Peršokti prie turinio

Kaip formavosi Jūsų muzikinis skonis?

Temoje atsakymų: 45

#1 Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 592 Pranešimai:
0

2006-04-02, 17:04

Mano muzikinis skonis dar iki šiol nėra tvirtai apibrėžtas, netgi iš vis neapibrėžtas. Būdama maža klausydavau AC/DC, Judas Priest, Nirvana, Deep Purple ir kitų senų grandų, įtaką darė tėvai. Dar ypač patiko TeleBimBam ir dar tokia Neringa Nekrašiūtė iš Olialia (kažkas ten tokio), na vaikas buvau, ką padarysi. Vėliau mokyklos įtaka padarė savo. Pradėjau "rinkti" Britnių iškarpas. Na, pačios Britnės nerinkau, bet kažką panašaus, va patiko labai Westlife (jų vieną dainą išgirdus norisi daryti šyyypt ir šokt), po to mėgau Skamp'us, na iki šiol mėgstu.

Tada atėjo interneto era. Ir Linkin Parkų era. Jų klausiau, patiko jie man. Šiaip ir dabar galiu klausyti „My December“, graži dainikė jų. Hm, pasibaigus parkių erai susidomėjau nū metal, pirmieji buvo Disturbed. Nuo jų peršokau ant System Of A Down (draugo įtaka, Bamai, ne tavo ;P), iš pradžių nepatiko, buvo per sunku, bet panagrinėjus žodžius, ilgiau paklausius jie užėmė ir iki šiol užima svarbią vietą mano klausomų, mėgstamų ir gerbiamų grupių sąraše. O prie Systemų dar buvo visokie Papa Roach, Drowning Pool, Creed, 3 Doors Down, daugelį iki šiol smagiai mėgstu paleist.

Po to susidomėjau Industrine muzika, klausiau Oomph, Die Toten Hosen, KMFDM ir kitų įvairių.
Na, paskutinis etapas tai būtų - ska-punk, punkrock, OI, emo, punk-hardcore ir kiti.. :} negaliu sakyti, kad esu apsistojusi ties šiais stiliais, bet. Juos mėgstu. Iki šiol visus išvardintus klausau, mėgstu ir mėgaujuos muzikine manų koše su šokoladu. ;]

♫♫♫ ;D

Dabar jūs pasakokit. ;DD
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

#2 koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2006-04-02, 17:21

as kai mazas piplys buvau, klausydavau visokiu 80-90 popso , niekada rusiskos nemegau, ten buvo petshop boyzai ir village people ;), bet tada dar manes per slenksty nebuvo matyti.
Po to kai pradejau eiti y mokykla pradejo patikt offspringai limp bizkit zas ir bloodhound gangai .
Po to perejus y kita mokykla visi klause vien sunkia muzika tai ir as pradejau linkt y tai , po to kazkada per MTV pamaciau linkin parku klipa pradejo patikt , limp bizkitus dar iki siol laikau geriausia grupe.
mzdg astuntoje klaseje pradejo patikt repas , ypac ytaka dar draugas is nygeriu kvartalo , kuris klause vien repo.
Taigi dabar esu koshinukas ir klausau dainu kurios patinka , ir px jai draugai pyzdavoja kad klausau kokios "kitokios muzikos"....
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#3 RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0

2006-04-02, 17:30

Ammmmm... Reikes pasukti galva o_O

taaaaaaaip. is mazos vaikystes iki kokiu 11 metu nieko nepamenu :). Toliau.. pradejau siustis visokiausius dbz music videos (kiek pamenu), is ten man pradejo patikt tokia sunkesne muzika, atradau tokias grupes kaip SOAD, Rob zombie ir korn, bei galiausiai godsmack.

Pradzioj klausiau berods DMX (nesididziuoju :D). Isivaizdavau kad klausau labai daug repo ir t.t. (mazas lb buvau o_O). Naaaa.. veliau atsirado Limp Bizkit, ju klausiau kaip pakvaises ir t.t. ir pns. nu krc. juos garbinau :D. Veliau atejo kornai su daina falling away from me. sia daina garbinau nzn kiek laiko :D

M. po kiek laiko man pradejo patikti creed. Jo as parsisiunciau pirmaja diskografija savo gyvenime. Klausiau ju gal kokius 3-4 menesius ir neatsibodo. Tada buvo ir klipu manijos pradzia. Visalaik ziurejau mano pirmaji nepopso matyta klipa - Creed - Higher live.

Po kurio laiko, vel pradejau klausyt korn - falling away from me (ta daina ir iki db man geriausia is kornu :D). Vel uzejo manija siustis dbz music videos. Tuo metu, kai beieskojau to klipo su falling away from me, suradau toki music video, jame grojo Disturbed. Tas klipas man zeuriai patiko, daina jei ka buvo Stupify. Pradejau siustis disturbed dainas. Beabejo pradejau juos garbint :D. Po keliu menesiu garbinimo, man pradejo jie atsibosti. Isvydau disturbed - liberate klipa, disturbed - down with the siccness klipa, bei disturbed - stupify klipa.

Kiek veliau, pamaciau kad brolis klauso godsmack. Prisiminiau ta klipa dbz music video Godsmack - Moonbaby. Ta daina man ziauriai patikdavo, kaip ir klipas. Pasinesiau ant godsmack. Atsisiunciau, ar tai brolis atsiunte godsmack - faceless albuma, bei daug kitu dainu. taip pat isvydau ju pora klipu, taciau kaip ir visos manijos, si manija man praejo.

Taigi, dabar gal pries nzn, gal pries metus o_O, brolis parode savo sukurta music video su The Rock, jame grojo Adema. Klipas sakyciau buvo gana geras ir brolis klause ademos, na kagi, padare ir man itaka, pradejau siustis ademos dainas. Taip pat kazkada neperseniausiai parsisiunciau ju albuma - planets. Beabejo si manija praejo.

Kagi, iskart po to, kai broli isgirdau klausant OLP ir ziurint Jeff Hardy desire video, kuriame butent ta grupe groja, velgi pripratau ir gana ilga laiko tarpa klausiau OLP.

Na, veliau mane buvo galima sakyt apemus mini manija, labai trumpa, klausyt salivos. Ju klausiau gal 2-3 savaites. Veliau jie spejo uzknist.

Taaaip... Toliau klausiau visokiu random grupiu, bei tu kurias minejau auksciau. Suzinojau kad brolis pradejo klausyt Static-X, bei parsiunte ju diskografija. gal 2-3 savaites i ja nekreipiau nei kiek demesio, ju dainas skipinau, mat man buvo tiek dainu per daug, kad pamegciau.

Staigi. Pradejau ziuret anime.jei taip galima pasakyt.. Atsisiunciau FF - advent children. ziauriai patiko. Taciau netoli nuo jo pastebejau toki dalyka.. dalyka, kuri jau senokai norejau perziuret - Hellsing. Pradejau ji ziuret, pasinesiau. Tada, viena karta parsisiuntes music video hellsingo, isijungiau ji. Klipas buvo super, o kas jame grojo? Static-X - Black and White. Taip. Tada pasinesiau ant static-x.

Si manija isliko iki dabar ir mano megst. grupe yra static-x. Dar cia isipaise Rob Zombie su savo axujienu klipu Dragula, bei bisky Sum41, kurios db klauso mano brolis. Taciau jo itakai db nepasiduosiu ;). Beje, pastaruoju metu pradejo patikt SOAD - Fuck The System, axujienas gabalas, tik gaila kad trumpokas :D

Rodos viskas. gal vidurys ir pradzios siek tiek nebuvo labai eiles tvarka, bet cia mazdaug taip. Didele dali mano muzikos itakojo brolis.
Bamas sako, kad as db klausau tokios muzikos kaip jis anksciau, taigi pagal jo prognozes dar vystysiuos ir klausyt pradesiu trasho o_O
Nuotrauka

#4 Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2006-04-02, 18:49

Muzikos megejas niekad nebuvau, BET...

Kai buvau mazas iki 10 metu, brolis atsimenu buvo pasineses ant repo, tai ir as klausiau :) Netgi visu Wu Tang clano nariu vardus zinojau. Po to, kai broliui uzpiso repas, as irgi nesiklausiau, tada klausiausi viska ka grojo per Viva/MCM. Patiko Limp Bizkit/Madonna/Offspring...

Nu po to, kadangi dauguma DBZ music videos yra su LP dainomis, tai LP pradejo patikt, tai atsisiunciau visus LP albumus ir perklausiau daug kartu. Dar ir dabar patinka LP, tik kad dainos atsibodo vis tos pacios. Nu o dabar tai klausau Disturbed/Korn/Audioslave ;)

#5 Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 757 Pranešimai:
0

2006-04-02, 18:54

Vaikysteje namie klausydavaus pagrinde rusiskos estados (Leontjevas, Dobrininas, Ala,Gazmanovas ir t.t.) is tevu puses ir tuometiniu lietuvisku grupiu (Sel, Foje, XXL, Junior...) is seses puses, dar, tiesa, per radija grodavo angliskus gabalus, visokius ten Boney M (ne boney nem :) ), tai as buvau isiteiges ka man jie labiausiai patinka, bet is tikro nzn. Kai isigijau kompa tai tada pradejau labiausiai link prie tokiu Limp Bizkit ir Linkin Park, net vadinau LP savo megstamiausia grupe, veliau dar paklausydavau visokiu Frekenbok(daugiau nepamenu), dar, paziurejes matrix labai susidomejau rob d ir apskritai instrumentine muzika, tai ju ir klausiau iki kol isgirdau Korol i Shut, tai jie ir iki siol tebera megstamiausia mano grupe. Kartu su kish atradau ir tokias grupes kaip Kino, DDT, Bi2.
Tiesa pries koki pusmeti pamegau rusiska popsa ir ji dabar labai daznai klausau ;) mane jis zavi savo melodingumu, tiesa labai nekenciu tu dainu kur atlikejai savo balsui uzdeda toki tarsi elektrini efekta, manau suprantant apie ka kalbu.

#6 Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

2006-04-02, 22:10

Muzika prisimenu tik nuo 8 metu, kai rades AC/DC Razors Edge albuma, uzsidares duris, visu garsu pasileisdavau ji ir issidirbinedavau kambary. Cia pirmasis prisiminimas.

Iki 5tos klases muzika per daug nerupejo, nors megdavau ja, klausiau kas papuola, VIVA, MTV, radija. Budavo visko, popsas, repas, hip hopas, rockas (blink 182 nuo 3cios klases klausau ;) )

Nuo 6tos klases prasidejo mano visiskas persikeitimas, i neformalios muzikos klausyma. Viskas prasidejo nuo tokiu grupiu kaip Linkin Park, Limp Bizkit (buvo ju didele manija, ypac LP), SOAD, Papa Roach (dar nuo 3cios klases), Disturbed, Korn. Viskas panasiai tesesi ir 7toje klaseje, muzika daresi vis kietesne ir sunkesne kaip Slipknot.

Nuo 8tos klases prasidejo metalo gyvavimo laikotarpis :D Pradejau klausyti visokiu zhiauriu metalo stiliu, kuriu anksciau maniau, kad niekada neklausysiu, man jie buvo per daug nezhmoniski, neidomus, kvaili, beprasmiai, o vat nuo 8tos klases labai pasinesiau ant ju, zjbiskiausia muzika tapo tokios grupes kaip sepultura, fear factory, iron maiden, slipknot, slayer, cannibal corpse.

Metalo invazija kiek sujauke SKA/Regea atsiradimas, na jis buvo daug mazesnis nei metalo, bet irgi pradejau labai klausyt.

Jei reiktu trumpai apibudinti muzikos skoniu kitima:

pradzia buvo bet kokia muzika, dazniausia popsine. Linkin park buvo tas luzis tarp pop/rap ir rock/hard rock. Korn buvo tas luzhis tarp rock/hard rock/rap ir metal. Fear Factory buvo tas luzhis tarp lengvesno ir sunkaus metalo :)

Dabar save galiu apibudinti kaip labai universalu klausytoja, klausau LABAI daug ko, ivairaus rocko, nuo 70tuju iki dabar, industrialas, labai ivairus metalas, nuo paprasto ost metal iki zhiauriaus death metal, ska, reggea, ivairus core`ai, jazz, acustikas. Dabar suskirsciau muzika i visai nieko muzika, i zjbs muzika ir i sielos muzika. Muzikos skonio vystimuisi didele itaka dare draugai ir internetas, kuris labai pagreitino procesa, o bendraminciai draugai pasiulydavo paklausyti ivairiu grupiu, daugelis patikdavo, nors ir pasitaikydavo nelabai megiamu. Apskritai, galiu pasakyti tik tiek, kad as tiesiog myliu muzika, be jos gyventi man sunku ir esu uzkietejas melomanas :D

#7 Guest_lituvis_*

• Svečiai

2006-04-04, 18:05

nu ka kai buvo tas mazumas nu kazkur nuo 10 iki 14 metu klausiai popsa, dabar pagalvojus tiek metu klausyt beveik viena ir tapati, baisu darosi. Mano skonis pradejo keistis 14metu kazkaip pardejo patikt visi gitaru brazdinimai repas hip hopas, aisq tada nieko nesupratau kur ten geras kur blogas atlikejas. Pradeaju klausyt eminema (juokingai skamba) 50cent. bet kazkas buvo netaip muzika patiko bet kazko truku. Sulaukus 15 metu susiradau pora grupiu tokiu kaip System of a down (beja kuriu pavadinima isgirdau is Y2J lupu per btv rodoma wrestlinga) tada dar metallica pradziai kaip ir pakako. Na tada ir prasidejo. Nusipirkau tupa playeri susirasydavau gabalus ir pasli i mokykla daviau draugam paklausyt. O jie hmmm keistas skonis tavo. Nepaisiau ju nuomones ir kluasiau tapacias grupes, dar karts nuo karto sugryzdavau prie repo ir hip hop. Poto susiradau tokias grupes kaip apocaliptika, tada ir mano draugui pradejo patik, klausydavo per pamokas <_< . Tada atsirado Children of the bottom, labai patiko, kaip ir mano draugui. Na ir sukakojo <_< 16 metu ir skonis nepasikeite, ir atsirado daugiau grupiu kaip static-x, korn, disturbed, marilyn manson ir t.t. aisq kaip ir anksciau klausau repa ir hip hopa

#8 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2006-04-04, 20:35

Nuwa cia kazkaip uzsukau i foruma <_< taj galvoju reikia ir man posta parasyt bet topicai lewi nu kol sita pamaciau.
Pas mane seip gana apibreztai wystesi <_<

10-12 metu buwo 2Pac jo klawsiaw belenkiek wisa diskografija turejau ant sienu kabejo jo plakatai. Buwo rasomi ant lapu citatos ir pns. Seip wisko ko klawsiaw klawsaw iki dbr ir dbr 2Pac paklawsaw nu aisq reciau truputi.

Kazkur kaj man buwo ipuseje 12 metu taj su draugu pasinesem ant rocko daugiausiai buwo classic. Scorpions iki siol man wiena is nerealiausiu grupe. Poto siek tiek perejau ant rocko purple nazareth queen ir t.t. ir pns.
Mazdaug nuo cia mano muzika pradejo sunketi. Prisimenu pirmas sunkesnis gabalas buwo Korn-word up man rodos... Taj wa cia mazdaug prasidejo kad jau normaliai klausiau metalo. Poto kazkur 2 men paklawsiaw metalo ir wel grizau prie rocko. Nu wa atejo 13 gimtadienis ir tada parsisiunciau MurderDolls prisimenu belenkaip patiko seip klipu neziurejau nes psichopatai truputi atrode bet cia nesvarbu. Nu ir kazkur ipusejus 13uosius taj visas metalas kiaurai pradejo eit klausiau tuo metu beveik vien tik metalo. Poto po 14 gimtadienio klausiau death metal cia tas buwo trumpai pora men ne daugiau Iki siol kieciausia grupe death`o klausau Six Feet Under. Nu ir dbr klausau ir 2Pac ir c.rock ir rock ir metal ir trash ir death zodziu.

O cia truputi apie klipus snekejo tai man kieciausi klipas buwo Rob Zombie-dragula , 2Pac ft. Dr.Dre-california love , StaticX-the only , Slipkot-Duality (seip aplamai wisi slipknotu klipai jega) Sepulturos dar kazkoks nerealus buwo

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#9 WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0

2006-04-04, 20:53

Rodyti pranešimąSkorpio, Apr 4 2006, 06:35 PM, pasakė:

Nuwa cia kazkaip uzsukau i foruma <_< taj galvoju reikia ir man posta parasyt bet topicai lewi nu kol sita pamaciau.
Pas mane seip gana apibreztai wystesi <_<

10-12 metu buwo 2Pac jo klawsiaw belenkiek wisa diskografija turejau ant sienu kabejo jo plakatai. Buwo rasomi ant lapu citatos ir pns. Seip wisko ko klawsiaw klawsaw iki dbr ir dbr 2Pac paklawsaw nu aisq reciau truputi.

Kazkur kaj man buwo ipuseje 12 metu taj su draugu pasinesem ant rocko daugiausiai buwo classic. Scorpions iki siol man wiena is nerealiausiu grupe. Poto siek tiek perejau ant rocko purple nazareth queen ir t.t. ir pns.
Mazdaug nuo cia mano muzika pradejo sunketi. Prisimenu pirmas sunkesnis gabalas buwo Korn-word up man rodos... Taj wa cia mazdaug prasidejo kad jau normaliai klausiau metalo. Poto kazkur 2 men paklawsiaw metalo ir wel grizau prie rocko. Nu wa atejo 13 gimtadienis ir tada parsisiunciau MurderDolls prisimenu belenkaip patiko seip klipu neziurejau nes psichopatai truputi atrode bet cia nesvarbu. Nu ir kazkur ipusejus 13uosius taj visas metalas kiaurai pradejo eit klausiau tuo metu beveik vien tik metalo. Poto po 14 gimtadienio klausiau death metal cia tas buwo trumpai pora men ne daugiau Iki siol kieciausia grupe death`o klausau Six Feet Under. Nu ir dbr klausau ir 2Pac ir c.rock ir rock ir metal ir trash ir death zodziu.

O cia truputi apie klipus snekejo tai man kieciausi klipas buwo Rob Zombie-dragula , 2Pac ft. Dr.Dre-california love , StaticX-the only , Slipkot-Duality (seip aplamai wisi slipknotu klipai jega) Sepulturos dar kazkoks nerealus buwo

Ir kas cia ipatingo, kad uzsukai i foruma? Jai kazkodel kai Tru buwo lankydawaisi labai daznai tai tipo dabar jau nebelygis?... O jai topic'ai liewi tai kas tau trugdo sukurt "kietu" topic'u?
Nuotrauka
Nuotrauka

#10 koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2006-04-05, 14:45

ko tu kabiniejies prie zmogaus , turbut nieko rimto nenorejo pasakyt tuo sakiniu...
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#11 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2006-04-05, 20:22

Rodyti pranešimąWinstoN, Apr 4 2006, 07:53 PM, pasakė:

Ir kas cia ipatingo, kad uzsukai i foruma? Jai kazkodel kai Tru buwo lankydawaisi labai daznai tai tipo dabar jau nebelygis?... O jai topic'ai liewi tai kas tau trugdo sukurt "kietu" topic'u?
seip jau taj forume nesilankau del to kad sedziu uX forume ir ten turiu daug daugiau nuweikti negu cia uzsuku kartais paskaityt beto as laisvo laiko tik wakarais turiu. O kam man kurt topicus <_< o prie ko cia lygis ??? paprasciausiai taip sutapo kad kaj tru isejo atsirado ux forumas... O del lewu topicu taj as ziuriu tas kas man patinka apie wrestlinga tiesiog nepostinu, nes nlb ziuriu dbr...

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#12 WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0

2006-04-05, 21:04

Rodyti pranešimąSkorpio, Apr 5 2006, 06:22 PM, pasakė:

seip jau taj forume nesilankau del to kad sedziu uX forume ir ten turiu daug daugiau nuweikti negu cia uzsuku kartais paskaityt beto as laisvo laiko tik wakarais turiu. O kam man kurt topicus <_< o prie ko cia lygis ??? paprasciausiai taip sutapo kad kaj tru isejo atsirado ux forumas... O del lewu topicu taj as ziuriu tas kas man patinka apie wrestlinga tiesiog nepostinu, nes nlb ziuriu dbr...

kam tau kurt topic'us? tai gal todel, kad tau sitie esami yra liewi? Del to lygio kodel pasakiau? Nes po tru isejimo kazkaip pastebejau jau tawe kalbant apie foruma lyg jis jau sudas koks butu... nors kai tru buwo tikrai taip nekalbejai o ir dar paciam forumas rupejo..

koltas, kabinejuos nes nerwuotas
Nuotrauka
Nuotrauka

#13 GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0

2006-04-13, 09:13

Trumpai aiskiai klausau toki popsa gryn,bet bratkus pradejo klausyt IR GAN GArsiai kad viskas drebejo:D progresive,house,club muzikike tep ir prilipo man

#14 Guest_kurt_*

• Svečiai

2006-04-13, 14:34

is pat pradziu klausiau visokiu popsu. Cia kai mazas buvau. Pirmoje klaseje pasinesiau and Brayen Adams (kazkaip ten sunkiai rasosi:D). Aj, poto viska klausiau. O ypac eminema (bjauru prisipazint). Po to priejau prie sunkesnio dalyko - linkin park (sakes, kaip skamba:D). tai cia 5-oje klaseje. O nuo 5klases vidurio atejo SUNKIOJI era (juokingai skamba, bet dlmp:D)= ten visokie cannibalai, sepultura, seether ir taip toliau. O dabar as pasineses ant oldies muzikos (rock'n'roll ir t. t.), bliuzo ir dziazo. Kitaip sakant - mano muzikinis skonis pribręndęs. Aj, dar kartais klasikos paklausau:D

#15 Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2008-05-07, 12:15

Prikeliu sena, bet mano nuomone gera tema :(

Pirmoji mano pazintis su muzika buvo ko gero Tele Bim Bam :( Atsimenu, kai man buvo berods 4 metai, musu seima pinigu gausa negalejo pasigirti, o Vilniaus sporto rumuose tada koncertavo Tele Bim Bam. Kad siek tiek pataupyti pinigu, i koncerta ejau tik su teciu. Po koncerto dar buvo pardavinejamas ju albumas "Musiakojis". Jis kainavo 32 Lt, kas buvo gana daug. Tetis pamates mano zibancias akis ji nupirko. Ir pamenu, kad nuo ryto iki vakaro jo klausydavau ir nuo ausiniu man jau ausis skaudedavo vakarais.
Kitas etapas buvo Keistuoliai. Turejau ju kompakta, bet neatsimenu pavadinimo - virselyje kvailas mazas raudonas paukstis violetiniame fone. Irgi daznai klausydavau.
Tada prasidejo lietuvisko popso etapas, kurio man deretu gedytis. Pora metu klausiau Bavarijos, Mango, Pikaso, ZAS ir pan. slamsto.
Kai buvau ketvirtokas prasidejo Linkin Park etapas, kuris tesesi mazdaug pussantru metu. Buvau nerealus gerbejas, is pradziu klausydavau tik dainos Numb, tada man tetis parsiunte pora ju albumu ir pamegau kitas dainas. Ir svajodavau kada gi LP atvaziuos i Lietuva. Bet to neivykdavo, tai man belikdavo uzsideti ausines ir pasileisti mp3 formatu ju koncerta "Live In Texas" ir isivaizduoti kad esu vienas is publikos. Sokinedavau pagal dainas, vienas namuose budamas garsiai dainuodavau. Dabar mano buvusi svajone issipilde - LP atvyksta birzeli. As aisku i koncerta nueisiu, bet 2-3 metais LP pavelavo mano atzvilgiu. Aisku dabar visokiu LP marku Lietuvoje kaip prisikta, o as zinoma suprantu, kad jie siuo metu yra smarkiai pervertinti. Vien ka jau pasako faktas, kad i ju koncerta Siemense pirmasis tukstantis bilietu buvo ispirkti per kelias minutes.
Kai atsibodo LP, tada prasidejo ganetinai lievo roko etapas - Papa Roach, Good Charlotte, My Chemical Romance, Simple Plan ir pan. meslas.
Bet esu labai dekingas *** forumieciui Forsaken, kuris mane netiesiogiai, bet nemazai prisidejo "uzvesdamas" mane ant dabartinio etapo - seno, klasikinio roko. Dabar as dievinu Guns N' Roses, Aerosmith, Led Zeppelin, taip pat megstu Def Leppard, Scorpions, Van Hallen ir panasia muzika. Dar nespjaunu i gera popsa - Tracy Champan, Bob Dylan, bet tokio stiliaus atlikeju klausausi gana retai. Tad turbut jau galima sakyti, kad mano muzikinis skonis irgi susiformavo :D

#16 lich

The Instant Classic

• Nariai
  • 178 Pranešimai:
0

2008-05-08, 18:25

na ka ... pasakysiu trumpai:
1.mazu vaiku LT muzika kaip pvz "flintas" ir pan. kai man buvo 6-7 metai...
2.ZAS ir veliau kastaneda... praktiskai tada susipazinau su siek tiek sunkesniu muzikos stilium zodziu :D
3. Veliau "radau" MTV ir eminem ir klausiau eminem beprotiskai...
4.kazkur nuo 6 klases... linkin park ir taip gerus pora metu... tuomet buvau supazindintas su metalu
5.metal... nuo to kad vienas zmogelis man atsiunte disturbed down with the sickness... veliau po poros menesiu warez saite pamaciau disturbed albuma... nu ka parsisiusiu...
6.total metal ir hard rock bei alternative stilius kuris iki siu dienu laikos :D KoRn,Disturbed,Drowning pool,Seether ir daug kitu

#17 BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0

2008-05-08, 18:44

1. ZAS kai buvo 5 - 7 metai =/
2. Mixture klausiau visko :D 7 - 9 metai
3. Kazkaip pradejau atsisakyt popsa ir t.t. 9 - 11
4. Vel klausau ZAS 11 - 13
5. Uzejo linkin park klausymas :D 13 -

Nuotrauka

#18 GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0

2008-05-10, 11:57

tesiu savo vystymasi :) is progresive,house(klausau kartais) isaugo i techno,minimal,tech house ir i "pjuklu" stiliu(Manfredinis )

#19 Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5

2008-07-03, 21:45

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-05-07, 13:15, pasakė:

IMO ZAS ir Papa Roach ne slamstas. Tiek tie ,tiek tie yra sukure neviena gera daina.

Na ,o pas mane:
LT pop (ZAS pagrinde) - rock (LP) - pop/rap (brr) - rock (papa roach) - klubine - klubine/truputi rock

#20 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2008-07-04, 07:30

Kai buvau mazesnis ir dar nieko gero neklausiau popsas man jau tada nepatiko. 2kart nejau i NEO koncerta (kuris buvo nemokamai) i Sikinukiu (Mokinukiu :)), Rycio Cicino. :D :D Is lietuvisku atlikeju buvau nuejes tik i Stano (nenusivyliau jis grojo tu laiku mano fav songa Blur - Song 2 tik lietuviskai.

Normaliai viskas prasidejo aisku nuo LP. Bet viena karta biski mazesnis budamas gimtadieniu gavau MP3 Shiro MA. Ten tetis prikele ivcairiu dainu. Ir SH ir geru. Ir Bethoveno, ir Led Zeppelin. Ir radau ten daina (kuria tetis netycia atsiunte) Muse - Plug In Baby. Ji buvo awesome - klausiu kelias dienas kol sugalvojau atsisiusti dar. Killswitch Engage atejo del CM Punk. Man labai patiko jo theme ir uzsikabinau. Klausau kSe labai daznai. Po to del MTV atejo 30 Seconds To Mars, My Chemical Romance, Kaiser Chiefs, AFI. Draugas ikele System Of A Down dainu - patiko. Kol galu galiausiai atsisiunciau visus WWE Themes :D :D ...... Viena diena tetis dave Megadeth paklausyt - patiko. Po to klausyt pradejau Iron Maidenu.

Bet MUSE is favorite my band.

This is a story of my music taste...

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-07-04, 07:31

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#21 Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2

2008-07-04, 11:05

Mano muzikos skonis nesiformavo. Jis kažkaip atsirado. Šeip klausydavau muzikos nlb daug, o viena karta draugas atsiunte tokia ROCK daina. Kai jos pasiklausydavau tiesiog užsivesdavau, nu taip visas kūnas atsigaudavo kažkaip, namuose toks kietas paskuj vaikščiodavau. Po to ir pradėjau roko dainų klausyt. Nu man labai patinka!! OMG YEAH, ROCK RULEZ.... Duokit man roko daina - jei užsivesiu tai rokas, jei ne tai nerokas :)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

#22 Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2008-07-04, 11:09

Rodyti pranešimąNervas, 2008-07-04, 12:05, pasakė:

Mano muzikos skonis nesiformavo. Jis kažkaip atsirado. Šeip klausydavau muzikos nlb daug, o viena karta draugas atsiunte tokia ROCK daina. Kai jos pasiklausydavau tiesiog užsivesdavau, nu taip visas kūnas atsigaudavo kažkaip, namuose toks kietas paskuj vaikščiodavau. Po to ir pradėjau roko dainų klausyt. Nu man labai patinka!! OMG YEAH, ROCK RULEZ.... Duokit man roko daina - jei užsivesiu tai rokas, jei ne tai nerokas :)
Tai bent jau duok megstamu grupiu pavadinimus, kad butu galima zinoti, ar tai ka klausai is tiesu yra rokas, ar MTV komercinis myzalas...

#23 Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2

2008-07-04, 11:33

Nu ko tu daba reki ant manes...
Nu ka as zinau, as tiesiog jei isgirstu koki roko gabala nu tai toks ir jega yra. Viena grupe galiu pasakyt tik kuria megstu : P.O.D

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

#24 Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2008-07-04, 13:47

Rodyti pranešimąNervas, 2008-07-04, 12:33, pasakė:

Nu ko tu daba reki ant manes...
Nu ka as zinau, as tiesiog jei isgirstu koki roko gabala nu tai toks ir jega yra. Viena grupe galiu pasakyt tik kuria megstu : P.O.D
Ne į temą
nebuk paranojikas, as ant taves nerekiau, tik normaliai paklausiau. O P.O.D. nepavadinciau rock'u, cia labiau koks rapcore or somth, bet gera muzika to irgi nepavadinciau

#25 Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2

2008-07-04, 14:38

Ne į temą
Aciu, Walleri. Bet man patinka reiškia kažkokia muzika. :) Neaišku kokia, bet aš nuo jos užsivedu. Hehe :D
P.S. kartais ir myžalo klausau

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-07-04, 14:45

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 6

narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0