_______ sugrizimas (spoileriai)
2008-06-13, 22:08
Yra sprendziama, kad undertakeris gristu per summerslam. Ar jis bus dead man ar American bad ass dar nezinoma
2008-06-13, 22:14
2008-06-13, 22:21
2008-06-13, 22:21
real_deal, 2008-06-13, 23:14, pasakė:
as tai kaip tik atvirksciai noriu
ABA gimike jam duodama bent truputis mic time
ir be to, man dead man jau pabodo. :S
pagalvokim, kas butu fainiau
*edge retains*
*gong*
ar
*edge retains*
*pasigirsta zingsniai*
DEAD MAN WALKING
asmeniskai, man antrasis 100 kartu fainesnis.
2008-06-13, 22:25
Šį pranešimą redagavo Goldberg: 2008-06-13, 22:25
2008-06-13, 22:29
Šį pranešimą redagavo Impact: 2008-06-13, 22:30
2008-06-13, 22:31
2008-06-13, 22:41
2008-06-13, 23:41
Pranesama, kad per WWE SummerSlam 2008 jau planojamas matchas tarp Undertaker ir Edge, o grizimas numatomas dar liepos menesiui.
Reiskia Mark turetu grizti arba jau paciame The Great American Bash'08 PPV (pavyzdziui show pabaigoje iskart po tiketino Batista/Edge rematcho), arba jau sekanciame SmackDown! Taip jie tures beveik menesi sumesti padoru build up SummerSlam matchui. Aisku, galimas reikalas, kad buildas gali buti mezgamas be Takerio tiesioginio dalivavimo (t.y. be jo pasirodimu), visokiausiu klipu ir mistiniu segmentu deka - taip jie galetu ir statyti matcha, ir issauguoti pati fizini Undertaker gizima PPV vakarui.
2008-06-14, 11:50
2008-06-14, 12:58
2008-06-14, 14:01
2008-06-14, 15:26
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2008-06-27, 22:58
2008-07-07, 21:00
2008-10-01, 15:42
2008-10-01, 17:02
I watch:
I don't watch:
2008-10-01, 23:01
Nervas, 2008-10-01, 18:02, pasakė:
Mark Calaway yra vienas gerbiamiausiu zmoniu WWE uzkulisiuose ir taip yra ne del "jo to gimmicko". 1990 metais zmogui buvo iteiktas absoliuciai absurdiskas gimmickas - mires zmogus, turintis stebuklingas galias ir apsirenges multiplekaciniu kostiumu. Kasnors cia prisimena The Zombie is WWE pradeto ECW atgimimo, ar Kevin Thorn? Nelabai is casual fanu, bet visi jau beveik 20 metu zino The Undertaker. Ir tai yra pasiekiama ne siaip sau, o del zmogaus talento, nes joks gimmickas neveiks jei ten nebutu idetos pastangos ir jo vaidinancio zmogaus tesinio su "padidintu garsu". Mark patikdavo mistika, juodosios gales ir panasi tematika tikrame gyvenime ir jis viste savo personaza, einant metams modifikavo ji skirtinguose imidzuose. Tai vadinasi putting over a gimmick. Is esmes, kaip pasake RD Reynolds is WrestleCrap, Calaway yra vaiksciojantis irodimas, kad visas sudas, kuri karts nuo karto matom PW pasaulyje yra butinas, nes niekad nezinai, kada is to absurdisko purvo gims fenomenas kaip sekantis Undertaker.
Maza to, jis ne sedejo vietoje, o viste savo sugebejimus ringe - siandien, as drisiu pavadinti ji vienu geriausiu super sunkaisvoriu verslo istorijoje, kuris nuostabiai suvokia matcho psichologija ir pateikia ziurovams gerus matchus. Beje, visi jus naujokai nMo taip megstate metitis zodziu moveset cia ir ten, neziurint i tai, kad laikas irode, jog matchas gali buti ***** neziurint i labai ribota judesiu sudeti (kaip Fortaz jau ne karta rodydavo pavyzdi su Austin/Rock is WM17), taigi spacialiai jums pateiksiu 'Takerio finisheriu kaita: zmogus pradejo nuo elementariu Heart Punch ir Iron Claw, veliau Tombstone Piledriver, Chokeslam, Last Ride ir siandien mateme Gogoplata, Triangle Choke, Fujiwara Armbar ir kita. Zmogus siandien isvis gali sedeti sudejes rankas, ateiti ir kaip Hulk Hogan numesti koja, o visi sels kaip pamise. Bet jis gerbia ziurovus, ju sumoketus pinigus ir bando evoliucionuoti, itraukdamas MMA judesius ir net mokydamas ju savo mergina Michelle McCool. Taip, jei tu matai Undertaker varda PPV sudetyje, tu gali buti tikras, kad jis pasistengs pateikti tau bent gera matcha (treju zvaigzduciu minimumas pagal Dave Meltzer):
- 08/17/08 Undertaker vs. Edge ****1/2 (SummerSlam)
06/01/08 Undertaker vs. Edge ***1/2 (One Night Stand)
05/18/08 Undertaker vs. Edge ***1/2 (Judgment Day)
04/27/08 Undertaker vs. Edge ***1/2 (Backlash)
03/30/08 Undertaker vs. Edge ****1/4 (WrestleMania)
11/17/07 Undertaker vs. Batista **** (Survivor Series)
10/28/07 Undertaker vs. Batista **** (Cyber Sunday)
04/29/07 Undertaker vs. Batista **** (Backlash)
04/01/07 Undertaker vs. Batista **** (WrestleMania)
Maza to, zmogus pakele ne viena zvaigzde ir padejo uzsitvirtinti jau egzistavusiems savo ME pozicijoje. Mankind, ar Mick Foley, turetu buti dekingas savo WWF Championship reignu Undertakeriui, nes del ju feudo ir legendinio HIAC matchi jam teko panesioti kompanijos auksa - maza to, 'Taker pralaimejo dauguma matchu tame feude. Christian ir Edge (dameskim ir APA) gavo savo pirma rub nuo main-eventerio butent is Ministry. Net The Rock ir Steve Austin uzcementavo save ME slote su Attitude eros Undertaker programomis. As jau nekalbu apie Brock Lesnar ir Kane, kurie isilauze i kompanijos rosterio virsune jo saskaita. Beto, Mark niekad nevesdavo politikavimo uzkulisiuose, nors ir laisvai galejo/gali tai daryti, turedamas tiek itakos tarp WWE komandos visuose lygiuose - jis pastoviai dare tai ka reikalavo darbas: paeme Nathan Jones kaip porininka, padare job'a Chynai, tiek laiko pradirbo jam nemaloniam satanistiskame Undertaker gimmicke ir t.t. Jis net dirzo nelaike tiek daug iki jo paskutiniu World Heavyweight Championship reignu, bet ir ten traumos apkirpo karaliavima.
Tai as ir sakau, GAL (tik GAL) visi sitie jo nuopelnai ir pastovi, beveik dveju desimtmeciu, istikimybe uzsitarnavo jam pagarbos, o ne "tas jo gimmickas", Nervai? Gal del visu parduotu marskineliu, visu geru matchu (mums, smarkams), aukstu ratingu, PPV pardavimu ir kitu nuopelnu jis yra itakingiausias ne-McMahon seimos atstovas uzkulisiuose? Jei net po 1997 metu Montrel Screwjob, butent jis lepe Vince eiti atsirpasyti Bret Hart IR kompanijos savininkas jo paklause ir nuejo
Forumieciai, Oranzinis Dirzas nMo forume turi kazka reiksti - negedinkite logotipu ant jusu avataru ir saves. Gerbkite tokius zmones versle...
2008-10-02, 07:09
Aisku, del kitko ka pasakei tai visiskai sutinku, manau visiems PW fanams reikia gerbti Takeri, nors mane asmeniskai irgi uzknisa, kad jis ir jo kolega Smackdown'e HHH laimi beveik visada ir butinai laimi galutini feudo match'a.
P.S. Beje, jei pamatau `MK` posta wrestlingo diskusijose, tai jau reiskia, kad jam kazkas nepatiko ir jau kazkas gaus pylos, tai uzsuku paskaityt
2008-10-02, 12:11
Lix, 2008-10-02, 08:09, pasakė:
Kas liecia tavo pavyzdzius su Orton ir Kennedy feudais, tai mes skirtingai prisimenam ivykius. Pavyzdziui tau tikriausiai susidare toks ispudis del Randy feudo, tik del to, kad 'Taker laimejo paskutini matcha - Heil in a Cell. Bet tu pamirsti ta fakta, kad siandien Randy yra toks nuostabus heelas, kurio grizimo visi laukia nemaziau uz Edge. Ar man reikia priminti, kur gime sis pamises Orton? 2004/2005 metais mes turejome jo nevikusi face turna, po kurio Orton tapo heelu programoje su Undertaker ir pradejo virsti pamisusiu blogiu. Is visu keturiu ju feudo PPV matchu abu laimejo po du. Undertaker, aisku, pasieme WrestleMania (ir tai buvo ne squash'as koks nors), ir grazino Randy skola per kita Big Four PPV - SummerSlam. Sekantis ju susitikimas pagimde ta heela, kuri mes megstam siandien, kai per No Mercy jis tu tevu issiunte The Undertaker i dveju menesiu "atostogas", kai padege karsta po pergales Casket Matche (Takerio firminiame). Si karta Orton teko grazinti skola HIAC matche. Jei as neapsiskaiciavau, turime 2-2.
Ken Kennedy feuda as irgi prisimenu kitaip. Bet jau, kad zinoti, jog tu mieloji Is to feudo singles matchu, skaiciai atrode: Undertaker 2:3 Kennedy. Mark laimejo tik Armageddon matcha ir, kai feudas jau baigesi, viena SmackDown! matcha. Savo eile, Kennedy paeme ju pirma, No Mercy matcha, veliau Survivor Series ir viena SmackDown! Aisku, jis neatrode tame feude kaip Brock lesnar, bet, atsiprasau, Kennedy ir nebuvo Lesnar - jis, skirtingai nuoBrock, vaidino ne monster heel, o chickenshit heal. Jei The Next Big Thing turejo verstis raumenimis ir ispudingomis pergalemis, tai Ken turejo ispesti maksimuma is nesvariu pergaliu su savo pagrindiniu ginklu - burna. Ka jis ir dare tame feude. Oveliau, kiekvienas zmogus pats kuria savo leime - Kennedy gavo suspension uz Wellness Policy pazeidima. O po tu 30 dienu, skirtingu wrestleriu karjeros gali pasukti skirtingu keliu - Kennedy nelabai pasiseke.
Taigi nereikia man pasakoti, kaip Taker isrankiai sedi uzkulisiuose ir renka kam job'ins kam ne. Jis zmogus, kuris padare The Great kali credible, po dominojancios pastarojo pergales su koja ant krutines, kuri jau buvo mineta neseniai. Tai parodo, kad kai reikia - jis duos save nupinintibetkam, pradedant talento juoda skyle Khali ir baigiant moteriskiai kaip Chyna. O, kad iseiti i main-eventa po programos su jo, nebutinai reika sutriuskinti Taker kaip Brock - is feudo su The Dead man gali stipriai atrodydami iseiti abu
2008-10-02, 14:58
Taip, tikrai skirtingai prisimenam ivykius. Kai as pradejau ziureti WWE, Ortonas jau feudino su Takeriu. Kazkodel man per visa ju feuda ir po jo, Randy man isimine kaip zmogus, kuris nori prasistumti i main eventerius, taciau yra nevykelis - jam vis nepavyksta. Ortonui ziauriai truko itikinamumo, nes jis visada pralaimedavo kovas del titulo ir jei gerai atsimenu, niekas jam nedave jokiu sansu laimeti per WM22, o ta WM buvo butent po pasibaigusio feudo su Takeriu. Iki titulo Randy reikejo rebuildinti vos ne 2 metus, nes taip, tas feudas pries Takeri, labai palauze Ortono itikinamuma. Tu remiesi grynais skaiciais, bet kaip ir pats paminejai, Takeris laimejo svarbiausius matchus - per Wrestlemania ir feudo pabaiga. Niekas neatsimena, kas vyko feudo viduryje, nes tai buvo nereiksminga. Summerslam matchas laimetas nesvariai, o ten tas casket kartais ne 2vs1 buvo? Zodziu man is sito feudo isimine tik tai, jog Takeris yra supermenas, kuris laimi net ir 2vs1, o Ortonas - nevykelis, kuris net su tevo pagalba nesugeba atlikti darbo. Jau neskaitant to, kad Takeris stands tall vos ne visuose Smackdown'uose.
Del Kennedy.... RLY? RLY...? Takeris per visa feuda NE KARTO nesujobino Kenedziui, t.y. ne karto nebuvo nupinintas. Dvi DQ pergales reiskia absoliuciai nieko, o po vienos is ju ir po first blood matcho, kuri Kenedis laimejo del MVP interference, Takeris "supyko" ir sutranke Kenedi taip paversdamas tas pergales nulinemis. Per ta feuda, mes pamateme tik absoliutu Takerio dominavima, na ir tai, jog Kennedy turi gerus promo gabumus. Na gal toks ir buvo sio feudo tikslas, bet mano nuomone Kennedziui sis feudas nedave visiskai nieko, o tolesnis jo likimas beveik identiskas Ortonui, tik va titulo taip ir nelaimejo.
Taip Khali jis tikrai putino over, tas tiesa. Is feudo tikrai gali stipriai iseiti abu wrestleriai, bet is feudo pries Takeri to dazniausiai nebuna. Aisku jis jobina, as ir nesakau, kad to nedaro, bet galetu tai daryti ir dazniau, mano nuomone.
2008-10-02, 17:09
Lix, 2008-10-02, 15:58, pasakė:
P.S. Nedrisk vadinti Randy & Bob vs. Undertaker kaip "2 vs. 1", kadangi tai geriausiu atveju dudavo "1,5 vs. 1"
2008-10-02, 18:08
Na gerai, mano zodziai buvo klaidingi, kad Takeris laimejo viska, bet tai nepakeicia esmes. Kas del "didelio zmogaus", tai kazkodel ir Khali, ir Umaga, ir Mark Henry, ir kruva kitu daro jobus daug dazniau. Tai kaip cia taip iseina, kad Takeris daro tai daug reciau? Sakai jokio politikavimo nera? Taip Ortonas susisiko kazkiek pats, bet tai faktas, kad ji reikejo daug laiko rebuildint. O taip, kai tas feudas pries Takeri buvo trumpam nutrauktas, Ortonas buvo aukstai, bet tada Takeris grizo ir vel "nuleido Ortona zemen", taip atidedamas jo didiji pusha. Na o mano samprata apie chickenshit heel yra kiek kitokia. Heelai manau turi buti buildinami stipriai ir iskaitant svarias pergales. O pergales su daug interference ir pan reiksmingos tik tuomet, kai heelas laiko titula ala JBL ar Edge, kur jie ir pralaimeje DQ ar laimeje labai nesvariai islaiko titula ir tai suteikia jiems itikinamumo. Kai titulo nera - nelabai yra ir naudos.
Is Takerio svarios pergales Kennedis net negalejo gaut? Nezinau is kur tu cia istraukei... taip arena skendetu tyloje, kaip tai buvo kai laimejo Khali. Kas cia keisto? Laimejo heelas - he's that good, he's arrogant and he backs it up. Nezinau, visiskai nesutinku su tavim situo klausimu. Juk dabar WWE ir yra problema, kad nera stipriu heel'u, o man rodos juos sukurt ir galima butu su svariom pergalem, pvz Jericho visai neseniai svariai nugalejo HBK, nors ir yra chickenshit heel, o dabar yra tvirtas champas. Nu zodziu, manau heelams reiktu daugiau svariu pergaliu.
Na matai, kai zmogus sedi 17 metu WWE, tai aisku prisirenka tu vardu ir mini feudu. Bet kiek as asmeniskai maciau, o tai ne tiek ir daug, tai Takeris dazniausiai iseina daug stipresnis nei priesininkas
2008-10-02, 19:12
`MK` KK pasiekima pries Takeri 3:2 vertina kaip nerealu Takerio kilniasirdiskuma.
Lix - tik kaip rezultata ant popieriaus.
As labiau linxtu i Lix puse. Sioje vietoje reikia pastebeti, kad KK tematikos Underio kontekste `MK` yra nepalankus - KK nera tas pavyzdys, kad galetume pasakyti: "Underio nerealu geranoriskuma akivaizdziai parodo jo pasiaukojimas ir trys popieriniai Job'ai". Kodel? Todel kad tik pamiselis gali pasakyt, kad KK laimejo ta feud'a.
2. Vienintelis Feud'as, kuri Underis yra pralaimejes ir popieriuje ir bet kieno atmintyje - feudas su Lesnariu. Bet cia pritariu `MK`, kad Lesnariui tik Hoganas galejo savariai nesujobint.
3. Kas yra politikavimas? Populiarus, sabloniniai pvz:
-Shaw Michaels to Bret Hart: to man sujobbing ten ir ten, o as tau po to ten ir ten. Tas po to paskuj baigiasi HBK fraze "as tau ten ir ten niekada nejobbinsiu".
-Hogan to HBK: You job to me at SummerSlam, and I'll to you after that. Po to aciuncia HBK sms'a ir paraso, kad jis tai padare uz Bret Hart (black hummor)
-Bet koks nesutikimas svariai jobbint, grasinant "no-showing'u". Kai kuriems to net nereikia pasakyt - t.y. jej Underis pasake, kad KK jis nesujobins svariai, tai reiskia kad nejobbins. Pasyvi politika.
Vartotojų skaito šią temą: 6
narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0