Peršokti prie turinio

NME Heat

Temoje atsakymų: 21

#1 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2008-07-26, 00:40

Nuotrauka
Parodomas NME logotipas ir skambant show theme - Bullet For My Valentine - Hit The Floor, rodomas Heat pristatantis klipukas. Vaizdas perjungiamas i arena, kur aidint fejerverku show fanai sokineja is dziaugsmo. Let the Heat begin...on the HDTV!

NME Tag Team Championship qualifying match:
Naciai (w/Gerdas Shlangstaigeris) vs. Rojaus Matricos
The winning team goes to the Masters Of War, TLC match for the NME Tag Team gold

Spoiler'is
ekrane rodomas GM kabinetas
Spoiler'is

3-way NME Tag Team Championship qualifying Elimination match:
Crack'o'Mania vs. Sick-Kyo-Extreme vs. Xnitro & Impact
The winning team goes to the Masters Of War, TLC match for the NME Tag Team gold

Spoiler'is

Studijoje rodomi ant patogiu foteliu issidrebe Susan Styles ir cempionas Impaler
Spoiler'is

Ultimate Battle Royal for the NME Heavyweight titleshot at Masters Of War
Every active NME roster member is eligible

Spoiler'is

Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-07-26, 01:06

Nuotrauka

#2 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2008-07-26, 01:13

Tai va, Heat'ui skaityt turit visą šeštadienį, vakaro laukt (kaip anksčiau :D ) nereikės.
malonaus skaitymo, atsiprašau už klaidinimus dėl to kad bus tada ar tada :D
tikiuosi mano pirmas blynas nebus prisvilęs :D

Nuotrauka

#3 Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0

2008-07-26, 07:55

Lyncaz pirma pasakykit kodel Gerdas yra prie laimetoju ar jis nors viena kalba rase del Ultimate Battle Royal for the NME Heavyweight titleshot at Masters Of War ir prie ko jam cia sansas duotas.Cia tik parodo Kad bookeris neziurejo i kalbas, pavyzdziui as net nerasiau kalbos o buvau labai toli nuejas ,aisku man smagu bet.... kitu zmoniu atzvilgiu tai.....
mano nuomone turejo laimeti The Silencer,Scott Payne arba MJ.Ir zinok tokiu baijeriu net norisi palikti NME nes jau nesuprantu i ka jus cia atsizvelgiat ir tiesiog zemas lygis darosi.Heat - vidutinis,toks praitas sou atrodo tikrai geresnis buvo,bet kaip pirmas blynas tai normal :D
Lyncaz Sorry uz tokia nusiskundima bet tada kam rasyti kalbas man pasakyk?

#4 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2008-07-26, 08:01

Geras Heat, bet taip ir buvo kaip galvojau, kad The Silencer gavo sansa. Na jam dar reikia nugaleti Gerda... O tai nuliudino, kad Gerdas gaus sansa...

EDIT: zinau kodel cia Gerdas. Nes Rojaus Matricos nori revanco (visi zinome, kad Walleris priklauso joms) ir taip The Silencer atsigriebs. Dar del to, kad del jo jie neiskovojo Tag Titulo, nes Walleris isvare i Ispanija. Tai vat koks meslas gavosi.

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-07-26, 08:07

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#5 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2008-07-26, 08:35

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2008-07-26, 08:55, pasakė:

Lyncaz pirma pasakykit kodel Gerdas yra prie laimetoju ar jis nors viena kalba rase del Ultimate Battle Royal for the NME Heavyweight titleshot at Masters Of War ir prie ko jam cia sansas duotas.Cia tik parodo Kad bookeris neziurejo i kalbas, pavyzdziui as net nerasiau kalbos o buvau labai toli nuejas ,aisku man smagu bet.... kitu zmoniu atzvilgiu tai.....
mano nuomone turejo laimeti The Silencer,Scott Payne arba MJ.Ir zinok tokiu baijeriu net norisi palikti NME nes jau nesuprantu i ka jus cia atsizvelgiat ir tiesiog zemas lygis darosi.Heat - vidutinis,toks praitas sou atrodo tikrai geresnis buvo,bet kaip pirmas blynas tai normal :D

Visų pirma ko tu ant Lyncaz šoki? Tu esi įsitikinęs,kad jis kovą rašė? Aš manau,kad tokią svarbą dvikovą rašė pats Walleris, tai ant jo ir stumk, nors nemanau,kad išdrįsi :D Dėl tų laimėtojų. Visų pirma tai turėjau laimėti aš :D Juokauju, ištikrųjų dėl Silencer pilnai sutinku, žmogus stengiasi, rašo įdomias kalbas ir t.t. Bet MJ ir Scott Payne?? Kątik atėjo į NME,o jau title shot'as? Nejuokauk, gal jie ir yra geri kovotojai kitose e-federacijose, bet čia visi pradeda nuo 0,o jei ir ne,tai turi parodyti savo jėgą rašydami. MJ parašė vieną kartą, Scott nieko pats neparašė, gal kurnors atsakė...

Tai va, šiaip Lyncaz, gerai padirbėjai, regis jokio broko dar neradom, šiaip paskutinė kova tai interesting, tik ją ir skaičiau (kitur pažiurėjau laimėtojus, nes išvažiuoju šian, neturiu laiko visur čia mėtytis).. Neprisvilęs pirmas blynas, sakyčiau visai normalus, va jei uogienės uždėtume,tai pasaka būtų.. :D Taip ir toliau, gal vėliau tapsi lygiateisiu valdytoju su Walleriu :D

Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-07-26, 08:37

#6 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2008-07-26, 09:09

Pirma tu raunies pats nė velnio nieko nesuprazdamas.... Nu gerai tarkim laimetu visada per visa feuda geriausias kalbos savininkas... Tai mes ir taip matome kas geriau kalbas rašo tas ir laimės feuda ,bet tu paviždžiui ar esi mates kad žmogus feuda laimetu be jokiu gavimu i subine.... Lyncaz heat awesome visi segmentai... Backstage patiko turbut idėjai daug darbo :D

1 Matčas Naciai vs Rojaus Matricos. Man patiko buvo palaikyta intriga visa matča aš netgi maniau kad laimės Rojaus Matricos.

GM Kabinete... Geras Promo su Bottom ir tik išryškinams ju feudas.

2 Matčas. Awesome intriga buvo tokios pabaigos tikraii nesitikejau... Ir dar su ta šviesa tai išvis super!!!!!!!!!!! :D Margarita... Maniac nusigėrimas... :D :D :D

Interviu patiko labai išsamus...Musu mieloji Susan per ja duag ka sužinojome apie Implarer...Dekui Susan :D

3 Matčas: Na ir paskutinis Main Eventas tikra uogienė prie Blyno :D Aš buvau isitikines kad laimes MJ arba SP... Bet labai patiko ta intriga kai jie iškrito. Heat puikus.

10/10

Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-07-26, 09:10

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

#7 Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0

2008-07-26, 09:28

Jus sakot kad MJ ir Scott Payne neverti Maint Eventerio vardo :D ir jie naujokai todel jie negali gauti shoto iskart?Ir jiem reikia pradeti nuo nulio ? jus tikriausiai juokaujat? Jai ka jie jau senai pradejo nuo nulio o tokius kaip jus suvarytu per pora kalbu.Ir beto kam tada reikia kisti i Matcha Gerda jai ka galima padaryti uzuomena backtage ar kur nors kitur ir beto leisti kazka naujo wrestlerius lesiti laimeti arba Sembuvius laimeti kai MJ ,Scott Payne,The Silencer arba mane :D bet as nerasiau kalbu todel as nesiskaitau :D O galvoji as bijau Wallerio ka jis man padarys

#8 Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22

2008-07-26, 09:39

nors ir nedalvavau, tik apie save daug pasakiau man irgi heat patiko :D viskas tvarkoje, kaip sake blynas neprisviles, intriga yra, backstage promo su entertainmentu yra. ko daugiau noreti?? :D

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

#9 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2008-07-26, 09:48

aš nelabai mėgstu naudoti tokią frazę "čia ne mano kaltė", bet šį kartą turiu ją panaudot... šį kartą visas kovų baigtis jau buvo nusprendęs Walleris, man tereikėjo tai aprašyti... (ne viską, ačiū tiem kas padėjo)
Future Boyz, taiskylėse aiškiai parašyta - nekritikuoti bookerių darbo, tai būtų galima įžvelgti taisyklių pažeidimą. bet aš esu tarsi verslininkas ir laikausi nuomonės, kad klientas visada teisus :D užtai nepyksiu, praleisiu pro pirštus tavo kritiką. nesakau, kad į ją reaguosiu, nes manau mano sprendimas būtų teisingas. tuo galėsite įsitikinti kitą savaitę, kai VISŲ kovų baigtys priklausys nuo manęs. čia aš vėl suverčiu kaltę/kritiką Walleriui, nes ištikrųjų dėl kai kurių vietų aš pritariu jum, o ne jam... kas manot kad neskaitau kalbų - pažiūrėkit praeitos savaitės Heat dalį su Chain auksiniu užrašu (jis pats pakomentavo tą dalį)
dėl to kaip vyko Battle royal, vėl gi, pabaiga turėjo būti tokia, aš jos pakeisti neturėjau įgaliojimų, bet į įvykius iki tol aš stengiaus atsižvelgti. taip buvo žmonės kurie rašė kalbas, bet iškrito nuo vieno smūgio, bet pažiūrėkit kokios tos kalbos? "aš geriausias, aš tave išmesiu".
tai va, manau 'nusiploviau' rankas nuo to kas buvo ne taip, kitą savaitę prižadu kad tokių komentarų kaip šis nebus, arba bus be priežasties.

dar kitiem atsakau.
SMS rašė: Bet MJ ir Scott Payne?? Kątik atėjo į NME,o jau title shot'as?
ar aš kažką praleidau? kur jiem titleshot?
čia galiu pridurti kad NME yra ir mano pirmas E-fed, taigi aš nežinau nei vieno kuris yra kažką pasiekęs kitur, taigi vertinu dabartį, t.y. kalbas kurias parašė čia.
tai ačiū už VISUS komentarus, tikiuosi per diena jų bus daugiau, kas mano kad buvo nuvertintas, nepergyvenkit, nei viena kalba nenueina į 'archyvą', visos jos atsiliepia jūsų wrestlerio karjerai, teigiamai ar neigiamai - priklauso nuo kokybės :D

Nuotrauka

#10 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2008-07-26, 10:41

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2008-07-26, 09:44, pasakė:

kaip tai nieko neparasiau ? eik pasakaityk dar karta atidziai .

"Scott nieko pats neparašė, gal kurnors atsakė... "

Suprasta? :D

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-07-26, 10:48, pasakė:

dar kitiem atsakau.
SMS rašė: Bet MJ ir Scott Payne?? Kątik atėjo į NME,o jau title shot'as?
ar aš kažką praleidau? kur jiem titleshot?
čia galiu pridurti kad NME yra ir mano pirmas E-fed, taigi aš nežinau nei vieno kuris yra kažką pasiekęs kitur, taigi vertinu dabartį, t.y. kalbas kurias parašė čia.
tai ačiū už VISUS komentarus, tikiuosi per diena jų bus daugiau, kas mano kad buvo nuvertintas, nepergyvenkit, nei viena kalba nenueina į 'archyvą', visos jos atsiliepia jūsų wrestlerio karjerai, teigiamai ar neigiamai - priklauso nuo kokybės :D

:D :D Taigi aš atsakinėjau Future Boyz, kuris sakė,kad vienas iš jų galėjo laimėt :D

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2008-07-26, 10:28, pasakė:

Jus sakot kad MJ ir Scott Payne neverti Maint Eventerio vardo :D ir jie naujokai todel jie negali gauti shoto iskart?Ir jiem reikia pradeti nuo nulio ? jus tikriausiai juokaujat? Jai ka jie jau senai pradejo nuo nulio o tokius kaip jus suvarytu per pora kalbu.Ir beto kam tada reikia kisti i Matcha Gerda jai ka galima padaryti uzuomena backtage ar kur nors kitur ir beto leisti kazka naujo wrestlerius lesiti laimeti arba Sembuvius laimeti kai MJ ,Scott Payne,The Silencer arba mane :D bet as nerasiau kalbu todel as nesiskaitau :D O galvoji as bijau Wallerio ka jis man padarys

Taip neverti. Jie kątik atėjo ir jau į Maint Eventą? Tu kompoto vakar padauginai? :D Koks man skirtumas kas jie tokie kitose E-Federacijose, svarbu kas jie yra čia. O čia jie tokie patys naujokai kokie buvom mes ir kokie dar esame. Sakai suvartytų? Tai tegul varto, pažiūrėsim ką jie ten moka. Yra žmonių,kurie yra tikrai verti, kaip Silencer. Manau jis ir turėjo laimėt, bet Walleris labai nori pratęsti Nacių ir Matricų feudą.. Nu kaip jau šventasis Walleris pasakys, čia jau jo valia :D

#11 Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0

2008-07-26, 11:22

Ne į temą
Tai negalima ta naciu ir matricu feuda ikisti i Backtage o butina i battle royl ten galejo laimeti kad ir tu SmS bet tu kolkas sudas esi neisizeisk :D

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2008-07-26, 11:22

#12 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2008-07-26, 11:24

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2008-07-26, 12:22, pasakė:

Ne į temą
Tai negalima ta naciu ir matricu feuda ikisti i Backtage o butina i battle royl ten galejo laimeti kad ir tu SmS bet tu kolkas sudas esi neisizeisk :D

Neįsižeidžiu, nes tai žinau. Pirma kartą aš E-Federation kokiam kovoju,tai nieko keisto,kad dar ilgai nieko nepasieksiu :D

#13 Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0

2008-07-26, 12:07

Neblogas Heat. Visai geros kovos, skaityti buvo ganetinai idomu :D

As nevarau ant bookeriu ir t.t., bet noreciau siek tiek pasigincyti. Kazkoks zmogus sake, kad "naujokas", vos tik atejes i efed negali laimeti. Mano manymu, cia visiskas bullshit, jeigu zmogus gerai paraso kalbas, koks skirtumas ar jis naujokas ar ne. Dar kazkas sake, kad parasiau tik viena kalba, tai is tiesu buvo dvi kalbos del sitos kovos ir viena pristatomoji, bet aisku ne skaiciuje esme. :D
Kazkaip pasigedau as to laimetojo kalbu temoje kur visi rase, bet anyways. Girdejau, kad Walleris nusprende kas laimes... Man butu idomu suzinoti kada jis tiksliai isvyko? Nes jeigu jis isvyko pries kelias dienas, tai jis tikrai negalejo perskaityti visu kalbu.

Na cia viskas, dar karteli pasakysiu, neblogai aprasytos kovos. :D

Šį pranešimą redagavo Infest: 2008-07-26, 12:08

#14 Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0

2008-07-26, 15:18

Heatas geras, bet esme kad vel viskas +- nuspejama buvo, na bent man. Taip pat zhinojau, kad del man nezhinomu priezhaschiu, "mano kovotojas" (:D) bus vienas ish pirmu, kurie bus ishmesti, ir ka turime, jis buvo ishmestas netgi pirmas.. :D

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-07-26, 15:20

#15 Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
  • 572 Pranešimai:
0

2008-07-26, 15:53

Geras HEAT patiko visos kovos.

#16 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2008-07-27, 15:15

Rodyti pranešimąInfest, 2008-07-26, 13:07, pasakė:

Neblogas Heat. Visai geros kovos, skaityti buvo ganetinai idomu :D

As nevarau ant bookeriu ir t.t., bet noreciau siek tiek pasigincyti. Kazkoks zmogus sake, kad "naujokas", vos tik atejes i efed negali laimeti. Mano manymu, cia visiskas bullshit, jeigu zmogus gerai paraso kalbas, koks skirtumas ar jis naujokas ar ne. Dar kazkas sake, kad parasiau tik viena kalba, tai is tiesu buvo dvi kalbos del sitos kovos ir viena pristatomoji, bet aisku ne skaiciuje esme. :D
Kazkaip pasigedau as to laimetojo kalbu temoje kur visi rase, bet anyways. Girdejau, kad Walleris nusprende kas laimes... Man butu idomu suzinoti kada jis tiksliai isvyko? Nes jeigu jis isvyko pries kelias dienas, tai jis tikrai negalejo perskaityti visu kalbu.

Na cia viskas, dar karteli pasakysiu, neblogai aprasytos kovos. :D

Bet rimtai stogas jum pavažiavo?? Kur aš sakiau,kad NEGALI laimėti? Taip gali, bet gal netokioje svarbioje kovoje?? Supranti, yra daug kitų wrestlerių,kurie yra tikrai vertesni, kad ir tas pats Silencer. Beto tu aklas kaip reta. Pasigedai jo kalbų?? Jis parašė 4 kalbas toje temoje, turbūt daugiausiai iš visų!! Tai aišku Walleris nusprendė kas laimės, kas kitas?? Negi burtus traukė? Laukiu atsako, gražuoli :D

#17 Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0

2008-07-27, 19:25

Rodyti pranešimąSmS, 2008-07-27, 16:15, pasakė:

Bet rimtai stogas jum pavažiavo?? Kur aš sakiau,kad NEGALI laimėti? Taip gali, bet gal netokioje svarbioje kovoje?? Supranti, yra daug kitų wrestlerių,kurie yra tikrai vertesni, kad ir tas pats Silencer. Beto tu aklas kaip reta. Pasigedai jo kalbų?? Jis parašė 4 kalbas toje temoje, turbūt daugiausiai iš visų!! Tai aišku Walleris nusprendė kas laimės, kas kitas?? Negi burtus traukė? Laukiu atsako, gražuoli :)

Nemanau, kad matei mane, bet pasakysiu aciu uz paskutini zodi lol.

Citata

Bet MJ ir Scott Payne?? Kątik atėjo į NME,o jau title shot'as? Nejuokauk, gal jie ir yra geri kovotojai kitose e-federacijose, bet čia visi pradeda nuo 0,o jei ir ne,tai turi parodyti savo jėgą rašydami. MJ parašė vieną kartą, Scott nieko pats neparašė, gal kurnors atsakė...

Tiesiogiai taip ir nesakei, taciau aiskiai taip leidai man suprasti. Ir dabar katik aiskiai pasakei "gali laimeti, bet ne tokioje svarbioje kovoje" Koks skirtumas kokia ta kova, visada turima spresti pagal kalbas, nesvarbu ar naujokas ar ne. :D
Silencer kalbu nepasigedau ne biskio, nevadink manes aklu, as pasigedau gerdo ( naciu nario? ) kalbu.
Odel wallerio sprendimo kas laimes...Jo cia nera kiek, 3 dienas? Kaip suprantu jis isvyko pries spejant perskaityti visas kalbas, o tai laaabai netolerantiska. Nebent kazkas aiskiai zino, kad jis viska perskaite, tada puiku :D

As nenoriu nieko cia rpadeti, bet as issakiau savo nuomone ir jos laikausi. :D

Ir stogas niekam nepavaziavo, ir gavai atsaka. Visi tapo laimingi. Saunu.

#18 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2008-07-27, 19:43

Rodyti pranešimąInfest, 2008-07-27, 20:25, pasakė:

Nemanau, kad matei mane, bet pasakysiu aciu uz paskutini zodi lol.
Tiesiogiai taip ir nesakei, taciau aiskiai taip leidai man suprasti. Ir dabar katik aiskiai pasakei "gali laimeti, bet ne tokioje svarbioje kovoje" Koks skirtumas kokia ta kova, visada turima spresti pagal kalbas, nesvarbu ar naujokas ar ne. :)
Silencer kalbu nepasigedau ne biskio, nevadink manes aklu, as pasigedau gerdo ( naciu nario? ) kalbu.
Odel wallerio sprendimo kas laimes...Jo cia nera kiek, 3 dienas? Kaip suprantu jis isvyko pries spejant perskaityti visas kalbas, o tai laaabai netolerantiska. Nebent kazkas aiskiai zino, kad jis viska perskaite, tada puiku :D

As nenoriu nieko cia rpadeti, bet as issakiau savo nuomone ir jos laikausi. :D

Ir stogas niekam nepavaziavo, ir gavai atsaka. Visi tapo laimingi. Saunu.

Tai gerai,kad pagal kalbas turim spręst, bet jie TOTALŪS naujokai, jie nespėjo dar tiek prirašyt,kad nukonkuruotų,kad ir tą patį vokietuką.. Beto aš net negalvojau,kad jis dalyvaus turnyre, gal neįdėmiai perskaičiau, bet atrodė,kad tie,kurie jau dalyvaus Heat'e, nedalyvaus Battle Royal.. Gal ir jis taip galvojo..?

#19 Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0

2008-07-27, 21:38

Rodyti pranešimąSmS, 2008-07-27, 20:43, pasakė:

Tai gerai,kad pagal kalbas turim spręst, bet jie TOTALŪS naujokai, jie nespėjo dar tiek prirašyt,kad nukonkuruotų,kad ir tą patį vokietuką.. Beto aš net negalvojau,kad jis dalyvaus turnyre, gal neįdėmiai perskaičiau, bet atrodė,kad tie,kurie jau dalyvaus Heat'e, nedalyvaus Battle Royal.. Gal ir jis taip galvojo..?

Kaip jau sakiau man irgi keista, kad jis tapo vienu is laimetoju, bet isejo kaip isejo :)

#20 Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2

2008-07-28, 14:51

Apie Royal laimėtojus sutinku su SmS, įsivaizduokit WWE ateina koks Evan Bourne su papraščiausiu gimiku ir jis jau gauna title shotą į titulą. WT? Absurdas. MJ gal ir buvo geras kitose fedose, matau kad jo kalbos tikrai geros bet iškarto, tik atėjus į fed, gauti galimybę patekti į WH titulo kovą nu nežinau tada ką Walleris galvoja... O Lyncaz mldc, išgarsinsi The Chain ir nenusivilsi :D Užvažiavau daugybei kovotojų :D Respect's. Puiku, kad nors kokį įspūdingą epizodą atlikau kovoj, nors ir nelaimėjau bet tikrai buvau labai patenkintas savo pasirodymu, nesitikėjau taip ilgai išsilaikyti kovoje... :D

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

#21 Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12

2008-07-28, 19:22

Kaip ir patiko Heat. Ir matchai, ir užkulsiai. Įdomu, kad mane išbanino iš Heat'ų :D Battle Royal laimėtojas įdomus... SKaitydamas spėjau, kad laimės vienas iš "naujų senbuvių", tai Jamison ar Payne. Bet dar ne viskas, liko dar vienas Heat. Jame viskas paaiškės.
Nuotrauka

#22 Ariju rinktine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 87 Pranešimai:
0

2008-07-29, 11:34

Na ka kaip aklai vistai grudas, visiskai nesiruosem sitai kovai ir stai laimim. trys dirzia geriau nei vienas.
O del tag team, tai cia savaime aisku, kad kunigai pardavinedami indulgencijas, tikrai negali pusti pries naciu viesula. tegyvoja fiuleris!

Šį pranešimą redagavo Ariju rinktine: 2008-07-29, 11:40

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0