Peršokti prie turinio

Manchester United FC

Temoje atsakymų: 56

#1 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-10, 00:43

Man. United sudetis:

Vartininkai:

Edwin van der Sar HOL
Tim Howard USA
Luke Steele ENG
Ben Williams ENG
Ben Foster ENG

Gynejai:

Phil Bardsley ENG
Wes Brown ENG
Rio Ferdinand ENG
Gabriel Heinze ARG
Gary Neville ENG
John O'Shea IRL
Micheal Silvestre FRA
Gerard Pique ESP

Saugai:

Darren Fletcher SCO
Quinton Fortune RSA
Ryan Giggs WAL
David Jones ENG
Roy Keane IRL
Paul McShane IRL
Liam Miller IRL
Ji-Sung Park KOR
Kieran Richardson ENG
Cristiano Ronaldo POR
Paul Scholes ENG
Paul Tierney ENG

Puolejai:

David Bellion FRA
Wayne Rooney ENG
Louis Saha FRA
Alan Smith ENG
Ole Gunnar Solskjaer NOR
Ruud van Nistelrooy NED
Neil Wood ENG
Giuseppe Rossi ITA
Sylvan Ebanks-Blake ENG

Manageris:

Sie Alex Ferguson SCO

Stadionas : Old Trafford
Klubas ikurtas : 1878
Premier lygos laimetojai: 15
FA taures laimetojai: 11
Lygos taures laimetojai: 1
Europos taures laimetojai: 2
Europos tauriu laimetoju taures: 1
Europos super taures: 1
Tarpzemyniniai cempionai: 1

Sezono tvarkarastis:

Tue, 9th H Debrecen (CLQ)
3 - 0
Sat, 13th A Everton (PREM.)
12:45
Sat, 20th H Aston Villa (PREM.)
Wed, 24th A Debrecen (CLQ)
19:30 -
Sun, 28th A Newcastle (PREM.)
16:00 -
September
Sat, 10th H Man City (PREM.)
13:00 -
Sun, 18th A Liverpool (PREM.)
12:00
Sat, 24th H Blackburn (PREM.)
15:00 -
October
Sat, 1st A Fulham (PREM.)
Sat, 15th A Sunderland (PREM.)
Sat, 22nd H Tottenham (PREM.)
Sat, 29th A Middlesbro (PREM.)
17:15
November
Sun, 6th H Chelsea (PREM.)
16:00
Sat, 19th A Charlton (PREM.)
Sun, 27th A West Ham (PREM.)
December
Sat, 3rd H Portsmouth (PREM.)
17:15
Sun, 11th H Everton (PREM.)
Wed, 14th H Wigan (PREM.)
20:00 -
Sat, 17th A Aston Villa (PREM.)
Mon, 26th H West Brom (PREM.)
Wed, 28th A Birmingham (PREM.)
19:45 -
Sat, 31st H Bolton (PREM.)
January
Tue, 3rd A Arsenal (PREM.)
20:00
Sat, 14th A Man City (PREM.)
Sat, 21st H Liverpool (PREM.)
February
Wed, 1st A Blackburn (PREM.)
19:45 -
Sat, 4th H Fulham (PREM.)
Sat, 11th A Portsmouth (PREM.)
Sat, 25th H West Ham (PREM.)
March
Sat, 4th A Wigan (PREM.)
Sat, 11th H Newcastle (PREM.)
Sat, 18th A West Brom (PREM.)
Sat, 25th H Birmingham (PREM.)
April
Sat, 1st A Bolton (PREM.)
Sat, 8th H Arsenal (PREM.)
Sat, 15th H Sunderland (PREM.)
Mon, 17th A Tottenham (PREM.)
Sat, 22nd H Middlesbro (PREM.)
Sat, 29th A Chelsea (PREM.)
May
Sun, 7th H Charlton (PREM.)

#2 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-10, 00:51

Prasideda naujas futbolo sezonas tai nusprendziau vel sukurti dar visai nesenai populiariausio pasaulio klubo buvosio Manchester United klubo tema. kaip tik siandien buvo zaidziamos pirmosios oficialios Man Utd sezono rungtynes cempionu lygos kvalifikacineme etape kur Man Utd iskovoje pergale namie 3:0 pries Debrecen. ivarcius pelne Rooney, RVN ir Ronaldo. Mace oficialiai debiutavo Edwin Van Der Sar ir Park Ji-Sung. bei galima sakyti pirmaji rimta maca klubo pagrindineje sudetyje zaide jaunasis Man Utd talentas Giuseppe Rossi.

#3 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-10, 18:05

Vakar rungtynes stadione stebejo 51701 ziurovas ior tai buvo maziausia publika europos tauriu rungtynese per visa OT istorija. :o

#4 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-11, 10:43

siandien pasirode gandu kad United rimtai susidomejo brazilu cicinho. jau kai kurie portalai net teigia ad United jau baige sutarti su zaideju 4 metu kontrakta ir yra pasirege uz ji pakloti 8 milijonus.

#5 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-11, 11:52

fergusonas nenori Oweno jai butu galima tiketi buchanano zodziu :o

#6 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-11, 20:36

ir oficiali Sao Paulo svetaine raso kad del visko jau beveik sutarta, bet dabar turbut Cicinho uzsinores Chelsea. :o

#7 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-12, 12:23

United susidomejo dar vienu gyneju Oguchi Onyewu :roll:

#8 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2005-08-12, 12:30

Oguchi Onyewu ????? Ar cia tik as vienas ar ir daugiau yra tokiu, kurie apie ji nieko nera girdeje :o

Beje, Rossi, gal zinai ar rodo ryt tiesiogiai United varzybas ?

#9 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-12, 12:46

TruBaller pasakė:

Oguchi Onyewu ????? Ar cia tik as vienas ar ir daugiau yra tokiu, kurie apie ji nieko nera girdeje :o

As isvis nesuprantu kur prasme butu ji isigyti. Kad jis buti pakankamai geras zaisti uz Man Utd netikiu, o ziurint i komercine puse irgi nematau kaip is jo butu galima uzdirbti :roll: zodziu jokio logisko paaiskinimo kam jis butu reikalingas Manchesteryje...

Citata

Beje, Rossi, gal zinai ar rodo ryt tiesiogiai United varzybas ?

cia priklausomai nuo to kokius sporto kanalus matai :wink:

#10 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-12, 12:52

Sao Paolo paneige kad gavo pasiulima is Man Utd, bet teige kad jai gautu 12 milijonu doleriu pasiulima jis negaletu nieko padaryta kad islaikytu Cicinho klube.

#11 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2005-08-12, 12:52

Nu, kur galima pamatyti futbola tai turbut tik Sport2.

#12 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-12, 13:07

TruBaller pasakė:

Nu, kur galima pamatyti futbola tai turbut tik Sport2.

ne. tik sekancia diena vaizdo irasa.

#13 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-12, 19:54

FIFA prieme sprendima del Mikel ir liepe jam staigiai pizdint atgal i Norvegija :twisted: . O Scholes pratese sutarti iki 2009 metu.

#14 Guest_Rider34_*

• Svečiai

2005-08-12, 20:47

Man M-United isvis nebepatinka, buvo vieni megstamiausiu kai Veronas zaide dabar tik Luis Saha is ju patinka :lol:

#15 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-12, 21:17

Rider34 pasakė:

Man M-United isvis nebepatinka, buvo vieni megstamiausiu kai Veronas zaide dabar tik Luis Saha is ju patinka  :)

idomiai, idomiai tu renkes patinkancius zaidejus :lol: visiskia klube nepritapes zaidejas ir traumu maisas kuris praktiskai niekada nebuna sveikas...

#16 Guest_Rider34_*

• Svečiai

2005-08-12, 21:44

Rossi pasakė:

Rider34 pasakė:

Man M-United isvis nebepatinka, buvo vieni megstamiausiu kai Veronas zaide dabar tik Luis Saha is ju patinka  :)

idomiai, idomiai tu renkes patinkancius zaidejus :lol: visiskia klube nepritapes zaidejas ir traumu maisas kuris praktiskai niekada nebuna sveikas...

Cia apie Verona ar Saha? :) Veron man vienas is megstamiausiu zaideju visu laiku, o Saha man patinka labiausiai todel kad kitu United zaideju isvis nemegstu:). Zinau kad RVN arba Rooney yra ziauriai geri zaidejai bet man jie nepatinka :roll:

#17 Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 424 Pranešimai:
0

2005-08-13, 08:52

labai gera sudeti surinko, siaip vasara nelabai aktyviai turguje dalyvavo, taciau to ir nereikejo :lol:
is tu 9 puoleju gal tik keturi gauna pakankamai laiko losti, o kitus UTD galetu paskolinti kitoms komandoms arba bandyti parduoti, manau butu jiems (tiem puolejams) geriau

Nuotrauka

#18 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-15, 01:37

Nuotrauka

vargsas Phillas :lol:

#19 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-15, 11:49

Ezzy pasakė:

labai nebloga komanda, bet is tu 9 puoleju
gal tik keturi gauna daugiau laiko zaisti, o kiti sedi ant suolo, gale reiketu Mancesteriuij juso apskolint kamnors ar kaip nors bandyti juo parduoti

apie tuos 9 puolejus:
David Bellion - naujoju Henry kaip tiketasi ne tapo ir ji jau bando kam nors prastumt
Wayne Rooney - busima klubo legenda
Louis Saha - bandoma kam nors prastumt nes amzinai traumuotas
Alan Smith - buvo labai nekenciamas Man Utd fanu bet per viena sezona sugebejo uzsitarnauti pagarba. Fergusonas ji mato kaip pamaina Keanui sauguose.
Ole Gunnar Solskjaer - parduotas tikrai nebus klubo legenda zais tol kol baigs karjiera
Ruud van Nistelrooy - ateitis jo neaiski buvo pries sezona. buvo kalbu del pardavimo bet jsi nesenai pareiske kad nori lozt uz Man Utd iki karjieros pabaigos.
Neil Wood - nelabai pasiteisines jauans talentas. greit turetu palikti kluba
Giuseppe Rossi - ateities super zvaigzde.
Sylvan Ebanks-Blake - taip pat labi perspektyvus juanas zaidejas.

nu as cia to norejau pasakyt kad juk nevisi jie jau dabar turi zaist pirmoj kmandoj kita tik grudinasi rezervuose ir bando pakilt iki pirmos komandos lygio. Vieniem pavyks kitiem ne. bet komanda plikusius pakeis kiti jauni ir perpsketyvus ir visda bus daug puoleju komandoj... taip yra visuose komsnduose.

#20 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-15, 11:51

Rider34 pasakė:

Rossi pasakė:

Rider34 pasakė:

Man M-United isvis nebepatinka, buvo vieni megstamiausiu kai Veronas zaide dabar tik Luis Saha is ju patinka  :?

idomiai, idomiai tu renkes patinkancius zaidejus :o visiskia klube nepritapes zaidejas ir traumu maisas kuris praktiskai niekada nebuna sveikas...

Cia apie Verona ar Saha? :) Veron man vienas is megstamiausiu zaideju visu laiku, o Saha man patinka labiausiai todel kad kitu United zaideju isvis nemegstu:). Zinau kad RVN arba Rooney yra ziauriai geri zaidejai bet man jie nepatinka :roll:

nu Veronas tas nepritapes o Saha preita sezona praktiskai tik traumas gydesi ir pries si vel susizeide.

#21 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-15, 11:59

Rider34 pasakė:

Zinau akd RVN, Rooney ar Ronaldo yra ziauriai geri zaidejai bet nemegstu ir viskas :o.

nu juk nebutina riktis pagal gerumo zaideju. pvz. Rio vienas geriausiu pasaulio gyneju bet nepasire kontarkto tiek laiko ir fanu akyse jis tapo sudu atsiprasant. arba pvz. Smith jis atejo ir priesu klubo atvirai reiske nepykanta Man Utd jo visi nekente bet jis isejas i aikste stengdavosi labiau nei bet kas kitas nors daznai isto nieko ir neisiedavo bet savo atsidavimu jis sugebejo palenkti fanus i savo puse. pvz. vakar jia atmete kvietima i anglijos rinktine kad rytoj galetu zaist rezervu komandoj visas 90 minuciu ir greiciau igyti forma.

#22 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2005-08-15, 18:28

Rossi pasakė:

Nuotrauka

vargsas Phillas :o

Siaip man ziurint varzybas kazkaip buvo gaila, kad jis zaidzia pries raudonuosius :? Bet nieko nepakeisi.

O kas liecia puolejus, tai tikrai nemanau, kad ju yra per daug. Rossi jau minejo del ko ir galim praktiskai teigti, kad United jau turi du puolejus ziurint i ilga ateiti, o tai manau tikrai yra gerai.

Kas del RVN, tai as kaip tik kazkada girdejau, kad jis lyg ir noretu kariera pabaigti PSV klube.

Beje, koki jum ispudi paliko Park'o zaidimas ? Asmeniskai man tai jis atrodo tikrai neprastas United pirkinys.

#23 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-15, 23:08

TruBaller pasakė:

Kas del RVN, tai as kaip tik kazkada girdejau, kad jis lyg ir noretu kariera pabaigti PSV klube.

buvo taip sakes bet matyt persigalvojo :)

Citata

Beje, koki jum ispudi paliko Park'o zaidimas ? Asmeniskai man tai jis atrodo tikrai neprastas United pirkinys.

Jis man savo zaidimu siektiek primena Ronalda tik atejusi i Man Utd jai supranti ka noriu pasakyt... bet Fergis suvalde ji tad tikiuosi bus suvaldytas ir Parkas o del zaidmo tai istiesu gan neblogai pasirode. Bet man dar didesni ispudi paliko kito naujokio Sar pasirodymas.

#24 Guest_Rossi_*

• Svečiai

2005-08-15, 23:38

o Smith tikrai zino kaip reikia uzkariauti fanus. Dar kai zaide Leeds jis atvirai reiskia nepykanta didziausiam priesui Man Utd net dainavo munich dainas ir aisku vietos fanai ji uz tai dievino. Po to perejo i Man Utd jo visa aisku nekencia bet jau pirmam sezona parodai kad nori atiduoti visas jegas aikstej ir parodai stulbinanti lojaluma klubai vietoj Anglijos rinktines pasirinkes Man Utd rezervus :) ir taves dar neseniai nekente zmones skanduoja tavo varda ir sako kad tu jau esi grynas raudonasis, ka retas drista pasakyt apie tokius zaidejus kaip Cristiano Ronaldo. :)

#25 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2005-08-16, 14:22

Rossi pasakė:

Jis man savo zaidimu siektiek primena Ronalda tik atejusi i Man Utd jai supranti ka noriu pasakyt... bet Fergis suvalde ji tad tikiuosi bus suvaldytas ir Parkas o del zaidmo tai istiesu gan neblogai pasirode

Turbut nepatikesi, bet ziurint Everton vs United ir man tokia mintis buvo kilusi, bet kazkaip nenorejau mneti, nes galvojau, kad cia tik dar vienas mano isvedziojimas :D

Vartotojų skaito šią temą: 5

narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0