Peršokti prie turinio

Olimpiada

Temoje atsakymų: 59

#1 Guest_astulka_*

• Svečiai

2006-02-12, 19:20

Norejau pasiteirauti, ar jus ziurit ka tik prasidejusias ziemos olimpines zaidynes?? jei taip tai kokia sporto saka labiausiai patinka??

#2 GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0

2006-02-12, 19:21

Kai ner ka veikt diena uzmetu aki,o patinka bobslejus ar kaip ten jis :)

#3 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2006-02-12, 19:23

Jo... Visada ziuriu visus cempionatus olimpiadas ir panasius didelius enginius, kurius transliuoja TV, kai tik galiu tai padaryti. Kas domina ? Turbut nera labai didelio skirtumo, ka rodo :) Bet siaip tai ledo ritulys zinoma.

#4 Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2006-02-12, 19:30

Aisq ziuriu :D Sergu ir ner ka veikt tai ir isijungiu TV per kuri zinoma rodo olimpiada. Idomiausia man turbut tie suoliai nuo tramplyno, issirenki favoritus ir idomu pasidaro :)

#5 DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0

2006-02-12, 19:38

Kai isijungiu telika ir jei rodo tai tada visad paziuriu :)
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#6 Guest_astulka_*

• Svečiai

2006-02-12, 19:40

na man praktiskai viskas patiinka, bet labiausiai tai biatlonas :)
net ledo rituli ir ta paziuriu :D

#7 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2006-02-12, 19:48

o as ir nepaziuriu niekaip :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#8 koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2006-02-13, 13:45

pazuriu , deja neiseina sirgt uz lietuva tai uz kokius latvius arba estus reikia ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#9 Guest_astulka_*

• Svečiai

2006-02-13, 13:58

na pziurejau ka tik moteru biatlona ir susinervinau baisiausia :) kodel kokie latviai ar estai sugeba normaliai paruost nors siokius tokius sportininkus, o musiskai ne??? musiskiai pastoviai tarp pirmaujanciu, tik deja is galo :)

ir dar aisku kaip visada mane "zavi" musus komentatoriai :)

#10 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2006-02-13, 14:02

Rodyti pranešimąastulka, Feb 13 2006, 01:58 PM, pasakė:

na pziurejau ka tik moteru biatlona ir susinervinau baisiausia :) kodel kokie latviai ar estai sugeba normaliai paruost nors siokius tokius sportininkus, o musiskai ne??? musiskiai pastoviai tarp pirmaujanciu, tik deja is galo :)

ir dar aisku kaip visada mane "zavi" musus komentatoriai :)

Pasakysiu kitaip. Kodel Lietuviai dvigubai lenkia Latvius ir Estus kartu sudejus ant krepsinio ? Ka noriu pasakyti ? Ogi tai, kad visur pareėngti geru sportiningu tokioje salyje, kaip lietuva yra nerealu :)

#11 koltasXxX

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2006-02-13, 14:09

kazkam gi reikia paskutine vieta uzimti ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#12 Guest_astulka_*

• Svečiai

2006-02-13, 14:13

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Feb 13 2006, 02:09 PM, pasakė:

kazkam gi reikia paskutine vieta uzimti ;]

paguodei.:) na siaip nepaskutiniai
as puikiai suvokiu, kad negalima paruost sportininkus visose sporto sakose, bet va vis tiek "obidna" kad mus latviai/estai lenkia praktiskai visur isskyrus krepsini B)

#13 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2006-02-13, 14:20

Rodyti pranešimąastulka, Feb 13 2006, 02:13 PM, pasakė:

paguodei.:) na siaip nepaskutiniai
as puikiai suvokiu, kad negalima paruost sportininkus visose sporto sakose, bet va vis tiek "obidna" kad mus latviai/estai lenkia praktiskai visur isskyrus krepsini B)

Disko metimas - niekas nelenkia cia :) O siaip tai butu galima tuos sportininkus bent pusetinai paruosti, tik kad cia jau is vyriausybes ar kazkur is tos puses reiktu pagalbos. Galima net labai paprasta pavyzdi duoti, kad ir su tais paciais Latviais. Futbole lietuviai su latviais buvo praktiskai lygus. Lietuviai turbut net geresni buvo, bet po keliu metu Latviai jau europos cempionate zaide, kai lietuviai stengesi neiskristi is pajegeisiu rinktiniu reitingo. Skirtumas akivaizdus, nors neseniai taip nebuvo. Tai va... Kol niekas nieko nedarys, tol taip ir bus. Beje, krepsiniui, anaiptol, irgi ne tiek jau daug tu pinigu skiria.

#14 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-13, 14:51

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 13 2006, 02:02 PM, pasakė:

Pasakysiu kitaip. Kodel Lietuviai dvigubai lenkia Latvius ir Estus kartu sudejus ant krepsinio ? Ka noriu pasakyti ? Ogi tai, kad visur pareėngti geru sportiningu tokioje salyje, kaip lietuva yra nerealu :)
Krepshiny lenkia ne del paruoshimo. Krepshinio (vajku) bazes mano zhiniom ir Latvijoj ir Estijoj yra gan geros. Bet rejkalas ne tame. Lietuva - vienintele shalis pasaulyje, kur pirmas pagal populiaruma krepshinis. Todel vajkaj patys nuo mazhens nori zhajsti, ir taip ugdomi talentaj. O tokiose valstybese kaip Latvija ar Estija, tokie talentaj dazhniausiai gali buti net neatrasti, krepshinio kamuoli laike tik per fizinio pamokas - t.y. nepakankamaj ivertinti talentuj.
Viskas susiveda i tradicijas.
Lietuva turi geras krepshinio tradicijas - pirmauja krepshinyje. Latvija + Estija turi geras tradicijas zhiemos sporto shakose (santykinaj) - ish baltijos shaliu jos akivajzdhiziai visada pirmos.

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 13 2006, 02:20 PM, pasakė:

Disko metimas - niekas nelenkia cia :) O siaip tai butu galima tuos sportininkus bent pusetinai paruosti, tik kad cia jau is vyriausybes ar kazkur is tos puses reiktu pagalbos. Galima net labai paprasta pavyzdi duoti, kad ir su tais paciais Latviais. Futbole lietuviai su latviais buvo praktiskai lygus. Lietuviai turbut net geresni buvo, bet po keliu metu Latviai jau europos cempionate zaide, kai lietuviai stengesi neiskristi is pajegeisiu rinktiniu reitingo. Skirtumas akivaizdus, nors neseniai taip nebuvo. Tai va... Kol niekas nieko nedarys, tol taip ir bus. Beje, krepsiniui, anaiptol, irgi ne tiek jau daug tu pinigu skiria.
Disko metime tuoj Estaj lenx. Paskutinej savo olimpijadoj gali Virgiuka musu jau jo draugas estas padaryt...
Velgi - del to darymo - per mazhaj yra susidomejusiu pakankamaj tiek, kad jie patys siektu... Dabar papasakok man, kokias GERAS salygas Margaritai ir Poviluj sutejke tavo peikiama vyriausybe? Bet kazhkodel jie vis tiek pavaro... nors treniruojasi Maskvoje.
Kokias salygas sutejke tam pachiam Aleknaj? Tavo zhiniai (kaip suprataw nezhinaj) jis treniruojasi Estijoj, nes Lietuvoj nera salygu.
Tai ish kur zhinaj, gal ir Estu ir Latviu sportininkaj taip pat nuskriausti, tik zhymiai labiau uzhsivede ir siekiantys tixlo nej kolegos lietuviai?

Nuotrauka
Nuotrauka

#15 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2006-02-13, 14:59

Jei paziuresi kita posta, tai pamatysi, jog niekas ir nesako, kad krepsinis yra gerai finansuojamas lietuvoje. Pats juk zinau kad net ne krepsinio salyse yra geresnes bazes nei pas mus.

Kas del disko metimo, tai nereikia pamirsti ir kitu "diskininku". Kas pries alekna alimpiadoje madas demonstravo ? Lietuvis - argi ne ? O siaip Alekna jau i pensija greitai, tai nereikia noreti, kad iki 60 metu visus darys :)

O siaip nelabai supratau, kuri mano posto dalis tau nepatinka, nes ir as ir tu sakai, kad lietuvoje nera salygu. Gal cia norejai pasakyti, kad pvz Alekna tu skaitai kaip Esta ar panasiai, nes kazkaip nelabai matau tavo motyvus gincytis sioje vietoje, nes nuomone lyg ir vinodos.

#16 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-13, 15:03

shita:
"O siaip tai butu galima tuos sportininkus bent pusetinai paruosti, tik kad cia jau is vyriausybes ar kazkur is tos puses reiktu pagalbos"
nej Alekna, nej Margarita su Povilu tos pagalbos net minimaliai negawna (minimaliomis vadinu salygas treniruotis gimtojoje shalyje).
Aleknos Estu nelajkaw - jis Dievas:) Jis man didesnis Dievas nej krepshininkaj;)
Manaw turejaj Ubarta galvoj kalbant apie disko metima. Negalima sakyti akd jis madas diktavo, nes buvo pagawtas su Dopingu kontroles. Visi nuopelnaj nubraukiami, tarp ju ir 'madu diktavimo' nuopelnas.
Taip kad Alekna lieka Vieninteliu nepriklausomos Lietuvos geru diskininku.

Nuotrauka
Nuotrauka

#17 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2006-02-13, 15:09

Nu cia tas madu diktavimas tik kaip vaizdingi zodeliai :)
Nu o del to vistiek nesuprantu kur tau tai uzkliuvo. Nei Alekna, nei Povilas su Margarita negauna is valdzios nieko, tai vaziuoja i uzsieni ir rodo rezultatus. Tas pats yra ir su kitais lietuviais, kurie uzsienyje treniruojasi. Jie rodo geresnius rezultatus nei tie kurie yra cia. Taip, kad uzsienyje salygos geresnes suteikiamos ir tas duoda rezultatus. Taip, kad vistiek nesurpatau, kur musu mintys nesutampa.

#18 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-13, 15:14

Na ash ish visu tavo sakiniu minti pasigavaw tokia (che mano suvokimu, mano zhodzhiais): 'jej vyriausybe daugiau padetu, butu ir pas mus geru slidininku'.
O mano mintis yra: 'nelaukim ishskestom rankom ish vyriausybes, kaip taj daro visi - ir patys ieshkokim budu kaip tobulintis, kaip taj daro Virgis, Margarita ir Povilas'.
Na chia ash mataw skirtuma;)

Nuotrauka
Nuotrauka

#19 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2006-02-13, 15:15

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 13 2006, 03:14 PM, pasakė:

Na ash ish visu tavo sakiniu minti pasigavaw tokia (che mano suvokimu, mano zhodzhiais): 'jej vyriausybe daugiau padetu, butu ir pas mus geru slidininku'.
O mano mintis yra: 'nelaukim ishskestom rankom ish vyriausybes, kaip taj daro visi - ir patys ieshkokim budu kaip tobulintis, kaip taj daro Virgis, Margarita ir Povilas'.
Na chia ash mataw skirtuma;)

Viskas remiasi i pinigus. Ir sitoje vietoje gali net nemeginti gincytis, nes pats tai esu patyres :)

#20 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-13, 15:24

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 13 2006, 03:15 PM, pasakė:

Viskas remiasi i pinigus. Ir sitoje vietoje gali net nemeginti gincytis, nes pats tai esu patyres :)
Net nesiruoshiu nes tai ir taip ajshq, bet tavo sakinys prilygsta tokiam "mano nikas Fortaz ir net nebandyk ginchytis".
Tu klausej, ash parashiau jau praejtam poste, kuo skiriasi musu nuomones.
Jos panashios kad viskas remiasi i pinigus. Bet kuo skiriasi irgi matosi.

Nuotrauka
Nuotrauka

#21 koltasXxX

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2006-02-13, 15:27

ne vien del to populiarumo krepshininkai lietuvos geri , jau nuo seno jie yra ir bus geri , dar praito amziaus pradzioje latviai uz lietuva zymiai geriau zaide , o dabar ?
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#22 TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

2006-02-13, 15:28

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 13 2006, 03:24 PM, pasakė:

Net nesiruoshiu nes tai ir taip ajshq, bet tavo sakinys prilygsta tokiam "mano nikas Fortaz ir net nebandyk ginchytis".
Tu klausej, ash parashiau jau praejtam poste, kuo skiriasi musu nuomones.
Jos panashios kad viskas remiasi i pinigus. Bet kuo skiriasi irgi matosi.

Nu matai, vienas dalykas, kuriam as siek tiek nepritariu, tai yra tai, jog tu sakai, kad nereikia laukti vyriausybes pagalbos ir paciam kazka daryti. Bet tam reikia pinigu. Isvaziuoti i uzsieni reikia tureti pinigu, o ju pakankamai tikrai ne visi turi, todel jie ir yra priversti laukti tos vyriausybes pagalbos. Nors gal isvaziavus treniruotis uz lietuvos ribu, jie pasiektu puikiu rezultatu. Nu, manau, kad vienas kito pozicijas mazdaug abu supratum ir priejom beveik vienodas isvadas :)

#23 Guest_astulka_*

• Svečiai

2006-02-13, 15:30

na jei ziuret bendrai, tai mes vis tiek atrodom blogiau uz latvius B)

#24 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-02-13, 15:31

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Feb 13 2006, 03:27 PM, pasakė:

(...)
jau nuo seno jie (Lietuviai) yra ir bus geri
(...)
dar praito amziaus pradzioje latviai uz lietuva zymiai geriau zaide
(...)