Peršokti prie turinio

Ar noretumet kad Ortona pushintu feisu

Temoje atsakymų: 46

Apklausa: Ar noretumete Orton Face (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Ar noretumete

1. Taip noreciau (31 balsai(-ų) [34.83%])

Balso procentinis santykis: 34.83%

2. Ne (58 balsai(-ų) [65.17%])

Balso procentinis santykis: 65.17%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

#1 Randy_Orton_Fan_4_life

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
0

2008-05-15, 20:01

Argumentuokite savo numone. As taj noreciau nes man jis kaip heelas pradeda pabost ir ar pastebejot kad jis is fanu palikyma pradejo gaut.

#2 Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22

2008-05-15, 20:21

man kazkodel sunkiai ziuretusi jis kaip face'as.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

#3 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2008-05-15, 20:24

Rodyti pranešimąImpaler, 2008-05-15, 21:21, pasakė:

man kazkodel sunkiai ziuretusi jis kaip face'as.

Kažkodėl? ;) Jis jau tikrai senokai yra heel'as, dėl to ir sunkiai žiūrėtųsi. Čia tas pats kaip tau artimas žmogus kardinaliai persidažo plaukus,keista labai :)

#4 Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
  • 183 Pranešimai:
0

2008-05-15, 20:32

As tai labai noreciau, man jis patiko, kai pries Evolution kovojo, tikrai manau jam tinka buti face kaip ir heel, bet face budamas jis man labiau patiktu, gal ir energijos atsirastu daugiau... Kalbu apie jo entrance, vos juda ieidamas i ringa, nekaip seniau...

Šį pranešimą redagavo Laisvydas: 2008-05-15, 20:32

#5 Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12

2008-05-15, 20:36

Tikrai ne. Dabar jis vienas iš pagrindinių, gerai pushinamų WWE heelų, ko WWE ir taip yra mažai. Face'ų yra tirkai sočiai. Ir nepaisant to, Ortonui kur kas labiau tinka heelo vaidmuo. Manau, kad jis prieš Evo buvo face, kad jį lengviau prapushintų, kad pamėgtų fanai, o dabar, kai jau jis ne toks ir jaunas, nesižiūrėtų kaip face'as.

Dėl įėjimo, tai nesupratau, kame roblema. Man kaip tik patinka jo įėjimas, judėsiai. Tai pabrėžia, kad jis labai "apgalvojantis, neskubantis" ir tinka jam prie gimmicko, o taip pat ir prie išvaizdos. Įsivaizduok, kaip atrodytų toks raumenų kalnas bėgantis link ringo ir strikinėjantis kaip kokia Mickie James ;)
Nuotrauka

#6 Sharkx555

Baltas diržas

• Naujokai
  • 19 Pranešimai:
0

2008-05-15, 21:31

noreciau, nors jis keistai ziuretusi kaip faces

#7 Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12

2008-05-15, 21:40

Rodyti pranešimąSharkx555, 2008-05-15, 22:31, pasakė:

noreciau, nors jis keistai ziuretusi kaip faces
7 žodžių poste sugebėjai pats paprieštarauti sau. Manau tam reikia įgūdžių ;)
Nuotrauka

#8 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2008-05-15, 21:44

Rodyti pranešimąRandy_Orton_Fan_4_life, 2008-05-15, 21:01, pasakė:

Argumentuokite savo numone. As taj noreciau nes man jis kaip heelas pradeda pabost ir ar pastebejot kad jis is fanu palikyma pradejo gaut.
O nekovoje pries Cena irgi palaikymo esi mates jam? ;)

Rodyti pranešimąLaisvydas, 2008-05-15, 21:32, pasakė:

As tai labai noreciau, man jis patiko, kai pries Evolution kovojo, tikrai manau jam tinka buti face kaip ir heel, bet face budamas jis man labiau patiktu, gal ir energijos atsirastu daugiau... Kalbu apie jo entrance, vos juda ieidamas i ringa, nekaip seniau...
Smarku laikais tokiam shudzhiu Face buti butu sudetinga :)

Nuotrauka
Nuotrauka

#9 Randy_Orton_Fan_4_life

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
0

2008-05-16, 06:37

esu Fortaz su hhh kai dare DDT ir kai hhh rko padare iskele kaskas plakta RKO

#10 Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2008-05-16, 15:53

Cia yra naturalus mark'izmo pozymis, kad jeigu tavo favoritas yra heel'as, tai tu nori, kad jis turnintusi feisu. As irgi labai noreciau, kad Edge pabutu feisu, taciau sveiku protu vis tiek suvokiu, kad jis tikrai nebus toks geras feisas, koks dabar yra heel'as :)

#11 Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22

2008-05-16, 16:58

Rodyti pranešimąSmS, 2008-05-15, 21:24, pasakė:

Kažkodėl? :) Jis jau tikrai senokai yra heel'as, dėl to ir sunkiai žiūrėtųsi. Čia tas pats kaip tau artimas žmogus kardinaliai persidažo plaukus,keista labai :D

Ne del to gi as pamenu po ismetimo is evolution gi face buvo ir man tikrai nelipo toks jo characteris :)

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

#12 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2008-05-16, 17:27

Rodyti pranešimąRandy_Orton_Fan_4_life, 2008-05-16, 07:37, pasakė:

esu Fortaz su hhh kai dare DDT ir kai hhh rko padare iskele kaskas plakta RKO
Yuppppyyyyyyy!
Vienas zmogus iskele plakata su RKO, ir jau galima klausti "ar pastebejot kad jis is fanu palikyma pradejo gaut" :D
Jej rimtai - tokio palaikymo visi tikri heelai ir visada gauna. Tikrai heel'ais vadinu McMahon, Regal, Edge, MVP ir Orton, ir KK dar buvo. Kai jie generuoja toki heel heat, kai zmonems patinka ju nemegti. T.y. jiems patinka, kai tokiems heel'ams atspardo uzpakali, ir nepatinka, kai jie acpardo ji face'ams. Visi mano isvardinti gaudavo irgi plakatu saleje. Ir ne viena, kuri cia pateiki kaip "pradejimo palaikyti" irodyma.
Tuo tarpu yra netikru heel'u, kurie generuoja toki "nenoriu, kad cia butum" heat'a - Henry, Khali, Snitsky. Zmones juos nusvilpineja del to, kad tiesiog nenori ju matyt. Ir zmonems dzin, ar juos mus, ar jie musha, jie nusvilpines, ir prades palaikyti Face' tik tam ir tik tada, kai matys, kad matcho galas, ir tada bus generuojamas Face Pop, bet daugiau ne Face'ui, o matcho pabaigai :)
p.s. O dabar visi isivaizduokit mano posta be skyrybos zenklu :D :D :D Kai kam tai turbut naturaliai gausis :)

Nuotrauka
Nuotrauka

#13 Randy_Orton_Fan_4_life

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
0

2008-05-17, 07:32

o kas dar svarbiau kad per jo entrance nei ji palaiko nei boina. aisku kad ortonas butu feisas mazai tikimybes bet kas bus kai pasitrauks is wwe title kovu ka darys gal nudreaftins ji i sd gal vers feisu ir bus feudas su Y2J(heel) arba su tuo paciu jeff. kalbant api jeff tai jam gryzus jis pagyvins ta nusibodusia wwe titulo kova kurioje jau kelintas ppv yra tokie kaip jbl cena ar orton. noreciau labai pamatyt jeff vs HHH arba jeff vs cena :)

#14 Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
  • 119 Pranešimai:
0

2008-05-17, 09:51

Nenorėčiau, jis man atrodo kaip gėjus toks ir šeip sunkiai žiūrėtusi.

#15 Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2008-05-18, 21:22

Rodyti pranešimąRandy_Orton_Fan_4_life, 2008-05-17, 08:32, pasakė:

o kas dar svarbiau kad per jo entrance nei ji palaiko nei boina. aisku kad ortonas butu feisas mazai tikimybes bet kas bus kai pasitrauks is wwe title kovu ka darys gal nudreaftins ji i sd gal vers feisu ir bus feudas su Y2J(heel) arba su tuo paciu jeff. kalbant api jeff tai jam gryzus jis pagyvins ta nusibodusia wwe titulo kova kurioje jau kelintas ppv yra tokie kaip jbl cena ar orton. noreciau labai pamatyt jeff vs HHH arba jeff vs cena :thumb:
Jei biski off-topic, tai Ortono entrance theme Burn In My Light yra rocko daina su ryskia pradzia, todel fanu boo'inimai nelabai girdisi, galime paimti pavyzdi su Edge - irgi nelabai girdisi kai ji nusvilpia. Ir kai Kanadoje buvo Unforgiven '06, tai ji akivaizdziai palaike. Bet per entrance to nesigirdejo. O stai naujoji Ortono theme prasideda zodziais, be muzikos, todel turetu kur kas labiau girdetis publikos reakcija.

O jei labiau i tema, tai i SD Ortono netolimoje ateityje metais tikrai neturetu draft'int. Zmogus 2002 metais debiutavo SD, po to tais paciais metais persikele i Raw, po to 2005 m. grizo i SD ir 2006 vel grizo i Raw. Kazkaip daugoka pereidinejimu, manau deretui Rendziui leisti ilgiau apsistoti viename brand'e.

#16 Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2008-05-19, 14:32

Nenoreciau, nors manau face'as is jo jau galetu buti neblogas. Bet kaip Bottom sake, ir taip WWE mazai heel'u tai nebutu protinga Orton'a turninti face'u. Randy atrodo gerai savo heel'o vaidmenyje ir manau jam tikrai atsiras su kuo feudinti.

#17 Tadaz

Baltas diržas

• Naujokai
  • 91 Pranešimai:
0

2008-05-26, 20:00

Ne, nenoreciau, del 2 priezasciu:
1.Jo isivaizduoti kaip face negaliu.
2. WWE neturi daug heel'u.

#18 slammer

Baltas diržas

• Naujokai
  • 31 Pranešimai:
0

2008-05-27, 15:52

Gal ir nieko butu.jis man kazkada patikdavo kai buvo face

#19 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2008-05-29, 13:05

man tai turbūt smagiau žiūrėt į jį kaip į feisą, gal nusibodo kaip heel'as, ar šiaip išsisėmė... o gal jam reikia naujo storyline'o...

Nuotrauka

#20 Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0

2008-05-29, 14:25

Nenorechiau jo matyt kaip face, bet norechiau kad gryzhtu prie savo seno gimmick'o, to kur jaunas budamas naudojo, arogantishkas, savim pasitikintis ir t.t.., mano nuomone jam labiau tokiu but tinka.

#21 Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
  • 388 Pranešimai:
4

2008-06-09, 14:10

Nenoreciau kad ortonas butu face...man jis kaip heelas geriau ziurisi :thumb:

#22 Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75

2008-06-17, 11:50

Ortonui kur kas geriau ziurisi Heelo ivaizdis ir tikrai nematau reikalo ji turninti feisu.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

#23 Guest_Naciux_*

• Svečiai

2008-07-14, 13:59

Ne į temą
Nu,Noreciau

#24 tiezys

Baltas diržas

• Naujokai
  • 8 Pranešimai:
0

2008-07-17, 11:08

Face jis nesiziuretu, ne jam gerieciu but -_- Bet galetu ka nors naujo kaip heel'as sugalvot, nes truputi jau pabodo sitas gimic'as jo.

#25 Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0

2008-07-20, 18:55

Rodyti pranešimąNaciux, 2008-07-14, 14:59, pasakė:

Ne į temą
Nu,Noreciau

Kad nelabai jau offtopic cia buvo :P.

Nenoreciau, kad jis butu face, as labiau palaikau heelus, o geru heelu daznai truksta. Ir seip jam heelu buti labiau tinka.

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0