Peršokti prie turinio

_______ sugrizimas (spoileriai)

Temoje atsakymų: 46

#1 rvd1ofakind

Baltas diržas

• Naujokai
  • 24 Pranešimai:
0

2008-06-13, 22:08

Undertakerio sugrizimas

Yra sprendziama, kad undertakeris gristu per summerslam. Ar jis bus dead man ar American bad ass dar nezinoma

#2 real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

2008-06-13, 22:14

Tikiuosi grys su tuo paciu gimmicku.

#3 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2008-06-13, 22:21

Kietai tu čia. Reikėjo dėt tiesiog į wresling news topic ir ten daryt spolier, nes dabar iš pavadinimo viskas aišku.

#4 rvd1ofakind

Baltas diržas

• Naujokai
  • 24 Pranešimai:
0

2008-06-13, 22:21

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-06-13, 23:14, pasakė:

Tikiuosi grys su tuo paciu gimmicku.

as tai kaip tik atvirksciai noriu
ABA gimike jam duodama bent truputis mic time

ir be to, man dead man jau pabodo. :S

pagalvokim, kas butu fainiau

*edge retains*
*gong*

ar

*edge retains*
*pasigirsta zingsniai*
DEAD MAN WALKING

asmeniskai, man antrasis 100 kartu fainesnis.

#5 rvd1ofakind

Baltas diržas

• Naujokai
  • 24 Pranešimai:
0

2008-06-13, 22:24

Rodyti pranešimąSmS, 2008-06-13, 23:21, pasakė:

Kietai tu čia. Reikėjo dėt tiesiog į wresling news topic ir ten daryt spolier, nes dabar iš pavadinimo viskas aišku.
as nezinojau, nemuskit :S

:D

#6 Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
  • 249 Pranešimai:
0

2008-06-13, 22:25

Labai norėčiau ABA gimiko, nes dabartinis jau pabodęs. Ir šiaip man tas jo ABA gimikas daug mielesnis.

Šį pranešimą redagavo Goldberg: 2008-06-13, 22:25

#7 Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
  • 572 Pranešimai:
0

2008-06-13, 22:29

As taip pat kaip ir visi noreciau ABA gimiko nes dead man jau ziauriai nusibodes

Šį pranešimą redagavo Impact: 2008-06-13, 22:30

#8 BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0

2008-06-13, 22:31

American Bad-Ass For life !!! Labai noreciau sio gimicko ir jo deka pradeciau ziuret SD! :D

Nuotrauka

#9 real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

2008-06-13, 22:41

Na jeigu jau nusprestu keist gimmicka tai geriau koki ministry of darkness galetu padaryt ,nes bent jau man tas ABA visiskai neidomus budavo. O deadman gimmickas visada ispudingas buna.

#10 `MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2008-06-13, 23:41

Jeigu jau rasote naujienu informacija, tai bent pasistenkite ja pateikti teisingai :D
Pranesama, kad per WWE SummerSlam 2008 jau planojamas matchas tarp Undertaker ir Edge, o grizimas numatomas dar liepos menesiui.
Reiskia Mark turetu grizti arba jau paciame The Great American Bash'08 PPV (pavyzdziui show pabaigoje iskart po tiketino Batista/Edge rematcho), arba jau sekanciame SmackDown! Taip jie tures beveik menesi sumesti padoru build up SummerSlam matchui. Aisku, galimas reikalas, kad buildas gali buti mezgamas be Takerio tiesioginio dalivavimo (t.y. be jo pasirodimu), visokiausiu klipu ir mistiniu segmentu deka - taip jie galetu ir statyti matcha, ir issauguoti pati fizini Undertaker gizima PPV vakarui.

#11 Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12

2008-06-14, 11:50

Mano spėjimas, tai kad griš per Edge'o vestuves. Jos vyks liepos 11d. jei gerai pamenu. Jei griš su tokiu pat gimmicku, nothing special, bet jei su atnaujintu - gerai. Žinoma, "The Dead Man" gimmickas yra pripažintas jo geriausiu, bet MANĘS jis nežavi(ar nebežavi).
Nuotrauka

#12 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2008-06-14, 12:58

As, pasikartosiu, labiausiai noreciau Lord Of Darkness. Aukoja ant savo zenklo Vickie.

Nuotrauka
Nuotrauka

#13 Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
  • 388 Pranešimai:
4

2008-06-14, 14:01

Man tai butu geriau kad undertaker gristu nebe dead man...ka nors idomesnio sugalvotu....aisku ABA geriau uz deadmanbet jai tas lord of darkness butu patobulintas ta ibutu irgi labai gerai svarbu toks pat nebegrystu

#14 Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22

2008-06-14, 15:26

Mane irgi dziugintu ABA or Ministry tipo gimikai, Deadman jau acikandau kazkaip kuriam laikui. :) laukiam laukiam :D

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

#15 Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0

2008-06-27, 22:58

Na lyg ir neveluoju labai ishsakyt savo nuomone :). Kai Undertaker grysh, norechiau, kad gryshtu su ABA gimmick'u arba kokiu nors nauju/atnaujintu, asmenishkai Deadman gimmick'as dabar man yra visishkai nepatrauklus ir neidomus, tad Undertaker'iui ish mano puses tera ishlikus pagarba uzh tai ka jis per savo metus wrestling'e yra padares, o dabartiniai jo pasirodymai per TV nedomina. Taip sakant tikiuos ABA sugryzhimo, ar bent naujo gimmick'o :D.

#16 Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

2008-07-07, 21:00

As nors Ir normaliai nemaciau ABA gimmick'o (tik per youtube) ,bet manau ,kad tikrai butu idomu tik nelabai tiketina ,kad taker bus ABA.

#17 DxArmy

Baltas diržas

• Išbaninti
  • 19 Pranešimai:
0

2008-10-01, 15:42

na ajsku undertaker jau grizo taciau as tikejausi ji pamatyt kaip American bad ass nes man siek tiek jau igriso dead man :mellow: taciau nieko nesakau,turi talentus undertakeris,turi :?

#18 Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2

2008-10-01, 17:02

Kokius talentus? Jis turi talentą didžiausią pavaidint tą savo "Give your soul" ir Bla Bla Bla "Im dead man". Manau jį per daug kelia dėl jo to gimmicko. Kas buvo per SummerSlam? Edge vedė visą kovą, o Underis Chokeslam ir jis jau laimėjo. Man toks jo "talentas" nepriimtinas.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

#19 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2008-10-01, 23:01

Rodyti pranešimąNervas, 2008-10-01, 18:02, pasakė:

Kokius talentus? Jis turi talentą didžiausią pavaidint tą savo "Give your soul" ir Bla Bla Bla "Im dead man". Manau jį per daug kelia dėl jo to gimmicko. Kas buvo per SummerSlam? Edge vedė visą kovą, o Underis Chokeslam ir jis jau laimėjo. Man toks jo "talentas" nepriimtinas.
Gerai, tai kad apsikvailina Baltas Dirzas mane ne taip dirgina, bet Oranzinis :) As bandau rasti priezasti, kodel tau neuzmetus ispejima uz 22 taisykles pazeidima, bet nerandu, Nervai. As jau ilgai neturiu laiko komentuoti daug neapgalvotu pranesimu forume, bet cia tiesiog negaliu uzmerkti akiu.
Mark Calaway yra vienas gerbiamiausiu zmoniu WWE uzkulisiuose ir taip yra ne del "jo to gimmicko". 1990 metais zmogui buvo iteiktas absoliuciai absurdiskas gimmickas - mires zmogus, turintis stebuklingas galias ir apsirenges multiplekaciniu kostiumu. Kasnors cia prisimena The Zombie is WWE pradeto ECW atgimimo, ar Kevin Thorn? Nelabai is casual fanu, bet visi jau beveik 20 metu zino The Undertaker. Ir tai yra pasiekiama ne siaip sau, o del zmogaus talento, nes joks gimmickas neveiks jei ten nebutu idetos pastangos ir jo vaidinancio zmogaus tesinio su "padidintu garsu". Mark patikdavo mistika, juodosios gales ir panasi tematika tikrame gyvenime ir jis viste savo personaza, einant metams modifikavo ji skirtinguose imidzuose. Tai vadinasi putting over a gimmick. Is esmes, kaip pasake RD Reynolds is WrestleCrap, Calaway yra vaiksciojantis irodimas, kad visas sudas, kuri karts nuo karto matom PW pasaulyje yra butinas, nes niekad nezinai, kada is to absurdisko purvo gims fenomenas kaip sekantis Undertaker.
Maza to, jis ne sedejo vietoje, o viste savo sugebejimus ringe - siandien, as drisiu pavadinti ji vienu geriausiu super sunkaisvoriu verslo istorijoje, kuris nuostabiai suvokia matcho psichologija ir pateikia ziurovams gerus matchus. Beje, visi jus naujokai nMo taip megstate metitis zodziu moveset cia ir ten, neziurint i tai, kad laikas irode, jog matchas gali buti ***** neziurint i labai ribota judesiu sudeti (kaip Fortaz jau ne karta rodydavo pavyzdi su Austin/Rock is WM17), taigi spacialiai jums pateiksiu 'Takerio finisheriu kaita: zmogus pradejo nuo elementariu Heart Punch ir Iron Claw, veliau Tombstone Piledriver, Chokeslam, Last Ride ir siandien mateme Gogoplata, Triangle Choke, Fujiwara Armbar ir kita. Zmogus siandien isvis gali sedeti sudejes rankas, ateiti ir kaip Hulk Hogan numesti koja, o visi sels kaip pamise. Bet jis gerbia ziurovus, ju sumoketus pinigus ir bando evoliucionuoti, itraukdamas MMA judesius ir net mokydamas ju savo mergina Michelle McCool. Taip, jei tu matai Undertaker varda PPV sudetyje, tu gali buti tikras, kad jis pasistengs pateikti tau bent gera matcha (treju zvaigzduciu minimumas pagal Dave Meltzer):
    08/17/08 Undertaker vs. Edge ****1/2 (SummerSlam)
    06/01/08 Undertaker vs. Edge ***1/2 (One Night Stand)
    05/18/08 Undertaker vs. Edge ***1/2 (Judgment Day)
    04/27/08 Undertaker vs. Edge ***1/2 (Backlash)
    03/30/08 Undertaker vs. Edge ****1/4 (WrestleMania)
    11/17/07 Undertaker vs. Batista **** (Survivor Series)
    10/28/07 Undertaker vs. Batista **** (Cyber Sunday)
    04/29/07 Undertaker vs. Batista **** (Backlash)
    04/01/07 Undertaker vs. Batista **** (WrestleMania)
Cia isvardinti visi Undertaker singles matchai uz 2007 ir 2008 metus PPV rengeniuose. Ir nedriskite man sakyti, kad Edge, ar dar geriau, Batista pravede ji uz rankos tuose matchuose, nes, net jei man tai kainos paskutinio laisvo laiko laso, as jums irodisiu, kad tai melas. Taker ringe dirba ir tai talentas, ypac jo sanarius turinciam sunkiasvoriui.
Maza to, zmogus pakele ne viena zvaigzde ir padejo uzsitvirtinti jau egzistavusiems savo ME pozicijoje. Mankind, ar Mick Foley, turetu buti dekingas savo WWF Championship reignu Undertakeriui, nes del ju feudo ir legendinio HIAC matchi jam teko panesioti kompanijos auksa - maza to, 'Taker pralaimejo dauguma matchu tame feude. Christian ir Edge (dameskim ir APA) gavo savo pirma rub nuo main-eventerio butent is Ministry. Net The Rock ir Steve Austin uzcementavo save ME slote su Attitude eros Undertaker programomis. As jau nekalbu apie Brock Lesnar ir Kane, kurie isilauze i kompanijos rosterio virsune jo saskaita. Beto, Mark niekad nevesdavo politikavimo uzkulisiuose, nors ir laisvai galejo/gali tai daryti, turedamas tiek itakos tarp WWE komandos visuose lygiuose - jis pastoviai dare tai ka reikalavo darbas: paeme Nathan Jones kaip porininka, padare job'a Chynai, tiek laiko pradirbo jam nemaloniam satanistiskame Undertaker gimmicke ir t.t. Jis net dirzo nelaike tiek daug iki jo paskutiniu World Heavyweight Championship reignu, bet ir ten traumos apkirpo karaliavima.
Tai as ir sakau, GAL (tik GAL) visi sitie jo nuopelnai ir pastovi, beveik dveju desimtmeciu, istikimybe uzsitarnavo jam pagarbos, o ne "tas jo gimmickas", Nervai? :D Gal del visu parduotu marskineliu, visu geru matchu (mums, smarkams), aukstu ratingu, PPV pardavimu ir kitu nuopelnu jis yra itakingiausias ne-McMahon seimos atstovas uzkulisiuose? Jei net po 1997 metu Montrel Screwjob, butent jis lepe Vince eiti atsirpasyti Bret Hart IR kompanijos savininkas jo paklause ir nuejo ;)
Forumieciai, Oranzinis Dirzas nMo forume turi kazka reiksti - negedinkite logotipu ant jusu avataru ir saves. Gerbkite tokius zmones versle...

#20 Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2008-10-02, 07:09

Na ten del to politikavimo galima gincytis. Vistik Takeris nera koks Benoit ar Angle, kurie visada dare tai ka jiems liepe WWE bookeriai. Takeris gi pats sprendzia savo likima - pasirinka ar atlikti job'a ar ne, o tu job'u yra tikrai ne per daugiausiai. Galima butu prisiminti ir jo feudus su Kennedy ir Ortonu, kur Mark laimejo vos ne visus matchus, taip ir beveik nedaves rub'o nei KK, nei Ortonui.
Aisku, del kitko ka pasakei tai visiskai sutinku, manau visiems PW fanams reikia gerbti Takeri, nors mane asmeniskai irgi uzknisa, kad jis ir jo kolega Smackdown'e HHH laimi beveik visada ir butinai laimi galutini feudo match'a.

P.S. Beje, jei pamatau `MK` posta wrestlingo diskusijose, tai jau reiskia, kad jam kazkas nepatiko ir jau kazkas gaus pylos, tai uzsuku paskaityt ;)

#21 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2008-10-02, 12:11

Rodyti pranešimąLix, 2008-10-02, 08:09, pasakė:

Na ten del to politikavimo galima gincytis. Vistik Takeris nera koks Benoit ar Angle, kurie visada dare tai ka jiems liepe WWE bookeriai. Takeris gi pats sprendzia savo likima - pasirinka ar atlikti job'a ar ne, o tu job'u yra tikrai ne per daugiausiai. Galima butu prisiminti ir jo feudus su Kennedy ir Ortonu, kur Mark laimejo vos ne visus matchus, taip ir beveik nedaves rub'o nei KK, nei Ortonui.
Nera cia ko gincytis, nes jei tu nori man irodyti, kad jis politikoja uzkulisiuose, ne man reikia irodimu, o tau ju reikia :) O tokiu tiesiog nerasi, kadangi kiek as beskaitau naujienas (ir manau tu pats tai pripazinsi), nei karto nemaciau pranesimus/skundus apie jo elgesi uzkulisiuose. Dazniausia butent jis yra gerbiamas zmogus (sazines balsas), pas kuri eina skustis, ieskant teisingumo - o jei kalbame apie "politikavima" kitu labui, tai manau cia tik pliusas jam. Beje, kiekvienais metais artejant WrestleManijai pastoviai prasideda kalbos, kad sis ar tas zmogus gali nugaleti The Undertaker ir baigti jo streak - rasoma kaip Vince vis keicia savo nuomone, kaip jauciasi kiti apie tai uzkulisiuose, BET niekad as neskaiciau, kad pats Mark kazka apie tai sakytu/priestarautu/sutiktu. Jis pastoviai nefiguroja naujienuose apie jo paties WM streak. Nors visi suprantam, kad tai gali buti brangiausias dalykas Calaway karjeroje.
Kas liecia tavo pavyzdzius su Orton ir Kennedy feudais, tai mes skirtingai prisimenam ivykius. Pavyzdziui tau tikriausiai susidare toks ispudis del Randy feudo, tik del to, kad 'Taker laimejo paskutini matcha - Heil in a Cell. Bet tu pamirsti ta fakta, kad siandien Randy yra toks nuostabus heelas, kurio grizimo visi laukia nemaziau uz Edge. Ar man reikia priminti, kur gime sis pamises Orton? 2004/2005 metais mes turejome jo nevikusi face turna, po kurio Orton tapo heelu programoje su Undertaker ir pradejo virsti pamisusiu blogiu. Is visu keturiu ju feudo PPV matchu abu laimejo po du. Undertaker, aisku, pasieme WrestleMania (ir tai buvo ne squash'as koks nors), ir grazino Randy skola per kita Big Four PPV - SummerSlam. Sekantis ju susitikimas pagimde ta heela, kuri mes megstam siandien, kai per No Mercy jis tu tevu issiunte The Undertaker i dveju menesiu "atostogas", kai padege karsta po pergales Casket Matche (Takerio firminiame). Si karta Orton teko grazinti skola HIAC matche. Jei as neapsiskaiciavau, turime 2-2.
Ken Kennedy feuda as irgi prisimenu kitaip. Bet jau, kad zinoti, jog tu mieloji :D Is to feudo singles matchu, skaiciai atrode: Undertaker 2:3 Kennedy. Mark laimejo tik Armageddon matcha ir, kai feudas jau baigesi, viena SmackDown! matcha. Savo eile, Kennedy paeme ju pirma, No Mercy matcha, veliau Survivor Series ir viena SmackDown! Aisku, jis neatrode tame feude kaip Brock lesnar, bet, atsiprasau, Kennedy ir nebuvo Lesnar - jis, skirtingai nuoBrock, vaidino ne monster heel, o chickenshit heal. Jei The Next Big Thing turejo verstis raumenimis ir ispudingomis pergalemis, tai Ken turejo ispesti maksimuma is nesvariu pergaliu su savo pagrindiniu ginklu - burna. Ka jis ir dare tame feude. Oveliau, kiekvienas zmogus pats kuria savo leime - Kennedy gavo suspension uz Wellness Policy pazeidima. O po tu 30 dienu, skirtingu wrestleriu karjeros gali pasukti skirtingu keliu - Kennedy nelabai pasiseke.
Taigi nereikia man pasakoti, kaip Taker isrankiai sedi uzkulisiuose ir renka kam job'ins kam ne. Jis zmogus, kuris padare The Great kali credible, po dominojancios pastarojo pergales su koja ant krutines, kuri jau buvo mineta neseniai. Tai parodo, kad kai reikia - jis duos save nupinintibetkam, pradedant talento juoda skyle Khali ir baigiant moteriskiai kaip Chyna. O, kad iseiti i main-eventa po programos su jo, nebutinai reika sutriuskinti Taker kaip Brock - is feudo su The Dead man gali stipriai atrodydami iseiti abu ;)

#22 Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2008-10-02, 14:58

Tai gerai, kas pagal tave politikuoja uzkulsiuose? HHH su HBK? Jei taip, tai jie pagal tave yra negerbiami uzkulsiuose, apie ju elgesi sklinda skundai. Be to, jie neturi jokiu problemu jobbinti per WM. Jei ne, tai tada per savo 3,5 metu PW ziurejimo karjera taip ir nesutikau zmogaus, kuris politikuotu, nes PW naujienas vis dar atidziai skaitau. Aisku dabar jau siek tiek ir nebe tie laikai, bet mano supratimu, HHH ir Undertakeris politikuoja daugiausiai, t.y. patys sprendzia kur ves ju programos, atsisako nepagristai jobinti ir t.t. Aisku, turime ir gero politikavimo (ar jei nori pavadink kitaip si zodi) pavyzdi is Jericho ir HBK, skaiciau, kad jie ta nuostabu tarpusavio feuda patys kuria, o bookeriai prisideda nedaug.
Taip, tikrai skirtingai prisimenam ivykius. Kai as pradejau ziureti WWE, Ortonas jau feudino su Takeriu. Kazkodel man per visa ju feuda ir po jo, Randy man isimine kaip zmogus, kuris nori prasistumti i main eventerius, taciau yra nevykelis - jam vis nepavyksta. Ortonui ziauriai truko itikinamumo, nes jis visada pralaimedavo kovas del titulo ir jei gerai atsimenu, niekas jam nedave jokiu sansu laimeti per WM22, o ta WM buvo butent po pasibaigusio feudo su Takeriu. Iki titulo Randy reikejo rebuildinti vos ne 2 metus, nes taip, tas feudas pries Takeri, labai palauze Ortono itikinamuma. Tu remiesi grynais skaiciais, bet kaip ir pats paminejai, Takeris laimejo svarbiausius matchus - per Wrestlemania ir feudo pabaiga. Niekas neatsimena, kas vyko feudo viduryje, nes tai buvo nereiksminga. Summerslam matchas laimetas nesvariai, o ten tas casket kartais ne 2vs1 buvo? Zodziu man is sito feudo isimine tik tai, jog Takeris yra supermenas, kuris laimi net ir 2vs1, o Ortonas - nevykelis, kuris net su tevo pagalba nesugeba atlikti darbo. Jau neskaitant to, kad Takeris stands tall vos ne visuose Smackdown'uose.
Del Kennedy.... RLY? RLY...? ;) Takeris per visa feuda NE KARTO nesujobino Kenedziui, t.y. ne karto nebuvo nupinintas. Dvi DQ pergales reiskia absoliuciai nieko, o po vienos is ju ir po first blood matcho, kuri Kenedis laimejo del MVP interference, Takeris "supyko" ir sutranke Kenedi taip paversdamas tas pergales nulinemis. Per ta feuda, mes pamateme tik absoliutu Takerio dominavima, na ir tai, jog Kennedy turi gerus promo gabumus. Na gal toks ir buvo sio feudo tikslas, bet mano nuomone Kennedziui sis feudas nedave visiskai nieko, o tolesnis jo likimas beveik identiskas Ortonui, tik va titulo taip ir nelaimejo.
Taip Khali jis tikrai putino over, tas tiesa. Is feudo tikrai gali stipriai iseiti abu wrestleriai, bet is feudo pries Takeri to dazniausiai nebuna. Aisku jis jobina, as ir nesakau, kad to nedaro, bet galetu tai daryti ir dazniau, mano nuomone.

#23 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2008-10-02, 17:09

Rodyti pranešimąLix, 2008-10-02, 15:58, pasakė:

Tai gerai, kas pagal tave politikuoja uzkulsiuose? HHH su HBK? Jei taip, tai jie pagal tave yra negerbiami uzkulsiuose, apie ju elgesi sklinda skundai. Be to, jie neturi jokiu problemu jobbinti per WM. Jei ne, tai tada per savo 3,5 metu PW ziurejimo karjera taip ir nesutikau zmogaus, kuris politikuotu, nes PW naujienas vis dar atidziai skaitau. Aisku dabar jau siek tiek ir nebe tie laikai, bet mano supratimu, HHH ir Undertakeris politikuoja daugiausiai, t.y. patys sprendzia kur ves ju programos, atsisako nepagristai jobinti ir t.t. Aisku, turime ir gero politikavimo (ar jei nori pavadink kitaip si zodi) pavyzdi is Jericho ir HBK, skaiciau, kad jie ta nuostabu tarpusavio feuda patys kuria, o bookeriai prisideda nedaug.
O kas kitas? ;) Aisku Triple H ir Shawn Michaels. Bet, teisingumo labui, HBK tapes born again krikscioniu, jau seniai nesulaukia tiek kritikos, kiek Triple H. Shawn tiesiog iki siol turi ta turtinga politikavimo praeiti is savo WWF metu, kuri jam nelabai linke atleisti visi tada nuskriausti wrestleriai. Levesque, kaip matom, varo iki siol :D Ir as nelabai suprantu prie ko cia Jericho ir Michaels feudas, kalbant apie politikavima, kadangi ta savokia reiskia "ispesti sau naudingas aplinkybes, pries kazkieno valia". Shawn ir Chris tiesiog gavo patis kurti savo storyline su minimaliu creative team isikisimu - tai ne pirmas kartas, kada booking komanda patiki feuda i talentingu wrestleriu rankas ir tai neturi nieko bendro su politikavimu ir nepasitenkinimu uzkulisiuose.

Taip, tikrai skirtingai prisimenam ivykius. Kai as pradejau ziureti WWE, Ortonas jau feudino su Takeriu. Kazkodel man per visa ju feuda ir po jo, Randy man isimine kaip zmogus, kuris nori prasistumti i main eventerius, taciau yra nevykelis - jam vis nepavyksta. Ortonui ziauriai truko itikinamumo, nes jis visada pralaimedavo kovas del titulo ir jei gerai atsimenu, niekas jam nedave jokiu sansu laimeti per WM22, o ta WM buvo butent po pasibaigusio feudo su Takeriu. Iki titulo Randy reikejo rebuildinti vos ne 2 metus, nes taip, tas feudas pries Takeri, labai palauze Ortono itikinamuma. Tu remiesi grynais skaiciais, bet kaip ir pats paminejai, Takeris laimejo svarbiausius matchus - per Wrestlemania ir feudo pabaiga. Niekas neatsimena, kas vyko feudo viduryje, nes tai buvo nereiksminga. Summerslam matchas laimetas nesvariai, o ten tas casket kartais ne 2vs1 buvo? Zodziu man is sito feudo isimine tik tai, jog Takeris yra supermenas, kuris laimi net ir 2vs1, o Ortonas - nevykelis, kuris net su tevo pagalba nesugeba atlikti darbo. Jau neskaitant to, kad Takeris stands tall vos ne visuose Smackdown'uose.
Matai kaip mes skirtingai prisimenam - tu prisimeni nevikeli, o as prisimenu kaip to feudo eigoje buvo pastatitas siandienos heelo-manjako prototipas. BET kadangi as bent prisimenu, kad, skirtingai nuo tavo klaidingu zodziu, Orton nepralaimejo dauguma matchu tame feude, kaip parodziau ankstesniame poste - as pasikliausiu savo atmintimi :D Aciu. Toliau, jei tau atrodo nereiksminga, kad Orton sudegino karsta su The Undertaker ir "issiunte" ji is WWE televizijos dviem menesiam, taip pritraukdamas daug heat, tai man labai liudna. Nieko nevikilisko tame fakte, kad sios du menesiu Orton tapo vienu is SmackDown! komandos lideriu (brandu kare) ir liko vieninteliu survivor tradicianiame PPV matche, as nematau. O kas liecia tos tavo "beveik 2 metus" rebuildo, tai tu labai palankiai sau, pamirsai pamineti, kad i tos 2 metus ieina jo du suspensionai uz Wellness Policy pazeidima ir incidenta su suniokotu viesbuciu :D Toliau apie ta Bob Orton pagalba ir tai, kad Mark pastoviai atrodo stipriai tame feude. Dabar davai iskart suprasim - The Undertaker yra beveik 7' ugio apie 300 svaru mires zmogus. Eik i gatve, rask 2+ metru stovinti 130 kilogramu sverianti bikeri ir pabandik jam atnesti skausma. Dabar kai tu iseisi is ligonines, tu suprasi, kad jei Undertaker jobbitu betkam ir betkada, mes negalvotu "va cia tai pasiekimas", kai jis yra pargriaunamas kokioje nors kovoje. Taker daro svarius jobus gimmickams/personazams, kurie yra arba monstra, arba dominatoriai - sia strategija gali vadinti "neisbazarinkim gimmicko per 18 metu" :) Taip mes mateme kaip jis buvo nuzudytas monstro Lesnar, monstro Kane, monstro Khali ir metamas milzino Show. Taigi priejome momento, kai as tau dar karta atkreipiu demesi - Randy, su visa pagarba jam, nebuvo dominojantis powerhouse ir tikrai nebuvo monstras: jis net nebuvo nuostabus technikas, kad jam galima butu padaryti Kurt Angle feudo tipo job'a. Jis buvo chikenshit heal - padugne. Ir ne man tau aiskinti, kad tokiems heelams paprastai svariai pina neduos iprastas main-eventeris (babyface), jau nekalbant apie mistiska zombi. Del Dievo meiles, atvejus kai zmones gavo svaria pergale pries Taker galima ant pirstu suskaicioti - jei Austin reikejo tenkintis Count Out, Bret Hart liko su DQ - legedoms dazniausiai belikdavo nesvariso pergales pries Taker. Mankind isvis pastate karjera ir WWF Championship reigna, kurio gal ir nematitu ant pralaimejimu ir nesvariu eprgaliu pries Undertaker, taigi nereikia cia gailetis Ortono.
P.S. Nedrisk vadinti Randy & Bob vs. Undertaker kaip "2 vs. 1", kadangi tai geriausiu atveju dudavo "1,5 vs. 1" :D

Del Kennedy.... RLY? RLY...? :D Takeris per visa feuda NE KARTO nesujobino Kenedziui, t.y. ne karto nebuvo nupinintas. Dvi DQ pergales reiskia absoliuciai nieko, o po vienos is ju ir po first blood matcho, kuri Kenedis laimejo del MVP interference, Takeris "supyko" ir sutranke Kenedi taip paversdamas tas pergales nulinemis. Per ta feuda, mes pamateme tik absoliutu Takerio dominavima, na ir tai, jog Kennedy turi gerus promo gabumus. Na gal toks ir buvo sio feudo tikslas, bet mano nuomone Kennedziui sis feudas nedave visiskai nieko, o tolesnis jo likimas beveik identiskas Ortonui, tik va titulo taip ir nelaimejo.
Cia as galiu tik pasikartoti. Gerai, isivaizdojam kaip kvailai atroditu Undertaker, jei roookie Kennedy svariai ji nugaletu :D As tikios tu pats supranti, kad jei tai ivyktu arenoje pilnoje zmoniu, tai show uzsidaritu, arba testusi su 5 minutem nieko nesuvokianciu veidu arenoje, lidinciu Kennedy pergale absoliucioje tilumoje. Dabar kai persokom si absurdiska momenta, manau pasidaro akivaizdu, kad Kennedy is to feudo turejo prisirinkti pasiekimu "ant poperiaus" ir ispesti mic laiko. Ir ta ir ta jis gavo, kai vos ne kiekviena show ant pirstu suskaiciodavo mums kiek Pasaulio Championu jis nugalejo ir kaip turi pergale pries Taker. Akivaizdziai jokios svarios pergales, zmogus, kuris keleta kartu maziau itikinamas nei Orton, negalejo gauti. Jis gavo rub nuo pacio fakto, kad pasitrine programoje su legenda. Ir pabaigai dametu tai, kad Kennedy irgi paliestas Wellness Policy ir jo traumos neduoda WWE ramios sirdies pasikliauti ir pushinti Kennedy. Nors pasiziuresim kaip bus po grizimo.

Taip Khali jis tikrai putino over, tas tiesa. Is feudo tikrai gali stipriai iseiti abu wrestleriai, bet is feudo pries Takeri to dazniausiai nebuna. Aisku jis jobina, as ir nesakau, kad to nedaro, bet galetu tai daryti ir dazniau, mano nuomone.
Tik nereikia cia "pries Taker dazniausiai nebuna". As tau mesiu tik keleta vardu, kur is feudu su Undertaker isejo stiprios abi puses: Brock Lesnar, Kurt Angle, Batista, Edge, The Rock, Steve Austin, Shawn Michaels ir daug kitu :D

#24 Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2008-10-02, 18:08

O pagal tave politika = naudos ispesimas savo naudai? Ar PW terminais ji turi tik neigiama reiksme? Na o HHH sakai yra negerbiamas uzkulsiuose? Nes pagal tave, jei Takeris politikuotu, tai jis butu negerbiamas, su blogu elgesiu uzkulsiuose. Ir ar tikrai jis jobina maziau uz Takeri?
Na gerai, mano zodziai buvo klaidingi, kad Takeris laimejo viska, bet tai nepakeicia esmes. Kas del "didelio zmogaus", tai kazkodel ir Khali, ir Umaga, ir Mark Henry, ir kruva kitu daro jobus daug dazniau. Tai kaip cia taip iseina, kad Takeris daro tai daug reciau? Sakai jokio politikavimo nera? :D Taip Ortonas susisiko kazkiek pats, bet tai faktas, kad ji reikejo daug laiko rebuildint. O taip, kai tas feudas pries Takeri buvo trumpam nutrauktas, Ortonas buvo aukstai, bet tada Takeris grizo ir vel "nuleido Ortona zemen", taip atidedamas jo didiji pusha. Na o mano samprata apie chickenshit heel yra kiek kitokia. Heelai manau turi buti buildinami stipriai ir iskaitant svarias pergales. O pergales su daug interference ir pan reiksmingos tik tuomet, kai heelas laiko titula ala JBL ar Edge, kur jie ir pralaimeje DQ ar laimeje labai nesvariai islaiko titula ir tai suteikia jiems itikinamumo. Kai titulo nera - nelabai yra ir naudos.
Is Takerio svarios pergales Kennedis net negalejo gaut? :D Nezinau is kur tu cia istraukei... taip arena skendetu tyloje, kaip tai buvo kai laimejo Khali. Kas cia keisto? Laimejo heelas - he's that good, he's arrogant and he backs it up. Nezinau, visiskai nesutinku su tavim situo klausimu. Juk dabar WWE ir yra problema, kad nera stipriu heel'u, o man rodos juos sukurt ir galima butu su svariom pergalem, pvz Jericho visai neseniai svariai nugalejo HBK, nors ir yra chickenshit heel, o dabar yra tvirtas champas. Nu zodziu, manau heelams reiktu daugiau svariu pergaliu.
Na matai, kai zmogus sedi 17 metu WWE, tai aisku prisirenka tu vardu ir mini feudu. Bet kiek as asmeniskai maciau, o tai ne tiek ir daug, tai Takeris dazniausiai iseina daug stipresnis nei priesininkas :D

#25 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2008-10-02, 19:12

1. Problema, kad jus ne skirtingai acimenat, bet skirtingai interpretuojat.
`MK` KK pasiekima pries Takeri 3:2 vertina kaip nerealu Takerio kilniasirdiskuma.
Lix - tik kaip rezultata ant popieriaus.
As labiau linxtu i Lix puse. Sioje vietoje reikia pastebeti, kad KK tematikos Underio kontekste `MK` yra nepalankus - KK nera tas pavyzdys, kad galetume pasakyti: "Underio nerealu geranoriskuma akivaizdziai parodo jo pasiaukojimas ir trys popieriniai Job'ai". Kodel? Todel kad tik pamiselis gali pasakyt, kad KK laimejo ta feud'a.
2. Vienintelis Feud'as, kuri Underis yra pralaimejes ir popieriuje ir bet kieno atmintyje - feudas su Lesnariu. Bet cia pritariu `MK`, kad Lesnariui tik Hoganas galejo savariai nesujobint.
3. Kas yra politikavimas? Populiarus, sabloniniai pvz:
-Shaw Michaels to Bret Hart: to man sujobbing ten ir ten, o as tau po to ten ir ten. Tas po to paskuj baigiasi HBK fraze "as tau ten ir ten niekada nejobbinsiu".
-Hogan to HBK: You job to me at SummerSlam, and I'll to you after that. Po to aciuncia HBK sms'a ir paraso, kad jis tai padare uz Bret Hart (black hummor)
-Bet koks nesutikimas svariai jobbint, grasinant "no-showing'u". Kai kuriems to net nereikia pasakyt - t.y. jej Underis pasake, kad KK jis nesujobins svariai, tai reiskia kad nejobbins. Pasyvi politika.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 6

narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0