Peršokti prie turinio

Bobby Lashley to ECW?

Temoje atsakymų: 19

#1 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-11-14, 00:06

Na jau senokaj buvo pasirode praneshimu, kad atejus naujam SD writeriui, Lashley su juo nesutaria, ir prashes perkialiamas i kita diviziona.
Tai, ir kad WWE i jo prashyma prieme kaip rimta, patvirtina ECW spoileriai ish Anglijos:

In the main event of the ECW taping, Bobby Lashley vs Hardcore Holly ended in a no contest after Big Show, Test, Paul Heyman and Heyman’s security interfered, only to be chased off by Sabu, Rob Van Dam and CM Punk.

Atrodo Elimination Chamber tures nauja dalyvi, ir tuo pachiu tikraj nauja rimta kandidata lajmeti dirzha.

Ka jus manot apie shi pasikejtima?

Nuotrauka
Nuotrauka

#2 `MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2006-11-14, 00:22

Istikruju, budamas ilgalaikis Lashlio skeptikas, turiu pripazinti, kad sis variantas man prie sirdies :) Nes noriu pamatiti ar Heymanui leis ji pakeisti ir ka Paul'as is Bobbio sulipditu. Bet titulo as ant jo nekabincio - ne. Jis kolkas turi rasi savo vieta ECW'e ir prie jo reiktu priprasti, kaip prie ECW dalies - ir tik tada, gal po keliu gimicko modefikavimu, jis butu geras ECW champas. O siaip - pagirtina + malonu, kad pat Lashlis ataugino sau pora kiausu, kad atvirai isreiksti savo nepasitenkinima;)

#3 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-11-14, 08:30

tavo antipatija jau net ne korektishka... Prie ko chia jo aktoriniu sugebejimu ir uzh saves kovojimo bruozhus majshyt?
Ash nezhinaw, ar zhiuri pask metu SD, bet jo matchaj jau visishkaj normalus, ir netgi geresni uzh vidutinius. Po Lesnario jis jau antras pagal geruma power wrestleris WWE.

Nuotrauka
Nuotrauka

#4 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2006-11-14, 09:15

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 14 2006, 08:30 AM, pasakė:

tavo antipatija jau net ne korektishka... Prie ko chia jo aktoriniu sugebejimu ir uzh saves kovojimo bruozhus majshyt?
Ash nezhinaw, ar zhiuri pask metu SD, bet jo matchaj jau visishkaj normalus, ir netgi geresni uzh vidutinius. Po Lesnario jis jau antras pagal geruma power wrestleris WWE.

Jei tu kazka pamirsai, Fortaz, tai as niekad nemenkinau jo sugebejimu, kaip imtinininko. Man visada kele nepasitenkinima pats jis. Bet velgi, visada pabrezdavau, kad tai individuali antipatija, nes kitiems tokie visokie smulkmenos, kurie pakabina mane - net nerupi. O man pvz. is pradziu nepatikdavo jo mergiskas balsas (dabar jis tikriausiai jau labiau savim pasitiki ir tas drovumas balse isniko). Po to man nepatinka jo taunt'ai (kai jis delnomis praso aplodismentu - apgailetina) + jis "dirba ant fanu" - ne, aisku, as suprantu, kad ten visi dirba ant fanu, bet jis visad (tikriausiai pagal writeriu irodimus) bando ismusti is ju pop'a. Pvz. paskutiniame matche pries Booker T King Booker'i - jis pakele Bookeri ir "повыпендривался" kaip jis sauniai ir ilgai gali laukiti ji viena ranka vertical suplex'e - cia velgi tik man, bet tai apgailetina. Ir paskutinis mane erzinantis jo bruozas - jo veidas :) Taip, kaip jis nebanditu ji lipditi i rimta/pilna agresijos veida - jo akis yra "geros". T.y. as aisku nezinau ji tikrame gyvenime, bet speju jis yra pukuotas didelis meskinas. Taigi cia tikriausiai vienas tu variantu, kai as tiesiog negaliu "ipirkti" gimicko :)

P.S. Pastoviai ziuriu RAW, iMPACT!, SmackDown! ir ECW

#5 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-11-14, 13:02

"Man visada kele nepasitenkinima pats jis"
ir ish visu ka tik pateiktu argumentu tik vienas, ir tas tik dalinaj susijes suo "juo pachiu" kaip citatoje ivardinta - kad nepatinka jo vejdas.
Ajshq rejketu sutarti, kas tai yra - "jis pats".
Bet shiaip ajshq butu zhymiai objektyviau, jej tu sakytum: man kelia nepasitenkinima, kad writeriai nemoka susieti kovotojo tikrosios asmenybes su jo personazhu. O ne: kelia "nepasitenkinima pats jis" .
Nu chia tas pac kas sakyti:
nekenchiu aktoriaus Vardenis Pavardenis, todel kad jo vejdas geras, o personazhas blogas. Nes jis vajdinadamas juokingaj siekia (rezhisieriu liepiamas) publikos palankumo.
Tiesiog puiku:)

Nuotrauka
Nuotrauka

#6 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2006-11-14, 14:27

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 14 2006, 01:02 PM, pasakė:

"Man visada kele nepasitenkinima pats jis"
ir ish visu ka tik pateiktu argumentu tik vienas, ir tas tik dalinaj susijes suo "juo pachiu" kaip citatoje ivardinta - kad nepatinka jo vejdas.
Ajshq rejketu sutarti, kas tai yra - "jis pats".
Bet shiaip ajshq butu zhymiai objektyviau, jej tu sakytum: man kelia nepasitenkinima, kad writeriai nemoka susieti kovotojo tikrosios asmenybes su jo personazhu. O ne: kelia "nepasitenkinima pats jis" .
Nu chia tas pac kas sakyti:
nekenchiu aktoriaus Vardenis Pavardenis, todel kad jo vejdas geras, o personazhas blogas. Nes jis vajdinadamas juokingaj siekia (rezhisieriu liepiamas) publikos palankumo.
Tiesiog puiku:)

Bet tu suprask, Fortaz, kad jei zmogus geras aktorius ir yra sukurtas entertainment'ui, tai jis puikiai suvaidins betka. Kad toli neeiti paimsim Terry Bollea - fenomenalus babyface'as, bet heel'a suvaidino nieko blogiau.
Tiesiog jeigu Bobbis nemoka buti lankstus kaip asmenybe ir negali paslepti to drovumo, kuri as visados matau jame - tai reiskia jis nera aktorius. Nieko naujo nepasakisiu ir pasikartosiu dar karta - Lashlis man panasus i zmogu, kuris savo drovuma ir trapu vidini pasauli bando paselpti uz raumenu kalno.

P.S. O i ginca del to ka reiskia "jis pats" as su tavim nelisiu, nes mes abu puikiausiai zinom kaip riskiai skiriasi musu neapibreztu dalyku supratimai :) Jeigi atidziai skaitai mano postus, tai pats turetum susidariti mano vizija i tai, ka reiskia sie zodziai.

#7 girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 272 Pranešimai:
0

2006-11-14, 14:44

Siuo klausimas as tvirtos nuomones neturiu ar gerai ar blogai paciam Lashley butu ECW. Man labiau rupi kas bus su Smackdown, nes tuo visi wrestleriai is smackdown bus perkelti i ECW.
Nuotrauka
Nuotrauka

#8 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-11-14, 16:01

Rodyti pranešimą`MalioK`, Nov 14 2006, 02:27 PM, pasakė:

Bet tu suprask, Fortaz, kad jei zmogus geras aktorius ir yra sukurtas entertainment'ui, tai jis puikiai suvaidins betka. Kad toli neeiti paimsim Terry Bollea - fenomenalus babyface'as, bet heel'a suvaidino nieko blogiau.
Bet tai tau netrukdo buti Goldbergo fanu, nors ish jo heel'as shudinas, kaip ish Steinerio face'as. O juk jis turetu pagal tave galet daryt bet ka, tai kaip chia dbr, neapibrezhtumas, prieshtaravimas pachiam sau...?

Nuotrauka
Nuotrauka

#9 Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2006-11-14, 16:07

Nu tai blyn... Lashley nebeturi su kuo kovot/feudint Smackdowne, o reiktu ji pushint = perkeltas i kita branda. Tai o Finlis, Batista, Bookeris turi su kuo feudint jei ne tarpusavy? Ne. Tai gal ir juos perkelt i kita branda? Tada SD! liks ne tik be main eventeriu, bet ir be upper midcarderiu ;) O i ECW bus pirkista kruva wrestleriu, kurie ryskiai neturi krypties. Dizugu. O RAW bus nepalietsas isvis = the crappiest show on TV.

Beje, pritariu visiems `MK` komentarams apie Lashli, jis man irgi visiskai nepatinka.

#10 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2006-11-14, 16:52

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 14 2006, 04:01 PM, pasakė:

Bet tai tau netrukdo buti Goldbergo fanu, nors ish jo heel'as shudinas, kaip ish Steinerio face'as. O juk jis turetu pagal tave galet daryt bet ka, tai kaip chia dbr, neapibrezhtumas, prieshtaravimas pachiam sau...?

1. Nelaikau Bill'a fenomenaliu entertaineriu, kuris turetu toki lankstu talenta kaip Hoganas. Jis turi savo viena vaidmeni - jis ji vaidina.
2. Goldbergas atrodo kaip rimtas pissed off jew ir vaidina rimta pissed off jew.
Lashlis vaidina no bullshit "I'm gonna kick your ass" viruka, o akis ir veidas pasako "kur as?" ir "ar fanams as patinku?"
Taigi cia kontrastas, Fortai.
3. $oldberg'as, anot IWC kritikos, man pakankamai patiko. Hall'o kontrakto valgimas, jackhammer'as ant Hogan'o - I actually liked it ;)

#11 Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22

2006-11-14, 17:19

puiku, tegu kelia y ecw, nes smackdown niekada nesiunciu ir neziuriu ir pamatysiu nors per ecw kaip jis draskosi.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

#12 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-11-14, 19:35

Rodyti pranešimą`MalioK`, Nov 14 2006, 04:52 PM, pasakė:

1. Nelaikau Bill'a fenomenaliu entertaineriu, kuris turetu toki lankstu talenta kaip Hoganas. Jis turi savo viena vaidmeni - jis ji vaidina.
2. Goldbergas atrodo kaip rimtas pissed off jew ir vaidina rimta pissed off jew.
Lashlis vaidina no bullshit "I'm gonna kick your ass" viruka, o akis ir veidas pasako "kur as?" ir "ar fanams as patinku?"
Taigi cia kontrastas, Fortai.
3. $oldberg'as, anot IWC kritikos, man pakankamai patiko. Hall'o kontrakto valgimas, jackhammer'as ant Hogan'o - I actually liked it ;)
galim ishvedzhioti ka norim, bet ish esmes anuo jau postu privedzhiau tave prie ko turbut ir norejaw:
jej tau zhmogus ish karto patiko, tai jis patix net ir shudinaj atrodydamas - pvz. Goldberg.
Jej zhmogus ish pat pradzhiu nepatiko - he's doomed...

Nuotrauka
Nuotrauka

#13 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2006-11-14, 21:12

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 14 2006, 07:35 PM, pasakė:

galim ishvedzhioti ka norim, bet ish esmes anuo jau postu privedzhiau tave prie ko turbut ir norejaw:
jej tau zhmogus ish karto patiko, tai jis patix net ir shudinaj atrodydamas - pvz. Goldberg.
Jej zhmogus ish pat pradzhiu nepatiko - he's doomed...

Nope ;) Cia skonio reikalas, bet man Goldberg'as neatrode sudinai budamas heel'u - kaip sakiau, man patiko jo heelturn'as ir tai nereiskia, kad tik todel, jog man patinka Goldberg'as, net jei jis atsiultu ir banditu pavaizduoti kruva sudo. Jo isvaizda ir elgsena tiko kaip face'ui, taip ir heel'ui - jis vistiek buvo tas pissed off jew - ir jam tai tinka. Tiesiog zmogus nesigrebe vaizduoti kazka, kuo jis nera - pvz. dantu feja. Kuria, pagal mane, tiktu vaizduoti Lashliui - butu zjbs raumeninga dantu feja + rozine spalva jam tiktu [joke]. O jei rimtai, tai man jau nusibodo kartuoti - tureti raumenis nepakanka, kad vaizduoti ta no BS viruka, kuri vaidina Lashlis - tam reikia tureti kazka akyse... gal ta kibirksti? Ir tame nera jo kaltes - tai writeriai. Aisku niekas manes neklause ir as galiu kalbeti tik is deletanto IWC-nario pozicijos, bet as tikiu, kad jam is pradziu reikejo duoti ammateur-wrestlerio gimicka - kaip kazkada panasu turejo Steiner broliai, pradedami WWF'e. O jau veliau, kai jis atsikratitu kazkokiu kompleksu, kurie kaip isstampuoti jo akyse/veide, ir priaugtu dar daugiau pasitikejimu - daryti transformacija.

#14 Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22

2006-11-20, 15:42

taigi spoilinu api lashly

Spoiler'is

#15 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-11-20, 17:33

Spoiler'is

Nuotrauka
Nuotrauka

#16 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2006-11-20, 17:37

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 20 2006, 05:33 PM, pasakė:

Spoiler'is

Spoiler'is

#17 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-11-20, 17:42

o, va chia jau rimtas argumentas.
Chia jau jox net ne spoileris:D

Nuotrauka
Nuotrauka

#18 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2006-11-20, 19:12

wwe.com pats rase :) aisq kad nespoileris, o as speciau kad lashlis ir champu taps =]

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#19 Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22

2006-11-20, 19:17

Nu jo, gali visai buti, nenustebciau labai. Siaip esu girdejes kaip MK kalba kad ta lashley vadina Black Lesnar, tai maciau po antra kova (pirma buvo WM 22 MITB :)) ir.... net isokimas i ringa tox pats. ant aprono ir i vidu. Bet jis faktas neturi 'tinkamu' akiu ir savsiems veido ishraishkos. ATrodo lyg zuikis bailys i vilku narva imestas :D

Baigiu offtopica. Tiesiog su juo susijusiame poste savo pozicija ishdesciau.

#20 Nitro_Boy

Baltas diržas

• Naujokai
  • 52 Pranešimai:
0

2006-11-23, 19:04

Gal idomu butu paziuret kaip Bobby Lashleu kausis Extreme Elimination Chamber

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0