakelia akis lyg ziuredamas i kazka kuris yra
auksciau musu...
Suskamba Marilyn Manson - Spade. Įeina Impaler - vienas, ramiai, susikaupęs, kiek žvalgydamasis į minią, lėtu žingsniu.
Užgroja Bloodhound Gang UHN TISS UHN
TISS UHN TISS Baby. Tik pradeda groti
muzika, visi titantronai ir šviestuvai pagal žodžius mirga juodai/baltai. Tik įėjęs į areną Bottom šiek tiek sustojęs
pasižvalgo po salę, giliai atsikvepia ir toliau nueina tvirtais žingsniais į ringą, kartais sumušdamas rankom su keliais
laimingaisiais fanais.
Sekantis veiksmas
Pirmieji kovą pradeda Impaler ir Refresh.
Sekantis veiksmas
Jie susikimba.
Sekantis veiksmas
Refresh Impaleriui atlieka Head Lock.
Sekantis veiksmas
Impaler bando ištrūkti.
Sekantis veiksmas
Nepavyksta.
Sekantis veiksmas
Impaler priklaupia ant vieno kelio.
Sekantis veiksmas
Refresh stipriau spaudžia Impalerio kaklą.
Sekantis veiksmas
Impaler su alkune trinkteli į Refresh pilvą.
Sekantis veiksmas
Dar kartą.
Sekantis veiksmas
Impaler išsilaisvina.
Sekantis veiksmas
Mr.F5 atlieka Boot To Face.
Sekantis veiksmas
Bet Refresh pasilenkia ir Impaler koja užsikiabina už viršutinės virvės.
Sekantis veiksmas
Refresh atlieka Neckbreaker.
Sekantis veiksmas
Refresh pins.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
Kick Out.
Sekantis veiksmas
Refresh atlieka Boston Crab.
Sekantis veiksmas
Impaler ieško virvių.
Sekantis veiksmas
Refresh neišleidžia Impalerio.
Sekantis veiksmas
Impaler tiesia ranką link virvės.
Sekantis veiksmas
Bottom ir The Answer drąsina komandos draugą.
Sekantis veiksmas
Bottom ištiesia ranką.
Sekantis veiksmas
Bet Impaleriui ji per toli ir jis siekia virvės.
Sekantis veiksmas
30cm.
Sekantis veiksmas
20cm.
Sekantis veiksmas
Nepavyksta paliesti virvės.
Sekantis veiksmas
15cm.
Sekantis veiksmas
10cm.
Sekantis veiksmas
Ir vis dar šiek tiek trūksta.
Sekantis veiksmas
Bottom ir Scott Payne persimeta pora "gražių" žodelių.
Sekantis veiksmas
Bottom ir SP ringe.
Sekantis veiksmas
SP atlieka Clothesline ir Bottom lekia iš ringo.
Sekantis veiksmas
Teisėjas išvaro Scott Payne į savo ringo kampą už virvių.
Sekantis veiksmas
Refresh vis dar "krabina" Impalerį.
Sekantis veiksmas
Mr.F5 beveik siekia virves.
Sekantis veiksmas
Ropebreak!
Sekantis veiksmas
Refresh vis dar nepaleidžia varžovo.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
3...
Sekantis veiksmas
4...
Sekantis veiksmas
Refresh pagaliau paleidžia
Sekantis veiksmas
Refresh pakelia Impalerį ir Irish Whippina į tą turnbuckle prie kurio stovi SP ir The Silencer.
Sekantis veiksmas
Refresh laiko Impalerį ir pasikeičia su The Silencer.
Sekantis veiksmas
Silencer jau ringe ir trenkia Impaleriu į pilvą.
Sekantis veiksmas
Silencer atlieka DDT.
Sekantis veiksmas
Kunigas greitai pasikeičia su Scott Payne.
Sekantis veiksmas
Scott jau ringe.
Sekantis veiksmas
Spyris gulinčiam varžovui į plaučių sritį.
Sekantis veiksmas
Impaler guli, o Scott Payne lipa ant turnbuckle.
Sekantis veiksmas
Bottom ringe.
Sekantis veiksmas
SP atlieka Crossbody.
Sekantis veiksmas
Bet Impaler griūna, kad išvengtų atlekenčio Scotto.
Sekantis veiksmas
O Scott Crossbody veiksmu netyčia "nuneša" Bottomą.
Sekantis veiksmas
Scott atsistoja, apsisuka.
Sekantis veiksmas
Boot To Face.
Sekantis veiksmas
Impaler nutėškęs Scottą griūna.
Sekantis veiksmas
Scott stojasi.
Sekantis veiksmas
Bottom išrieda iš ringo.
Sekantis veiksmas
Impaler stojasi irgi.
Sekantis veiksmas
Scott taggina su Refreshu.
Sekantis veiksmas
Impaler eina link savo komandos pusės.
Sekantis veiksmas
Refresh atlieka Clothesline iš už nugaros.
Sekantis veiksmas
Bet Impaler pasilenkia.
Sekantis veiksmas
Mr.F5 pašoka ir taggina su The Answer.
Sekantis veiksmas
The Answer ringe.
Sekantis veiksmas
Answer Refreshui atlieka Clothesline.
Sekantis veiksmas
Scott Payne spiria Answeriui ir bando atlikti Powerbomb.
Sekantis veiksmas
Bet Answer nušoka nuo SP pečių.
Sekantis veiksmas
The Answer atlieka Snap Suplex.
Sekantis veiksmas
The Answer pakelia Scott Payne ir jį išmeta iš ringo.
Sekantis veiksmas
The Answer atsimuša nuo virvių ir kitas virves peršokęs Scottui atlieka Clothesline.
Sekantis veiksmas
YRA!
Sekantis veiksmas
SP ir The Answer guli šalia ringo.
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu ringe kyla brawlas - Impaler ir Bottom prieš Refresh.
Sekantis veiksmas
The Silencer tuo tarpu veiksmą stebi iš šono.
Sekantis veiksmas
Impaler ir Bottom Refreshui atlieka Double Suplex.
Sekantis veiksmas
Bottom atsistoja patauntina ir Clothesline atlieka Silenceriui kuris stovi už virvių.
Sekantis veiksmas
Bet Silencer pasilenkia ir atlieka Stun Gun.
Sekantis veiksmas
Bottom griūna, o Silencer jį ištraukia iš ringo.
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu Impaler iš ringo išmeta Refreshą, bet iškrenta ir pats.
Sekantis veiksmas
Silencer talžo Bottomą.
Sekantis veiksmas
Teisėjas skaičiuoja.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
Silencer apkvaitinęs Bottomą įstuma jį į ringą.
Sekantis veiksmas
Silencer įlipa ir pats.
Sekantis veiksmas
NME Sunkiasvorių čempionas atsistojusiam Bottomui atlieka Dropkick.
Sekantis veiksmas
Bottom krenta už ringo ribų.
Sekantis veiksmas
The Silencer peršoka virves ir užkrenta ant The Answer.
Sekantis veiksmas
Ringe St.Wallerio?
Sekantis veiksmas
Wallerio įsibėgėja, ir ant šešeriukės atlieka Plancha.
Sekantis veiksmas
Visi griūna lyg medkirčių nukirsti medeliai.
Sekantis veiksmas
Teisėjas skaičiuoja.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
3...
Sekantis veiksmas
4...
Sekantis veiksmas
Answer stojasi.
Sekantis veiksmas
5...
Sekantis veiksmas
6... Answer jau ringe.
Sekantis veiksmas
St.Wallerio Refreshą įstuma į ringą.
Sekantis veiksmas
Refresh ir The Answer pradeda daužytis.
Sekantis veiksmas
Jie apsikeičia smūgiais.
Sekantis veiksmas
Galų gale Refresh griūna.
Sekantis veiksmas
Bottom ir Impaler grįžta į savo ringo kampą.
Sekantis veiksmas
Tai padaro ir SP, ir The Silencer.
Sekantis veiksmas
The Answer pakelia Refreshą ir atlieka German Suplex.
Sekantis veiksmas
The Answer apspardo savo varžovą.
Sekantis veiksmas
The Answer pakelia varžovą, paima į Fireman's Carry poziciją.
Sekantis veiksmas
Answer prieina prie savo komandos turnbuckle ir Bottom pliaukšteli The Answeriui į krūtinę.
Sekantis veiksmas
Bottom lipa ant turnbuckle.
Sekantis veiksmas
The Answer Refreshui atlieka Samoan Drop ir dingsta iš ringo.
Sekantis veiksmas
O Bottom atlieka Elbow Drop.
Sekantis veiksmas
Bottom pins.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
Kick Out.
Sekantis veiksmas
Bottom pakelia varžovą.
Sekantis veiksmas
Bottom atlieka European Uppercut.
Sekantis veiksmas
Dar kartą.
Sekantis veiksmas
Ir tada Bottom atlieka Suplex.
Sekantis veiksmas
Refresh keliasi...
Sekantis veiksmas
...Scissors Kick by Bottom.
Sekantis veiksmas
Bottom pins.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
Kickout.
Sekantis veiksmas
Bottom atlieka Sharpshooter.
Sekantis veiksmas
Refresh siekia virvių.
Sekantis veiksmas
Trūksta kokio metro.
Sekantis veiksmas
Taigi Refresh situacija prasta.
Sekantis veiksmas
Refresh laikosi.
Sekantis veiksmas
Refresh rodo teisėjui, kad nepasiduos.
Sekantis veiksmas
Refresh negali pabėgti.
Sekantis veiksmas
Jam labai skauda.
Sekantis veiksmas
Refresh persiverčia ir ištrūksta.
Sekantis veiksmas
Refresh atsistoja.
Sekantis veiksmas
Bottom atlieka Rock Bottom.
Sekantis veiksmas
Bet Refresh pavyksta išsisukti nuo šio finisherio.
Sekantis veiksmas
Bet Bottom atlieka Clothesline.
Sekantis veiksmas
Refresh guli.
Sekantis veiksmas
Ir dar kartą atliekamas Sharpshooter.
Sekantis veiksmas
Bottom prieina prie savo komandos turnbuckle ir Impaler taggina su juo.
Sekantis veiksmas
Bet Bottom vistiek nepaleidžia Refresho, o Impaler lipa ant turnbuckel.
Sekantis veiksmas
Impaler ant Bottomo "Sharpsootinamo" Refresho atlieka Big Splash.
Sekantis veiksmas
Pagaliau Bottom paleidžia Refreshą ir palieka ringą.
Sekantis veiksmas
Impaler pakelia varžovą ir jį apdaužęs atlieka Head Lock.
Sekantis veiksmas
Refresh eilinį kartą patenka į gniaužtus.
Sekantis veiksmas
Impaler Head Locką konvertuoja į Spinebuster.
Sekantis veiksmas
Mr.F5 pins.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
Ropebreak.
Sekantis veiksmas
Mr.F5 pasikeičia su The Answer.
Sekantis veiksmas
The Answer palaukia kol Refresh atsistoja.
Sekantis veiksmas
Ir atlieka N-Giga Face.
Sekantis veiksmas
The Answer patauntina.
Sekantis veiksmas
Bottom įeina į ringą.
Sekantis veiksmas
The Answer užgriūna ant Refresho ir pinnina.
Sekantis veiksmas
Impaler ringe taip pat ir jis su Bottom saugo, kad varžovai nenutrauktų pino.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
St.Wallerio ištraukia Refreshą, bet per vėlu, nes teisėjas spėjo sumušti trečią kartą.
Sekantis veiksmas
Impaler ir The Silencer stovi ringe susirėmę kaktomis.
Sekantis veiksmas
St.Wallerio nusisukusiam Impaleriui kerta į galvą su NME Heavyweight diržu ir Impaler atsijungia.
Sekantis veiksmas
St.Wallerio ir The Silencer spardo Impalerį.
Sekantis veiksmas
Ringe ir Scott Paynne.
Sekantis veiksmas
Bottom St.Wallerio išmeta tiesiai ant Refresho.
Sekantis veiksmas
SP krenta iš ringo nuo Impalerio rankos.
Sekantis veiksmas
Ringe liko Impaler, The Silencer, Bottom ir The Answer.
Sekantis veiksmas
Impaler Clothesline'u iš ringo išmeta The Silencerį.
Sekantis veiksmas
Ir iššoka pats - tiesiai ant The Silencerio.
Sekantis veiksmas
Ringe liko tik Bottom ir The Answer.
Sekantis veiksmas
Jie susiremia kaktomis.
Sekantis veiksmas
Bottom ištiesia ranką.
Sekantis veiksmas
The Answer paspaudžia jo ranką.
Sekantis veiksmas
ROCK BOTTOM!!!
Sekantis veiksmas
Bottom parodo, kad diržas bus jo ir pirštu parodo ant komentatorių stalogulintį diržą.
Sekantis veiksmas
Bet ten nieko nėra!
Sekantis veiksmas
Bottom atsisuka.
Sekantis veiksmas
Refresh su Intercontinental diržu "užvažiavo" Bottomui ant galvos ir Bottom jau guli.
Sekantis veiksmas
Refresh iškelia diržą ir suskamba Papa Roach - Alive.
Sekantis veiksmas
Refresh patauntina ir palieka ringą.
Sekantis veiksmas
Rodomi abstulbe fanai
Sekantis veiksmas
Tai paskutinis vaizdas, kuri pamato TV ziurovai, isijunge Heat, jis baigesi
Sekantis veiksmas
...ir tik nereikia sakyti, koks jis trumpas buvo, visi supranta kodel Kelias i Zvaigzdes IV naujo sezono atidarymo tiesiogine transliacija ateme valanda eterio is NME!