Parodomas NME logotipas, juodame fone. Po to, ekrane pasirodo Heat logotipas, suskamba Korn - Right Now, prasideda fejerverku show. Let the Heat begin!!! O ji prades NME debiutantai!
Triple Threat Match
The M vs. Skanker vs. Sick Extreme
Spoiler'is
Suskamba Sex Pistols - Anarchy In The UK. Salėje pasidaro tamsu staiga prededa prie entranco šviesti raudona šviesa sproginėti fejerverkai ir išeina Skanker su alaus skardine kairėj rankoj ir su pagaliu apviniotu viela kitoj rankoj.
Suskamba Iron Maiden - Run To The Hils. Prasideda pirmieji muzikos akordai ir kai pragrojama išeina The-M.Iki ringo Tik Eina. Įlipęs į ringą pradeda draskytis išksėsdamas rankas į viršų rodydamas nykščiais į šoną.
Linkin Park - Somwhere I Belong. Sick Extreme! Prieina prie ringo sukryžiuodamas rankas įlipa į ringą greitu judesiu ištiesia rankas ir išskėčia į šonus su vienu nykščiu parodo ant marškinėliu užrašą Sick o su kitu Extreme. Skamba gongas, kova prasideda!
Suskamba Sex Pistols - Anarchy In The UK. Salėje pasidaro tamsu staiga prededa prie entranco šviesti raudona šviesa sproginėti fejerverkai ir išeina Skanker su alaus skardine kairėj rankoj ir su pagaliu apviniotu viela kitoj rankoj.
Suskamba Iron Maiden - Run To The Hils. Prasideda pirmieji muzikos akordai ir kai pragrojama išeina The-M.Iki ringo Tik Eina. Įlipęs į ringą pradeda draskytis išksėsdamas rankas į viršų rodydamas nykščiais į šoną.
Linkin Park - Somwhere I Belong. Sick Extreme! Prieina prie ringo sukryžiuodamas rankas įlipa į ringą greitu judesiu ištiesia rankas ir išskėčia į šonus su vienu nykščiu parodo ant marškinėliu užrašą Sick o su kitu Extreme. Skamba gongas, kova prasideda!
Sekantis veiksmas
Visi jie apeina porą ratų.
Sekantis veiksmas
Skanker prieina prie Sick Extreme, nusišypso ir ištaria „Who‘s more extreme?“.
Sekantis veiksmas
Jie abu atsisuka į nieko nesuprantantį The M.
Sekantis veiksmas
Sick Extreme ir Skanker pamažu eina link The M.
Sekantis veiksmas
Big Foot! HC „išduria“ Sick Extremą.
Sekantis veiksmas
Bet The M greitai atlieka Diving Crossbody.
Sekantis veiksmas
The M atsistoja ir Sick Extreme‘ui atlieka Russian Leg Sweep...
Sekantis veiksmas
...bet Sick Extreme išvengia šio move ir atlieka Dropckick.
Sekantis veiksmas
The M atsimuša į turnbuckles, o S-E jam atlieka Spine Buster.
Sekantis veiksmas
Sick Extreme užlipa ant turnbuckle ir atlieka Flying Legdrop.
Sekantis veiksmas
Sick Exteme atlieka Irish Whip ir išmeta iš ringo The M, o The M krisdamas užgriūna ant Skanker.
Sekantis veiksmas
S-E pribėga prie virvių, paima jas rankomis, bei įsibėgėdamas peršoka.
Sekantis veiksmas
Visi trys guli.
Sekantis veiksmas
Teisėjas liepia kovotojams grįžti į ringą..
Sekantis veiksmas
Bet visi trys guli S-E keliasi.
Sekantis veiksmas
Kiti du vis dar be gyvybės ženklų.
Sekantis veiksmas
Skanker jau bando keltis.
Sekantis veiksmas
The M keliasi.
Sekantis veiksmas
S-E įlipa į ringą.
Sekantis veiksmas
Skanker ir The M jau ringe.
Sekantis veiksmas
Skanker stuma The M‘ą ir The M atsitrenkia į turnbuckles.
Sekantis veiksmas
Sick Extreme ant to pačio turnbuckle nepastebimai atlieka Whisper In The Wind.
Sekantis veiksmas
Bet Skanker pasitraukia, o The M staigiai atsigula, o S-E niekam nepataiko.
Sekantis veiksmas
The M greitai atsikelia ir Skankeriui atlieka Big Boot.
Sekantis veiksmas
The M pinnina Sick Extreme‘ą.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
Kickout.
Sekantis veiksmas
Skanker guli.
Sekantis veiksmas
The M pakelia Sick Extreme‘ą, atsimuša nuo virvių ir atlieka Diving Crossbody.
Sekantis veiksmas
Yra!
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
S-E kickoutina.
Sekantis veiksmas
The M pakelia varžovą ir atlieka Fisherman Suplex.
Sekantis veiksmas
The M pinnina...
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
White cup, shoulder up!
Sekantis veiksmas
The M pakelia varžovą ir atlieka Spin-Out Powerbomb.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
Rope break!
Sekantis veiksmas
The M nervuojasi,o tuo tarpu Skanker vis dar nesikelia.
Sekantis veiksmas
The M palieka ringą ir ištraukia stalą.
Sekantis veiksmas
Teisėjas liepia jį padėti, bet The M jį įsivelka į ringą.
Sekantis veiksmas
Teisėjas: Put that f***ing table back!
Sekantis veiksmas
The M taria: OK. Tuo tarpu Skanker stojasi.
Sekantis veiksmas
The M stalą išmeta per trečią virvę...
Sekantis veiksmas
...stalas pataiko į HC galvą.
Sekantis veiksmas
Stalas įskilo, o Skankeriui sužibėjo milijonai žvaigždžių ir 'smigo' jis žemyn..
Sekantis veiksmas
The M tauntina ir susidauzia rankom su fanais
Sekantis veiksmas
The M grizta i ringa.
Sekantis veiksmas
Taciau nepastebi, kad Sick Extreme jau seniai atsigaves ir uzlipes ant ringo kampo!
Sekantis veiksmas
The M atsisuka i ji, o S-E atsisuka i ziurovus ir...
Sekantis veiksmas
Whisper In The Wind!!!
Sekantis veiksmas
pin!
Sekantis veiksmas
1.......
Sekantis veiksmas
2........
Sekantis veiksmas
2.5........
Sekantis veiksmas
2.89......
Sekantis veiksmas
[b] 3! [./b]
Sekantis veiksmas
Pin-fall!
Sekantis veiksmas
Nugaletojo Sick Extreme garbei skamba LP – Somwhere I Belong.
Sekantis veiksmas
Fanai nespeja susigaudyti, kas atsitiko.
Sekantis veiksmas
Titantrone ir TV ekranuose rodomas Replay:
Sekantis veiksmas
Kol The M atėjo i ringa Sick Extreme užbėgo prieš jį ir užšokęs ant to turnbuckle atliko Whisper In The Wind – toliau tik formalumai.
Sekantis veiksmas
The M atsisėda ir pasukioja galvą „Ne, jam tai pavyko netyčia“.
Sekantis veiksmas
Sick Extreme tauntina.
Sekantis veiksmas
Jis užlipa ant turnbuckle, bei pirštu parodo į abu savo varžovus.
Sekantis veiksmas
Dar kartą rodomas Replay tik šį kart kitu kampu.
Sekantis veiksmas
The M pykdamas palieka ringą.
Sekantis veiksmas
Skanker guli.
Sekantis veiksmas
O patauntinęs S-E taip pat palieka ringą.
Ekrane pasirodo GM kabinetas, kuriame kalbasi GM su CoolMan
Spoiler'is
Marcus Ulivieri sako:
- Sveikas, sūneli, kas atsitiko?
- Sveiki, bose, norėjau jus pagirti, nusimato labai geras šou.
- Na taip, Tu teisus, šiandien mūsų laukia net du mačai dėl titulų ir prasideda turnyras dėl komandinių varžybų čempionų titulo. – Pasigiria Marcus Ulivieri.
- Taip pone, bet jūs padarėte mažytę klaidelę...
Ulivieri pertraukia CoolMan‘ą:
- Kaip drysti mane kritikuoti?!? Tikiuosi turi tam rimtą pagrindą?!? Net paraudonuoja iš pykčio GM...
Cool puola raminti: - Nurimkite, bose, aš nenorėjau Jūsų kritikuoti, Jūs esate nuostabus GM, Jūs pats geriausias!
-Na tai sakyk, kas negerai?
-Na matote, bose, dėl tarpžemyninio titulo šiandien kovoj Bottom ir Refresh...
-Taip, ir ką tu tuo nori pasakyt?
-Aš manau, kad jie neverti to titulo...
-Kodėl?
-To titulo esu vertas aš. Aš dėl jo turėčiau kovot... Jūs esate geriausias GM, o aš esu geriausiai čempionas. Ka apie tai manote, bose? – CoolMan siūlo savo kandidatūtą...
Marcus Ulivieri, pagalvoja ir atsako: -Gal Tu ir teisus, vaikeli, duosiu aš Tau galimybę laimėti tarpžemyninio čempiono diržą... Bet ne šiandien... Šiandien tu sužinosi savo varžovą kitą savaitę, ar tai bus Refresh, ar Bottom. O dabar, sūneli, eik atnešk man kavos...
- Sveikas, sūneli, kas atsitiko?
- Sveiki, bose, norėjau jus pagirti, nusimato labai geras šou.
- Na taip, Tu teisus, šiandien mūsų laukia net du mačai dėl titulų ir prasideda turnyras dėl komandinių varžybų čempionų titulo. – Pasigiria Marcus Ulivieri.
- Taip pone, bet jūs padarėte mažytę klaidelę...
Ulivieri pertraukia CoolMan‘ą:
- Kaip drysti mane kritikuoti?!? Tikiuosi turi tam rimtą pagrindą?!? Net paraudonuoja iš pykčio GM...
Cool puola raminti: - Nurimkite, bose, aš nenorėjau Jūsų kritikuoti, Jūs esate nuostabus GM, Jūs pats geriausias!
-Na tai sakyk, kas negerai?
-Na matote, bose, dėl tarpžemyninio titulo šiandien kovoj Bottom ir Refresh...
-Taip, ir ką tu tuo nori pasakyt?
-Aš manau, kad jie neverti to titulo...
-Kodėl?
-To titulo esu vertas aš. Aš dėl jo turėčiau kovot... Jūs esate geriausias GM, o aš esu geriausiai čempionas. Ka apie tai manote, bose? – CoolMan siūlo savo kandidatūtą...
Marcus Ulivieri, pagalvoja ir atsako: -Gal Tu ir teisus, vaikeli, duosiu aš Tau galimybę laimėti tarpžemyninio čempiono diržą... Bet ne šiandien... Šiandien tu sužinosi savo varžovą kitą savaitę, ar tai bus Refresh, ar Bottom. O dabar, sūneli, eik atnešk man kavos...
NME Tag Team Championship qualyfing match:
Rojaus Matricos vs. Innert Vision Farewell Association
Spoiler'is
Arenoje sviesos uzgesta, tamsu lyg tamsia nakty miske. Tik staiga is po entrance islenda vienas vyras su apsiaustu lyg venuolio, jis su zibintuveliais prie krutines apsviecia savo vaida. Is paskos iseina keturi vyrai, nesini karsta. Uzgroja daina Alter Bridge – Black Bird. Vis stovi ir laukia zenklo kada laikas judeti pirmyn. Staiga, pirmasis vyras prieina prie karsto, ir nuo zibintuvelio sviesos matosi, kad jo lupos juda. Jis pasiiema sventinta vandeni ir pradeda kalbeti poterius. Staiga, vienas sviestuvas apsviecia karsta, matosi kaip jis padeda kruteti, ir netrukus, karstas atsidaro. Ir pasirodo vyras su apsiaustu, jo veido nesimato. Jis su mikofonu rankoje islipa is karsto. Sviestuvas vel isjungiamas. Keturi vyrai ir karstas staiga dingsta, atsiranda trys kryziai, kuriuos nesa trys vyrai. Jie trys eina priekyje, kiti du, apsisviete zibintuveliais eina paskui juos. Vyras iskarsto palnekias galva pradeda kalbeti; „Telaimina Dievas . . . Ziurovus. Telaimina Dievas . . . Mirusiuosius...“ Staiga jis nutyla, trys kryziai su vyrais prasmenga ir ju nebera. Tie du vyrai palenkia galvas ilipa i ringa, ir vienas pratesia; „Ir Telaimina Dievas . . . Rojaus Matricas!! Woh! Abu vyrai nusiiema gaubtuvus nuo galvos, ir iskelia rankas i virsu, matome The Silencer ir St. Wallerio!
Pasigirsta Killswitch Engage - A Bid Farewell, areną užlieja balta spalva. Arenoje pasirodo
Prison ir Taker Under. Prison į bėga, bei įšliuožia į ringą, o tuo tarpu TaDer pamažu prieina prie ringo, užlipa laiptais, po to ant vieno iš turnbuckles. Prison atsistoja (atsisukęs į titantroną) iškelia rankas į viršų, parodo roko ženklą (!,,!,). Taker Under atsisuka į priešingą pusę ir pritupa. Pradeda veržtis fejerverkai, dūmai užlieja salę. Kai dūmai išsisklaido prie ringo stovi kopečios (kol dūmai apgaubia viską NME darbuotojai greitai įneša jas). TaDer parodo pirštu į jas.
Pasigirsta Killswitch Engage - A Bid Farewell, areną užlieja balta spalva. Arenoje pasirodo
Prison ir Taker Under. Prison į bėga, bei įšliuožia į ringą, o tuo tarpu TaDer pamažu prieina prie ringo, užlipa laiptais, po to ant vieno iš turnbuckles. Prison atsistoja (atsisukęs į titantroną) iškelia rankas į viršų, parodo roko ženklą (!,,!,). Taker Under atsisuka į priešingą pusę ir pritupa. Pradeda veržtis fejerverkai, dūmai užlieja salę. Kai dūmai išsisklaido prie ringo stovi kopečios (kol dūmai apgaubia viską NME darbuotojai greitai įneša jas). TaDer parodo pirštu į jas.
Sekantis veiksmas
ding ding ding – gongas skelbiantis kovos pradžią
Sekantis veiksmas
pirmieji į kovą stoja Prison ir Silencer
Sekantis veiksmas
Prison greit bėga link varžovo
Sekantis veiksmas
ir SPEAR…
Sekantis veiksmas
Silencer guli susiėmęs už pilvo
Sekantis veiksmas
tada Prison imasi boston crab’o
Sekantis veiksmas
bet Silencer lengvai pasiekia ringo virvę
Sekantis veiksmas
abu kovotojai atsistoja
Sekantis veiksmas
tada Silencer atlieka hook punch
Sekantis veiksmas
chop…
Sekantis veiksmas
ear slap…
Sekantis veiksmas
head butt, po jo Prison griūna…
Sekantis veiksmas
tada Silencer daro boston crab
Sekantis veiksmas
Prison negali pasiekti ringo virvių…
Sekantis veiksmas
bet iš niekur atbėga TaDer ir ateika dropkick į nugarą Silencer
Sekantis veiksmas
teisėjas iš karto liepia TaDer eiti į savo kampą
Sekantis veiksmas
tuo tarpu Wallerio staigiai užšoka ant turbuckles
Sekantis veiksmas
ir FROG SPLASH
Sekantis veiksmas
TaDer bando rodyti teisėjuj, kad Wallerio ringe ‘nelegaliai’
Sekantis veiksmas
bet teisėjas ginčyjasi su TaDer ir nemato kas vyksta jam už nugaros
Sekantis veiksmas
O ten Matricos atlieka Popiežiaus Nokdauną
Sekantis veiksmas
ir Wallerio greit pasisšalina iš ringo
Sekantis veiksmas
o Silencer pradeda pin
Sekantis veiksmas
atbėga teisėjas ir
Sekantis veiksmas
1…
Sekantis veiksmas
2…
Sekantis veiksmas
shoulder up!
Sekantis veiksmas
Silencer nusprendžia pasikeisti su St.Wallerio ir vienuolis ringe!
Sekantis veiksmas
jis pakelia Prison
Sekantis veiksmas
ir atlieka T-bone suplex!
Sekantis veiksmas
bet Prison atsistoja ir bando eit link savo ringo kampo
Sekantis veiksmas
bet St.Wallerio iš nugaros atlieka
Sekantis veiksmas
jumping superkick
Sekantis veiksmas
Prison griūna bet spėja ištiesti ranką ir pasikeisti su TaDer
Sekantis veiksmas
TaDer atakuoja su chlotesline
Sekantis veiksmas
nepataiko
Sekantis veiksmas
Wallerio atsako dropkick’u
Sekantis veiksmas
bet TaDer pasitraukia ir Jonas krenta ant nugaros…
Sekantis veiksmas
ir TaDer atlieka leg drop
Sekantis veiksmas
bet netrukus vėl abu kovotojai atsistoja
Sekantis veiksmas
Jonas irish whip’ina TaDerį
Sekantis veiksmas
ir išmeta iš ringo
Sekantis veiksmas
ir įsibėgėjęs atlieka suiside dive!
Sekantis veiksmas
tada prieina ir Silencer
Sekantis veiksmas
ir Matricos atlieka
Sekantis veiksmas
EVANGELIJA PAGAL JUDĄ!
Sekantis veiksmas
Tader tap out’ina, bet už ringo nesiskaito...
Sekantis veiksmas
bet pribėga Prison ir nutraukia šį veiksmą…
Sekantis veiksmas
už ringo prasideda tikras brawl’as…
Sekantis veiksmas
o teisėjas sakičiuoja…
Sekantis veiksmas
1…
Sekantis veiksmas
2…
Sekantis veiksmas
3…
Sekantis veiksmas
4…
Sekantis veiksmas
5…
Sekantis veiksmas
kovotoajai nesiliauja daužyt snukių…
Sekantis veiksmas
6…
Sekantis veiksmas
7…
Sekantis veiksmas
tasa Jonas greit įšoka į ringą…
Sekantis veiksmas
8…
Sekantis veiksmas
ir iššoka lauk
Sekantis veiksmas
teisėjas pradeda skaičiuoti iš naujo
Sekantis veiksmas
brawlas tęsiasi, bet vieną stiprų smūgį praleidęs griūna Prison
Sekantis veiksmas
tada Matricos atlieka Susikietusius debesis TaDer’iui
Sekantis veiksmas
tada įvelka jį į ringą...
Sekantis veiksmas
o Prison vis dar guli už ringo, jam iš nosies bėga kraujas…
Sekantis veiksmas
o ringe Silencer atlieka ISN!!!
Sekantis veiksmas
OH MY GOD!
Sekantis veiksmas
dabar jau ir Prison guli be gyvybės ženklų...
Sekantis veiksmas
o Matricos lipa ant Turbuckles…
Sekantis veiksmas
ką jie sugalvojo???
Sekantis veiksmas
MATRICŲ SPIRALĖ!!!
Sekantis veiksmas
That was AWESOME!!!
Sekantis veiksmas
abu iškart pinina TaDerį
Sekantis veiksmas
1…
Sekantis veiksmas
2…
Sekantis veiksmas
3… PIN FALL!
Sekantis veiksmas
suskamba Alter Bridge - Blackbird, Rojaus Matricos triumfuoja!
Uzkulisiuose rodoma Susan Styles
Spoiler'is
- Sveiki, wrestlingo fanai, su jumis tradiciskai as, Susan, taciau mano svecias siandien netradicinis - NME Heavyweight titulo nr.1 contenderis Hardcore Augas! Sakyk, Augai, ar pirma karta kovosi del Sunkiasvoriu titulo?
- Tiesa pasakius tai pirmasis mano sansas i chempiono auksa!
- Sakoma, kad naujokams sekasi, nors wrestlinge tu naujokas neesi. Bet tavo varzovas siandien - kol kas vienintelis NME cempionas, nenugalimasis Impaler! Kaip vertini savo varzova ir sansus laimeti NME HW titula?
- Na as nemanau, kad tai priklausys nuo sekmes ar panasiu dalyku! As manau, kad didziausia sansa nugaleti turi geresnio fizinio pasiruosimo, bei istvermes savininkas!
- Ir jis siandien bus...?
- As manau kad sioje kovoje didesne persvara turiu as, kadangi Impaler nera didis hardcore kovotojas ir jam tai bus didelis isukis! Bet tikiuosi jis ilgai treniravosi ir pasiruose negailestingam sutriuskinimui! Nes HARDCORE-AUGAS negaili kvailiu!
- Impaler yra zinomas kaip gerai analizuojantis varzovus, todel neabejoju, kad jis dabar tave girdi. Ka noretum jam perduoti?
- Impaler! Jei tu dabar mane stebi! As tau galiu pasakyti tik viena dalyka! Ikisai savo nosi ne ten kur reikia! Erzini zmogu kurio tau vertetu neerzinti! As neveltui vadinamas HARDCORE! Vyruti, as tau pazadu kad musu machas tau bus pats baisausias kosmaras, kurio tu visa gyvenima nepamirsi! Po musu macho tau sapnuosis kraujas, dygliuota viela ir thumbtacksai! MUHUHUHAHAHAHAH!
- Sveiki, wrestlingo fanai, su jumis tradiciskai as, Susan, taciau mano svecias siandien netradicinis - NME Heavyweight titulo nr.1 contenderis Hardcore Augas! Sakyk, Augai, ar pirma karta kovosi del Sunkiasvoriu titulo?
- Tiesa pasakius tai pirmasis mano sansas i chempiono auksa!
- Sakoma, kad naujokams sekasi, nors wrestlinge tu naujokas neesi. Bet tavo varzovas siandien - kol kas vienintelis NME cempionas, nenugalimasis Impaler! Kaip vertini savo varzova ir sansus laimeti NME HW titula?
- Na as nemanau, kad tai priklausys nuo sekmes ar panasiu dalyku! As manau, kad didziausia sansa nugaleti turi geresnio fizinio pasiruosimo, bei istvermes savininkas!
- Ir jis siandien bus...?
- As manau kad sioje kovoje didesne persvara turiu as, kadangi Impaler nera didis hardcore kovotojas ir jam tai bus didelis isukis! Bet tikiuosi jis ilgai treniravosi ir pasiruose negailestingam sutriuskinimui! Nes HARDCORE-AUGAS negaili kvailiu!
- Impaler yra zinomas kaip gerai analizuojantis varzovus, todel neabejoju, kad jis dabar tave girdi. Ka noretum jam perduoti?
- Impaler! Jei tu dabar mane stebi! As tau galiu pasakyti tik viena dalyka! Ikisai savo nosi ne ten kur reikia! Erzini zmogu kurio tau vertetu neerzinti! As neveltui vadinamas HARDCORE! Vyruti, as tau pazadu kad musu machas tau bus pats baisausias kosmaras, kurio tu visa gyvenima nepamirsi! Po musu macho tau sapnuosis kraujas, dygliuota viela ir thumbtacksai! MUHUHUHAHAHAHAH!
Beds Of Thumbtacks match for the NME Heavyweight title:
Impaler © vs. Hardcore Augas
Spoiler'is
Aplink ringa jau isrinkiuotos 4 thumbtack‘ais perpildytos „lovos“, announcer‘is pristato si match‘a, TV ekranuose pasirodo NME Heavyweight dirzo modelis.
Suskamba Alice in Chains - Man in the ir arenoje pasirodo Hardcore Augas! Jis apsidairo ir nusisypso publikai, sumusa ranka su fanais ir apsildo riesus sukabines abi rankas ir sukdamas, tuo pat metu sukinedamas spranda i kaire ir i desine. Su savimi jis eilini karta atsinesa kendo lazda!
Taciau ziurovu plojimai nutyla, kai suskamba Marilyn Manson – Spade! Ir baubiant salei ieina Mr.F-5, kol kas vis dar NME Sunkiasvoriu cempionas – Impaler! Tradiciskai ir nuobodziai jis apzvelgia minia ir ilipa i ringa. Teisejas trumpai pasikalba su abiem kovotojais, and here we...GO! gongas!
Aplink ringa jau isrinkiuotos 4 thumbtack‘ais perpildytos „lovos“, announcer‘is pristato si match‘a, TV ekranuose pasirodo NME Heavyweight dirzo modelis.
Suskamba Alice in Chains - Man in the ir arenoje pasirodo Hardcore Augas! Jis apsidairo ir nusisypso publikai, sumusa ranka su fanais ir apsildo riesus sukabines abi rankas ir sukdamas, tuo pat metu sukinedamas spranda i kaire ir i desine. Su savimi jis eilini karta atsinesa kendo lazda!
Taciau ziurovu plojimai nutyla, kai suskamba Marilyn Manson – Spade! Ir baubiant salei ieina Mr.F-5, kol kas vis dar NME Sunkiasvoriu cempionas – Impaler! Tradiciskai ir nuobodziai jis apzvelgia minia ir ilipa i ringa. Teisejas trumpai pasikalba su abiem kovotojais, and here we...GO! gongas!
Sekantis veiksmas
Varzovai priarteja vienas prie kito kad susikibtu
Sekantis veiksmas
Bet Impaler atkisa delna i prieki prasydamas, kad siek tiek palauktu
Sekantis veiksmas
Hardcore Augas atsitraukia
Sekantis veiksmas
Mr.F-5 susunka “I OWN HARDCORE!!!“
Sekantis veiksmas
Ir taip perpildo Augo kantrybes taure, jis puola
Sekantis veiksmas
Apipila NME cempiona smugiais i veida
Sekantis veiksmas
Impaler galingai uzsimoja is rankos...
Sekantis veiksmas
Bet Augas speja pasilenkti ir atsiduria uz cempiono nugaros
Sekantis veiksmas
Back Suplex!
Sekantis veiksmas
Augas taunt‘ina, o ankstyva jo sekme dziaugiasi publika
Sekantis veiksmas
Hardcore asas lipa ant turnbuckle, o Impaler pasilenkes
Sekantis veiksmas
Augas pasoka ir...
Sekantis veiksmas
bando atlikti Leg Drop, bet Impaler pasitraukia
Sekantis veiksmas
Augas skaudziai „atsiseda“
Sekantis veiksmas
Tuo pasinaudodamas Mr. F-5 spiria jam i pilva paima uz koju ir...
Sekantis veiksmas
Jacknife Roll-up!
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2....
Sekantis veiksmas
kicked-out!
Sekantis veiksmas
Impaler greit atsistoja, po to atsistoja ir Augas
Sekantis veiksmas
Bet IMP jau spejes isibegeti ir...
Sekantis veiksmas
Big Boot to the face!
Sekantis veiksmas
Augas guli, o Impaler patenkintas ziuri
Sekantis veiksmas
Jis prieina prie Augo ir...
Sekantis veiksmas
Ouch! Uzlipa ant galvos!
Sekantis veiksmas
Augas susiema uz kaktos
Sekantis veiksmas
pin.
Sekantis veiksmas
1....
Sekantis veiksmas
kick-out!
Sekantis veiksmas
Impaler nepatenkintas atsistoja
Sekantis veiksmas
Ir lipa is ringo
Sekantis veiksmas
Jis eina link thumbtacks loviu
Sekantis veiksmas
Taciau girdi kaip publika skanduoja „YOU SUCK, YOU SUCK“
Sekantis veiksmas
NME cempionas prieina prie vieno ta skanduojancio fano ir rekia
Sekantis veiksmas
SHUT THE FUCK UP, LOSER!!!
Sekantis veiksmas
Impaler nusisuka ir toliau eina prie loviu, fanas jam uz nugaros atkisa vidurini pirsta
Sekantis veiksmas
Impaler prieina viena lovi ji paima uz krastu, iskelia ir nesa i ringa
Sekantis veiksmas
Bum!! Impaler gauna su kendo stick per galva!! Augas lazda paleido per atstuma, bet labai taikliai!
Sekantis veiksmas
Impaler sverdeja...Augas dar karta lipa ant turnbuckle....
Sekantis veiksmas
Jis pasoka ir...
Sekantis veiksmas
Double-Axe Handle...turbut pirma karta savo karjeroje!
Sekantis veiksmas
Mr.F-5 griuna, jo laimei, ne ant thumbtack‘u.
Sekantis veiksmas
Augas pakelia IMP‘o galva ir nulenkia ja link savo klyno
Sekantis veiksmas
Hardcore meistras atsistoja ant lovio, kad IMP kristu tiesiai ant tack‘u
Sekantis veiksmas
Augas kelia varzova ir...
Sekantis veiksmas
low-blow by Impaler!
Sekantis veiksmas
Mr.F-5 uzsikelia varzova ir...
Sekantis veiksmas
Michinoku Driver!! Tiesiai ant thumbtacks‘u lovio!!
Sekantis veiksmas
Publika rekia „HOLY SHIT, HOLY SHIT, HOLY SHIT“!
Sekantis veiksmas
Impaler prieina prie salia sedincio anouncer‘io
Sekantis veiksmas
ir atima is jo mikrofona
Sekantis veiksmas
Cempionas pakelia Auga ir i mikrofona susunka
Sekantis veiksmas
I OWN HARDCORE!!!!
Sekantis veiksmas
Ir is karto trenkia su tuo paciu mikrofonu Augui i galva!
Sekantis veiksmas
pšššššššššš (mikrofono garsas), Augas krenta nuo smūgio...
Sekantis veiksmas
IMP atima dar ir anuoncerio kėdę...
Sekantis veiksmas
BOOOM
Sekantis veiksmas
smūgis gulinčiam Augui tiesiai per galvą!
Sekantis veiksmas
IMP paima thumbtacks‘ų lovį ir neša jį ringą...
Sekantis veiksmas
atsargiai kad neišpiltų kur nereikia...
Sekantis veiksmas
Augas lėtai pradeda stotis
Sekantis veiksmas
IMP jo nemato, išlipa pro kitą ringo pusę...
Sekantis veiksmas
lenda po ringu ir iš po jo ištraukia
Sekantis veiksmas
stalą!
Sekantis veiksmas
jį pakelia ir pastato į vertikalią padėtį norėdamas įkelti į ringą...
Sekantis veiksmas
bet Augas jau atsigavęs ir jis ringe...
Sekantis veiksmas
IMP jo nemato...
Sekantis veiksmas
Augas įsibėgėja ir...
Sekantis veiksmas
Baseball slide į stalą – stalas į IMP galvą...
Sekantis veiksmas
IMP griūna šalia ringo...
Sekantis veiksmas
Augas užlipa ant turbuckle....
Sekantis veiksmas
ir CORKSCREW SENTON!
Sekantis veiksmas
THAT WAS FREAKIN INSANE!!!
Sekantis veiksmas
šį kartą abu kovotojai guli ir sunkiai pajuda...
Sekantis veiksmas
Bet augas greičiau atsigauna ir atsistoja
Sekantis veiksmas
jis paima stalą ir įmeta į ringą...
Sekantis veiksmas
įlipa pats, ir paima thumbtacks‘ų lovį
Sekantis veiksmas
bet iš nugaros IMP kerta per galvą su kėde!
Sekantis veiksmas
Augas griūna ir išpila tack‘us ringe...
Sekantis veiksmas
IMP pakelia Augą
Sekantis veiksmas
užsimetą jį ant pečių...
Sekantis veiksmas
bet Augas alkūne smogia pora kartų per veidą ir IMP paleidžia varžovą...
Sekantis veiksmas
bet staigiai IMP atlieka enzugiri
Sekantis veiksmas
ir dar kartą užsimeta ant pečių Augą...
Sekantis veiksmas
F-5!!!
Sekantis veiksmas
abu kovotojai krenta 5 tack‘ų ‘balą‘.
Sekantis veiksmas
abiejų kūnai nusmaigstyti tack‘ais ir kraujuoja...
Sekantis veiksmas
atrodo kad IMP nelabai sėkmingai nusileido ir jam sunku judėti...
Sekantis veiksmas
bet jis lėtai šliaužia prie Augo...
Sekantis veiksmas
uždeda ranką ant gulinčio Augo kūno
Sekantis veiksmas
teisėjas pradeda skaičiuoti...
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
teisėjui tenka trankyti delnu per tack‘ais nusėtą ringą...
Sekantis veiksmas
jo ranka pradeda kraujuoti, jis negali trenkti trečią kartą...
Sekantis veiksmas
tačiau sukaupia paskutinis jėgas ir trenkia...
Sekantis veiksmas
shoulder up! That was a near fall!
Sekantis veiksmas
kovotojai pradeda lėtai stotis...
Sekantis veiksmas
pirmasis atsitoja IMP
Sekantis veiksmas
ir atlieka augui
Sekantis veiksmas
x-factor!
Sekantis veiksmas
Augo kakta krenta tiesiai į tackus...
Sekantis veiksmas
dabar jau Augo veidas atrodo kaip geležinis...
Sekantis veiksmas
IMP ringe pastato stalą...
Sekantis veiksmas
ir išlipa iš jo
Sekantis veiksmas
paima dar vieną thumbtack‘ų lovį...
Sekantis veiksmas
ir atnešą jį į ringą...
Sekantis veiksmas
tačiau užkliūva už gulinčio Augo ir išpila tack‘us ringe...
Sekantis veiksmas
HOLY SHIT! Čia koks milijonas tack‘ų...
Sekantis veiksmas
beveik nėra ringo lopinėlio ant kurio nebūtų tack‘ų...
Sekantis veiksmas
Augas po truputį keliasi
Sekantis veiksmas
bet gauna superkick nuo IMP ir užgriūna ant stalo...
Sekantis veiksmas
IMP porąkartų smūgiuoja Augui į galvą šiek tiek apsvaigindamas jį...
Sekantis veiksmas
OH MY GOD! IMP lipa ant turnbuckle…
Sekantis veiksmas
HE‘S GONE WILD...
Sekantis veiksmas
LEGDROP tiesiai pro Augą, stalas lūžta, augas krenta ant tack‘ų jūros...
Sekantis veiksmas
fanai pradeda ploti Impaleriui už veiksmą,
Sekantis veiksmas
bet jis atsistoja ir rėkia SHUT UP!!!
Sekantis veiksmas
fanai jį nubooobina...
Sekantis veiksmas
IMP išlipa iš ringo ir pasiema dar vieną stalą...
Sekantis veiksmas
jį įneša į ringą, pastato per vidurį...
Sekantis veiksmas
tada dar atneša pora lovių su tack‘ais ir pasato po stalu...
Sekantis veiksmas
pakelia Augą kurio visas kūnas nusidažęs raudonai...
Sekantis veiksmas
Augas jau vos pastovi ank kojų...
Sekantis veiksmas
IMP atlieka ONE & ONLY
Sekantis veiksmas
tiesiai pro stalą ant po juo esančių tack‘s lovių...
Sekantis veiksmas
WOW... THAT WAS UN-FREAKIN-BELIEVIEBLE!!!
Sekantis veiksmas
IMP pradeda pin‘ą
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
teisėjui labai skauda ir jis smūgiuoja į ringą kas 5 sekundes...
Sekantis veiksmas
....
Sekantis veiksmas
....
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
....
Sekantis veiksmas
....
Sekantis veiksmas
....
Sekantis veiksmas
....
Sekantis veiksmas
....
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
pinfall!
Sekantis veiksmas
užgroja Marlyn Manson – Spade, Impaler apgina savo čempiono titulą.
Sekantis veiksmas
Impaler is paskutiniu jegu atsistoja ir iskelia krauju aplaistyta, bet svarbiausiai – apginta titula
Sekantis veiksmas
Hardcore Augas negali atsistoti, ateina medikai
Sekantis veiksmas
Ir isveja is ringo Mr.F-5
Sekantis veiksmas
Jis is leto palieka arena
Sekantis veiksmas
Augas padedamas mediku siaip taip atsistoja
Sekantis veiksmas
Fanai jam ploja atsistoje, bet turbut Augas dabar tegalvoja apie skausma, kurio dar turbut niekas nepatyre NME istorijoje
Koridoriumi eina savo pirmaja pergale iskovojes Sick Extreme
Spoiler'is
Prie jo prieina jo komandos draugas Kyo:
- Hey dude, su pergale, gerai pavarei, malacius! Panasiai kaip as, tik man teisejas neleido laimet, bet dziaugiuosi uz taves
- Yo, man! Blecha kaip pavargau...
- Tai nieko, nuvarom gal snd i kluba – panike kokia nukabinsim, kiemely zoles paplesim...is kart atsipa...
Prie jo prieina jo komandos draugas Kyo:
- Hey dude, su pergale, gerai pavarei, malacius! Panasiai kaip as, tik man teisejas neleido laimet, bet dziaugiuosi uz taves
- Yo, man! Blecha kaip pavargau...
- Tai nieko, nuvarom gal snd i kluba – panike kokia nukabinsim, kiemely zoles paplesim...is kart atsipa...
Sekantis veiksmas
taciau ji pertraukia galingas smugis su lazda is nugaros!
Sekantis veiksmas
Kamera persisuka, o ten...
Sekantis veiksmas
NACIAI!! O lazda Adolfo Germano rankose
Sekantis veiksmas
Sick Extreme nustebes saukia: „WTF...Ka jus cia dar....“
Sekantis veiksmas
Bet ji nutraukia Giunterio Tise smugis is kitos puses
Sekantis veiksmas
Vienintelis Nacis, be lazos, Gerdas Shlangestaigeris, pradeda rekti
Sekantis veiksmas
- Fiuleris jusu nemegsta, prakeikti keistuoliai!!!
Sekantis veiksmas
– Jis uzuodzia jusu krauja, jis tikrai ne ariju!
Sekantis veiksmas
Gerdas issiima dirza is kelniu
Sekantis veiksmas
– Ka sakai, Fiuleri! Dar duot? Klausau taves!
Sekantis veiksmas
Ir vozia su dirzu abiem S-K-E!
Sekantis veiksmas
– Fiuleri, gal jau uztenka?...nu ne reiskia ne
Sekantis veiksmas
dar po viena smugi su dirzu kiekvienam
Sekantis veiksmas
– Adolfas su Giunteriu jus galutinai pribaigs!
Sekantis veiksmas
– Eime, vyruciai! Tegyvuoja arijai! Tegyvuoja Deutchland, mirtis ispanams Euro 2008 finale!!!
NME Intercontinental championship:
Bottom © vs. Refresh
Spoiler'is
Pradeda mirgėti beveik viskas, baltom/juodom spalvos. Tik pradeda groti muzika, visi titantronai pagal žodžius mirga juodai/baltai ir grojant Bloodhound Gang Uhn-Tiss, Uhn-Tiss, Uhn-tiss į ringą ateina Bottom.
Tada į ringą ateina Refresh, ir atsineša mikrofoną:
Tada į ringą ateina Refresh, ir atsineša mikrofoną:
Sekantis veiksmas
- Tai ką, šiukšlės, matot mane paskutinį kartą... gal tiksliau, aš matau jus paskutinį kartą... jum įdomu kodėl? Jūs neverti atsakymo, bet man jūsų gaila, todėl jį duosiu... visų pirma NME yra šūdas! Ir viskas kas susiję su NME – šūdas! Visi wresleriai – šūdžiai, GM – šūdžius, o didziausi šūdžiai žinoma jūs, susmirdusi publika!... todėl aš ir palieku šią šiknos skylę... bet tu, Bottom, nesijaudink... tu šiandien vistiek ginsi savo šūdiną titulą... aš tau parinkau specialų varžovą... pasitikite – Narmonteto!
Sekantis veiksmas
Refresh palieka ringą ir ateina Narmo.
Sekantis veiksmas
gongas sklebia kovos pradžią
Sekantis veiksmas
kovotojai susikimba
Sekantis veiksmas
ir Bottom atlieka Fisherman suplex
Sekantis veiksmas
Narmo atsikelia bet gauna European uppercut
Sekantis veiksmas
ir DDT
Sekantis veiksmas
Narmo guli vidury ringo
Sekantis veiksmas
Bottom atlieka savo taunt
Sekantis veiksmas
ir Sharpshooter!
Sekantis veiksmas
Narmo neturi šansų pasiekti ringo virves...
Sekantis veiksmas
bet dar nepasiduoda…
Sekantis veiksmas
Bottom nepaleidžia…
Sekantis veiksmas
ir TAP OUT…
Sekantis veiksmas
kovos nugalėtojas ir vis dar Intercontinenal čempionas – Bottom!
Sekantis veiksmas
Bottom užlipa ant turnbuckles ir didžiuodamasis rodo fanam savo diržą
Sekantis veiksmas
bet pasigirsta Alter Bridge – Blackbird…
Sekantis veiksmas
ir ateina Rojaus matricos…
Sekantis veiksmas
bet jie ne vieni
Sekantis veiksmas
kartu su savimi atsitempia leigyvį refresh…
Sekantis veiksmas
jie įtempia jį į ringą
Sekantis veiksmas
ir pastumia link Bottom’o
Sekantis veiksmas
o šis atlieka SPINEBUSTER
Sekantis veiksmas
bet matricos pasatato ant kojų Refresh
Sekantis veiksmas
Bottom suima Refresh už kaklo…
Sekantis veiksmas
fanai pradeda lėtai ploti…
Sekantis veiksmas
clap………clap…….clap……..clap……..clap……..clap
Sekantis veiksmas
plojimai greitėja…
Sekantis veiksmas
clap…clap…clap…clap
Sekantis veiksmas
clap clap clap
Sekantis veiksmas
ir
Sekantis veiksmas
ROCKBOTTOM!!!
Sekantis veiksmas
minia ošia iš pasitenkinimo...
Sekantis veiksmas
matricos ir Bottom triumfuoja
Sekantis veiksmas
refresh huli nejudėdamas…
Sekantis veiksmas
atskuba medikai…
Sekantis veiksmas
atrodo Refresh pats išeiti iš NME negalės…
Sekantis veiksmas
jis yra išnešamas ant neštuvų…
Sekantis veiksmas
o Matrcos ir Bottom pradeda dainuoti, prie jų prisijungia ir fanai:
Sekantis veiksmas
NA NA NA NA… NA NA NA NA…
Sekantis veiksmas
HEY HEY HEY
Sekantis veiksmas
GOODBYE!!!!
Sekantis veiksmas
NA NA NA NA, NA NA NA NA…
Sekantis veiksmas
HEY HEY HEY,
Sekantis veiksmas
GOODBYE!!!!
Sekantis veiksmas
Vaizdas is arenos isjungiamas
Sekantis veiksmas
TV ekrane rodoma slyksti Refresh fotke, o virs jos uzrasas
Sekantis veiksmas
NME Entertainment has agreed with terms of realese NME superstar Refresh from his NME contract. We want to wish him best of luck in his future of proffesional wrestling
Sekantis veiksmas
o po to viskas pranyksta ir pasirodo kitas uzrasas
Sekantis veiksmas
BTW, about that „good luck“ thing...nah, we were just kidding
Copyright © 2008 NME Entertainment | All rights reserved
Please, visit The Official NME Website for more details
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-06-30, 07:21