0
Cryme Tyme
Sukūrė Bottom, 2008-04-03, 19:36
Temoje atsakymų: 11
2008-04-03, 19:36
Kaip jums šis grįžimas? Man visada malonu matyti tokius siurprizus iš WWE. Žinojau, kad jie kažkada grįš į WWE, ar net eis į TNA, bet kai išgirdau tą JOU JOU JOU, tikrai nustebau Gal ši porelė šiek tiek atgaivins tag-team division'ą. Jau turėjome Holly & Cody, Trevor & Cade, London & Kendrick, o dabar + ir JTG & Shad. Norėčiau, kad WWE juos papush'intų kad ir iki titulų.
2008-04-03, 19:41
Bottom, 2008-04-03, 20:36, pasakė:
Kaip jums šis grįžimas? Man visada malonu matyti tokius siurprizus iš WWE. Žinojau, kad jie kažkada grįš į WWE, ar net eis į TNA, bet kai išgirdau tą JOU JOU JOU, tikrai nustebau Gal ši porelė šiek tiek atgaivins tag-team division'ą. Jau turėjome Holly & Cody, Trevor & Cade, London & Kendrick, o dabar + ir JTG & Shad. Norėčiau, kad WWE juos papush'intų kad ir iki titulų.
Nuvertintas, pagal mane dabar tag team titulas yra, todėl dabar su Cryme TM bus įdomiau tikrai http://cryme.tyme.vs.trevor.murdoch.and.la...e.vaizdelis.lt/ Čia kas nematė jų gryžimo
2008-04-03, 19:56
Na WWE viena karta per metus susirupina tag-team wrestlingu ir Raw puseje, tai manau dar vieno team'o reikia, ir turesim vel feuda koki;)
2008-04-03, 20:41
Na is darbo ringe poziurio as nematau daug vertus juose, bet aisku jie inesa daug komedijos visokiausiuose segmentuose.
2008-04-03, 20:45
Malonu juos vel matyti ringe Kai jie isejo is WWE man ju buvo tikrai gaila, o dabar net nepagalvojau, kad jie sugrįš
Šį pranešimą redagavo Chairman: 2008-04-03, 20:46
2008-04-03, 21:34
Na, kaip jau senai visi supratom, svarbiausia yra overness, o is tag-teamu jie kaip ir geriausi sitoje vietoje (na neskaitant DX ir panasiu "reunion")
2008-04-03, 21:37
Who cares about tag team division?
#9 Guest_Tomas_*
2008-04-03, 22:45
dar vienas netiketas sugryzimas,wwe nesiliauja manes stebinusi nebezinau net ko tiketis cryme time gryzo tiesiog idealu,jie puikus enterteineriai :super: manau kada nors taps cempais...nes dabartiniai yra tragiski,nors kaip ir daugeliui kaskaip komandines kovos uzmirstos pastebejau.ligtais jau keleta PPV ju niekas nebebukina...net nebepamenu...;D
2008-04-04, 08:53
Tai jau ir ne keletas PPV. Faktiskai RAW tag division'as mire su Hardziu issiskirstimu. SD! tag divizionas dar biski gyvas, man asmeniskai visai idomios Miz/Morrison kovos, taciau ju i PPV vistiek nekisa...
2008-04-04, 16:01
Lix, 2008-04-04, 09:53, pasakė:
Tai jau ir ne keletas PPV. Faktiskai RAW tag division'as mire su Hardziu issiskirstimu. SD! tag divizionas dar biski gyvas, man asmeniskai visai idomios Miz/Morrison kovos, taciau ju i PPV vistiek nekisa...
O tai butu galima sutvarkyti su geru scenarijumi ir feudu Prisiminkime 2006,Mickie obsessed with Trish scenariju...Mano akyse jis tikrai pakele WWE Womens titulą.
2008-04-04, 22:05
Na kazkaip manes nesujaudino tu crime time grizimas, grizo jie ir ka? nei jie atgaivins ta tag team divizijona nei ka. Mano manimu norint ji gaivint reikia suburt dvi tvirtu midcarderiu komandas, o ne kazkokius joberius po ja valkiot, beja kas ten champai yra? kazkaip visiskai pamirstas sitas dirzas yra, nors dabartiniai kepti main eventeriai Hardis, Edge, ten sukosi ilgus metus. Visada prisimenu ispudinga wm maca del tag team dirzu, na o dabar tai kazkoks seseselio seselis nuo tu laiku Negi taip sunku suburt koki teama, panasaus tipo kaip buvo edge ir benua. ar bent jau morison ir miz. Va kas patinka is dabartiniu raw tag teamu tai santino marela ir karlito, zmones turi charizmos ir idomu jos ziuret, o cody rodes ir hardcore holy man kazkokie pilki.
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0